Ti 27.10.2009 Ilves-Blues

  • 6 627
  • 37

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Taitaapa tääkin peli kiinnostaa paljon, kirjottelusta päätellen...

Jatkuuko Ilveksen tappioputki? Jatkuuko Bluesin hyvät otteet (poislukien Ässät-peli)?

Oma veikkaukseni lopputulokseksi 3-2, johtunee varmaan Bluesin tavasta(?) katkaista tappioputkia(?) Ja koska en ikinä osaa veikata näitä oikein peli päättyykin Bluesille, loppuluvut ehkä about 2-4.

Lopuksi vielä pahoitteluni kirjoituksen köyhyydestä mutta tarkoituksenani on lähinnä avata keskustelua!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä Bluesin viime matsi oli sellaista kuraa, että uskon Ilveksen hoitavan homman kotiin tänään. Varsinkin kun peli pelataan vielä mansessa.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Vähän on innostus laskenut ja laskee edelleen jos Ilves alkaa pyöriin taas tuolla tutuilla sijoilla 7-10. Nyt perkele kaksi voittoa, Bluesista kotona ja torstaina SaiPasta vieraissa niin uskon, että ollaan takas kuuden sakissa kun maajoukkuetauko alkaa. Tauolla tulee Genoway porukkaan mukaan, joten siitä eteenpäin on helpompi taistella paikasta pysyä sielä kuuden joukossa. Mutta mielestäni siis siellä tulisi olla jo ennen taukoa. Jäisi parempi mieli koko Ilves-Perheelle.

Ketjumuutoksia on tehty ja viimeiseen peliin on hetki aikaa, joten luulisi joka jätkää taas kiinnostavan taistella täysillä kolmesta pisteestä. Heti alusta alkaen. Mikään muu ei tyydytä tästä pelistä kuin tuo kolme pistettä!
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Ilves tänään:

Salonen-Rask-V.Snellman
Pesonen-Kauvosaari-Anttila
Marjamäki-Niinimäki-Korhonen
Sandvik-Myttynen-Pellinen

Hulkkonen-Bruun
Kuukka-Seikola
Tukio-Akkanen

Pitkämäki
(Korhonen)

Joten kentällisiä on rukattu aikasta jäykällä kädellä. Itseäni ihmetyttää joukkueen puukätisimmän pelaajan eli Marjamäen laittaminen Niinimäen laitaan. Myös puolustusparit ovat muokattu uuteen uskoon. Mikäs mahtaa muuten olla herra Lessardin tilanne tällä hetkellä? Onko jotain loukkaantumisia? Vai eikö yksinkertaisesti mahdu enää pelaavaan kokoonpanoon?
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Kähkönen-Immonen-Puustinen
Huczkowski-Lajunen

Rajamäki-Öhman-J.Sallinen
Laakso-Heiskanen

Blomqvist-Sallinen-Miettinen
Rönnberg-Kurki

Ståhlhammar-Lajunen-Lostedt

Tarkki

Kokko tiputettu kokoonpanosta, Laakso tilalla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mikäli Blues jatkaa Ässät-pelin tavoin aktiivisella pelaamisella, uskon, että kaikki kolme pistettä voivat matkata Espooseen. Yhtenä ehtona on tietysti laukauksiin keskittyminen. Ässät sai paljon pyörityksiä, mutta Blues ajoi ne kulmiin eikä laukauksia kummemmin tullut.

Miettinen näyttää ottaneen Nättisen paikan kolmosessa ja Laakso Kokon paikan kakkosparissa. Muuten mennään samoilla. Toiveena on, että Öhmanin ketju saa realisoitua pyörityksiään tilastoihin asti.

Kyseessä on ns. kuuden pisteen peli. Huono alkukauden takia lähes kaikki Bluesin pelit ovat "pakkovoittoja", mutta nämä suunnilleen samoissa pisteissä olevat vastustajat ovat ektratärkeitä.
 

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Kyllä Bluesin viime matsi oli sellaista kuraa, että uskon Ilveksen hoitavan homman kotiin tänään. Varsinkin kun peli pelataan vielä mansessa.

Hyvin sanottu sieltä takaa. Itse olen nähnyt tepsukoilta vain TV-ottelun Pelicansia vastaan. Tuolla logiikalla TPS johtaa sarjaa. Ei se johda.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hyvin sanottu sieltä takaa. Itse olen nähnyt tepsukoilta vain TV-ottelun Pelicansia vastaan. Tuolla logiikalla TPS johtaa sarjaa. Ei se johda.

Mistä vitun takaa? Ihan tässä kirjoitellaan niin kuin muutkin tänne foorumille. Jos söi itsetuntoasi tuo kirjoitukseni niin pyydän anteeksi. Joukkueen viimeinen peli kertoo paljon. Onko tuo näkemäsi tv-peli viimeinen Tepsiltä?
 

Fensba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitkämäki
(Korhonen)

Joten kentällisiä on rukattu aikasta jäykällä kädellä. Itseäni ihmetyttää joukkueen puukätisimmän pelaajan eli Marjamäen laittaminen Niinimäen laitaan. Mikäs mahtaa muuten olla herra Lessardin tilanne tällä hetkellä? Onko jotain loukkaantumisia? Vai eikö yksinkertaisesti mahdu enää pelaavaan kokoonpanoon?

Itse olisin laittanut kyllä Karhun maaliin Jyväskylän otteiden jälkeen. Olisi Taubellekin ollut pienimuotoinen herätys, että 1.vahdin paikka ei ole itsestäänselvyys.

Mälli ainakin sotkee kenttiä nopeasti, jos hommat eivät toimi - toisinkuin Sakke. Vaikka olisinkin ehkä hieman erilailla ketjut koonnut, niin en lähde arvostelemaan ennen kuin olen nähnyt nämä tositoimissa.

Lessardista sen verran, että joku vammanpoikanen on miehellä. Kuitenkin taitaa olla aika lievää.

Itse pelistä "ainoa" toive olisi, että saataisiin kotonakin se peli rullaamaan pelin alusta alkaen. Edellisissä kotimatseissa peli on ollut ensimmäisen erän ajan kyllä semmoista kuraa, ettei siitä jää paljon lapsille kerrottavaa. Kolmannessa erässä sitten on saatu joku viiden minuutin draivi päälle, mikä lössähtää tyhmään jäähyyn tai vastustajan maaliin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Kyllä Bluesin viime matsi oli sellaista kuraa, että uskon Ilveksen hoitavan homman kotiin tänään. Varsinkin kun peli pelataan vielä mansessa.

Heh heh. Et taida tietää, minkälaista kuraa Ilves on esitänyt viime aikoina ja etenkin ensimmäisissä erissä. Alkukauden hyvät otteluun lähdöt ovat muisto vain ja nykyään on ilmeisesti jo säännöissä kielletty, että Ilves tekisi ottelun avausmaalin.
Toivottavasti joukkue herää nyt edes vähän yrittämään heti alusta asti. Jos ei muuten kiinnosta, niin maksavien katsojien takia.

Ketjut tosiaan uudessa uskossa. Tiedä sitten, minkälaista lottokonetta Mälkiä käyttää, mutta ei tuolla jättipotteja korjata. Uusin vahvistus, Lessard, on sivussa. Toivon mukaan äijä on kovalla kuntokuurilla ja se on se päällimäisin syy pitää mies sivussa pelaavasta kokoonpanosta.

Salonen - Rask - Snellman on ehdottomasti potentiaalisin vitja näistä. Hyvällä tuurilla voisi osoittautua jopa jonkin asteiseksi tehokentäksi. Tämä toki vaatisi Snellmanilta heräämistä totaalikoomastaan.
Pesonen - Kauvosaari - Anttila. Joo, sääliksi käy Pesosta.
Marjamäki - Niinimäki - Korhonen -vitja olisi muuten aika ehyt ketju, mutta ensin mainittu on osoittautunut tällä kaudella niin totaaliseksi puukädeksi, että joukkueen tämän hetkinen ykkössentteri Niinimäki menee hiukan hukkaan syöttöineen tässä.
Sandvik - Myttynen - Pellinen onkin sitten sikäli virheellisesti kasattu vitja, että koossa on kolme kokematonta nuorta samassa kentässä. Peliaikaa tulee sakkemaisesti viitisen minuuttia pelissä ja jätkät kehittyy silmissä.

Sen verran vielä noista ketjuista, että itse olisin Pesosen heittänyt tuohon Jessen ja Korhosen viereen. Olisi tuo puuhevosten ketju (Kauvosaaret) saanut jatkaa keskenään keskittyen vain ja ainoastaan Bluesin ykkösen pimentämiseen.

Kaksi voittoa viimeisistä kahdeksasta pelistä eli syvällä uidaan. Tämän viikon kahdesta pelistä olisi pakko voittaa toinen, jotta asemat eivät heikkene radikaalisti ennen kuin ykkössentterimme saapuu joukkueeseen 17 pelatun ottelun jälkeen (jäätävää).
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lessard on sivussa. Toivon mukaan äijä on kovalla kuntokuurilla ja se on se päällimäisin syy pitää mies sivussa pelaavasta kokoonpanosta.

Toivon myöskin, että näin on. Keväällä Lessardista voi olla vielä erittäin paljon iloa ja on hyvä, että miestä ei laiteta "pelaamalla kuntoon".

Ketjuista sen verran, että itse olisin koonnut hieman eri lailla:

1. Ok.

2. kenttään Pesoselle ja Anttilalle olisin laittanut sentteriksi Niinimäen.

3. kenttä muotoon Korhonen - Myttynen - Pellinen

4. kenttä muotoon Marjamäki - Kauvosaari - Sandvik
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Rajamäki-Öhman-J.Sallinen

Blomqvist-Sallinen-Miettinen
Öhmanin laidoilla on kaksi isoa ja puukätistä laituria ja Sallisella taas kaksi nopeaa smurffia. No, kaipa se Matikainen tietää mitä tekee, mutta itse olisin kyllä vaihtanut pikkaisen laiturien paikkoja.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Blues ja Ilves kohtasivat viimeeksi tasan 3 viikkoa sitten Espoossa ja silloin Ilves aika paljon jäljessä suunnilleen joka asiassa. Tämän jälkeen Bleg on kerännyt 6 ottelussa 13 pistettä ja Ipa 6 ottelussa 6 pistettä.

Tältä pohjalta tarkasteltuna ei voi odottaa mitään muuta kuin selkeää vierasvoittoa. Numerollisesti en usko pelin kuitenkaan olevan mikään järin selvä. Blegin hallintaa ja 1,2-3,4 on lopputulos.

Blegin synkkä alkukausi on tosiaan johtanut joukkueen siihen tilaan että jokainen tappio näille keskitason/sitä huonommille joukkueille on täydellinen katastrofi joten itse en näe Blegillä muuta vaihtoehtoa kuin repiä 3 pistettä tänään Ipalta ja torstaina kotona Kärpiltä. Turhat pisteet jäi jo Poriin joten mikään muu tulos ei saa kelvata.

Kotietu ja pääkaupunkiseudun normaali järjestys on ihan haarukassa vain 4 pisteen päässä joten näitä ei siis todellakaan saa enää tuhria vähään aikaan. Alkukaudesta tuli annettua tasoitusta jo ihan riittävästi.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Voitto olis kiva, mutta on taas liian optimistinen olo asian suhteen eli eiköhän taas oteta maalilla tai kahdella takkiin.. Positiivista on kenttien uusiksi laittaminen, mutta Korhosen olisin haluunnut kotijoukkueen maalilla nähtävän. Pitkämäeltä hyvä peli ja alkukauden otteita ja halua voittaa kaukaloon, niin on mahdollisuudet kolmeenkin pisteeseen. Vituttaa valmiiksi, toivottavasti Ilves helpottaisi voitolla tätäkin oloa.

3-2 tai 2-3 on tod. näk. lopputulos, eikun ihmettelemään.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Kaksi pistettä tuli, mutta päällimmäinen fiilis taitaa kuitenkin olla pieni pettymys. Paljon otti Blues jäähyjä ja selittänee ainakin osan Tarkin suht suuresta torjuntamäärästä. Pisteitä on nyt tullut 16 viimeisestä kahdeksasta ottelusta. Kaksi pistettä per peli on hyvä saavutus. Harmi vaan, että alkukausi meni niin pahasti penkin alle.

Ennen peliä toivoin kakkosketjulle onnistumisia ja kas, ketju tekikin tehot 3+1, kun taas kakkoskentällinen heitti 3+5. Ei paha. Toivon, että Kärppiä vastaan kakkosketju jatkaa samoilla tehoilla ykkönen beesaa.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Kyllä Bluesin viime matsi oli sellaista kuraa, että uskon Ilveksen hoitavan homman kotiin tänään.

Mitä vitun kuraa? Sekä Ässäkannattajien että Matikaisen mielestä Blues pelasi Porissa erittäin hyvin. Kannattais ehkä kattoo niitä pelejä välillä....

Hieno homma, että tuli jatkoaikavoitto tänään!
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Tyytyväinen pitää olla taas kahteen pisteeseen.
Todella köykäisellä rosterilla pystytään nyt haastamaan melkein joukkue, kuin joukkue. Juniorit pitää hirvittävän kovaa tahtia päällä, jonka toivon kestävän mahd. pitkään.
Harmittavaa, että alkukausi meni niin persiilleen, väitän, että Blues on yksi liigan parhaiten johdetuimpia joukkueita tällä hetkellä, varsinkin kun katsotaan meidän lähes surkuhupaisaa rosteriamme.
Ekille eläkevirka Bluesiin, kiitos!
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Ennen peliä toivoin kakkosketjulle onnistumisia ja kas, ketju tekikin tehot 3+1, kun taas kakkoskentällinen heitti 3+5. Ei paha. Toivon, että Kärppiä vastaan kakkosketju jatkaa samoilla tehoilla ykkönen beesaa.
Saisinko hieman lisäselvennystä, miten sait tuollaisia lukuja? Ja mitä niillä yritetään sanoa. Itse pelistä hieman lisää myöhemmin.
 

trap

Jäsen
Saisinko hieman lisäselvennystä, miten sait tuollaisia lukuja? Ja mitä niillä yritetään sanoa. Itse pelistä hieman lisää myöhemmin.

Olisikohan näin:

Ketjun tehot: Rajamäki 2+0 Sallinen 1+0 Öhman 0+1 = 3+1
Lisätään pakkipari: Laakso 0+2 Heiskanen 0+2 = 0+4
Yhteensä, eli koko kentällinen: 3+5
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Saisinko hieman lisäselvennystä, miten sait tuollaisia lukuja? Ja mitä niillä yritetään sanoa.
Nimimerkki Tommii tuossa vastasikin jo kysymykseesi. Mitä yritän sanoa on se, että olen tyytyväinen kakkosketjun ja -kentällisen suoritukseen. Selkiskö?
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Pisteitä on nyt tullut 16 viimeisestä kahdeksasta ottelusta. Kaksi pistettä per peli on hyvä saavutus. Harmi vaan, että alkukausi meni niin pahasti penkin alle.

Itseasiassa 18 viimeisestä 8 pelistä. Sääli tosiaan että niistä ensimmäisestä kahdeksasta tuli vain 4 pistettä.

Kai 2 pisteeseen täytyy olla tyytyväinen vieraissa. Surkea alkukausi vain tekee sen että näitä kaksia pisteitä pitää ottaa säännöllisesti vieraissa paljon ennen kuin on aihetta mihinkään hurraa huutoihin. Kotona ei tämän päivän liigassa ole yhtään joukkuetta jolta kelpaisi mikään muu kuin 3 pistettä.

Bluesilla on valitettavasti vielä kirittävää alkukauden surkeuden takia, jotta saadaan edes Kerho ja IFK kiinni KalPasta ja TPS:stä puhumattakaan. Porin tapausten täytyy jäädä yksittäistapauksiksi. Kakkossija runkkarissa hakusessa kolmatta kertaa putkeen.

Pelistä sen verran mitään näkemättä että kakkosen tehot tyydyttää. Immosen vitjan olisi syytä nostaa myös tasoaan joka pelissä vaikka parannusta onkin tapahtunut. Tällä puolustuksella 2 päästettyä maalia pitää tarkoittaa kolmea pistettä.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bluesilla on valitettavasti vielä kirittävää alkukauden surkeuden takia, jotta saadaan edes Kerho ja IFK kiinni KalPasta ja TPS:stä puhumattakaan. Porin tapausten täytyy jäädä yksittäistapauksiksi. Kakkossija runkkarissa hakusessa kolmatta kertaa putkeen.

Mopo keulii? Minusta on ihan positiivista jo se, jos tuolla Bluesin jengillä mentäisiin kuuden joukkoon ja siitä sitten mahdollisesti eteenpäin. Ei niitä runkosarjasijoituksia enää vuosien päästä kuitenkaan pahemmin muistella.

Tämän päivän Ilves-pelistä 2 pistettä oli ihan hyvä suoritus ja tänään kakkosketjussa tapahtui. Mutta toivottavaa olisi, että esim. Puustinen rupeaisi vähitellen osumaan tolppien väliin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Voin sanoa taas kerran, että olipa käsittämätöntä paskaa tuo Ilveksen pelaaminen tänään. Maalipaikoista ei taaskaan saada sisään mitään, yv:llä ei mitään saada aikaiseksi mikä nyt ei ole mikään yllätys kun puhutaan Ilveksestä. Miten ihmeessä Määttäsen poissaolo voi näkyä noin paljon. Eikö kukaan tosiaan pysty ottamaan sellaista vastuuta kuin esim. Kalpan tai Bluesin nuoret tekevät? Luojan kiitos se CG tulee tauolla Ipaan. Eikä Taube mahtanut mitäään Bluesin ekalle maalille. Kimposi Seikolan kautta maaliin.

Sain muuten hyvät huutonaurut kun Marjamäelle vihellettiin ryntäysjäähy.. Sen takia varmaankaan myös Anttila ei pelin lopussa uskaltanut ajaa maalille, ettei vaan tule ryntäyksestä jäähyä..

Onnittelut Bluesille, pelattiin taas kerran vastustajan pillin mukaan..
 
Viimeksi muokattu:

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Bluesilla on valitettavasti vielä kirittävää alkukauden surkeuden takia, jotta saadaan edes Kerho ja IFK kiinni KalPasta ja TPS:stä puhumattakaan. Porin tapausten täytyy jäädä yksittäistapauksiksi.
Kirittävää tosiaan on, mutta kyllähän tuolla kokoonpanolla pitää kaiken mennä enemmän kuin nappiin, jotta saavutettaisiin kakkossija. Pitäisi, vaikka peli olisi kulkenut heti kauden alusta. Kuuden sakkiin pitää päästä ja se on vielä ihan mahdollista, mutta kotietua pidän jo aivan huippusaavutuksena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös