TuTon peliesitykset 2009–2010

  • 8 119
  • 37

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Otteluketjut ovat erikseen, mutta joukkueen ja yksittäisten pelaajien peliesityksistä voidaan varmasti keskustella omassa ketjussakin. Pyhitetään tuo toinen ketju seuran ja taustajoukkojen edesottamusten seuraamiseen, synkkään fatalismiin sekä nytkin reippaana roihuavaan poliittis-uskonnolliseen vääntöön :-)

Huomenna siis vierasvääntö Sportia vastaan Vaasassa 10.9.2009 näin runkosarjan avajaisiksi. Huomenna olemme varmasti myös viisaampia millä kokoonpanolla TuTo peliin lähtee, mitä Nisse saa joukkueen pelaajista irti ja kuka kunnostautuu missäkin.

Henkilökohtaisesti uskoisin, että taustatoiminnan epävarmuudesta ja joukkueen rosterin vielä suuremmasta epävarmuudesta huolimatta TuTon kärkipelaajiksi hankitut miehet pärjäävät tälläkin kaudella ja tuovat seuralle kallisarvoisia pisteitä. Keinänen, Pulliainen, Pelkonen... kelpo pelimiehiä kaikki.

Toki kärki on kapea, mutta ei sitä onneksi jokaisella vastustajallakaan ole mitään Sportin tai KooKoon tason rosteria. Se tietysti ratkaisee paljon, jatkavatko TuTon kärkimiehet joukkueessa loppukauden vai siirtyvätkö pelimiehet rahakkaammille laitumille jos ongelmia palkanmaksun suhteen sattuisi tulemaan.

Vielä enemmän ratkaisee joukkueen moraali ja pelihuumori. Jos joka ilta taistellaan täysillä, niin playoff-paikkakin on hakusessa. Jos ei taistella ja ruma tappioputki pääsee yllättämään, niin sitten voi joutua varautumaan jo pahimpaan eli karsintoihin. Toivottavasti näin ei käy, vaikka alkoihan edellisten sarjapaikkataisteluiden jälkeen kuitenkin uusi nousu.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tänä iltana TuTo on Mestiksen sarjajohtaja!

Sport kaatui kotiluolassaan heti avauksessa, ja TuTon joukkueen peliesityksiä voi pitää ihan teksti-tv:nkin perusteella erinomaisina. Ne pelaajat, jotka Vaasaan lähtivät, lähtivät sinne TuTon pelaajina ja antoivat kaikkensa joukkueen eteen, muuten ei olisi ylivoimainen mestarisuosikki kukistunut. Hatunnosto myös Niukkaselle, joka on onnistunut joukkueensa saamaan iskukuntoon, vaikka iso osa treenikauden joukkueesta vaihtui juuri ennen matsia ja tilalle tuli uusia pelureita.

Oli maalivahtitilanne loppukaudella mikä tahansa, ainakin Tommi Virtanen on ottanut haasteen vastaan torjumalla Vaasassa 48 kutia.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Hieno alku kaudelle. Paha sanoa pelistä mitään kun en tuota streamia seurannut mutta mitä vaasasta korviin kantautui niin Virtanen torjui välillä miten päin ja millä sattuu :) No toivotaan että kaveri saa itseluottamusta tästä. Voiko joku pelin nähnyt sanoa että oliko peli pelkkää kilpikonna puolustusta?
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jaahas, ne ensimmäiset ja ennakkokaavailuissa TuTon menestykselle suuntaa-antavat kolme matsia ovat nyt takana, joten on tilannekatsauksen paikka.

Kolme pistettä oli näistä peleistä minimi, kuusi pistettä hyvä suoritus ja siitä eteenpäin kaikki oli plussaa, eli nyt ollaan siis kaksi pistettä plussalla. Pistemäärä on oikeastaan parempi kuin mitä TuTon suoritukset kentällä ovat olleet. Monilla muillakin joukkueilla tuntuu olevan paketti vielä pahasti levällään, joten TuTo on napsinut voittoja varsin keskinkertaisilla esityksilläkin. Eilisellä puuhastelulla ei tässä sarjassa kaadu muita kuin SaPKo, tosin eilisen kaltaisella esityksellä SaPKo ei voita tässä sarjassa yhtään ottelua.

Maalivahdista on paljon puhuttu, mutta ei Virtasen alkua voi mitenkään epäonnistuneeksi sanoa, onhan hän torjunut kolmesta ottelusta kolme voittoa. Suuria puutteita hänen pelissään kyllä on, mutta lopputulokseen ne eivät vielä ole negatiivisesti vaikuttaneet. Jäihin menon lisäksi Virtanen liikkuu pieneksi kaveriksi yllättävän verkkaisesti maalin edessä. Kyllähän hän hyviä venytyksiä ja patjatorjuntoja tekee, mutta seikailuiltaan maalin sivuilla hän palaa takaisin tolppien väliin yhtä hitaasti kuin Timo Kinnunen parhaimmillaan tai siis pahimmillaan. Ortiota tänne kovasti odotellaan, mutta hän on vielä nuori ja kokematon kaveri, joten mahtaako hänkään olla mikään sateentekijä, jos TuTon hyökkäyspeli alkaa tökkiä, ja molarin pitää torjua lähes kaikki voittoja saadakseen.

Kenttäpelaajista suurimman vaikutuksen ovat tehneet Lintulat ja Teerimäki. Tapio on täyttänyt Jamo Jokilan pistesaappaat ja Lintula yhdessä Memosen kanssa täydentää tehoketjun hienosti. Teerimäki on ainakin kahdessa kotipelissä ollut erittäin varma. Mielenkiintoista nähdä, miten rahkeet riittää esim. ensi perjantaina KooKoota vastaan. Ja mielenkiintoista olisi ollut myös nähdä, mitä Lehkonen olisi saanut Teeriksestä irti. Vittasmäki on ollut pakiston toinen positiivinen suorittaja. TuTon omien ns. kokeneempien puolustajien peli on vielä vähän hakusessa samoin kuin Pulliaisen ketjun, vaikka he pistetilastossa ihan näkyvästi esillä ovatkin.

Ensi viikolla vastassa ovat K-Vantaa ja KooKoo. Uskaltaisikohan viikon pistesaaliiksi toivoa kolmea pistettä.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvin on kausi lähtenyt käyntiin. Hyvin ovat pelaajat mailansa ostaneet ja itse luistimensa teroittaneet :) Muiden joukkueiden palstoilla alettiin kirjoittamaan urakalla kun kausi alkoi, Tuton palstalla lopetettiin. Kehukaas nyt vähän tätä kolmen ottelun voittoputkea, kyllä luonto sen verran vois antaa periksi!
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Totta helkkarissa on syytä nostaa tiimille hattua. Samaan aikaan kun Tamin porukka rämpii, heittopussiksi rankattu TuTo porskuttaa. Eihän peli vielä mitään neuvostokiekkoa ole mutta aikaa on. Nyt joukolla keskiviikkona Vantaan Valtti- areenalle Läntiselle Valkoisenlähteentielle. Miellyttävä halli ja vielä miellyttävämpää on huutaa TuTo vierasvoittoon. Matka sujuu luontevasti motaria pitkin.

Myös a-junnujen kausi divarin karsintasarjassa alkoi ja tuloksena täysi saalis eli kaksi voittoa viikonloppuna. Sunnuntaina peli kulki ihan näyttävästi Karhu- Kissoja vastaan. Varsinkin Anrei Hakulinen on sellainen luikertelija että A. Pusakin jää neloseksi. Mielenkiintoinen yksityiskohta: netissä otteluraportin mukaan katsojia oli 72 vaikka paikalla oli lähes 200 ihmistä.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Nyt joukolla keskiviikkona Vantaan Valtti- areenalle Läntiselle Valkoisenlähteentielle. Miellyttävä halli ja vielä miellyttävämpää on huutaa TuTo vierasvoittoon. Matka sujuu luontevasti motaria pitkin.

Juu, kyllä nyt kelpaa. TuTon Hki-siivestä ainakin muutama tulossa hallille, liehuvin lipuin ja ylpeyttä rinnassa. Kausi on käynnistynyt yläkanttiin, ties vaikka Vantaakin kaatuisi.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämän päivän (tiistai 22.9.2009) Turun Sanomat kertoo että Toni Jalo palaa Tepsiin ja Tommi Laine tulee tilalle. Tuskin nyt kummiskaan Tommi. Antaa Tommin pyörähdellä lohipaidassa, mutta tarkoittaiskohan Mikko Lainetta.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Tänään onkin sitten tiukempi matsi luvassa Vantaalla ja perjantaina kotona kohdataan KooKoo. Nämä pelit jos voitetaan, niin hyvä on. Nyt on Virtasella todellinen näytön paikka, sillä tehtävää maalilla lienee enemmän kuin SaPKoa ja Lekiä vastaan. Jos näistä nyt saataisiin edes se kolme pinnaa yhteensä.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Voisko joku Vantaalla katsomassa ollut antaa raporttia? Varsinkin mitä ykkösketju teki ja kuinka maalivahti onnistui?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Jees joo jees. TuTolle nuo pienet kaukalot tuntuvat olevan aika myrkkyä. Sama ilmiö on nähtävissä niin ikään Lempäälässä. Mutta itse matsiin. Eka erä oli aavistuksen K- Vantaan painostusta joten eräluvut kuvaavat tapahtumia, kakkonen TuTon ja sitten kolmosen alkuun kuusi mustaa minuuttia niin homma oli selvä.

Ykkönen pelasi aika ailahtelevasti. Outoa oli nostaa Mikko Laine Niskakankaan tilalle. Vieras jää ja uusi sälli Artun paikalla johti siihen että ei se ykkösen peli kulkenut. Muutenkin TuTolaiset ovat tottuneet siihen on tilaa syötellä ja tehdä kuvioita. Kyllä tollaisissa pikkukaukaloissa vaaditaan NHL- tyyppistä rämistelyä. Tuke syöttelee paikoista joissa voisi jo itse koettaa ratkaisua ja Keikka on edelleen jostain syystä aika kohmeessa.

Virtanen pelasi peruspelin. Välillä mies paikallaan mutta pari vantaalaisten häkeistä voidaan laittaa Tompan piikkiin.

On tullut muuten usein mieleen että treenaako TuTo myös pienissä kaukaloissa. Syytä olisi.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Voisko joku Vantaalla katsomassa ollut antaa raporttia? Varsinkin mitä ykkösketju teki ja kuinka maalivahti onnistui?

Joo hallilta kuultua että ei oikein onnistunut tuo Virtasen peli eilen! Kaverin kaveri latoi aika pahat sanat esim Virtasen sijoittumisesta ja pelinlukutaidosta joka ei ole mielestään riittävä edes Mestikseen! Pari helppoa oli mennyt ja sanoi myös monen suusta kuullut sanat TuTo ei pärjää tuolla veskarilla koko kautta, jos meinaa menestyä!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Joo hallilta kuultua että ei oikein onnistunut tuo Virtasen peli eilen! Kaverin kaveri latoi aika pahat sanat esim Virtasen sijoittumisesta ja pelinlukutaidosta joka ei ole mielestään riittävä edes Mestikseen! Pari helppoa oli mennyt ja sanoi myös monen suusta kuullut sanat TuTo ei pärjää tuolla veskarilla koko kautta, jos meinaa menestyä!

Pari helppoa meni? Sellaista sattuu kovemmillekin kavereille, puhumattakaan Virtasen kaltaisille nuorille kavereille, joka tosiaan vielä vasta opettelee Mestiksessä pelaamista. Totta kai maalivahtien ero verrattuna viime kausiin on kova, mutta toivotaan Virtasen kehittyvän. Pelaamalla sitä oppii, ja virheistäkin voi ottaa opikseen. Joka matsissa ja joka hallilla on näitä jääkiekosta kaiken tietäviä kaverin kavereita, jotka manaavat joka virheestä varsin ylireagoidusti. Ei siinä mitään, kritiikkiä saa toki antaa, mutta Virtanen on kuitenkin alkukaudesta selviytynyt odotuksiin nähden varsin hyvin.

Ja kuten toiseen ketjuun jo laitoinkin, niin koko kautta ei tarvitse Virtasenkaan yksin torjua - Sami Heikkilälle tehtiin koko kauden sopimus, ja TPS-vuokra Joni Ortio torjunee jo huomenna KooKoo-matsissa. Pääsee Virtanenkin vähän hengähtämään, eikä tarvitse yksinään kantaa kaikkia paineita.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Pari helppoa meni? Sellaista sattuu kovemmillekin kavereille, puhumattakaan Virtasen kaltaisille nuorille kavereille, joka tosiaan vielä vasta opettelee Mestiksessä pelaamista. Totta kai maalivahtien ero verrattuna viime kausiin on kova, mutta toivotaan Virtasen kehittyvän. Pelaamalla sitä oppii, ja virheistäkin voi ottaa opikseen. Joka matsissa ja joka hallilla on näitä jääkiekosta kaiken tietäviä kaverin kavereita, jotka manaavat joka virheestä varsin ylireagoidusti. Ei siinä mitään, kritiikkiä saa toki antaa, mutta Virtanen on kuitenkin alkukaudesta selviytynyt odotuksiin nähden varsin hyvin.

Ja kuten toiseen ketjuun jo laitoinkin, niin koko kautta ei tarvitse Virtasenkaan yksin torjua - Sami Heikkilälle tehtiin koko kauden sopimus, ja TPS-vuokra Joni Ortio torjunee jo huomenna KooKoo-matsissa. Pääsee Virtanenkin vähän hengähtämään, eikä tarvitse yksinään kantaa kaikkia paineita.

Voi nuoli. Joo sä varmaan sitten kerrot tästä eteenpäin että mikä on helppo mikä ei ja kuka on hyvä ja kuka ei ja saat kirjottaa kritiikkiä mistä vaan ja sun sana on laki. Kaveri näki ensimmäistä kertaa Virtasen pelaavan ja sanoi ihan asiallisesti että huomasi esim Virtasen sijoittumisessa puutteita ja pelin luku taidossa. Torjuu kiekot eteen vaikka olisi löysä veto ja pelaa itsensä ulos useasti. Samat mitä itse olen huomannut ihan paikan päällä! Tämä Virtanen ei luultavasti ole ollut Ylösen opeissa kun on pelannut tepsissä? Meinaa Upi varmasti on tuota sijoittumista varmasti reenannut, mikä on ihan perus asia maalivahdilla! No katotaan miten "tepsin tulevaisuuden nimi" Ortio joka ei ole liiga tepsissä pelannut vaan on enemmänkin TuTon lupaus saa kasteensa huomenna. Paljon on häntä toivottu maalille ja nyt nähdään mikä on miehiä!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Torpedo 360 kirjoitti:
Kaverin kaveri latoi aika pahat sanat
Torpedo 360 kirjoitti:
Kaveri [...]sanoi ihan asiallisesti

Eli kaverin kaveri latoi sitten ihan asiallisesti pahat sanat?

Torpedo 360 kirjoitti:
Voi nuoli. Joo sä varmaan sitten kerrot tästä eteenpäin että mikä on helppo mikä ei ja kuka on hyvä ja kuka ei ja saat kirjottaa kritiikkiä mistä vaan ja sun sana on laki.

Ilmeisesti rinnastat minut lainkäyttövaltuuksien suhteen Judge Dreddiin. Mukavaa, että saan oikein luvalla kirjoittaa kritiikkiä mistä vain. ;-)

Kyse ei ollut Virtasen taitotason väittämisestä kovemmaksi kuin mitä se on, vaan seuraavasta (pakko lainata itseäni):

Musta Nuoli kirjoitti:
...toivotaan Virtasen kehittyvän. Pelaamalla sitä oppii, ja virheistäkin voi ottaa opikseen. [...] Virtanen on kuitenkin alkukaudesta selviytynyt odotuksiin nähden varsin hyvin.

Joten mitä sitten, jos Virtanen torjuu kiekkoja eteen ja pelaa välillä löysästi? Kai kaikki tietävät, ettei häneltä voi odottaakaan mitään yhtenäistä superkautta, eikä hänen taitotasonsa voi olla vielä sitä luokkaa kuin hänen edeltäjillään TuTo-maalilla. Jos hän olisi karaistunut huippuvahti, hän ei pelaisi tämän kauden budjettirajoitteisessa TuTossa.

Ja koska keneltäkään ei voi vaatia mittaansa enempää, niin en vain henkilökohtaisesti näe kauheasti mieltä moittia kovasanaisesti nuorta kokematonta veskaria jos hän pelaa nykyisten kykyjensä puitteissa ja tekee parhaansa, koska ketään muutakaan ei veräjänsuulla ole tätä ennen ollut. Toki jokainen saa kritisoida ketä ja mitä haluaa, ja lain sekä hyvien tapojen puitteissa vieläpä miten haluaa. Mitä olisikaan turkulainen "negatiivinen fanius" ilman tätä purnausoikeutta?

Itse vain kohdistan kritiikin mieluummin vaikkapa kokeneisiin pelaajiin, jotka eivät pelaa omalla taitotasollaan, ja joilta voi vaatia selvästi parempia suorituksia. Jos junnuikäinen peluri mokaa joskus, niin sitten mokaa, mutta jos vaikkapa "vanha" (Mestis-mittakaavassa about 22-25-vuotias) konkari pelailee haluttomasti ja löysäillen eikä yritä parastaan, se on paljon huonompi juttu.

Siinä olemme yhtä mieltä, että nyt on vuorostaan Ortion paikka näyttää kykynsä, ja Ortio on, kuten sanoit, pikemminkin TuTon miehiä kuin mikään TPS-löytö. Huomenna vain KooKoo nurin!
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Eli kaverin kaveri latoi sitten ihan asiallisesti pahat sanat?

Ilmeisesti rinnastat minut lainkäyttövaltuuksien suhteen Judge Dreddiin. Mukavaa, että saan oikein luvalla kirjoittaa kritiikkiä mistä vain. ;-)

Kyse ei ollut Virtasen taitotason väittämisestä kovemmaksi kuin mitä se on, vaan seuraavasta (pakko lainata itseäni):

Joten mitä sitten, jos Virtanen torjuu kiekkoja eteen ja pelaa välillä löysästi? Kai kaikki tietävät, ettei häneltä voi odottaakaan mitään yhtenäistä superkautta, eikä hänen taitotasonsa voi olla vielä sitä luokkaa kuin hänen edeltäjillään TuTo-maalilla. Jos hän olisi karaistunut huippuvahti, hän ei pelaisi tämän kauden budjettirajoitteisessa TuTossa.

Ja koska keneltäkään ei voi vaatia mittaansa enempää, niin en vain henkilökohtaisesti näe kauheasti mieltä moittia kovasanaisesti nuorta kokematonta veskaria jos hän pelaa nykyisten kykyjensä puitteissa ja tekee parhaansa, koska ketään muutakaan ei veräjänsuulla ole tätä ennen ollut. Toki jokainen saa kritisoida ketä ja mitä haluaa, ja lain sekä hyvien tapojen puitteissa vieläpä miten haluaa. Mitä olisikaan turkulainen "negatiivinen fanius" ilman tätä purnausoikeutta?

Itse vain kohdistan kritiikin mieluummin vaikkapa kokeneisiin pelaajiin, jotka eivät pelaa omalla taitotasollaan, ja joilta voi vaatia selvästi parempia suorituksia. Jos junnuikäinen peluri mokaa joskus, niin sitten mokaa, mutta jos vaikkapa "vanha" (Mestis-mittakaavassa about 22-25-vuotias) konkari pelailee haluttomasti ja löysäillen eikä yritä parastaan, se on paljon huonompi juttu.

Siinä olemme yhtä mieltä, että nyt on vuorostaan Ortion paikka näyttää kykynsä, ja Ortio on, kuten sanoit, pikemminkin TuTon miehiä kuin mikään TPS-löytö. Huomenna vain KooKoo nurin!

Tämä kaverin kaverin kaverin kaveri on näitä heittoja mitä täällä ei kannata harrastaa! No jos ihan suoran pointin haluat niin minun mielestä TuTon pakkien taakse tarvii Koivisto, Santasen kaltaisen äijän ei nuorta kokematonta raakiletta. No nyt tulee "lupaus" ainakin KooKoo peliin!
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Joo hallilta kuultua että ei oikein onnistunut tuo Virtasen peli eilen! Kaverin kaveri latoi aika pahat sanat esim Virtasen sijoittumisesta ja pelinlukutaidosta joka ei ole mielestään riittävä edes Mestikseen! Pari helppoa oli mennyt ja sanoi myös monen suusta kuullut sanat TuTo ei pärjää tuolla veskarilla koko kautta, jos meinaa menestyä!

Mun papereissa Virtanen on ylisuorittanut odotuksiin nähden nämä ekat neljä peliä. Mikä sitten taas huolestuttaa on Keinänen. Kaveri on hankittu joukkueseen paljon kovemmilla odotusarvoilla mitä pistepussi näyttää ja peliesitykset ovat ilmeisesti olleet surkeita jos vertaa odotuksiin. Mutta Keinänenhän on Lehkosen "löytö" joten häntä ei arvostella vaikka olisi sitonut luistimennauhat yhteen. Alkukausi plussaa Tapio, Luntula ja Virtanen, miinusta Keinänen ja Pulliainen.
 

AasiIhaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Mutta Keinänenhän on Lehkosen "löytö" joten häntä ei arvostella vaikka olisi sitonut luistimennauhat yhteen.

Mikä tämä juttu nyt on? Keinänen on pelannut alkukauden päin vittua ja sen on moni täällä sanonut. Eli kyllä arvosteltu on ja arvostelua jatketaan mikäli otteet ei parane! Jopa aiheetontakin arvostelua tulee lähtemään Keinäsen suuntaan, koska mies tuli joukkueeseen tällä kaudella niin suurin odotusarvoin. Vai kuinka paljon sitä paskaa pitää yhden ukon niskaan kärrätä, ennen kuin se on sun mielestä arvostelua?

Ja koita nyt Muushi pikku hiljaa jo päästä yli tosta Lehkos asiasta...
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Niin, Keinänenhän on tehnyt vain 5 pistettä neljässä pelissä, eli siis ihan sysipaska. Ehdottomasti heti Kenille kenkää ja Vihtola tilalle ykköseen! Kuinka paljon niitä pisteitä pitäise per matsi tulla, että herrat täällä olisivat tyytyväisiä?
Virtasen torjunta prosentti on tällä hetkellä 90.40 Ei siis todellakaan huonoin, mutta ei myöskään mikään huippu hyvä, keskitason lukemat. Ja mitä helvetin merkitystä sillä on, kenen löytö Keinänen on, vai onko mister Musashi sitä mieltä, että jos pelaaja on Lehkosen löytö, niin tämän pitäisi tahkota vähintään 6 pistettä per peli, että kelpaisi joukkueeseen? Pelaa tuolla vielä muutama muukin Lehkosen aikanaan hankkima kaveri, haukutaanko nekin lyttyyn, niin Musashi on tyytyväinen.
Annetaan nyt poikien pelata edes kymmenen matsia täyteen, ennen kuin aletaan vaatia päitä vadille pisteiden puutteesta, jookos?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Negatiivinen kannattaja"

Jonkun pitäisi kyllä teettää t-paitoja tekstillä "TuTon negatiivinen kannattaja". Niillä voisi olla kysyntää humoristisena kannanottona aitoturkulaiseen kannatuskulttuuriin. Ei sikäli, että negatiivinen kannattaminen olisi meidän turkulaisten yksinoikeus, mutta kyllä se on Aurajoen rannoilla kovassa kurssissa, välillä suorastaan masokistisia piirteitä saaden.

Onneksi purnaus, puhkuminen ja parranpärinä pysyy TuTon fanien parissa kuitenkin vain verbaalisella tasolla, kuten sivistyneiden ihmisten parissa on tapana. Sivistymättömät eivät Suomen Turkuun asti ole vielä päässeetkään, ja jos ovat, niin ovat eksyneet väärään halliin ja väärään kannatusryhmään, tai peräti kokonaan väärän palloilulajin pariin. :-)

(Rautalanka-statement TuTo-ketjuun eksyneille ulkopaikkakuntalaisille ja vain mustavalkoiseen ajattelukykyyn ja kannatukseen kykeneville turkulaisille: kyllä, äskeinen oli olevinaan humoristinen loppukevennys, jonka jäljessä oli varmuuden vuoksi vielä hymiö osoittamaan kirjoittajansa ei-niin-kuolemanvakavia intentioita.)
 

TIKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuton loistavan voiton, Ortion huipputorjuntojen ja Kenin ketsuppipullon aukeamisen lisäksi haluan nostaa esille Tuton kannattajaporukan. Viimekauden hiljaiselon jälkeen alkoi olla taas hyvää meininkiä ja varsinkin kolmannessa erässä kunnon meteliä ja lauluakin. Nyt sitä kannatusta tarvitaan entistä enemmän, kun halli muuten huutaa tyhjyyttään. Kaipa se porukka taas kohta hallille löytää, kun voittoja tulee tätä tahtia. HYVÄ TUTO! HYVÄ REBELS!
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Ihan sama miten KEinänen pelaa mutta vitun kuningas se äijä on :D Tänään pienet salsat ja kiekko ylämummon alapussiin, vittu mikä ranne! Ortio pelasi tosi hyvin ja voin sanoa että Virtanen takaisin Tepsukkaan ja Ortiolle jatkoa ja Isälle pahvi kanssa!
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mikä tämä juttu nyt on? Keinänen on pelannut alkukauden päin vittua ja sen on moni täällä sanonut. Eli kyllä arvosteltu on ja arvostelua jatketaan mikäli otteet ei parane! Jopa aiheetontakin arvostelua tulee lähtemään Keinäsen suuntaan, koska mies tuli joukkueeseen tällä kaudella niin suurin odotusarvoin. Vai kuinka paljon sitä paskaa pitää yhden ukon niskaan kärrätä, ennen kuin se on sun mielestä arvostelua?

Ja koita nyt Muushi pikku hiljaa jo päästä yli tosta Lehkos asiasta...

Keinäsen otin vaan esimerkiksi olis voinut yhtä hyvin ottaa vaikka Pulliaisen. Keinänen teki tänään 2 maalia ja ratkaisi pelin hyvä niin mutta peli ei kyllä muuten kulkenut kuten esimerkiksi kun oli lainassa aiemmin. Vituttaa vaan toi Virtasen kokoaikainen haukkuminen. Kaveri pelannut selvästi plussalla etukäteisarvioihin ja silti täällä jonkun silmätikkuna koko ajan. Torpedo muuten mun mummon naapuri joka on sokea kerto, että hänen mielestään Virtanen pelaa ihan loistavasti. Voi sua aasia ota porkkanaa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Yrittäkää nyt jumalauta jo päästä yli tuosta sitkeästä nokittelusenteesta tällä foorumilla. Lähes jokaisessa kinastelussa on eri osapuolilla enemmän tai vähemmän asiallisia pointteja, eli sinänsä olisi runkoa asialliselle keskustelulle, mutta vitut. Pääosaan nousee aina se, että kuka milloinkin osaa lyödä terävämmin toista osapuolta sanan säilällä.

Hiukan nyt terävyyttä, tai muuten menee keskustelu tasolle Radio Rockin Beavis & Butthead -spedet. Eli mukamas hauskaa älämölöä tyyliillä, jonka vain Heikelä & Linnanahde osaa.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ja sitten illan peliin

Niin matsista sen verran, että plussat vaan jannuille. Hiukan on vielä nuorilla pojilla ajoittaista turhaa höntyilyä, mutta toisaalta aika ajoin peli pyöri ihan mallikkaastikiin. Lisäksi suoranaiset älyttömyydet olivat harvassa, jotakuinkin koko ajan oli pelaajilla kuuppa kunnossa. Keinäsestä erikseen sen verran, että aika lailla puolivaloilla edelleen tuntuu pelaavan, mutta mikäs siinä kun siitä huolimatta iskee pari maalia. Vielä kun Keni pääsee oikein kunnolla vauhtiin, niin saadaan odotella hattutemppuja sarjan aikana. Toinen jolla on vielä selkeästi parannettavaa on Virtasen Arttu, mutta iso peukku kaverille komeista pommeista!

Ja Ortio. Jos ei ollut tänään mikään tavallista parempi päivä, vaan kaveri torjuili normaalitasollaan, niin ei voi kuin kädet ristissä rukoilla että pelaisi meillä vielä paljon lisää pelejä kauden aikana. Yksi arviointivirheen takia ylärimaan päästetty vippi, mutta muuten täysin virheetön ja varma peli. Maalille ei voinut mitään, limppu tuli lujaa noin kymmenen äijän läpi, vieläpä hiukan jonkun pohkeesta suuntaa muuttaen.

Hienoa pojat, lisää tällaista!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös