Hermes 2009–2010

  • 71 088
  • 70

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Uusi seura,viralliselta nimeltään Edustus Hermes ry on nyt sitten perustettu ja lähtee uuteen nousuun 2-divarista,syyllistymättä kuitenkaan "poikamaiseen hätäilyyn".
Menneisyys on osoittanut että ylinopeudella ei saada kuin tuhoa aikaan.
Pelitermiä käytääkseni,joukueena oman pään kautta,tulee paras tulos,Kokkolassa kyllä riittää omia pelaajia näihin divari sarjoihin ja toivottavasti Juniori Hermeksestäkin alkaa tulla uusia pelaajia edustuksen käyttöön hiukan edellisvuosia enemmän.

Puuhamiehille iso peukku ja kiitos.
Kokkola on kuitenkin lätkä kaupunki olihan 3-divarin pelejäkin parhaimmillaan kattomassa n.700 henkeä
 
Viimeksi muokattu:

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Pitkään on ollut hiljaista uuden Hermeksen osalta mutta nyt tärähti sitten tietoa. Hermes on kasannut peräti 33 pelaajan harjoitusringin joka näyttää seuraavalta:

Maalivahdit
Kimmo Vesa
Patrik Friis
Ali Rahkonen
Mico Uimonen

Puolustajat
Aapo Aro
Joonas Kaas
Jussi Kaas
Antti Niemi
Mika Nikkilä
Jukka Rahkonen
Marko Ruotsalainen
Ismo Siirilä
Tomi Sippola
Jesper Söderholm
Jukka Taipalharju
Olli Vainio

Hyökkääjät
Jarkko Anttila
Filip Björndahl
Mikko-Pekka Forsell
Niko Heinola
Henri Hietaharju
Eetu Juujärvi
Janne Kivelä
Matias Mattila
Harri-Heikki Niemi
Jouni Ojatalo
Eric Passi
Niko Tynkkinen
Jani Uski
Mikko Uusitalo
Asko Vauhkala
Sami Vehmanen
Jaakko Viljanen

Kovia nimiä on joukossa ja kakkoseen varsin kovatasoinen ryhmä. Virta on käynyt Hermekseen päin, joten naapuri IK Kronan on näköjään tyhjentynyt näistä Hermeksen kasvateista. Treenit on alkanut viime viikolla ja jäille joukkue voi päästä jo heinäkuun lopulla Lepplaxiin.
Hermes tekee myös yhteistyötä IK Lepplaxin kanssa siinä suhteessa, että Lepplaxin uuteen a-junnujoukkueeseen tulee Hermeksen a-ikäisiä.

Lähteenä paikallinen lehti Keskipohjanmaa.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Mukava että jotain kuuluu, ja näyttää kyllä ihan hyvältä tässä vaiheessa kakkosdivari joukkueeksi. Eniten ihmetyttää kun listalta puuttuu nimet Jussi Keski-vinkka ja Joni Hietala. Hietala oli ainakin viime kuulemani mukaan muuttamassa takaisin kokkolaan. Ja kyllä kelpuuttaisin vielä Jarmo Heikkilän mukaan, mutta jos motivaatiota ei ole niin mielummin sitten ei.

Lisäksi kaupungilla kuulin että jos Tuomas Pirttijärvi ja JHT:n valmentaja ei mahdu samaan koppiin(joka on kuulemma erittäin todenäköistä) niin kiinnostusta olisi Kokkolaan päin.
 

bat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Jos omat tietoni pitävät paikkansa, Jussi K-V kuten Haarakin ovat intissä vielä, olettaisin kavereiden olevan ringissä viimeistään kotiutuksen jälkeen(heinäkuussa?) jos kiinnostusta löytyy.

Hietalasta olen kuullut samoja huhuja, on varmasti tervetullut mukaan halutessaan, voi käsittääkseni pelata vielä jopa b-junnuissa y-pelaajana.

Puuttuuhan tuosta muutama mielenkiintoinen kokeneempikin pelaaja, jotka täälläpäin vaikuttavat, esim. Salmela, Rantala ja Aappola, eikä Toskalalla, Anttilan Topilla tai Kiviselläkään taida ainakaan vielä olla sopimusta mihinkään?

Nuorempaa polvea ilman pelipaikkaa on varmaan lisäksi esim. Tikkakoski ja Tuunala.

Kenenkään edellämainittujen kavereiden tulevaisuuden suunnitelmista ei kyllä ole mitään tietoa, mutta lehden mukaanhan ovet on auki. Varmasti lopullinen joukkue sitten taitaa selvitä vasta syksymmällä.

Kun noita nimiä katsoo, niin kyllä sieltä jää pakosta joukkueen ulkopuolellekin pirun kovia pelaajia.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Sen tiedän varmasti että Topi on päässyt kouluun jonnekki etelään ja jää sinne. Pelipaikka löytyy varmasti sen mukaan. Tikkakoski on vaasassa koulussa ja ei löydy kipinää pelata. Toskalan, Kivisen tilanetta en tiedä. Mutta voisin kuvitella että ainakin Toskalalle löytyy varmasti jatkoa kalajoelta tai sitte jeppiksestä. Ja halua varmaan on Suomi-sarjaa pelata. Aappola on tosiaan mielenkiintonen nimi, kuten Kotajärvi ja Salmela. Mutta tuntuu että ainakin nämä kaksi viimeksi mainittua eivät välttämättä saa motivoitua itseään, joten sama pätee kun Heikkilän kohdalla aikasemmassa viestissä.
 

K.J.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Everton FC, Hermes
Maalivahdit ovat ainakin nimekkäitä II-divariin. Mikä mahtaa olla Kimmo Vesan pelikunto ja onko edes pelannut enää viime vuosina? Jokatapauksessa tällä joukkueella ensi kausi on vain välivuosi matkalla Suomi-sarjaan. Se onkin sitten se kovempi pala purtavaksi. Toivottavasti tällä kertaa löytyy malttia ja jatkuvuutta, vaikka muutama vuosi menisikin Suomi-sarjassa. Sitä tuskin kukaan voi kieltää, etteikö kaikilla Hermeksen kannattajilla jossain sisimmässä kuitenkin kipinöi se haave paluusta Mestikseen.
 

tzoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR, Kälviän Tarmo
Maalivahdit ovat ainakin nimekkäitä II-divariin. Mikä mahtaa olla Kimmo Vesan pelikunto ja onko edes pelannut enää viime vuosina? Jokatapauksessa tällä joukkueella ensi kausi on vain välivuosi matkalla Suomi-sarjaan. Se onkin sitten se kovempi pala purtavaksi. Toivottavasti tällä kertaa löytyy malttia ja jatkuvuutta, vaikka muutama vuosi menisikin Suomi-sarjassa. Sitä tuskin kukaan voi kieltää, etteikö kaikilla Hermeksen kannattajilla jossain sisimmässä kuitenkin kipinöi se haave paluusta Mestikseen.

No Kimmohan on pelannut Tanskassa muutaman viimeisen vuoden ja tulee luultavasti tekemään sopparin jonnekkin ulkomaille. Eli ei tule pelaan Hermeksessä ensi vuonna.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Ilmeisesti pari harjoituspeliä tullut kalenteriin

La 15.8 Hermes – Jeppis
Pe 11.9 Jeppis - Hermes

Mielenkiintoista nähdä kuinka hyvin sarjatasoa alempana pelaava joukkue pärjää näissä matseissa ;)
 

kakes

Jäsen
Olishan se kyllä aikamoinen paukku mikäli Kimmo Vesa jäisi Hermeksen maalinsuulle?Miettikääpä sitä.Eiköhän tuosta pelaaja ringistä löydy sellaiset pelaajat että heittämällä mennään suomeen takaisin.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermeksen osalta harjoituspelit pyörähtää käyntiin ensi lauantaina, vieraat naapurikaupungista...

Hermes - Jeppis la 15.8 klo 17.00 Klan jäähalli
(liput 5€, alle 18v ilmaiseksi)

Allekirjoittaneella ei tietoa kokoonpanoista.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Hermes - Jeppis la 15.8 klo 17.00 Klan jäähalli
HERMES

16 Friis Patrick
21 Uimonen Mico

2 Kaas Joonas
22 Kaas Jussi
5 Niemi Antti
8 Nikkilä Mika
4 Rahkonen Jukka
7 Ruotsalainen Marko

17 Anttila Jarkko
10 Forsell Petri
89 Haara Tero
15 Juujärvi Eetu
25 Keski-Vinkka Jussi
26 Lempiälä Petri
3 Mattila Matias
19 Paasipuro Kim
6 Sneck Pauli
14 Uusitalo Mikko
11 Vauhkala Asko

(reservissä: Forssel M, Niemi H-H, Sippola T ja Jaakko Viljanen)

Jouduin lähtemään 2. erän lopulla. Hermes voitti ensimmäisen erän 1-0. Toisessa erässä Jeppis lisäsi vauhtia ja meni vilikku päällä ohi, taisi olla 2. erän lopulla tilanne 2-4. Hermes selvästikkin väsyi toisessa erässä ja puolustaminen oli mitä se oli. Silti näin ekaksi peliksi yllättävän hyvävauhtista kiekkoa, tosin syötöt odotetusti ei ihan vielä ollut kovin kohdillaan.

Jeppiksellä oli maalissa P Kankaanranta, Lappari ei tainnut pelata.

Joku pelin loppuun asti nähneenä kertokoon enemmän ja ketkä pelaajat erottuivat jne.

Yleisöä n. 300


Harjoitusottelut:

La 15.8 Hermes - Jeppis klo 17.00
La 22.8 S-Kiekko - Hermes klo 16.30
Su 23.8 Hermes - S-Kiekko klo 17.00
Pe 28.8 JHT - Hermes klo 16.00
Pe 4.9 Raahe-K - Hermes klo 18.30
La 5.9 Hermes - JHT klo 17.00
Pe 11.9 Hermes - Raahe-K klo 18.30
La 12.9 Jeppis - Hermes klo ?

Sarja alkaa:

La 26.9 APV - Hermes klo 16.00
La 3.10 Hermes - He-Ki klo 16.00

[tiedot kopioitu käsiohjelmasta]
 
Viimeksi muokattu:

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Nostetaan nyt vähän ylös tätä ketjua. Toisella forumilla sanotaan että Jesper Söderholm ollut harjoituksissa mukana. Suht laadukas joukkue alkaa olemaan kasassa kun ottaa vielä huomioon että ainoastaan kulukorvaukset maksetaan pelaajille. Perjantaina viimeinen kotona pelattava harjoituspeli, joka on Raahen Kiekkoa vastaan klo 18.30.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jaa. meikäläisen sitaatti päätynyt yhteen otteluraporttiin. Tarkoitin tuolla sitä, mitä itse pelissä näin, eli valtaosa toisesta erästä ja kolmannen erän loppu pelattiin lähinnä Hermeksen päädyssä. Oli vieraillakin toki hyviä paikkoja mutta aika vähän loppujen lopuksi.
 

markussu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,jeppis ht
ONKO OIKEESTI TOTTA

voisko joku valaista mua täällämfoorumilla kun käväsin jeppis ht:n sivuilla ja siellä oli uutinen että kimmo vesa tehny sinne sopimuksen, onko totta? Vaikka JEPPISTÄ kannatankin hermeksen ohella en haluasi heille näin SUUrta etulyöntiasemaa.
 

Mikael

Jäsen
Totta tuo taitaa olla - ei tosin minullakaan asiasta parempaa tietoa kuin tuo jeppiksen kotisivujen juttu. Toisaalta Hermeksellä on kakkosdivaritasolle kaksi tosi kovaa maalivahtia. Jos Vesa olisi Kokkolaan tullut, hän olisi tietysti ollut ykkösveskari, jolloin Ekberg ja Friis olisivat jääneet luukkuvahdin rooliin. Uskon ettei Hermeksen nousu Suomi-sarjaan tämän kauden päätteeksi kariudu ainakaan maalivahtiongelmiin. En myöskään usko, että Hermeksen nousu kariutuisi Jeppikseen. Joten onnea ja menestystä Vesalle Jeppiksesseen ja annetaan kahden nuoren kehittyvän maalivahden saada vastuuta ja pelikokemusta Hermeksen luukulla. Jos ja kun Hermes taas seuraavalla kaudella pelaa Suomi-sarjaa, niin houkutellaan sitten Vesa takaisin Hermekseen, jos tarvetta enää edes on...
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Ottelukohtanen sopimus ja Hermeksellä on kaksi hyvää maalivahtia. Ei mitään sen ihmeellisempää, Jeppis tarvitsi maalivahtia ja Hermes ei. Tuurilla pelaa koko kauden ja pahimmassa tapauksessa pelaa ainoastaa pari ekaa peliä. Turhaa Kimmoa on haukkua jos Hermes häntä ei halunnu niin ei sillon voi Hermeksessä pelata.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Aapo Aro ?

Onko Aapo Aro lopettanut kiekkoilun ? Mitähän mahtaa touhuilla ? Oli ihan jees pakki Mestiksessä ja Italiassakin.
 

markussu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,jeppis ht
kimmo Vesa

Eipä ollut Kimmolla ilmeisesti paras päivä eilen kun lipsahti muutamia, en todellakaan jää kaipamaan ( vaikka edellisestä viestistäni se olisi aistittavissa), olikohan jeppis puolustus tuuliajolla vai mitä tapahtu. Voisko joku kertoo joka tiewtäis paremmin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Eipä ollut Kimmolla ilmeisesti paras päivä eilen kun lipsahti muutamia, en todellakaan jää kaipamaan ( vaikka edellisestä viestistäni se olisi aistittavissa), olikohan jeppis puolustus tuuliajolla vai mitä tapahtu. Voisko joku kertoo joka tiewtäis paremmin.

No kyllähän Jeppis-puolustus oli välillä aika pahastikin pinteessä kun Raahe-Kiekko laittoi myllyn pyörimään.

Ei noista maaleista yksikään Kimmo Vesan piikkiin mene, hyvän ottelun pelasi. Yksikään noista maaleista ei ollut lipsautus.
 

markussu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,jeppis ht
Tulihan ne nimet rosteriin

Vihdoinkin! saatiinhan ne lapparin ja uken nimet sinne listoillekin ihmettelin että miksi niitä ei ole näkyny, mutta kait pojat on viivyttäneet nimen laittoa soppareihin tai joku muu looginen selitys kait nimien puuttumiselle oli. Mutta nyt ne on sielä ja kaikki hyvin.
 

markussu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,jeppis ht
miten asiat voi mennä näin

Miten nämä jääkiekko asiat voi aina mennä näin päin puuta, juurikun luultiin päässeemme SPORT peikosta niineiköhän ne tule kummitteleen Le-ki Yhteistyön muodossa, kummalista tää elämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös