Mika Noronen Stadiin

  • 93 443
  • 272

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Varmaankin paras hankinta, mitä tarjolla on. Varma veskari ainakin, nyt Janne voi todellakin olla se liigan paras kakkonen. Hienoa!

Eniten tämä hankinta kiinnostaa lähinnä Isakssonin kommenteiden suhteen, riittääkö tämä? :) Nybondas, vieläkin paska?
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Runkopelaajat ovat entistä halvempia niin on sitten varaa lyödä kunnolla kaasu pohjaan tähtien kohdalla.

Itse en kyllä anna tähti-statusta, ennenkuin on tehnyt sen viimeisen byyrin. Meillä on siihen asti lähinnä prospecteja ja wannabe-tähtä. Pääasia, että geeliä riittää ja kello näkyy.

Minne Nieminen ja Ahlqvist? No Ouluun ja sieltä sitten NHL:ään... (vrt. Bäckström)

Niemisestä ei hajuakaan, mutta veikkaan, ettei AA pelaa missään. Korkeintaa hakee keväällä tuntumaa KiVassa tms.

Kyllä Nortti oli hyvä hankinta, kiitos Nyyperi. Vois olla vaikka Nyyperin metsästyksessä viikon metsästyskielto tämän ansiosta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Varmaankin paras hankinta, mitä tarjolla on. Varma veskari ainakin...

Varmasti näin on. Ihme että Noronen oli vapaana vielä tässä vaiheessa. Mutta hyvä että oli, ja hänet saatiin. Mutta kyllä siitä taidettiin hieman "vääntääkin", kun ensimmäisen kerran Noronen yhdistettiin IFK:hon alustavasti jo lokakuussa. No, ymmärrettävästi asiat eivät aina hoidu kuten elokuvissa, ja muitakin vaihtoehtoja varmasti oli koko ajan tapetilla.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä Noroseen tulee, jotenkin en nyt vaan osaa riemuita, ainakaan vielä. Pieni pelko on pepussa, että keväällä kaikki menee reisille, koska meillä on neljä kakkoskassaria, ml. siis Janne, jonka hyvä vireä häviää liian pieniin pelimääriin, kun floppaavaa Norttia väkisin peluutetaan ykkösenä, kuten erästä suurihousuista tyyppiä aikanaan.

Toivon vilpittömästi, että minä ja peppuni olemme väärässä.

No, ei kai kukaan voi vakavissaan kuvitella, että tämä vuosi olisi jotenkin eri asia? Kyllä tämä vielä jotenkin ryssitään.

Mutta se on kyllä todettava, että hankintojen valossa pudotus tulee olemaan tänä keväänä tavallista kovempi. Yleensähän näihin aikoihin on pääasiassa suunniteltu ensi kauden joukkuetta ja mietitty seuraavaa ja sitä seuraavaa valmentajaa ja haikailtu Kekäläisen perään.

Ihan kiva yritys Nybondakselta, mutta hei - tää on edelleen HIFK. Joku nönnönnöö porukka saa keväällä hurmoksen päälle pariksi viikoksi ja ottelusarjan jälkeen todetaan HIFK:n voittaneen laukaukset matseissa yhteensä 280-73, mutta kun se viimeinen rankkari perkele..

Hankinnat on kyllä vaikuttaneet hämmentävän asiallisilta. Ei sitä oikein tiedä miten tähän hommaan suhtautuisi, kun ei ole lainkaan tottunut tällaiseen.
 

Kipelov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiovan fasistijuntta
Kova hankinta tosiaan, onneksi olkoon. Yllättävän pitkään Nortti oli kyllä ilman joukkuetta, ilmeisesti ulkomaillekin oli useampia vääntöjä, mutta ne eivät syystä tai toisesta tuottaneet hedelmää.

Etenkin AA:n tilanne on melkein yhtä surkuhupaisa kuin meillä naapurissa taannoin Hallikaisen. "Näyttöjä" ei ole useammalta kaudelta kuin kourallinen, ja jossain vaiheessa lupaavana pidetystä kaverista on sukeutunut pelkkä katsomossa pönöttävä turhake. Eiköhän kaverilla ole kunnianhimoa yrittää läpimurtoa muualla, vai eikö ketään ole kiinnostanut järjestää edes tryoutia?
 

Porttivahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maalivahdit
Voisitko hieman perustella tätä kakkoskassarin meriittiä tai nimitystä, kun puhut Norosesta? Ei ole mun tietääkseni koskaan ollut kakkosveskarina Euroopassa pelatessaan... Ja on kyllä Lundellia parempi jokaisella osa-alueella. Nyt meillä on myös ns kuudes puolustaja, koska Nortin mailatyöskentely on hiukan eri tasolla kuin Lunkalla ja Niämisellä. Sitä pitää vaan osata hyödyntää.

Muistaakseni Ilpo Kauhasen kakkosveskarina pelasi 96-97, ja kauden 97-98 alun. Odotellaan siis kommenttia että jos Kauhasen tasoisen veskarin kakkosena pelaa, niin ei riitä HIFKiin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Muistaakseni Ilpo Kauhasen kakkosveskarina pelasi 96-97, ja kauden 97-98 alun. Odotellaan siis kommenttia että jos Kauhasen tasoisen veskarin kakkosena pelaa, niin ei riitä HIFKiin.

Niin pelasi, itseasiassa 96-97 oli kolmosveskari. Seuraavalla kaudella pelasikin jo yli puolet matseista. Mutta uuden nuoren veskarinhan pitää aloittaa ykkösveskarina, eikö vaan? ;)
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kiitokset Nybondakselle tästäkin hankinnasta. Jotenkin IFK fanina on ihan outo fiilis, kun en enää muista miten hyvältä tuntui kun täällä yritetään tehdä asioita oikein, no nyt sitä saa taas tuntea! Eli hatunnostoa.

Noronen on iso, tekninen ja hyvät refleksit omaava maalivahti ja ihan eri kalipeeriä kun monet muut, nimenä ja kokemuselta itseasiassa toiseksi kovin maalivahti koko SM-liigassa Tellqvistin jälkeen. Tämä ei silti tarkoita sitä, että hän tuo meille mestaruuden, mutta nyt meillä on selkeä mahdollisuus ja sitä ainakin yritetään.

Tämän lisäksi oli sitten ykkösenä Lunkka tai Noronen, niin pääasia on se, että nyt meillä on hyvä komppania maalivahteja eli selkeä ykkönen oletuksella, eli Noronen, maalivahti joka on pelannut kuin ykkönen, eli Lundel ja tämän lisäksi vielä Eagle ja AA, jotka pystyvät myös pelaamaan liigassa. Laajuutta siis tälläkin osastolla.

Minä en silti rupea tässä mitään mestaruuksia hekuttelemaan etukäteen vaikka joukkueessa pelaisi Ovechkin, mutta olen tyytyväisempi tämän organisaation toimintaan, mitä koskaan olen ollut viime vuosisadan lopun jälkeen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin pelasi, itseasiassa 96-97 oli kolmosveskari.

Palautui mieleeni joku ilmeisesti juuri tuon kauden alussa pelattu HIFK-Tappara-matsi, jossa Tommi Hietala imuroi urakalla ja päästi jonkun kummallisen maalin takaa ammutun laukauksenkin sisään. Siitä maalista taisi olla jommassakummassa iltapäivälehdessä oikein hieno kuva piirrettynä. Noronen vaihdettiin kesken pelin maalille ja olikohan peräti ensimmäinen kerta, kun pääsi liigassa pelaamaan? Ympyrä sulkeutuu.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt ei tarttis enää...

...kuin kyykyttää virmasta ja leukaa, ja käydä napsimassa Bremberg loppukaudeksi STADIIN pois pasilasta kuleksimasta! Sitten voi viimeistään laittaa nakit hiljaselle tulelle! : )

Eikös kaveri ole edelleen artistina siellä, joten voisi loppukausi mennä hyvin ruattia vääntävässä jengissä. Ois ihan kuin kotonaan täällä meillä, ja vois lähteä sitten kevätauringoilla suomenmestaruus mukanaan uusia haasteita hakemaan! : )

Ei muuta, kuin hjallissysteemit kehiin. Popliinitakki niskaan, aurikolasit silmille, kaulukset pystyyn ja lompakko sekä soppari kourassa jaffalan pihalle roikkumaan Nybari!!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Palautui mieleeni joku ilmeisesti juuri tuon kauden alussa pelattu HIFK-Tappara-matsi, jossa Tommi Hietala imuroi urakalla ja päästi jonkun kummallisen maalin takaa ammutun laukauksenkin sisään.

HIFK-Tappara 22.9.1996.
Sopisi kuvaukseen, koska Noronen on vaihdettu maalille ajassa 49.58. Vaikka noissa tilastoissa lukeekin 49.48, niin epäilen kyseessä olevan painovirhepaholaisen.
Huikeat kaksi torjuntaa Nortille ja O.J on päässyt rokottamaan. IFK voitti 8-1.
Miksei meillä ole tuollaista osiota? Tylsää.
Joka tapauksessa. Norosen tulon myötä meillä on varmasti liigan top-2 maalivahtikaksikko ja TOP-3 ykkönen, mutta tuolta Rauman suunnalta löytyy kyllä kova vastus.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jännästi tuli ilmoitus tästä heti ensimmäisen pelin jälkeen, missä Lunkka hävisi ja meni vähän enemmän maaleja selän taakse.

Sen verran täytyy todeta, että asia oli täälläkin esillä jo eilen eli eilisellä pelillä ei ollut tän asian kanssa mitään tekemistä. Jos asiasta olisi ilmoitettu eilen, ei sillä ainakaan olisi saatu mitään hyötyä.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odotellaan siis kommenttia että jos Kauhasen tasoisen veskarin kakkosena pelaa, niin ei riitä HIFKiin.

Oliko muuten Kauhanen se Tampesterilais-veskari, josta ensimmäisenä kerrottiin se juttu, että Kauhanen ei saanut Alkosta ostettua kossupulloa, koska myyjä oli varma, että pullo pudotetaan välittömästi. Toim. huom. nuoremmille: siihen aikaan Alkot olivat tiski-myymälöitä, missä asiakkaat tiskillä kertoivat, mitä haluavat ja myyjä sitten tuotteet asiakkaalle antoi.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko muuten Kauhanen se Tampesterilais-veskari, josta ensimmäisenä kerrottiin se juttu, että Kauhanen ei saanut Alkosta ostettua kossupulloa, koska myyjä oli varma, että pullo pudotetaan välittömästi. Toim. huom. nuoremmille: siihen aikaan Alkot olivat tiski-myymälöitä, missä asiakkaat tiskillä kertoivat, mitä haluavat ja myyjä sitten tuotteet asiakkaalle antoi.

Ei ollut Kauhanen vaan Jari Halme. Toinen häneen liittyvä juttu oli se kohtaaminen rekan kanssa, jossa mitään ei tapahtunut koska rekka meni längistä.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Tämä on parhaita uutisia pitkään aikaa. Noronen on aivan eri tason maalivahti, kuin mihin olemme Stadissa tottuneet. Kaikki voivat luottaa häneen ja näyttöjä on muualtakin kuin Tanskan liigasta.

Nybaria ei voi ainakaan yrityksen puutteesta syyttää. Pelimerkit on laitettu pöytään, nyt haetaan kannua tosissaan ja tammikuulle odotan vielä jotakin uskomatonta. En nyt keksi mitä, mutta luotto on kova.

Jotta tätä ei nyt ryssitä, tulee toimia seuraavasti:

1. Saken tilalle heti joku muu. Eiköhän Sakke ole jo ihan tarpeeksi monta maalivahtia tuhonnut.

2. Janne myyntiin ja vaikka kukkia matkaan muistoksi. Ai miksikö? No minä kerron. Jannesta voi jopa saada rahaa tässä vaiheessa ja ainakin palkkakulut pienenee. Toiseksi Janne on tunnetusti aivan helvetin hyvä ottamaan ykkösveskarin paikan melkein keneltä tahansa. Siis runkosarjassa. Olen nähnyt riittävän monet pleijarit Jannen otettua ykkösen paikan ja en halua kokea samaa enää koskaan. Hän on siis todellinen uhka kevään menestykselle.

3. Nieminen pysyy kakkosena ja kasvaa tämän kauden (taas). Joka tapauksessa pääsee seuraamaan aivan huippumaalivahdin työskentelyä läheltä ja oppii siitä varmasti.

Kohta 2 on näistä tärkein. Suuret kiitokset tästä kaudesta Jannelle ja nyt on hyvä sauma kerrankin teiden erota hyvissä väleissä.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2. Janne myyntiin ja vaikka kukkia matkaan muistoksi. Ai miksikö? No minä kerron. Jannesta voi jopa saada rahaa tässä vaiheessa ja ainakin palkkakulut pienenee. Toiseksi Janne on tunnetusti aivan helvetin hyvä ottamaan ykkösveskarin paikan melkein keneltä tahansa. Siis runkosarjassa. Olen nähnyt riittävän monet pleijarit Jannen otettua ykkösen paikan ja en halua kokea samaa enää koskaan. Hän on siis todellinen uhka kevään menestykselle.

Kohta 2 on näistä tärkein. Suuret kiitokset tästä kaudesta Jannelle ja nyt on hyvä sauma kerrankin teiden erota hyvissä väleissä.

Ei näin todellakaan. Noronen ei ole pomminvarma tekijä hänkään. IFK:ssa on totuttu näihin, Stathos, Draper, Askey, Vokoun, Riksman, Ahonen, Backström..

Noronen jos vetää myös lyhyen korren, tarvitaan Jannea paikkaamaan taas tilanne. Toisaalta jos Nieminen lähetetään hakemaan peliaikaa ja tuntumaa muualta, voi hänkin astua tilanteen tasalle. Nähtäväksi jää mitä herrat keksivät.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
2. Janne myyntiin ja vaikka kukkia matkaan muistoksi. Ai miksikö? No minä kerron. Jannesta voi jopa saada rahaa tässä vaiheessa ja ainakin palkkakulut pienenee. Toiseksi Janne on tunnetusti aivan helvetin hyvä ottamaan ykkösveskarin paikan melkein keneltä tahansa. Siis runkosarjassa. Olen nähnyt riittävän monet pleijarit Jannen otettua ykkösen paikan ja en halua kokea samaa enää koskaan. Hän on siis todellinen uhka kevään menestykselle.

Ettet vaan olisi penalle sukua? Meinaan tuo olisi taas sitä tyypillistä penailua, mitä itse takatukan aikana sai melkeinpä joka vuosi todistaa. Minkä hiton takia SM-liigan jopa paras kakkoveska myytäisiin pois. Nieminen kakkosena, ei olisi läheskään niin hyvä yhdistelmä. Jani ei lunastanut odotuksia ja mun puolesta voi vaikka jatkaa uraansa jossain muualla.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Ettet vaan olisi penalle sukua? Meinaan tuo olisi taas sitä tyypillistä penailua, mitä itse takatukan aikana sai melkeinpä joka vuosi todistaa. Minkä hiton takia SM-liigan jopa paras kakkoveska myytäisiin pois. Nieminen kakkosena, ei olisi läheskään niin hyvä yhdistelmä.

En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.
 

John-Toni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.

Mitään takeita ei ole että Noronen on parempi kuin lundell. Oletettavasti näin on mutta siksi juuri olisi hyvä pitää sekä Lunkka että Noronen. Kilpailu 1-mv paikasta tekee vaan hyvää molemmille -> suoritukset paranevat.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.

Meinaatko, että Lundellissa on jonkinlainen kirous, mikä aiheuttaa oletetun ykkösveskarin floppaamiseen? Pitää varmaankin sitten kutsua jokin poppamies paikalle, joka tuon kirouksen lopettaa... Et kyllä luota Noroseenkaan kovin paljon, jos pelkäät Lunkan vievän häneltä pelipaikan.

edit. Ja Noronen joutuu kyllä taistelemaan tuosta ykköskassarin tittelistä, meinaan Lunkan CV on aika vahvalla pohjalla tällä kaudella. Nieminen saa väistyä takavasemmalle.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.
Ei se tylyltä kuulosta, vaan helvetin hölmöltä. Tuossa on kyllä taas sen sorttista logiikkaa, että huhheijaa. Laitetaan Lundell pihalle, ettei se vaan mene pelaamaan liian hyvin ja nappaa Noroselta ykkösveskan paikkaa. Turvallisempaa on pitää Lunkkaa huonompi Nieminen kakkosena, kun ei ole pelkoa, että se pelaisi itsensä ykköseksi. Kyllähän se on yksin Noronen, joka voi vaikuttaa siihen, onko hän IFK:n ykkös- vai kakkosveskari. Toivottavasti ykkönen, jolla on sitten luotettava Lundell varalla.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Koko päivän rapulassa maanneena, tuli tämä uutinen korviini vasta aivan hetki sitten ja kyllähän se eilisen Lukko-pelin mainingeissa hyvältä tuntuu. Perkele meillähän halutaan vissiin oikeasti tällä kaudella menestyä?! On se vaan omituisen hieno tunne. Viimeksi samanlainen fiilis on ollut joskus 1999, joten onhan siitä aikaa.

Nortin hankinta nosti kertarysäyksellä HIFK maalivahtiosaston koko sarjan parhaaksi. Lundell pääsee vihdoin siihen rooliin, mikä hänelle luontaisestikin sopii paremmin eli paineettomaksi kakkoseksi.

HIFK on tämän hankinnan myötä ihan oikeasti mestaruudesta taisteleva ryhmä! Kiitos Nybari ja co!
 

Porttivahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maalivahdit
En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.

Oletko Norosen manageri sitten?

Uskon että ehdoton enemmistö HIFK faneista näkisi mieluummin ratkaisevan finaalin maalilla numeron 60. Lundell on omalla tavallaan HIFK-ikoni, Noronen ei. Toki parempi pelaa, mutta uskon hyvin harvan pettyvän jos se parempi onkin Lundell ja kausi päättyy mestaruusjuhliin.

Oliko muuten Kauhanen se Tampesterilais-veskari, josta ensimmäisenä kerrottiin se juttu, että Kauhanen ei saanut Alkosta ostettua kossupulloa, koska myyjä oli varma, että pullo pudotetaan välittömästi. Toim. huom. nuoremmille: siihen aikaan Alkot olivat tiski-myymälöitä, missä asiakkaat tiskillä kertoivat, mitä haluavat ja myyjä sitten tuotteet asiakkaalle antoi.

Olet ehkä oikeassa, myös Kauhasesta on kerrottu samaista tarinaa Halmeen jälkeen, riippuu koska olet tämän läpän kuullut.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
En onneksi ole. Tiedän, että tylyltähän se kuulostaa antaa Jannelle monoa. Pointti on juuri se, että Janne tunkee itsensä väkisin siihen ykkösen rooliin ja yhtäkkiä meillä onkin liigan paras kakkosmaalivahti: Mika Noronen. Siksi siis Janne ulos ja Noroselle ykkösen paikka.

Mitä ihmettä sä selität? Luovutaan hyvästä veskasta, jolla on suuri IFK-sydän, koska siitä voi saada rahaa juuri nyt - ja sitten ollaan taas siinä tilanteessa, että meillä on tasan yksi hyvässä vireessä oleva veska, jos sitäkään.

Lähtökohta on se, että tähän mennessä nähdyn perusteella Janne pelaa parempaa kautta kuin Nortti, joten Janne jatkakoon veskana 1.1. Nortti olkoon veska 1.2 näin lähtökohtaisesti, ja jatkossa sitten pelaa se, joka on paremmassa vireessä. Siinä kohtaa ei nimeä tai palkkapussia pidä katsoa.

Muuten, oletko koskaan käynyt lätkäpelissä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös