NHL Fantasy Draft 2009-10: Playoffs, 1st round

  • 2 483
  • 28

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Tehdään nyt joka playoffs-kiekalle oma ketju, niin koko pysyy selkeämmin kasassa.

Tuossa alla toisesta ketjusta kopiomani ohjeet, miten nyt edetään.

Itä
Florida Panthers - New York Rangers
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Calgary Flames - Minnesota Wild
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Siinä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen parit. Jokaisella managerilla on oikeus antaa jokaiselle parille (paitsi ei sille missä mahdollisesti oma joukkue on mukana) yksi ääni. Äänestätte mielestänne parempaa joukkuetta. Nyt siis saa myös äänestää oman konferenssin joukkueita.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
No tässäpä sitten minun jatkoon menijät(tummennettu joukkue):

Itä:
Florida Panthers - New York Rangers
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi:
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Calgary Flames - Minnesota Wild
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
ITÄ

Florida Panthers - New York Rangers

Floridan hyökkäyskalusto on pari napsua kilpakumppaniaan vaarallisempi. Myös pakistoissa taisto kääntyy hienoisesti Floridan eduksi, lähinnä kiekollisen osaston ansiosta. Maalivahti Rangersilla ehkä inasen parempi, mutta ei niin paljoa että pystyisi sarjan kääntämään, jatkoon siis Florida voitoin 4-2.


Toronto Maple Leafs - Washington Capitals

Toronton hyökkäys on kuin tehty playoffeihin. Toisaalta myös Capsien atakki on ihan vakuuttava, joten tämä osasto menee aika lailla tasan. Pakistossa Leafs kurookin sellaisen kaulan, jota maalivahtiosastolla ei enää tasoiteta, voitot 4-2 Torontolle.


Montreal Canadiens - New Jersey Devils

Todella tasainen pari. Habsin hyökkäyksen kärki ei ole kauhean terävä, lähinnä heikohkon laituriosaston vuoksi. Tasaisuutta sen sijaan riittää... Devilsillä tilanne on päinvastainen, ykkösketju mainio, mutta riittääkö taustatuki? Hyökkäysosastot melko tasan. Molemmilla on kohtuu mukavannäköiset ja hyvin roolitetut puolustukset. Ehkä pieni etu Habsille tässä paremman kärkikolmikon johdosta. Maalivahtipeli sen sijaan menee Devilsille, hieman paremman tulokasmaalivahtinsa ansiosta. Kiharainen pari, joka kääntyy seitsemännessä pelissä 3-4 New Jerseylle.


Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Molemmilla joukkueilla on hyvä hyökkäys, mutta Bostonilla se on mielestäni inasen parempi. Puolustuksessa Boltsilla on terävämpi kärki, mutta Bruinsilla on enemmän leveyttä... aika tasan siis menee tämä osasto. Maalivahdeissa etu on melko selkeästi Bruinsilla. Tästä parista siis jatkoon Boston voitoin 4-1.


LÄNSI

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues

Chicagon hyökkäys melko loistavasti roolitettu. Kaksi pelottavan näköistä kärkiketjua, ja kaksi toisella tavalla pelottavan näköistä pohjaketjua. St. Louisiltakin löytyy hyökkäyspotentiaalia, mutta tiukoissa playoff-väännöissä hyökkäyksen fysiikka ei riitä Hawksia vastaan. Myös puolustuksessa etu on kohtuu selkeästi Hawksilla. Giguere ei viime kaudella juuri vakuuttanut, joten mokkeosasto menee kohtuu selkeästi Bluesille. Parista jatkoon menee kuitenkin Chicago voitoin 4-1.


Calgary Flames - Minnesota Wild

Calgaryltä puuttuu selkeä ykkössentteri, ennemminkin tiimissä on neljä 2-3 ketjun sentteriä. Laituriosastoa vaivaa hieman sama ongelma, tasaisia miehiä on monta, mutta se terävin kärki puuttuu. Näkisin Minnesotan hyökkäyksen hieman ratkaisuvoimaisemmaksi. Pakistossa asetelma kääntyykin jotakuinkin päälaelleen. Siinä missä Flamesilla on yksi draftin kovimmista - ellei kovin - kuusikoista, Wildin vastaava ei juuri vakuuta. Niedermayerin jälkeen liikaa kysymysmerkkejä. Maalivahdeissakin antaisin pienen edun Flamesille. Jatkoon siis voitoilla 4-2 Calgary.


Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings

Columbuksella mainio sentteriosasto, etenkin kärjen osalta. Myös laituriosasto on ihan hyvin koottu, löytyy joka rooliin tekijää. Detroitin sentteriosasto puolestaan on erittäin nuori, ehkä jopa liian - etenkin kun heitä "johtamassa" on Jokinen. Laituriosasto on paremmassa tasapainossa. Hyökkäyksen osalta pisteet kuitenkin BJ:lle. Puolustukset joukkueilla on aikalailla tasaiset, hyvin koottu molemmilla. Pienen edun antaisin Wingseille kuitenkin. Maalivahtiosasto sitten meneekin kohtuu suurella marginaalilla punanutuille. Lähinnä Kiprun vetämänä parin vie voitoin 3-4 siis Detroit.
 
Laitetaan nyt samantien, niin ei jää roikkumaan. Ensimmäisessä vaiheessa arvostelin joukkueet runkosarjatyylillä ja nyt mennään sitten playoffs-kriteereillä, joten tulokset saattavat hiukan muuttua.

Itä
Florida Panthers - New York Rangers 1

New Yorkilla on piirun parempi maalivahti, mutta Panthersin laadukas puolustus tasaa tilannetta yhden asteen, lopullinen ero tulee hyökkäyksessä, Floridassa on kokeneita sotaratsuja kolmen ketjun leveydeltä, kun taas Rangersin hyökkäys nojaa aivan liikaa Datsyukiin.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 1

Tasainen ottelupari, maalivahtiosasto menee Washingtonin eduksi lievästi, kun taas puolustus Torontolle. Hyökkäyksessä joukkueilla on hieman eri vahvuusalueet, mutta pienillä marginaaleilla homma kääntyy Toronton eduksi.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils 2

Pudotuspelejä ajatellen kummallakaan joukkueella ei ole merkittävää etua maalivahtipelissä, kuten ei myöskään puolustuspelissä. Oikeastaan loppupeleissä homman Devilsin eroksi kääntää se, että Dumont - Gomez - Iginla vaikuttaa vastustajan ykkösketjua hieman varmemmalta ajatellen pudotuspelejä.


Länsi

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 1

Runkosarjassa meni toisinpäin, mutta nyt tilanne kääntyykin, Chicagossa on pudotuspeleissä aina onnistunut St. Louis, viime kaudella hyvin pelannut Malone ja koko kolmosketju nousee suureen arvoon pudotuspeleissä. Puolustus on hiukan rutinoituneempi, joten käännän runkosarja-arvosteluni näin päin.

Calgary Flames - Minnesota Wild 1

Wardista on mielikuva parempana pudotuspelitorjujana, muutenkin materiaali on Calgaryssä parempi ja Muuli Franzen johdattaa Flamesin jatkoon.

Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings 2

Maalivahtiosasto Wingsille, muuten molemmilla onkin sitten vahvuutensa, mutta Wingsin hyökkäyksessä ei ole yhtäkään pelaajaa, jota voisi sanoa takuuvarmaksi pudotuspelisuorittajaksi. Vaikein pari koko arvostelussa. Tasaisessa otteluparissa Kipper kääntää kelkan Detroitille.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2

Edmontonin maalivahti on liigan eliittitorjuja, Vancouverilla maalivahti, joka on saanut jo jalkansa oven väliin ajatellen eliittitorjujia. Puolustus tasainen, mutta ajatellen pudotuspelisuorituksia, Vancouver on Kariyan, Ryderin, Malkinin johdolla (ja tietysti esim. Weightin tukiessa) edellä ja se kääntää ottelusarjan Nuckseille.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Florida Panthers - New York Rangers
Hyvin tiukka pari josta kuitenkin näkisin Floridan jatkavan. Parempi hyökkäyksen kärki sekä maalinteko, että shutdown osastolla ja piirun verran laadukkaampi puolustus ajavat Rangersin pienoisen maalivahtiedun edelle. 4-3 Floridalle.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Torontolla täydellinen fyysinen yliote Washingtoniin verrattuna sekä hyökkäys, että puolustuspäässä. Vaikka Richards/Nash pari onkin huikea niin silti laajuudellaan Toronto menee hyökkäyksessä edelle. Pakistossa ero on mielestäni vielä selvempi Toronton eduksi. Maalivahtikamppailu on suhteellisen tasaväkinen joten silläkään ei Washington käännä paria edukseen. Torontolle 4-1.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Tähänastisista pareista tasaisin. Hyökkäyksessä maalinteko osaston puolella etu on Devilsillä mutta kahden suunnan pelissä Montreal on selvästi edellä. Puolustuksessa on mielestäni pienoinen ero Montrealin hyväksi ja maalivahtikaksikotkin aikalailla tasavertainen joten vaikea lähteä arvioimaan tämän parin voittajaa mutta, kun se on tehtävä niin tähän päädyin. Montrealille 4-3.

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
Myös todella tiukka pari. Maalivahdeissa mielestäni Bostonilla hienoinen etu vaikka Osgood onkin tasonsa osoittanut. Hyökkäyksessä Bostonilla on loistava ykköskenttä mutta taso laskee rankasti sen jälkeen, kakkosketjun laiturit eivät paljoa hurraa huutoja täältä saa. Tampa Baylla puolestaan ykkösketju ei ole Bostonin tasoa mutta hyökkäys muuten tasoltaan laajempi. Puolustukset ovat suhteellisen tasaväkiset mutta pistepotentiaaliltaan Tampan puolustus on Bostonia edellä. Puolustuksellisesti suht tasaväkiset paketit joten etu mielestäni Tampalla. Tampa Baylle 4-3.

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Maalivahtipuolella etu on mielestäni Bluesin vaikka ei Chicagonkaan pari mikään heikko ole. Hyökkäyksessä Chicagolla sekä terävempi kärki ja valovuosia parempi kahden suunnan peli. Puolustus on Bluesilla tasoltaan laajempi mutta Chicagolla taas terävämpi kärkiosaaminen. Chicagolle 4-2.

Calgary Flames - Minnesota Wild
Maalivahtien taiston vie Calgary jossa sekä ykkönen, että kakkonen ovat parempia, kuin minnesotan vastaavat. Puolustukset todella tasaiset, molemmilla sekä kärkiosaamista, että syvyyttä. En yksinkertaisesti osaa valita parempaa puolustusta näiden väliltä. Hyökkäyksessä mielestäni terävempi kärki löytyy Minnesotasta ja koska muuten hyökkäykset ovat suht tasavahvoja niin ero mielestäni Minnesotan eduksi. Calgarylle 4-3.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Maalivahdeissa etu on Edmontonin, ei kahta sanaa. Hyökkäyksen puolestaan laskisin jopa suht selvästi Vancouverin eduksi. Puolustukset syvyydeltään suht samaa tasoa mutta hyökkäyspotentiaali Vancouverilla paljon suurempi. Vancouverille 4-2.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Itä:

Florida Panthers - New York Rangers
Suhteellisen tasaiset joukkueet ja Rangers paremman veskarin turvin jatkoon voitoin 3-4.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Tämäkin todella tasainen pari, mutta Toronton nippu hieman parempi lähes, joka osaalueella. Voiton Torontolle 4-2.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Tästä parista en osaa muuta sanoa kun, että Montreal menee tiukan väännön jälkeen 4-3 voitoin jatkoon.

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
Bruinsilla paremmat veskarit ja muutenkin Bruinsin osastosta löytyy laajemmalta rintamalta ratkaisijoita. Boston jatkoon voitoin 4-1.

Länsi:

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
St. Louis pystyy pari peliä voittamaan paremman maalivahdin ansiosta, mutta kokonaisuudessa Blackhawks jyrää yli ja etenee jatkoon voitoin 4-2.

Calgary Flames - Minnesota Wild
Kokonaisuudrssa Flamesin tiimi hieman vahvempi ja Calgary jatkoon 4-2 voitoin.

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Kipper vie pidemmän korren maalivahtien taistossa ja näimpä Red Wings jatkoon voitoin 3-4.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Malkin ratkaisee Canucksille voiton seitsemännessä pelissä jatkoajalla ja niimpä Canucks jatkoon 3-4 voitoin.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 1
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 1
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 2
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 1

Länsi
Calgary Flames - Minnesota Wild 1
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings 1
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Itäinen

Florida Panthers - New York Rangers

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals

Montreal Canadiens - New Jersey Devils

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning


Läntinen

Chicago Blackhawks - St.Louis Blues

Calgary Flames - Minnesota Wild

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks


Joukkueet arvostelin sillä periaatteella, että ketju vs ketju, veska vs. veska jne. Tiukkoja pareja oli pari, sai tosiaan miettiä tarkkaan. Nämä ovat kuitenkin tulokset, kaikki joukkueet olivat hyviä, kukin sarallaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Itä
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 3-4
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 4-3
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 3-4

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 4-1
Calgary Flames - Minnesota Wild 4-2
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 4-2
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 3-4

Onpas tasasia pareja.
 

Johnnie

Jäsen
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 4-1
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 2-4
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 2-4

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 4-2
Calgary Flames - Minnesota Wild 3-4
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 4-2
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 4-3
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Itä

Florida Panthers - New York Rangers
Vanhat eilisen papat vastaan joukkue, jossa on pelaajat parhaassa iässä ja breikkaamassa ketkä eivät vielä ole breikanneet.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Hyökkäyspäähän tehot kunnossa Washingtonilla, mutta Torontoa vastaan varmasti soisi omissa aikalailla.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Itse järjestäisin Devilsin ketjut kyllä uuteen uskoon ja Devislmäisellä pelillä jatkon tästä parista.

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
Tiukka pari, mutta Bruins game 7:sta jatkoon.

Länsi

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Materiaaliero on aika valtava.

Calgary Flames - Minnesota Wild
Calgaryn hyökkäys ei vakuuta sitten yhtään. Täynnä pelaajia, joista ketjukaverit tekevät parempia.

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Detroitin maalivahdit ja puolustus ovat kyllä kovia (jonkun verran kovempia kuin vastustajan), mutta hyökkäys on sitten sen ansiosta aika kädetön, joten pakko laittaa Columbus jatkoon.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Tekisi mieleni sanoa, että Oilers vastaan Malkin.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Itä:

Florida Panthers - New York Rangers
Maalivahtiosasto on Rangersilla paremmassa kunnossa, mutta ei tarpeeksi ratkaisevasti. Hyökkäys ja puolustus on Floridalla sen verran rutinoituneempi ja laajempi. 4-2 Panthersille.

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Toronto vaikuttaa loistavalta play-offeja ajatellen. Todella fyysinen, mutta myös riittävän taitava. Washingtoninkin joukkue näyttää varsin mukavalta, mutta ei vaan aivan riitä tässä sarjassa. Leafsille 4-2.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Hurjan vaikea pari arvioida. Maalivahdeista ehkä pienen pieni etu Devilsille, mutta Montrealilla taas parempi pakisto. Montrealilla paremmat sentterit, kun taas paremmat laiturit löytyy Devilsiltä. Seitsämännen pelin vie jatkoajalla Devils ykkösnyrkkinsä johdolla. Sarja siis New Jerseylle 4-3.

Länsi:

Chicago Black Hawks - St.Louis Blues
Bluesilla parempi mv, mutta muut osa-alueet Chicagolla paremmassa kunnossa, ennenkaikkea pakisto. Hyökkäyksessäkin Chicagolla hurjan laaja materiaali. Kolmoskenttä voi nousta todella isoon rooliin pleijareissa. 4-1 Chicagolle, ei St.Louis todellakaan huono ole, mutta Chicago vaan vaikuttaa kivenkovalta.

Calgary Flames - Minnesota Wild
Calgaryä en runkosarjassa muistaakseni edes play-offeihin sijoittanut, mutta näihin peleihin vaikuttaa kovalta sakilta. Etenkin puolustus ja maalivahtipeli ovat loistokunnossa. Maalinteko voi olla nihkeää, mutta kyllä tuollakin kalustolla ne riittävät osumat runnotaan (Franzenin johdolla). Minnesotalla sen sijaan on kovempi hyökkäyskalusto, eikä maalivahtiinkaan joukkue tule todennäkoisesti kaatumaan, mutta pakisto arveluttaa ykkösparin jälkeen. Calgarylle 4-2.

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Detroitilla loistava maalivahti, mutta kokemusta puuttuu rutkasti kenttäpelaajilta. Ennenkaikea tuo sentteinelikko arveluttaa näissä peleissä. Columbuksella taas loistava hyökkäyskalusto. Löytyy kokemusta, voimaa ja taitoakin yllinkyllin. Puolustukset aika tasavertaiset, ehkä Detroitilla piirunverran parempi. Columbus kuitenkin hyökkäyksensä turvin jatkoon 4-2.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Edmontonilla selkeästi parempi maalivahti. Price ei ole vakuuttanut millään lailla pudotuspeleissä. Olikos se juuri tänä keväänä kun laattaa upposi verkkoon jatkuvalla syötöllä? Pakistot melko tasavertaiset. Hyökkäys taas melko selvästi Canucksille, vaikka Edmontonilla onkin parempi sentteristö, ainakin laajuudeltaan. Malkin kuitenkin johdattaa Vancouverin jatkoon voitoin 4-3.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 1
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 2
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 1
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 1

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 1
Calgary Flames - Minnesota Wild 2
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 1
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2

..Että näin
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 2
Florida Thorntonin johdolla hyytyy playoffeissa kun vastaan asettuu Datsyukin johtama Rangers. Voitot 4-1 Rangersille.

Montreal Canadiens - New Jersey Devils 1
Todella tasainen pari joka kuitenkin kääntyy Montrealin eduksi parempien kolmos-neloskenttien turvin. Voitot 4-2 Montrealille.

Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 2
Parise ykkösen keskellä ei vakuuta (pelannut käytännössä koko NHL-uransa laiturina), mutta Tampa marssii jatkoon tästä parista kokemuksen turvin. Voitot 4-2 Tampalle.

Länsi:
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 1
Chicagon joukkue on selkeästi paremmin playoffeihin sopiva eikä Bluesin selvästi parempi maalivahtipeli riitä kääntämään vaakakuppia Bluesin puolelle. Andre Roy ei siis pysty johdattamaan joukkuettaan jatkoon vaan Chicago marssii toiselle kierrokselle voitoin 4-1.

Calgary Flames - Minnesota Wild 2
Calgaryllä etu maalivahtipelissä ja puolustuksessa, mutta myös Minnesotalla on nuo alueet hyvin kunnossa. Minnesotan hyökkäys on laadukkaampi ja se riittääkin jatkopaikkaan. Voitot 4-3 Minnesotalle.

Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings 2
Runkosarjassa lännen ykköseksi ja kolmoseksi sijoittamani joukkueet kohtaavat jo tässä vaiheessa. Todella tasainen pari siis. Columbuksen tasainen maalivahtipari riitti papereissani läntisen konferenssin voittoon runkosarjassa, mutta vastustajalla on heittää nyt maalinsuulle selvästi kovempi veskari. Myös puolustus kääntyy Detroitin eduksi. Detroitin jokainen pakkipari on hieman vastustajan vastaavaa parempi ja ykköspakkivertailu menee selkeästi Detroitin eduksi. Hyökkäyksen osalta puntit tasoittuvat Columbuksen vahvemman ja kokeemman sentteriosaston sekä hieman paremman laituriosaston turvin, mutta ei kuitenkaan riittävän paljoa. Detroit jatkoon voiton 4-3.

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2
Jälleen erittäin tasainen pari. Runkosarjassa sijoitin joukkueet lännen viidennenksi ja kuudenneksi. Erot ovat pieniä mutta Malkin johdattaa Canucksit jatkoon vaikka vastustajan maalinsuulla torjuukin Vezina-voittaja. Voitot 4-3 Vancouverin eduksi.
 

S. Avery

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Itä
Florida Panthers - New York Rangers
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi
Calgary Flames - Minnesota Wild
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Itä
Florida Panthers - New York Rangers
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Näin.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 1
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 1
Montreal Canadiens - New Jersey Devils 2
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 1

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 1
Calgary Flames - Minnesota Wild 2
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings 1
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2

Katsotaan jos viikonloppuna ehtii perustelut tehdä. Hyvä kun nämä nyt kerkesi... Mainittakoon nyt kuitenkin että muutamissa pareissa todella pienet olivat erot. Ja katsoin joukkueita siitä näkökulmasta, että pelaisivat oikeisissa playoffseissa.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Viimeistään maantaina viedään hommaa eteenpäin playoffsien toisen kierroksen muodossa. Taitaa vielä aika monelta managerilta puuttua äänet. No tässä on vielä viikonloppu aikaa, mutta maanantaina ei odotella enää.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Äänestämättä ovat vielä:
Raatelurakki
HockeyNator
lake79
Hextall
kilonkingi
Odonkor
PELL
Speed
Babu
Clowe29
Lynx canadensis
Matsku
Juna

Toivottavasti into nyt ei vielä aivan täysin ole lopahtanut, kun peliä kuitenkin vielä jonkin aikaa jäljellä.
 
Itä
Florida Panthers - New York Rangers 1
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 1
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning 2

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues 1
Calgary Flames - Minnesota Wild 1
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings 2
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 1
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Itä

Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Calgary Flames - Minnesota Wild
Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Itä
Florida Panthers - New York Rangers
Toronto Maple Leafs - Washington Capitals
Montreal Canadiens - New Jersey Devils
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

Länsi
Chicago Blackhawks - St. Louis Blues
Calgary Flames - Minnesota Wild
Columubus Blue Jackets - Detroit Red Wings
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Voittajat tietysti tummennettuna
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös