NHL Eastside Hockey Manager 2007 haaste - Toronto Rebuild

  • 30 222
  • 190

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
On vissiin kohtuu hyvät cheerleaderit sulla.

Ei helkkari näitä loukkaantumisia. Tällä hetkellä 7 avauskokoonpanon miestä loukkaantuneena. Ei näytä hyvälle. Tosin divisoona on ollut umpisurkea myös, joten parin voiton putkella olisin 3. konferensissa.

Jepulis. Cheerleadingin taso on näkynyt myös kentällä. Ei vain jäi vain pistemäärä epähuomiossa pois.

Mulla ei ole ollut paria loukkaantunutta enempää missään vaiheessa. Kyllä sulla on epäonnea ollut matkassa. Mutta muista että nyt on Tavares-season!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tulipa mukava pikku uutisputki tähän kauden puoliväliin (45 peliä 22 voittoa, 22 tappiota ja 1 jatkoaikatappio): Ensin Canucks tiedotti Wellwoodin jatkosopparista 1 vuodeksi ja vähän tästä Rangers taas Antropovin vuoden jatkosta, tästä viikko ja Van Ryn meni loukkaantumaan treeneissä vain 4 kuukaudeksi.

Mitähän seuraavaksi.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Taisi meikäläisen olemattomatkin play-off haaveet karista nyt, joka toisaalta on hyvä, niin saan nopean re-buildin aikaiseksi. Toskala on nimittäin loppukauden sivussa, juuri kun mies pääsi vireeseen, niin loukkaantui. Toskalan lisäksi joukkueen toiseksi paras pistemies Jiri Tlustý on sivussa kuukauden. 60 pelin jälkeen olisi tulossa 11.vuoro drafiin vielä kun saisi vähän tiputettua tuota.

E. Ja hyvinhän se lähti kulkemaan 69 pelin jälkeen olisi tulossa 9.sija draftissa. Takana on 4 joukkuetta 3 pisteen päässä ja kun päästän ne kaikki ohi, niin olen lottery paikalla.

Tlustý-Tavares-Kulemin hmm...
 
Viimeksi muokattu:

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Hojo!

Pelin verran yli puolessa välissä runkosarjaa mennään. Tärkeimmät pelaajat ovat olleet Perreault, Immonen ja Kaberle. Tlusty ja Kulemin pelaavat tämän kauden alhaalla ja Schenn lähetettiin pelaamaan vielä yksi kausi WHL-seurassaan.

Tässä muutama screenshot:

Henkilökunta

Rosteri

Sarjataulukko
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Anteeksi että tulen tänne huutelemaan, mutta mistä tämän pelin lisenssin saisi hankittua edullisimmin? Kiitos etukäteen!

Mielenkiinnolla seurailen Toronton touhuja tässä ketjussa.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Melkoisen ailehtelevia on meikäläisen Leafsin otteet. Paras esimerkki varmasti kun ensin kaatui kotikentällä Colorado näytöstyyliin 10-2 ja seuraavassa pelissä sitten 5-0 turpaan sarjajumbo Columbuksella. Ja kukas muukaan Columbuksen maalia vartioi kun Martin Gerber kenelle myös itse annoin kenkää heti alkuun.

8 pelin jälkeen konferenssissa sija 12, mutta jumbopaikka onneksi vain pisteen päässä ja olen pelannut pari 1-2 peliä takana olevia enemmän. Vielä siis hyvät mahdollisuudet Tavaresiin. Ei tässä kuitenkaan tahallaan lähdetä pelejä häviämään ainakaan tässä vaiheessa kautta, vaikka heikkoa sarjasijotusta toivotaankin. Eiköhän tässä lopulta kuitenkin torontomaisesti olla sijoilla 9-11 pari pinnaa play-off viivasta...
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt täytyy sanoa, että vähän pistää mietityttämään tämä homma. Lähdin rohkeasti kaikki tai ei mitään asenteella hakemaan asetelmia cuppiin jo ensimmäisellä kaudella. Kauden mittaan miettiessä ja draft-listoja selaillessa rosterin laatu on kuitenkin epäilyttänyt koko ajan vain enemmän.

Joukkue suorastaan huutaa ykkösvahtia kolmannelle kaudelle Toskalan lähtiessä, sekä ainakin kahta oikeasti kovanluokan hyökkääjää, jotta peleihin voisi lähteä hieman puolustusvoittoisammalla taktiikalla luottaen siihen että nämä snaipperit laittavat kiekkoa joka tapauksessa reppuun.

Ensi kaudelle hyökkäyksestä poistuu pari tärkeää palasta, Blake ei tuosta nuoremmaksi muutu, eikä korvaajia ei ole näköpiirissä. Vaikealta näyttää. Ehkä olisi sittenkin pitänyt potkia kaikki joka tapauksessa lähtevät pelaajat pois, mennä junnuilla ja toivoa Tavaresia.

Ensimmäisellä kaudella hirvittävä rypistys riitti runkosarjassa konfrenssin neljänteen sijaan. Roikuin pitkään mukana jopa koko runkosarjan voittotaistelussa, mutta viimeistään loppukauden kaksi perättäistä tappiota itäisen konfrenssin voittaneelle Sabresille karisti nämä haaveet lopullisesti. Muutenkin joukkue notkahti useampaan otteeseen täysin anteeksiantamattomiin 3-4 ottelun tappioputkiin. Huippujoukkueista ei yksinkertaisesti irtoa voittoja tarpeeksi usein. Playoffeista lähdetään ensimmäisen kierroksen kotiedun turvin kannua hakemaan, mutta aika optimisti saa olla jos tästä toista kierrosta pidemmälle aikoo mennä. Runkosarjan loppuun tuli vielä pari ikävää loukkaantumista. Stempniak on taas sairastuvan puolella, tällä kertaa tosin vain parit viikot ja Kulemin kolme viikkoa.

Jason Blake riitti runkosarjan pistepörssin viidenteen sijaan tehoilla 45+66=111 ja Mikhail Grabovsky yhdeksänteen sijaan tehoilla 33+71=104. Nikolai Kulemin oli 24. ja Matt Stajan 44.

Grabovsky voitti lopulta koko tulokkaiden pistepörssin. Ikävä kyllä äijä suuntaa kauden päätyttyä muihin maisemiin.

Linkissä runkosarjan lopullinen sarjataulukko:
http://img36.imageshack.us/i/clipboard02ryq.jpg/
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Joukkue suorastaan huutaa ykkösvahtia kolmannelle kaudelle Toskalan lähtiessä, sekä ainakin kahta oikeasti kovanluokan hyökkääjää, jotta peleihin voisi lähteä hieman puolustusvoittoisammalla taktiikalla luottaen siihen että nämä snaipperit laittavat kiekkoa joka tapauksessa reppuun.

Joo itse huomasin myös tämän, että ei helkkari moket loppuu kesken. Siksi olenkin Toskalan loukkaantumisen johdosta peluuttanut Poggea paljon kauden lopulla ja eipä nuo tilastot häikäise. 14 pelistä 2 voittoa 11 tappiota ja 1 JA häviö. Mutta olen silti miettinyt pitäisikö Toskala lyödä waivereihin kesällä ja peluutta Poggea ja sekä AHL:ssä loistanutta James Reimeriä ensi kaudella maalissa ja tämän lisäksi suunitelmissa on draftata eräs venäläinen maalivahti, jossa on kohtuu hyvä potentiaali. Olisi ainakin lähellä toinenkin Tank-kausi. Sillä nyt on käymässä "valitettavasti", niin että olen liigan 8 huonoimman joukkueen joukossa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Voitosta voittoon, tappiosta tappioon.. Tasaisuus on puuttunut otteista, kun välillä tulee viiden ottelun voittoputki, mutta heti perään hävitään saman verran.

Ennen kauden alkua valmennus meni täysin uusiksi ja joukkueeseen hankittiin Yanic Perreault ja Jarkko Immonen, lisäksi Atlantin takaa on tulossa ensi kaudeksi pari kelpo peluria. Kausi on nyt puolessa välissä ja sinänsä ihan hyvin on mennyt. Joukkue on tällä hetkellä sijalla kymmenen ja taistelu kahdeksan parhaimman joukkoon pääsemisestä on hurjaa. Paras pistemies on ollut Lee Stempniak tehoilla 20 + 29 = 49. Ykkösmaalivahtina on toiminut Olaf Kölzig.

EDIT: Kun kausi koko ajan etenee, niin myös tulevaa draftia pitää sivusilmällä jo katsella ja miettiä. Scoutit ovat olleet ahkeria ja erittäin monta potentiaalista pelaajaa onkin löytynyt. Mahdollisesti koitan hankkia useamman 3-4 kierroksen varausvuoron luopumalla ainakin toisesta toisen kierroksen vuorosta.. Puolustajia en varmaankaan montaa tule varaamaan, kun se osasta nyt on jotenkin jo kunnossa. Eniten tulee varmastikin hyökkääjiä ja lisäksi pitänee koittaa hankkia yksi-kaksi potentiaalista maalivahtia. Noh, katsellaan lähempänä draftia uudestaan. =)
 
Viimeksi muokattu:

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Ja kausihan saatiin lopulta päätökseen. Toskalan loukkaantumisen jälkeen mentiin siis vain drafti mielessä ja se näkyi sitten lopulisessa sijoituksessa, joka oli konferensissa 14., vain Atlantan pirulainen oli huonompi. Koko liigan sarjataulukossa olin 7:ksi viimeinen, eli pääsen draftamaan joko kolmantena, seitsemäntenä tai kahdeksantena, riippuen lotterystä.

Lopullinen sarjataulukko konferenssistä

Sisäisen pistepörssin vei Immosen Jake, onnittelut hänelle. Pisteet jakautuivat aika tasaisesti joukkueen sisällä, mutta mikä hienoa herrat Tlustý ja Kulemin olivat sisäisen pistepörssin sijoilla 3. ja 4. Immosen +/- kyllä hämmästyttää.

Sisäinen pistepörssi.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Ulkona sataa ja minulla on kesäloma. Mitäs muutakaan sitä tekisi kuin pelailisi EHM:ää. Menee se aika näinkin.

Floikkari kiteytti asiat kohtuullisesti. Itselläkin on epäilyksiä, että miten homma toimii parin vuoden päästä, mutta minähän yritän aina parhaani tehdä. Sarjataulukko näyttää yllättävän samalta kuin floikkarilla.

Pleijarit menivät todella nätisti. Penguins meni ensin 2-1 johtoon, mutta kolme seuraavaa voittoa tulivat Torontoon. Sabres voitti myös ensimmäisen pelin, mutta voittajana meni kuudessa pelissä. Itäisen konferenssin finaalit olivatkin sitten tiukat, kuten voitte kuvasta nähdä.. Jottei kukaan ala epäilemään, niin näillä mentiin, mitä nyt pari AHL:ssä kauden pelannutta kaveria nostin ylös harjoittelemaan kesäksi. Flames voitti Stanley Cupin ja näin Kipper ja kurpitsapää juhlivat ensimmäistä NHL-mestaruuttaan. Palkintogaalassa taas Vesa Toskala jäi juuri ja juuri Kipperin taakse Vezinan valinnassa, mutta William M. Jennings sentään annettiin Toskalalle. Toskala ja Kubina löytyivät myös All-starsista.

Kauden päätyttyä tuli hankittua pari omaa varausta tulevaa silmällä pitäen. Maxim Kondratiev, Maksim Semenov ja Dmitri Vorobiev ykköstähtinä. Pierce Notron, Joel Champagne ja Jerome Flaake tulivat myös systeemiin.

Ja sitten ehkä haasteen tärkeimpään päivään. On varaustilaisuuden aika. Koko kauden skouttasin pelaajia ja minulla on nyt lista pelaajista, jotka ovat ehdottoman tärkeitä hankintoja. Tosin oma vuoro on vasta numerolla 22, mutta sormet ristissä toivon, ettei paria pelaajaa vietäisi sitä ennen. Toisella kierroksella on varaukset 47 ja 58 omassa käytössä ja siellä toivottavasti voi varata jonkun skouttien suositteleman pelaajan. Pelipaikalla ei niin väliä. Tavares lähti odotetusti ensiksi, sitten Hedman ja loppu olikin auki. Kun Canadiens varasi yhdeksänteä Kellan Tochkinin, kuului Toronton pöydästä kunnon suomalaisia ärräpäitä. Jännitys kasvoi kun yksi draftin suurista oikeista laidoista oli varaamatta, mutta Canucks vei Jordan Schroederinkin. Jaahas, meni parhaan pelaajan valinnaksi sitten... Lopulta tuli oma vuoro ja pienen neuvottelun jälkeen tulimme yksimieliseen päätökseen ja lähdin kohti lavaa. "Good evening Columbus and thank you for arranging this event. I'd also like to congratulate Calgary Flames for their success. With our 1st round pick, Toronto Maple Leafs selects London Knights center Nazem Kadri.

Omat varaukset, kuvauksia ja perusteluita:
22 - Nazem Kadri - C - London Knights (OHL): Kadri ei pelannut kovin hyvää kautta, mutta kyseessä on potentiaalinen nuori sentteri, joka vakuutti skoutit koko kauden ajan. Lisäksi pelaaja sopii loistavasti omaan pelisysteemiin. Fyysisesti Kadri alkaa olla valmis, mutta muuten taidot eivät ole vielä NHL-tasolla. Ehkä sitten vuoden päästä.
47 - Chris Kreider - C - Phillips-Andover (USHE): Kreider pelasi omassa sarjassaan erinomaisesti ja kyvyt ovat hyvin tiedossa. On Kadriakin valmiimpi pelaaja ja hänellä ei ole juuri heikkoja kohtia. Uskomatonta, että sijalle 30 rankattu pelaaja oli vielä saatavilla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että senttereitä ei juuri tarvitse jatkossa etsiä.
58 - Calvin De Haan - LD/RD - Oshawa Generals (OHL): Oman alueen poika liittyi myös joukkueeseen. Potentiaalia riittää, mutta pelaajana ei vielä valmis. Junioritasolla De Haan on hyvä omassa päässä ja hän osaa antaa hyvän ensimmäisen syötön ja lisäksi hän on hyvä joukkuepelaaja. Henkisellä puolella on vielä kehitettävää ja samaten taidot eivät ole vielä lähelläkään NHL-tasoa. Katsotaan tilanne vuoden päästä uudelleen.
82 - Pierre-Marc Lessard - LW - Moncton Wildcats (QMJHL): Skouttien löytö ISS:n listan ulkopuolelta. Paineet alkoivat käydä koviksi muidenkin joukkueiden toimesta, joten 130 pistettä Monctonissa tehnyt laituri tulee meidän listoille. Fyysinen peli on miehen heikkous, mutta moni taito on jo nyt todella hyvällä tasolle. Fyysisesti ja henkisesti jo valmis pelaaja, joten tyytyväinen olen kolmannen kierroksen varaukseeni.
115 - Brian Dumoulin - LD/RD - New Hampshire (EJHL): Skouttien mielestä tämä puolustaja omaa potentiaalia jopa kärkipariin saakka, joten neljännen kierroksen valinta osuu Dumouliniin. Fyysisesti valmis, mutta muuten mies on täysin projektipelaaja. Mikään taito ei vielä vakuuta tippaakaan, mutta katsotaan muutaman vuoden päästä tilanne uudelleen.
142 - Jordan Rowley - LD/RD - Prince Albert Raiders (WHL): 90 pistettä WHL:ssä nakuttanut puolustaja on skouttienkin mielestä lupaava. Fyysisesti valmis, henkisesti lähes valmis ja kiekolliset taidot ovat hyvät. Oman pään peliä pitää parantaa selvästi, mikäli Rowley haluaa päästä NHL:ään. Kuitenkin potentiaalia löytyy hyvään varaukseen.
172 - Stanislav Galimov - G - SKA (Rus): Hienoa! Katselin koko kauden ajan maalivahteja, ja totesin siellä olevan puutteita. Draftista ajattelin löytäväni kohtuullisen valmiin maalivahdin ja silmäni osui jo kauden aikana Galimoviin. Mies on jo yli-ikäinen ja pelasi kakkosvahtina, mutta päästyään kentälle pelasi hyvin. Teknisesti hyvä maalivahti toivottavasti tulee jo nyt tänne kehittymään.
202 - Derek Famulare - RW - Val d'Or Foreurs (QMJHL): Oikea laita oli haussa ja tällaisella vuorolla halusin kohtuullisen valmiin pelaajan, joka voi heti tulla täytteeksi Toronton organisaatioon. Valinta osui lopulta Famulareen, joka teki 100 pistettä QMJHL:ssä. Kyseessä on nopea ja taitava laituri, jonka pitää parantaa puolustustaan. On skoutin mukaan "köyhän miehen Stempniak", joten saa nähdä mitä tapahtuu tulevaisuudessa.

Sivuhuomiona, Suomessa LUKKO voitti JYP:n finaalisarjassa ja Sport pudotti SaiPan Game Sevenissä...
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
82 - Pierre-Marc Lessard - LW - Moncton Wildcats (QMJHL): Skouttien löytö ISS:n listan ulkopuolelta. Paineet alkoivat käydä koviksi muidenkin joukkueiden toimesta, joten 130 pistettä Monctonissa tehnyt laituri tulee meidän listoille. Fyysinen peli on miehen heikkous, mutta moni taito on jo nyt todella hyvällä tasolle. Fyysisesti ja henkisesti jo valmis pelaaja, joten tyytyväinen olen kolmannen kierroksen varaukseeni.
.
.
.
172 - Stanislav Galimov - G - SKA (Rus): Hienoa! Katselin koko kauden ajan maalivahteja, ja totesin siellä olevan puutteita. Draftista ajattelin löytäväni kohtuullisen valmiin maalivahdin ja silmäni osui jo kauden aikana Galimoviin. Mies on jo yli-ikäinen ja pelasi kakkosvahtina, mutta päästyään kentälle pelasi hyvin. Teknisesti hyvä maalivahti toivottavasti tulee jo nyt tänne kehittymään.

No perhana, itselläni on samat kaksi herraa "shortlist:lla" draftia ajatellen. Galimov on ainakin itselläni melko lupaava maalivahti ja ajattelen heti hakea miehen pelamaan AHL:n, jos onnistun hänet varamaan. Lessard taas on QMJHL pistepörssin kärkipäässä ja oli U-20 kisojen pistepörssin toinen Tavaresin jälkeen.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi perkeleiden kevät. Stalkkasin noita tyyppien postaamia varauslistoja, niin kävi ilmi, että eihän tuollaisia miehiä mun pelissä vipellä. Tai siis vipeltää, mutta eivät kaikki.

Nyt taitaa olla jotain pieniä eroavaisuuksia databasessa. Latasin ja valitsin käyttöön tuon avausviestissä mainitun databasen, mutta nopeasti mietittynä eroavaisuudet taitavat olla sitten siinä miten noita liigoja valitsi pelin alkaessa käyntiin? Tyypeillä on ilmeisesti kanadan junnuliigat ja venäjä ainakin hanikat kaakossa?

Voi...prkl. Vähän menee hohto, jos noissa on paljon eroavaisuuksia eri henkilöiden kesken. Esimerkiksi tämä Kreider löytyy omasta pelistäni, mutta mies on täysin umpipaska, enkä häneen laittaisi edes seitsemättä varausvuoroa.

Linkissä kuva kreideristä NHL:n playoffien aikaan
http://img37.imageshack.us/i/kreider.jpg/
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Nyt taitaa olla jotain pieniä eroavaisuuksia databasessa. Latasin ja valitsin käyttöön tuon avausviestissä mainitun databasen, mutta nopeasti mietittynä eroavaisuudet taitavat olla sitten siinä miten noita liigoja valitsi pelin alkaessa käyntiin? Tyypeillä on ilmeisesti kanadan junnuliigat ja venäjä ainakin hanikat kaakossa?

Itselläni on NHL "Enhanced" ja kaikki muut liigat ovat "Standard" muodossa. Noitahan voi vaihtaa, ainakin noita "standard-liigoja" tuolta options-->selcted leagues kohdasta.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Pierre-Marc Lessard - LW - Moncton Wildcats

Jaahas, eipä löydy koko äijää meikäläisen pelistä. Valitsin pelattavaksi liigaksi vain NHL:n, kun olin olin siinä luulossa, että muutkin tekevät niin.

Voi helvetti, pitiköhän meikäläisen aloittaa koko homma alusta, ei muuten, mutta noita prospecteja on huomattavasti enemmän, mitä useamman liigan valitsee pelattavaksi. Sen olen myös huomannut, että jos ei valitse kanadan junnuliigoja, niin pelaajat eivät tee läheskään sellaisia pojoja, kuin tekisivät jos junnuliigat olisivat mukana pelissä...

Tämä meni nyt kyllä ihan vituiksi koko homma.

EDIT: Saako muuten aloitta uuden pelin jos siltä tuntuu? Mielestäni pitäisi saada (varsinkin kun on oma lehmä ojassa), koska näillä 5 kaudellahan oli joku takaraja, millon täytyy olla pelattuna. Uuden pelin jos aloittaa, niin ei siitä mitään etua ainakaan saa, kun säännöt ovat kaikille samat.

Mitä mieltä olette?
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
EDIT: Saako muuten aloitta uuden pelin jos siltä tuntuu? Mielestäni pitäisi saada (varsinkin kun on oma lehmä ojassa), koska näillä 5 kaudellahan oli joku takaraja, millon täytyy olla pelattuna. Uuden pelin jos aloittaa, niin ei siitä mitään etua ainakaan saa, kun säännöt ovat kaikille samat.

Mitä mieltä olette?

No aloita pois. Muiden peliin se tuskin kauheasti vaikuttaa, jos haluat aloittaa alusta.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Voi perkeleiden kevät. Stalkkasin noita tyyppien postaamia varauslistoja, niin kävi ilmi, että eihän tuollaisia miehiä mun pelissä vipellä. Tai siis vipeltää, mutta eivät kaikki.

Nyt taitaa olla jotain pieniä eroavaisuuksia databasessa. Latasin ja valitsin käyttöön tuon avausviestissä mainitun databasen, mutta nopeasti mietittynä eroavaisuudet taitavat olla sitten siinä miten noita liigoja valitsi pelin alkaessa käyntiin? Tyypeillä on ilmeisesti kanadan junnuliigat ja venäjä ainakin hanikat kaakossa?

Voi...prkl. Vähän menee hohto, jos noissa on paljon eroavaisuuksia eri henkilöiden kesken. Esimerkiksi tämä Kreider löytyy omasta pelistäni, mutta mies on täysin umpipaska, enkä häneen laittaisi edes seitsemättä varausvuoroa.

Linkissä kuva kreideristä NHL:n playoffien aikaan
http://img37.imageshack.us/i/kreider.jpg/

Kanadan junnuliigat ja Venäjä standardina. Kuten lähes kaikki muutkin. Siellä taustalla ne pyörii muttei juurikaan edes peliä hidasta.

Jep onhan tuo mun Kreider pari pykälää parempi kuin sinun pelissäsi.

DiSaster saa meikäläisen puolesta aloittaa pelinsä alusta. Ei se minun peliin vaikuta.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Noin, runkosarja ohi ja playoffit kutsuvat! Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Buffalo, jota vastaan pelit menivät runkosarjassa hyvin. Jatkopaikka täysin mahdollinen.

Ketjut runkosarjan viimeisessä ottelussa:

Blake (79 51+45=96) - Immonen (82 26+58=84) - Stempniak (82 44+62=106)
Kaberle (82 12+40=52) - Van Ryn (82 4+29=33)

Tlustý (46 10+19=29) - Grabovsky (68 25+37=62) - Kulemin (78 31+33=64)
Frögren (74 2+14=16) - Kubina (82 4+34=38)

Hagman (79 24+21=45) - Perreault (82 4+30=34) - Mayers (51 11+5=16)
Schenn (82 1+8=9) - White (43 1+8=9)

Hollweg (77 7+8=15) - Stajan (79 5+7=12) - Devereaux (75 6+11=17)


Ei tuo nyt niin kauhean huonolta näytä. Suurin haaste on löytää Blaken tilalle pelaaja, joka pystyy tekemään 50 maalia.. Kolme ensimmäistä sentteriä ovat jo valmiina ensi kaudeksi, mutta neloseen ajattelin laittaa jonkun puolivalmiin pelaajan kasvamaan, jos sellaisen nyt jostain löydän. Vesa Toskala oli aivan surkea pelaamissaan otteluissa ja saa etsiä itselleen uuden joukkueen. Loppukaudesta Justin Pogge pelasi erinomaisesti ja ensi kaudella menenkin kaksikolla Kölzig - Pogge, kolmannella kaudella Pogge toivottavasti pelaa ykkösmaalivahtina. Myös Jeff Finger saa lähteä, kuten myös ainakin osa seuraavista: Stajan, Mayers, Devereaux, Ponikarovsky, Hamilton. Katsoo nyt mitä sieltä draftista tarttuu haaviin.

Kuvia laitan myöhemmin! Jos vaikka välillä menisi kurkkaamaan, että millainen sää tuolla ulkona on. :-)
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Ei tuo nyt niin kauhean huonolta näytä. Suurin haaste on löytää Blaken tilalle pelaaja, joka pystyy tekemään 50 maalia.. Kolme ensimmäistä sentteriä ovat jo valmiina ensi kaudeksi, mutta neloseen ajattelin laittaa jonkun puolivalmiin pelaajan kasvamaan, jos sellaisen nyt jostain löydän. Vesa Toskala oli aivan surkea pelaamissaan otteluissa ja saa etsiä itselleen uuden joukkueen. Loppukaudesta Justin Pogge pelasi erinomaisesti ja ensi kaudella menenkin kaksikolla Kölzig - Pogge, kolmannella kaudella Pogge toivottavasti pelaa ykkösmaalivahtina. Myös Jeff Finger saa lähteä, kuten myös ainakin osa seuraavista: Stajan, Mayers, Devereaux, Ponikarovsky, Hamilton. Katsoo nyt mitä sieltä draftista tarttuu haaviin.
Pari pointtia. Toivottavasti kolme ekaa sentteriä ovat Immonen, Perrault ja Stajan kun tuo Grabovskykin on "vierastyöläinen". Hamiltonin ja Devereauxin joudut ainakin päästämään pois, sillä hekään eivät ole Toronton omia varauksia ja sopimus päättyy ensimmäiseen kauteen-

Jännä muuten miten Toskala on ollut monella aivan umpisurkea ja meikäläisellä mies oli all-starsissa ja Vezinan valinnassa toinen.
 

Disaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Huomasin vielä senkin, että database ei ollut muodossa "Full", mikä vaikuttaa myös noihin pelaajien määriin, luonnollisesti.

Sääntöihin voi siis ilmeisesti lisätä, että uuden pelin saa aloittaa, mutta aikaraja on se, mikä on asetettu. Näin pysyy porukka mukana haasteessa, eikä kirpaise, jos saa potkut tai muuta vastaavaa, vai?

Ei kai tässä muuta, nyt vain aloitan uuden pelin laajemmalla databasella. Pitää yrittää ottaa muut kiinni, mukavampi pelata, kun voi verrata omaa tilannetta muiden vastaaviin.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Sääntöihin voi siis ilmeisesti lisätä, että uuden pelin saa aloittaa, mutta aikaraja on se, mikä on asetettu. Näin pysyy porukka mukana haasteessa, eikä kirpaise, jos saa potkut tai muuta vastaavaa, vai?

Jep. Laitetaan vielä, että pelin saa aloittaa alusta, mutta sen tulee tapahtua ennen päivämäärää 30.6.2007. Toki jos tallennus kaatuu niin saa myös aloittaa alusta.

Sitä paitsi asetuksista saa poistettua ihmispelaajan potkut niin halutessaan :D
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Olen todennäköisesti treidaamassa draftissa alaspäin, niin saanko heittää siinä samalla Hagmanin vaihtokaupassa toiseen suuntaan? Hagman ei joka tapauksessa pelaa minun ensi kauden joukkueessa.
 

Jarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ilman muuta mukana, haastetta varmasti riittää kun en edes ole EHM-veteraani. Silti, kyllä ainakin yksi kannu pitää voittaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös