To 26.11.2009 Case Melart-Mäntylä

  • 99 374
  • 665

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Selkeä noutohan tuo oli ja toivottavasti tuomiot ovat myös sen mukaiset. OR nyt vähintäin Melartille, vaikka onnettomasti "tappelikin", ja Jaloselle toimitsijakieltoa sellaiset 3 peliä.

Ei siinä mitää etteikö tuukkaa pitäisi Kouluttaa, mutta kuitit nyt vaan pitää antaa heti tapahtuman jälkeen eikä minkään lehtijutun jälkeen. Moni pitää tälläistä toimintaa äijämäisenä, mutta itse pidän hifkin toimintaa lapsellisena katsojien kosiskeluna. Suht huonosti menee kyllä kun joukkue kakkosena ja tälläisillä tempauksilla pitää katsojia kosiskella lehtereille. Sitten vielä valittu joku "junnu" toteuttamaan noutoa, jonka lähdöstä joukkueelle ei ole mitään haittaa.

Tuukalle tämä nyhjäys toi ainakin yhden pelin huilin, sillä kymppilista meni täyteen jos OR:ää ei tule.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jalosen kommentit:

HIFK:n päävalmentaja Kari Jalosella oli tilanteeseen yksiselitteinen näkemys. - Porissa oli ennen sellainen sanonta, että sitä saa mitä tilaa. Se sanonta on pitänyt jääkiekossa paikkansa vuosikymmeniä. Pelaajat kyllä tietävät mistä tässä on kysymys, Jalonen kommentoi.

Ei välttämättä osu ihan yksi yhteen Jalosen aikaisempien itkujen kanssa.

Noh, hyvä että tuli puhuttavaa. Noutohan oli aika ponneton mutta pointti kai tuli selväksi.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ensinnäkin: eihän se nytkään pudottanut.

Toisekseen: jos ei liigan kurinpito ole katsonut aihelliseksi Tuukkaa kouluttaa, miksi tässä kenttäoikeudessa (=Jatkoaika) voitaisiin antaa jotain lisäsanktioita?

Mielipiteen vapaus ihmisellä täytyy olla, mutta ei muiden tarvitse olla samaa mieltä.

En kattonu videota niin tarkkaan et pudottiko vai ei.

Liigan kurinpito on ehkä turhin ikinä missään. Täällä ei jaeta isoja penaltteja ellei sikailut kohdistu tähtipaluunmuuttajiin tai muuten vain koviin kotomaisiin kavereihin.
Kuvitelkaapa jos olisi joku Mäntylän kaltainen sikailija ja ajaisi Ojasen lyttyyn tavalla joita Mäntylä on esittänyt tällä kaudella. Ojanen loppukaudeksi sivuun ja ennätyspistejahti poikki. =taklaajalle kauheat penaltit.
 

julle-jr

Jäsen
On hyvä, että IFK:n mainoksessa ei puhuttu mitään Mäntylästä, koska nyt asiayhteyttä mainoksen ja tämän tappelun välillä ei pysty mitenkään todistamaan. tuo Tuukkahan saattoi tarkoittaa ketä tahansa Tuukka-nimistä henkilöä. Sukunimeä ei mainittu. Oletuksia voi tietysti esittää, mutta yhteyttä ei pysty kuitenkaan aukottomasti osoittamaan.

Ja koska on erittäin todennäköistä, että myöskään mitään Jalosen käskyjä ei ole saatu tallennettua nauhalle, ei myöskään häntä voida syyttää käskytyksestä. Nyt vain sattui näin, että Melart haastoi tappeluun juuri Mäntylän. Saattoi olla ihan sattumaa vain. Melartilta meni syystä tai toisesta hermot, jonka jälkeen hän kävi lähimmän vastustajan kimppuun ja tämä vastustaja siis tällä kertaa sattui olemaan Mäntylä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuo oli jonkinlainen pystyversio kilppareista, sitoi vain Melartia jottei vahinkoa pääse tapahtumaan ja blokkasi iskuja kypärällään. Ei vastannut teoistaan.

Väärin suojeltu itseään. Piti perkele vielä kypärääkin päässä ja pisti sen nyrkin eteen. Raukkamaista. Olisi ottanut kypärän pois ja tarjonnut leukansa nyrkille. Siten olisi vastannut teoistaan.

Jos olisi halunnut Tuukan saavan kunnolla olisi ensin 2 ja puoli erää vienyt kaikki tilanteet loppuun taklauksina ja vasta ottelun loppupuolella ottanut tukkanuottaset. Ai niin, eihän tuolla koulutuksella niin väliä ollut, kunhan 3 pistettä saatiin ja Mäntylä pois tieltä. Kukaan ei ajattele sitä mahdollisuutta, että jos Mäntylä olisi saanutkin vain 2 min, niin siinä olisi HIFK:lla ollut lopussa mahdollisuus ilmaiseen uusintaan.

Luin näitä viestejä ja yhtäkkiä tuli mieleen Ville Peltosen viimekauden koulutusyritys Artjukhinia (?) vastaan. En tiedä miksi tuo mieleen tuli, mutta siinä tempussa oli munaa.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Kuvitelkaapa jos olisi joku Mäntylän kaltainen sikailija ja ajaisi Ojasen lyttyyn tavalla joita Mäntylä on esittänyt tällä kaudella. Ojanen loppukaudeksi sivuun ja ennätyspistejahti poikki. =taklaajalle kauheat penaltit.

Kenet se Mäntylä on ajanut loppukaudeksi sivuun? Multa on tää mennyt ihan ohi?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Otetaas vielä esille faktat koskien vaadittuja kieltoja:

-IFK ei ole muuta kuin kutsunut Tuukat Helsinkiin
-Jalosen ei ole missään vaiheessa kuultu tekevän käskytystä.

Eikös tämä SM-liigan kurinpitäjä ole jonkin sortin asianajaja. Eiköhän silloin pitäisi olla melko selkeää että ei tuosta saa IFK:lle eikä Jaloselle pekkaa, ei sitten millään
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ensinnäkin, Melartille pisteet hyvästä yrityksestä!

Toiseksi, en kuitenkaan aplodeerannut Melartille, kuten etukäteen lupasin, jos Mäntylää ajeltaisiin puhtaasti. Nyt ei kuitenkaan ollut kyseessä varsinaisesti "puhdas" teko, vaikka ei tuota voi pitää minään sikailunakaan. HIFK:lle ei missään tapauksessa kuulu jatkosanktioita.

Jos oli HIFK:n leirissä valmistauduttu, niin selvästi Mäntyläkin tiesi kuinka toimia. Mäntylä teki juuri kuten pienikokoisemman kuuluukin, eli meni isompaansa lähelle, jolloin päätä pitempi Melart ei oikein voinut muuta kuin takoa kypärää ja hartioita. Sen jälkeen vyötäröote, ja isompi mies nurin.

Se tästä vielä puuttuisi, että jälkeenpäin paljastuisi, että Melart loukkaantui jäädessään Mäntylän alle, ja SM-liiga lätkäisisi Tuukalle pelikieltoa vastustajan loukkaantumisen perusteella. Eiköhän senkin joku ipafani näkisi Mäntylän törkeänä sikailuna ja vaatisi hiuksista vittuun...
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Ei se ole Kurvisen tehtävä, vaan joukkuekavereiden pitää suojella sitä, jota kohdellaan huonosti. Eikä aivotärähdyksestä juuri toipunutta pidä lähettää mihinkään tilanteisiin tieten tahtoen.

Höpöhöpö. Jos kaveri pelaa SM -liigassa lätkää, niin kuupan on oltava aina siinä kunnossa, että kestää kolhuja. Vai luuletko lekureiden päästävän kaverin pelaamaan sillä ehdolla, että pelaaja ei ota osumia? Henkilökohtaisesti olisin Kurvisena ottanut sen pelirangaistuksen ja kurmoottanut mulkkua oikein kunnolla. Nyt pussailtiin vähän nurkassa vasen keskari omassa perseessä ja hankittiin hamekangasta koko joukkueelle.
 
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
En kattonu videota niin tarkkaan et pudottiko vai ei.

Ehkä olisi kannattanut ennen kommentointia.

Liigan kurinpito on ehkä turhin ikinä missään. Täällä ei jaeta isoja penaltteja ellei sikailut kohdistu tähtipaluunmuuttajiin tai muuten vain koviin kotomaisiin kavereihin.
Kuvitelkaapa jos olisi joku Mäntylän kaltainen sikailija ja ajaisi Ojasen lyttyyn tavalla joita Mäntylä on esittänyt tällä kaudella. Ojanen loppukaudeksi sivuun ja ennätyspistejahti poikki. =taklaajalle kauheat penaltit.

No kuvitellaan. Mutta mitäs sitten? Laita nyt joku esimerkki, jossa kuvailemasi tilanne on toteutunut. Miten kävi? Saiko taklaaja "kauheat penaltit" vai ei?
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
On Kojokin olevinaan niin brändiä niin alltid ifk:ta. Jumaleissön Kärpissä anti-tappeluiden isäntä. Fanien nuolemista sanon minä.

Kärpät nyt on koko pohjoisen kissimirri-joukkue ja siellä ehkä Kojon piti pitää mölyt mahassa ja leikkiä kilttiä poikaa jotta maalaiset eivät suutu.

HIFK:ssa ja stadissa Kojokin on saanut toteuttaa itseänsä ja sanoa asiat niin kuin haluaa.

Harmi että Mäntylä pääsi niin vähällä.

Se siitä. Eteenpäin!
 

Baldrick

Jäsen
Onhan se kumma juttu Tapparan kannattajilta, kun ensiksi kehutaan kuinka fyysinen pieneksi mieheksi se perkeleen pygmi ja sitten kun sitä joku vähän hieroo, valitetaan siitä kuinka pientä miestä kiusataan.. Itse on aiheuttanut koko homman ja minun mielestäni saisi sille hazardikääpiölle joka joukkueelta ketä vastaan pelaa tulla tulla armottomia pommeja loppukauden ajan, jotta oppii tavoille, että rentut temput kostetaa. Toivon, että joku ajaa Mäntylän puhtaalla pommilla lasaretin puolelle pidemmäksi aikaa. Yleensä en toivo mitään ilmoja pihalle -tyylistä pahempaa, mutta Mäntylä se jatkaa samaa likasta linjaa, joten pakkohan se jonkun on lopettaa, kerta Muukkonen ei siihen pysty.

Ps. Toki tuosta ei Tuukka olisi kakkosta kummempaa ansainnut ja tästä sisuuntuneena lauantain pelissä Lukkoa vastaan voidaan odottaa häneltä jonkinsortin polvitaklausta tai selkään tilanteen jälkeen. Lukon puolella pohditaan, että "Kuka pysäyttäisi Lukon?" Vastaus löytyy ensi viikonloppuna kun Kurtis tai Jakub joutuu levolle ja Mäntylä useamman ottelun pelikieltoon.
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
Luulisi kaikkien tajunneen viimeistään Royce Gracien esimerkistä, että kun eri kamppailutekniikat laitetaan samaan kehään, osaaminen iholla ja maassa ratkaisee voittajan. Nyrkkeilijät saavat ensimmäisinä turpaansa, esim. painijoilta. Melart oli syliotteessa avuton ja vyörytystä tavoitellut Mäntylä sai yllätyksekseen helpon selätyksen. Näin se v-koodi toimii. Selälleen lyöty Melart ei unohda saamaansa muistutusta koskaan ja lopetti halpamaiset hyökkäykset takaapäin tähän.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Riittäkö aluksi kolmelta (3) viime päivältä?

Oveckinin vs Kaleta
Rupp vs Pacioretty
Briere vs Hannan
Laraque vs Kronwall

Tää nyt on väärä paikka keskustella näistä, mutta...

Ovechkin vs. Kaleta. En vain pysty näkemään tässä kunnioituksen puutetta. Ovechkin yrittää loppupelissä aika pehmeää taklausta. Tässä käy huonosti, koska kaveri oli irti laidasta.

Rupp vs. Pacioretty. En kommentoi. Etin äsken videota, mutta missään ei näytetä. Edes Ruppin haastattelussa matsin jälkeen ei mainita sanallakaan.

Briere vs. Hannan. Selvä tapaus. Ei kunnioitusta lainkaan.

Laraque vs. Kronwall. Polvitaklaukset on aika rajatapauksia. En pidä narrien Mäkeä suurena sikana, kun taklasi Tähtistä. Nämä eivät yleensäkään johdu kunnioituksen puutteesta, vaan virhearvioista.

Mutta ihan oikesti. NHL:ssä totta kai sattuu aivopieruja, niinkuin missä tahansa muuallakin. Niitä tulee aina sattumaan. Jos pystyt vaikka tilastoimaan koko alkukaudesta sellaiset tapaukset, missä kunnioituksen puute tulee yhtä selvästi esille kun Mäntylän Tuukan taklauksissa, niin katsotaan sitten ihan tarkasti. Tuukka on nyt antanut kunnioituksen puutteelle ihan konkreettisen merkityksen.
 

Hakkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings, New England Patriots
Ehkä kaikkien aikojen noloin "nouto". Ja IFK-fanit pitävät sitä vielä hienona tapauksena? Ei jumalauta. Ja että oikein lehdessä mainostettu?!? Mitä murkkuikäisiä lapsia sielä "brändin" tsto:lla oikein hoitaa tuota mainostamista?

Tuukka kyllä ansaitsee saada koulutusta, mutta todella nolo nouto. Ja ei ole kyllä Melart ainoa, joka tarvii käsilaukkua. Sen verta hauskaa settiä tulee ketjussa.

Samaa mieltä.

Tuukka ei ehtinyt edes hanskoja pudottamaan, kun seläntakaa alkaa ropisemaan. Olisi Melart edes vaikka vääntänyt Tuukalta ensin sen kypärän pois päästä, kun kerran siinä on sellainen Fiat 127:n tuulilasin kokoinen visiiri kiinni. Ja sillä välin siinä olisi Tuukkakin ehtinyt ottamaan kintaat pois kädestään. Melkoinen sirkus...

Belak kävi "noutamassa" Janssenin, kun tämä oli aikaisemmin kaudella ajanut yli Kaberlesta. Asiat voi hoitaa myös "tyylillä" ja niiden "kirjoittamattomien sääntöjen" mukaan. Kas näin:
http://www.youtube.com/watch?v=rAVkXuKk2kc
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Kyllä Tappara fanit on hauskoja kavereita ensin ilmotellaan viikko, että "Mäntylä on niin kova jätkä, että ei sille kukaan IFK:ssa pärjää". Sitten kun tapahtuu odotettu eli Mäntylä on täysin puolustuskannalla, ja ottaa lähinnä naamallaan iskuja vastaan hanskat liimattuna käteen -> Niin samat kaverit rupeavat kyynelet silmissä itkemään, että 30 cm pidempi ja 20 kiloa painavampi kaveri jne. Onko se Tuukka kova vai ei?

Itse case-Melart-Mäntylä oli aika vaisu, ja pistettäköön se Melartin nuoruudeen piikkiin. Mäntylälle propsit ettei vetänyt täysiä kilpikonnia.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Jos pystyt vaikka tilastoimaan koko alkukaudesta sellaiset tapaukset, missä kunnioituksen puute tulee yhtä selvästi esille kun Mäntylän Tuukan taklauksissa, niin katsotaan sitten ihan tarkasti. Tuukka on nyt antanut kunnioituksen puutteelle ihan konkreettisen merkityksen.

No Ovechkinin taklaus nyt on ihan tasan vertailukelpoinen esim. Kurvisen tapaukseen. Ja esim. se Richardsin töötti vertautuu täysin Pitkäsen tapaukseen.

Mä haluaisin kyllä kuulla lisää tosta Tuukan esittämästä vastutajan kunnioituksen puutteesta. Kun se kerran tulee selvästi esille... niin missä?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onhan se kumma juttu Tapparan kannattajilta, kun ensiksi kehutaan kuinka fyysinen pieneksi mieheksi se perkeleen pygmi ja sitten kun sitä joku vähän hieroo, valitetaan siitä kuinka pientä miestä kiusataan.

Eikös täällä olla puolustettu vain sitä, että Mäntylä ei anna ilmaiseksi itseään pleksiin vedellä? Tai en minä tiedä miten fyysinen pitää olla, että on 173 cm pitkä (luultavasti luistimet jalassa) ja ottaa illasta toiseen taklauksia vastaan. Sen päälle painii vielä tyylipuhtaasti itseään huomattavasti kookkaampaa vastustajaa vastaan?

Laraque vs. Kronwall. Polvitaklaukset on aika rajatapauksia. En pidä narrien Mäkeä suurena sikana, kun taklasi Tähtistä. Nämä eivät yleensäkään johdu kunnioituksen puutteesta, vaan virhearvioista.

Mäntylä-Granlund = virhearviointi? Toki tämä on vian sinun mielipiteesi, mutta kovasti on tätäkin "taklausta" nostettu framille Mäntylästä ja HIFK:sta puhuttaessa.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sitten jämä-Melart tuon parempaan pystynyt, säälittäväksi itsensä tässä teki vain ja ainoastaan Melart, Jalonen ja koko Hifk.

Ei kun HIFK ja Melart teki juuri sen mitä pitikin. Pygmi pois pelistä ja muistutus samalla, että ihan kaikki ei käy ja vastustajia olisi hyvä kunnioittaa. Tappelusta olisi voinut tullakin jotain, jos Tuukka ei olisi heti aloittanut sitomista. Tavallaan sitominen on ihan ymmärrettävää, Mäntylä varmaan halusi pelata koko pelin ja olihan vastassa myös selvästi isompi vastustaja.

Ennen peliä Tappara-kannattajat vaativat myös toimia puheiden vastineiksi ja sitten kun niitä yritetään tehdä on se silti väärin.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mutta ihan oikesti. NHL:ssä totta kai sattuu aivopieruja, niinkuin missä tahansa muuallakin. Niitä tulee aina sattumaan. Jos pystyt vaikka tilastoimaan koko alkukaudesta sellaiset tapaukset, missä kunnioituksen puute tulee yhtä selvästi esille kun Mäntylän Tuukan taklauksissa, niin katsotaan sitten ihan tarkasti. Tuukka on nyt antanut kunnioituksen puutteelle ihan konkreettisen merkityksen.

No säähän nyt hauska tapaus olet. Miten vaikkapa Kurvinen-Mäntylä ja Sihvonen-Iliakis eroaa toisistaan, noin niin kuin kunnioituksella mitattuna? Tai Rajamäki-Cook, tai Petruzalek-KalPan äijä? Paitsi tietysti sillä, ettei Mäntylä ollut noissa kolmessa muussa mukana.

Vai meneekö nää niin, että noi muut ovat aivopieruja ja Mäntylä taas vain on kunnioittamatta vastustajaa? :D Ai että Jatkoaika on kyllä hieno mesta!

Ja laitan taas ihan varmuuden vuoksi, että en puolustele Mäntylän tekoja vaikka tykkäänkin Tapparasta.

EDIT. Frankielle vielä, että olihan se sen verran kova, että sai Melartin näyttämään tyhmältä :)
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Lehterä Nelosen urheilu-uutisissa:
"mun mielestä ehkä vähän huono, kun sieltä tulee Melart kumminkin ja ottaa meidän ykköspakin pois. Vähän ehkä silleen härskiä..."
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Hohhoijaa. En oikein tiedä mistä alottaisi, sen verran hävettää Jatkoaikalaisten puolesta.

Ensinnäkin Belakin ja Janssenin clipin linkkaaminen ja siihen vihjaaminen osoittaa miten vähän kyseinen henkilö on seurannut sm-liigaa. Tossa olisi ollut linjurit välissä jo ennenkuin toinen hanska putoaa jäähän. Ja uskooko joku ihan aikuisten oikeasti että Tuksu olisi tiputtanut hanskat ja ottanut haasteen vastaan? Hohhoijaa.

Toinen asia mikä hävettää on Tappara-fanien suhtautuminen Tuksuun. Ymmärrän värilasit, ja ymmärrän että vaipassa on tapparalogo. Mutta ihan oikeasti, ootteko te noin sokeita? Miten joku VOI puolustella Tuksua?

Ja jottei häpeä katoa, niin hävetään vielä niitä ei-Tapparalaisia jotka halveksuvat tätä noutoa. Mielestäni Jalosen kommentti tiivistää koko touhun hyvin ja simppelisti. Jos sitä ei ymmärrä tai sisäistä, niin ei ymmärrä lajia nimeltä jääkiekko. Fanittaminen ja ihannointi on kivaa, mutta turha puhua itsestään JÄÄKIEKKOfanina.

Ottiko Tuksu opikseen? Ei varmasti. Oliko episodissa mitään hyvää? Oli todellakin. Ensinnäkin hifk näytti että puheiden takana on perää. Nouto itsessään jäi torsoksi, mutta kuten jo monesti on sanottu "lopputulos on toissijaista, tärkeintä on että silloin mennään kun pitää mennä". Hifk oli ensimmäinen joukkue joka viestitti Tuksulle (ja muille pelaajille) että siellä ihan oikeasti tehdään sikailijoille jotain. Nyt tuli halinalle, mutta ensi kerralla voi tulla se nenä oikeasti kipeäksi.

Toinen tärkeä seikka on se, että tämä oli hyvä viesti myös kurinpitäjän suuntaan. Kun liiga ei saa Tuksua kuriin millään, on pelaajien ja joukkueiden astuttava esiin.

Vaikkakin hifk on niitä seuroja joita yleensä vähiten kehun, niin nyt annan täydet propsit. Jalonen teki oikein kun sanoi lehdistölle asian niinkuin se on. Tässä liigassa jeesustellaan ja lipitetään ahteria ihan tarpeeksi jo muutenkin, on hyvä että edes silloin tällöin asioista keskustellaan niiden oikeilla nimillä. Jokainen valmentaja tietää mistä tässä oli kyse. Jokainen pelaaja tietää mistä tässä oli kyse. Jokainen tuomari, kurinpitäjä ja jäähyaiton ovenavaaja tietää mistä tässä oli kyse. Jos Jalonen olisi alkanut mumisemaan jotain spontaanista hölmöilystä yms. niin se vasta olisikin ollut hävettävää. Nyt mies sanoi suoraan sen minkä kaikki tietävät.

Oletettavasti hifk saa isot sakot. Mielelläni olisin kuullut Jalosen sanovan "tulkoon vaan sakot, me maksetaan ne. Ja seuraavalla kerralla toimitaan ihan samoin, ja maksetaan nekin sakot". Jos toimistolla on rahasta puutetta, niin keräyksen tullessa olen valmis lahjoittamaan 50e sakkorahastoon.

Ja mitä Tuksuun tulee, niin se että mies vähättelee omia raukkamaisia tekojaan on jotain oksettavaa. Tämä on se seikka mikä erottaa hänet Rudista, Rajamäestä ja jopa Komarovista.
 

Panopticon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Detroit Red Wings
Aika köykäinen muistutus, ja tätä vähän pelkäsinkin. Mutta, onneksi tuomarit sentään tilanteet mokasivat ja saatiin sentään mies ulos kaukalosta ja HIFK:n pelaajille pelirauha. Pisteet myös siitä, että se hoidettiin alta pois noin ajoissa, ja loppupeli pystyttiin keskittymään olennaiseen.

Toisaalta ihan hyvä, ettei siitä tuon pahempaa selkäsaunaa tullut. Jos siellä olisi Tuukalta nenä poskella niin siitä olisi noussut vähän turhan iso haloo. Tosin itse olisin siitä saanut vähän suuremman virneen omalle naamalleni... se on väärin, tiedän sen, mutta Mäntylä on poikkaustapaus... Tämän kaverin tapauksessa olisin varmaan saanut puristettua pienet vahingonilot niinkin törkeässä tapauksessa, että Tuukka olisi telottu jollain törkeällä taklauksella sairastuvalle, vaikken sitä missään nimessä kannata enkä edes hyväksy.

Mitäs tästä nyt muuta sanoisi. Ei juuri mitään, aika mitäänsanomaton tilanne, jota varmasti tosin tullaan mediassa paisuttelemaan... Tuukka itse varmaan tilanteelle lähinnä naureskelee...
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lehterä Nelosen urheilu-uutisissa:
"Naurettavaa, että joku Melart tulee ja noutaa meidän ykköspakin pois".

Millähän mittarilla Mäntylä on Tapparan ykköspakki? No joo, jäähyminuutteja on pakeista eniten, mutta kaikissa muissa tilastoissa jää aina jonkun taakse. Ai perhana, taitaa sillä olla pisin sopimus!

Tässäpä tilastoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös