Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2009-2010

  • 903 601
  • 2 180

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
SaiPa on näillä näkymin kasaamassa ensi kaudeksi ehkäpä koko 2000-luvun huonointa liigajoukkuetta. Tietysti Ässillä, TPS:llä sekä Pelicansilla on myös ykkösdivisioonatason pelaajamateriaalit, mutta hyvin heikossa SM-liigassa Suikkasen tapainen huippumotivoija takaa paikan 10 parhaan joukossa. Viime kauden tapaan SaiPa tulee sijoittumaan runkosarjan viimeiksi ja liigakarsintojen kautta seura siirtyy omalle sarjatasolleen eli Mestikseen.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
SaiPa on näillä näkymin kasaamassa ensi kaudeksi ehkäpä koko 2000-luvun huonointa liigajoukkuetta. Tietysti Ässillä, TPS:llä sekä Pelicansilla on myös ykkösdivisioonatason pelaajamateriaalit, mutta hyvin heikossa SM-liigassa Suikkasen tapainen huippumotivoija takaa paikan 10 parhaan joukossa. Viime kauden tapaan SaiPa tulee sijoittumaan runkosarjan viimeiksi ja liigakarsintojen kautta seura siirtyy omalle sarjatasolleen eli Mestikseen.

Haista vittu Norly!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
En olisi ehkä yhtä suorapuheinen kuin edellinen kirjoittaja, mutta kyllä IFK:lla on tällä hetkellä niin surkea materiaali muihin pääkaupunkiseutulaisiin nähden, että ei sieltä suunnalta kannattaisi huudella tippaakaan. Sääliplayoffitkin voivat olla tiukassa.
 
Tietysti Ässillä, TPS:llä sekä Pelicansilla on myös ykkösdivisioonatason pelaajamateriaalit


Aatella, että männä kaudella divaritason pelaajamateriaali pisti teidät keväällä lomille ja toinen divaritason pelaajamateriaali voitti teidät männä kaudella 4 kertaa 5:ssä pelissä.

Mutta ei se mitään...eiköhän sieltä muutama rikas rantaruotsalainen löydy pistämään joukkueeseenne muutaman millin lisää, josko vaikka sitten saisitte vihdoin viimein liigakelpoisen molarin. Vielä kun oikein satsaatte, niin ehkäpä saatte Pikkaraisen jäämään. Pitäähän Nordiksella olla aina joku, joka roikkuu tuomareiden jaloissa, kun miehiä tulee vastaan. Aina sattuu ja tapahtuu.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool

Aukoo päätään kaveri, jonka "fani-team" oli pari kuukautta sitten yhden maalin päässä mestiksestä... Ja jonka joukkueen TJ:nä toimii ehkä saamattomin kaveri, joka ikinä on liigassa tuossa tehtävässä nähty. Liigassa Ässät on ehdottomasti suosikkini nro 2, joten mitään Ässä-vastaisuutta tässä ei ole. On vain kritiikki noin idioottimaista kirjoitusta vastaan.
 
Ja jonka joukkueen TJ:nä toimii ehkä saamattomin kaveri, joka ikinä on liigassa tuossa tehtävässä nähty. Liigassa Ässät on ehdottomasti suosikkini nro 2, joten mitään Ässä-vastaisuutta tässä ei ole. On vain kritiikki noin idioottimaista kirjoitusta vastaan.

Mielestäni Hirsimäki on tehnyt ihan kelpo työtä ja talous ollaan saatu jopa hiuksenhienosti plussalle.

Ja aivan samoin kirjoitukseni oli kritiikkiä "joukkuekaverillesi". Eikä minullakaan mitään IFK:ta vastaan ole. Harvoja poikkeuksia verrattuna moniin HMV-porukoihin.


Tokikaan niillä ei ole mitään tekemistä kauden 09-10 liigajoukkueiden voimasuhteiden kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
SaiPa on näillä näkymin kasaamassa ensi kaudeksi ehkäpä koko 2000-luvun huonointa liigajoukkuetta. Tietysti Ässillä, TPS:llä sekä Pelicansilla on myös ykkösdivisioonatason pelaajamateriaalit, mutta hyvin heikossa SM-liigassa Suikkasen tapainen huippumotivoija takaa paikan 10 parhaan joukossa.
Pelicansin materiaalilla oltiin loppusijoituksissa keskikastissa, ja pelattiin ihan ok puolivälieräsarja. Materiaali ei juurikaan ole heikentynyt viime kaudesta, eli mielestäni ei olla oletusarvoisesti divariporukalla liikkeellä.

Sinänsä hyvä tilanne Toivolalla aloittaa ensimmäinen kausi Pelsuissa. Odotukset ovat aika maltilliset Lahdessa ja varsinkin muualla.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelicansin materiaalilla oltiin loppusijoituksissa keskikastissa, ja pelattiin ihan ok puolivälieräsarja. Materiaali ei juurikaan ole heikentynyt viime kaudesta, eli mielestäni ei olla oletusarvoisesti divariporukalla liikkeellä.

Niin ensi kaudella tuota pelaajamateriaalia ei enää valmennakaan Hannu Aravirta vaan viime valmentajapestillään Lukossa flopannut Mika Toivola. Toivolan ympärillä on monta kysymysmerkkiä; välivuosi ammattijoukkueen valmentamisesta, ensimmäinen kausi Pelicansissa; uusi työympäristö, uusi pelaajisto sekä uusi valmennusjohto ja SM-liigatasolla Toivola on saavuttanut menestystä vain yhden kauden aikana.
Viime vuonna Pelicans ei onnistunut korvaamaan ykkössentteri Matias Loppia, eikä ykkösmaalivahti Antti Niemeä ja nyt keväällä joukkue menetti Leo Komarovin Venäjälle.
Oikeastaan sen lisäksi, että Pelicansin päävalmentajana on nyt 'iso kysymysmerkki', niin joukkueen ykkösentteri ja maalivahtiosasto ovat viime kauden tapaan säilyneet kysymysmerkkeinä. Paakkolanvaaralla on alla hänen liigauransa selvästi heikoin kausi ja hänessä on vähän sellainen "ikuisen kolmossentterin, jolla ei ole tarpeeksi munaa johtavaksi hyökkääjäksi" -leima. Nikkilä taas pelasi suhteellisen vahvan kauden ja hän oli muistaakseni runkosarjan loppupuolella yksi liigan parhaista maalivahdeista, mutta kevään ratkaisupeleissä Blues teki Nikkilälle "Carey Pricet/Semjon Varlamovit" ja kaikki näytti uppoavan räpyläkäden puolelta.
Tietty kaikkihan on mahdollista, mutta liian Pelicansissa on liian paljon kysymysmerkkejä ainakin minun makuun. Heikko pelaajamateriaali yhdistettynä viime kauden TV-kommentaattorina toimineeseen päävalmentajaan ei kuulosta erityisen lupaavalta.

PS. Porilaisten on turha yrittää piikitellä minua IFK:n tämän hetkisellä tilanteella, koska mielestäni joukkueen materiaali on keskinkertainen, valmennusjohto enintään keskinkertainen ja kokemattoman urheilutoimenjohtajan tähänastisista siirroista lähes jokainen on tehnyt IFK:sta huonomman joukkueen. Kuitenkin IFK tulee myös ensi kaudella pelaamaan epätasaisilla esityksillä itsensä sääli'poffeihin ja sen minä laitan täysin SM-liigan heikon tason piikkiin. Parin viime kauden tapaan myös ensi kaudella heikon runkosarjan pelannut IFK tulee olemaan keskikastissa, koska liigassa on useampi vielä huonomman kauden pelannut joukkue. Vielä parempi esimerkki liigan kyseenalaisesta nykytasosta on Glen Hanlonin Jokerit, joka keikkui koko runkkarin ajan sarjataulukon kärjessä ja neljän parhaan joukossa, vaikka joukkueen nähtiin pelaavan lajia nimeltä jääkiekko erittäin harvoin.
 
Viimeksi muokattu:

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Ihan valideja pointteja Norlyltä Pelicansiin liittyen ja mikäs siinä, kyllä Lahdessa on totuttu ottamaan altavastaajan rooli.

Pari vasta-argumenttia kuitenkin. Tuo valmentajan vaihdos lienee Pelicansin kohdalla kuitenkin astetta kevyempi savotta ihan jo siitäkin syystä, että Aravirran tie Pelicans koutsina oli kuljettu loppuun jo 1½ vuotta sitten. Siksi olikin itselleni pettymys, että Aravirta jatkoi Lahdessa niinkin pitkään kuin jatkoi. Myös tämä Aravirran täysin kritiikitön arvostus hieman mietityttää - ok, meriitit ovat kovat mutta niin on Jortikallakin... Aravirta edustaa ainakin itselleni jo varsin Muurismaisia piirteitä.

Toivola edustaa tuoretta valmentajasukupolvea, toivottavasti edelleen kehittyvää sellaista, mahdollisesti päivitetyin "pelikirjoin" ja välivuoden ansiosta on ainakin varmasti motivoitunut - tuskinpa Toivolaa vaikkapa raksa hommatkaan kauheasti kiinnostavat seuraavina vuosina... Joka tapauksessa Aran aika oli jo ohi ja Toivola on omaan makuuni enemmän kuin pätevä nimi, juuri sitä mitä Pelicans tarvitsee.

Ykkössentterin ja maalivahdin tontit ovat hienoisia kysymysmerkkejä kuten mainitsit, mutta tiettyä potentiaalia on kohtuullisen laajaltikin muuten rosterissa. Laajalla rintamalla on totuttu menemään ja tiukkaan joukkuepelaamiseen kun nojataan, niin ei täällä mitään Loppeja ole ikävä. Muuten lähtijöistä ei oikein kannata valittaa, niitä kun tulee aina olemaan. Ne on vaan paikattava jotenkin ja Pelicansiin onkin tulossa 1-2 nimeä lisää, jotka toivottavasti osuvat suunnilleen sille seinälle (fyysistä hyökkäjää ja puolustajaahan tuo rinki vielä huutaa). Lisäksi Nurmisen on toki syytä koutsata tuo Nikkilän hanska iskuun.

Eiköhän noilla eväillä tapella taas yksi kausi läpi.
 
SM-liigatasolla Toivola on saavuttanut menestystä vain yhden kauden aikana.

Lähinnä muiden jämistä kootuilla pelaajilla, parilla QMJHL/OHL-vahvistuksella ja parilla potentiaalisella nuorella.

Nokalla on ollut menetyessään käytettävänään liigan huippumateriaali. Ja viime kausi osoitti, että materiaaliltaan välierä-tason joukkueesta tehdään säälipleijareissa häviävä porukka. Tuon tason floppia ei ole Toivola tehnyt kertaakaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Toejoen Veikko kirjoitti:
Tuon tason floppia ei ole Toivola tehnyt kertaakaan.

Tästä olen jyrkästi erimieltä. Mikalla oli Raumalla käytettävissä rahaa ja laatua, tulos oli katastrofi. Kukaan ei tunnu Raumalla onnistuvan, mutta pointti on vastaus Veikon heittämään mielipiteeseen.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
SaiPa on näillä näkymin kasaamassa ensi kaudeksi ehkäpä koko 2000-luvun huonointa liigajoukkuetta. Viime kauden tapaan SaiPa tulee sijoittumaan runkosarjan viimeiksi ja liigakarsintojen kautta seura siirtyy omalle sarjatasolleen eli Mestikseen.

Hyvin puhuttu. Sanoisin tuon itse, mutta pelkään että saattaisin leimautua negatiiviseksi kannattajaksi ja ihmiseksi.

100% samaa mieltä.

Ainoa toivonkipuna tällä hetkellä onkin tuossa sanaparissa "näillä näkymin"...
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Oikeastaan sen lisäksi, että Pelicansin päävalmentajana on nyt 'iso kysymysmerkki', niin joukkueen ykkösentteri ja maalivahtiosasto ovat viime kauden tapaan säilyneet kysymysmerkkeinä. Paakkolanvaaralla on alla hänen liigauransa selvästi heikoin kausi ja hänessä on vähän sellainen "ikuisen kolmossentterin, jolla ei ole tarpeeksi munaa johtavaksi hyökkääjäksi" -leima. Nikkilä taas pelasi suhteellisen vahvan kauden ja hän oli muistaakseni runkosarjan loppupuolella yksi liigan parhaista maalivahdeista, mutta kevään ratkaisupeleissä Blues teki Nikkilälle "Carey Pricet/Semjon Varlamovit" ja kaikki näytti uppoavan räpyläkäden puolelta.
Tietty kaikkihan on mahdollista, mutta liian Pelicansissa on liian paljon kysymysmerkkejä ainakin minun makuun. Heikko pelaajamateriaali yhdistettynä viime kauden TV-kommentaattorina toimineeseen päävalmentajaan ei kuulosta erityisen lupaavalta.
Huikeat perustelut "divariporukalle".

Maalivahti oli ajoittain yksi liigan parhaista, ihan kohtuullisesti se Niemen korvaaminen sitten onnistui? Loppia ei tosiaan kyetty korvaamaan, kun Läski-Pirjetä ei saanut nivusiaan kuntoon missään vaiheessa, mutta nyt Pirjetä on vaihtunut Paakkolanvaaraan joka saanee pikkuisen enemmän aikaan kunhan terveenä pysyy.

Kärkiosaaminen kyllä puuttuu ja kysymysmerkkejä on, mutta ilmeisesti edes vahvalla, tasaisella ja yhtenäisellä rungollakaan ei enää tee mitään jos tällä rosterilla tuomio on "divaritasoinen pelaajamateriaali".
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
1.
Tällä haavaa Jokerit on selkeä ykkönen ja muut tulevat perässä.

2.-10.
- JYP ei vaan pärjää ilman ykkös sentteriä sanoi kuka mitä tahansa.
- Kärppien puolustus ei vakuuttanut viime kaudella ja parannusta tuolle rintamalle ei ole tulossa. Koskenkorva tuo kokemusta joukkueeseen, mutta ei paljon muuta.
- Blues on varmasti tasainen, mutta kärki puuttuu. Saa nähdä miten pelaajien "loppuunmyynti" vaikuttaa tulokseen
- Kalpa on mahdollinen yllättäjä.
- HPK:n puolustus kuuluu liigan elittiin. Miten Kariyan lähtö vaikuttaa?
- HIFK petraa varmasi viime kauteen nähden.
- Lukko, ulkkareita löytyy vähän joka lähtöön. Milloin ymmärretään, että joukkue on enemmän kuin yksilöiden summa?
- TPS, onko Leggiosta Salakiksi ja Suikkasesta samaan kuin viime kaudelta.
- Ilves, Genoway, Seikola, ... Tarvitaan hieman lisää onnistujia niin tulee tulosta.

Peräpää
- Ässät, Pelkällä Pirosilla ei pitkälle pötkitä
- Saipa, Materiaalin taso lähellä nollaa ilman Toporowskia. Just ja just ehkä säälipleijareihin.
- Pelicans, Alkaa olla sen verran iäkästä materiaalia, että nuorempaa hirvittää. Aravirran lähtö ei voi olla näkymättä.
- Tappara....
 
Viimeksi muokattu:

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto

-Tappara?
-Selitätkö KalPan mahdollisuuden yllätykseen? Pääosin samalla materiaalilla edelliseltä kaudelta pronssia, onko yllätys sitten jäädä säälienkin ulkopuolelle?

Lisäksi tuo Pelsujen rankkaus peräpäähän ja Lukosta höyryäminen edellisvuoden pelaajahankintasähläysten takia ihmetyttää. Mutta ne ovatkin mielipidekymysyksiä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
-Tappara?
-Selitätkö KalPan mahdollisuuden yllätykseen? Pääosin samalla materiaalilla edelliseltä kaudelta pronssia, onko yllätys sitten jäädä säälienkin ulkopuolelle?

Tosiaan yllätys on se mikäli Kalpa pystyy samaan kuin viime kaudella.

Salak ei enää pelaa Tepsissä, sillä mies teki NHL-sopimuksen. TPS:n onkin siksi peräpään pahnaa ja sielläkin ihan siitä heikoimmasta päästä. Ei asiaa karsintojen välttämistä ylemmäs.

Tuli typo, sorry. Kirjoituksen piti mennä näin; Onko Leggiosta Salakiksi.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi kun jaksaa kyrpiä nää pentumaiset "teidän tiimi on mun mielestä divaritiimi" vs. "miten muka voi olla kun meidän tj. on talousnero" -väittelyt. Ei saa sanoa mielipidettään etteikö totaalinen verkkareiden repeily olisi tosiasia. Toki joku järkevä vasta-argumentti ois kiva.

Oikeasti ensimäistä kertaa ikinä olen huolissaan sm-liiga joukkueen tilasta (muun kuin Ässien siis). Mikäli taantuma ei hellitä kiivaalla aikataululla/menestystä tule, on SaiPan tulevaisuus yhtä synkkä kuin Lars Von Trierin Antichrist -elokuva*.

Toinen asia mikä huolestuttaa on mielenterveyteni. Miten voin olla näin rauhallisin mielin Ässä -joukkueesta? Onko syynä loppukautta kohden rutkasti parantuneet pelit joiden jälkeen vaan play outit eivät jaksaneet kiinnostaa (joskin ihmettelen, että miksi?). Toisaalta loppukauden paineettomassa tilassa pelatut pelit ovat yleensä ihan eri näköistä kiekkoa kun mailaa puristaen pelatut "vielä on saumaa" -pelit. Noh, mene ja tiedä. Fakta on kuitenkin se, että uskon Ässien menestykseen enemmän kuin pitkiin aikoihin, nyt kun vaarikin rollaattoroi itsensä vorssaan. Kivi ykköseksi niin voin taata, että kentällä tullaan näkemään rahtusen showtakin.


*) Loistava raina, suosittelen!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Salak ei enää pelaa Tepsissä, sillä mies teki NHL-sopimuksen. TPS:n onkin siksi peräpään pahnaa ja sielläkin ihan siitä heikoimmasta päästä. Ei asiaa karsintojen välttämistä ylemmäs.

Eli Salak oli tämä ratkaisun avain? Ei Suikkanen tai hyökkäyksen mahdollinen vahvistuminen voisi nostaa osakkeita? Ja voipi olla jopa, että pakistokin on säilyttänyt kovan tasonsa vaikka kipru ja klubi lähtikin. Suikkanen omalla panoksellaan sai samasta jengistä ihan vitusti enemmän irti, joka Virran alaisuudessa oli lauma lampaita. Kuulutko sä tuohon Virran porukkaan myöskin?
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Peräpää
- Pelicans, Alkaa olla sen verran iäkästä materiaalia, että nuorempaa hirvittää.
Väite hyppii silmille, mutta nyt kun faktoja hieman tutkii niin onhan tuossa jotain perääkin. Ikäkeskiarvo on 26,2 ja ainoastaan dynastia-JYPillä on korkeampi, 26,4. Toisessa ääripäässä sitten Tappara 23,6.

Siitä en sitten olisi yhtään niin varma, että joukkueen näennäinen iäkkyys on noin ratkaiseva tekijä näissä voimasuhteissa. Kentällisen noista Pelsun 35+ konkareista saa kasaan: Jantunen-Koivunen-Kauppila, Latvala-Kakko ja maaliinkin vielä kolmekakkonen Nikkilä, mutta loppu joukkue on alle 30-v ja iso osa vasta vähän päälle kaksikymppisiä nälkäisiä pelureita.

Eli numeroiden takana muutama todella iäkäs sotaratsu tuon keskiarvon heilauttaa ylös, muuten tuo on mielestäni aika lähellä jopa ihanteellista ikäjakaumaa. Ja täytyy tietenkin muistaa, että Jantunen, Latvala ja Nikkilä ovat yhä joukkueen terävintä kärkeä, loput kolmekin vielä tärkeitä runkopelaajia.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Väite hyppii silmille, mutta nyt kun faktoja hieman tutkii niin onhan tuossa jotain perääkin. Ikäkeskiarvo on 26,2 ja ainoastaan dynastia-JYPillä on korkeampi, 26,4. Toisessa ääripäässä sitten Tappara 23,6.

Tosiaan en tarkoittanut mitään keskiarvoja vaan sitä, että omaan silmääni pistää Jantuset, Kauppilat ja Latvalat, jotka ovat joukkueen vastuunkantajia. Toki varmasti löytyy muitakin kuin näitä vanhoja sotaratsuja. Pointtina oli se, että miten näiden yli 37v ukkojen kunto kestää.

Toki Dynastia JYPilläkin löytyy Sinkku ja Koskinen, mutta muuten mennään vielä aika 30 tuntumassa. Sinkku on ensi kaudella mitä luultavimminen vähemmän maalissa ja Koskinen taas enemmän telakalla joten en laskisi mitään näiden kahden varaan kun taas Jantuset ja Koivuset ovat mielestäni tärkeitä pelaajia Pelicansille.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Tosiaan en tarkoittanut mitään keskiarvoja vaan sitä, että omaan silmääni pistää Jantuset, Kauppilat ja Latvalat, jotka ovat joukkueen vastuunkantajia. Toki varmasti löytyy muitakin kuin näitä vanhoja sotaratsuja. Pointtina oli se, että miten näiden yli 37v ukkojen kunto kestää.

Toki Dynastia JYPilläkin löytyy Sinkku ja Koskinen, mutta muuten mennään vielä aika 30 tuntumassa. Sinkku on ensi kaudella mitä luultavimminen vähemmän maalissa ja Koskinen taas enemmän telakalla joten en laskisi mitään näiden kahden varaan kun taas Jantuset ja Koivuset ovat mielestäni tärkeitä pelaajia Pelicansille.
En minäkään keskiarvoja tärkeimpänä mittarina pitänyt, mutta kyllä ainakin Lahen päässä luottoa löytyy noille konkareille, no luonnollisesti tietenkin löytyy... Jantusella luulisi vähitellen iän alkavan näkymään tehoissa, mutta niin vain iski viime kaudella kovimmat runkosarjatehonsa 15 vuoteen. Latvala puolestaan joukkueen ehkä kovakuntoisin äijä ja ehkä eniten ammattiurheilijan mentaliteetti tekemisissä. Molemmat taitavia, pienikokoisia ja kevytjalkaisia pelaajia, minkä ansiosta se peli vieläkin kulkee.

Kääntäisin asetelman pikemminkin niin, että varsinkin Jarna ja Lade ovat ne joihin eniten voi luottaa ja joiden taso tiedetään. Kyllä Pelicans ennemmin nousee tai kaatuu siihen kuinka paljon saadaan irti noista alle kolmekymppisistä a la Sopanen, Santavuori, Saarinen, Suhonen, jotka viime kaudella olivat aika lailla pumpulia kun tulikin vähän räntää niskaan.

Paakkolanvaaralle ja Piispaselle (kyllä, jopa Arsille) taas on tulossa helvetin tärkeät roolit 1- ja 2-senttereinä (Koivunen toki kirittää), tuossa on kysymysmerkkiä paljon enemmän kuin siinä hoitaako Jantunen ykkösen laidan tai Latvala ykkösparin oikean puoliskon.
 

MusanMake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Suomi
Heja Pelicans!

En ole pitänyt Mika Toivolaa kovinkaan kummoisena kovinkaan usein. Mutta täytyy myöntää että kyllä tässä miehessä "se jokin" on. En todellakaan siis huhuile häntä takaisin, vaikka hyvää työtä tekikin viimeisellä kaudellaan täällä. Enkä edes enää kiukuttele siitä, että hän vaihtoi Miesten joukkueen maksullisten naisten komentamiseen kahdeksi kaudeksi..

Uskon silti, että kaverilla on näkemys viihdyttävästä jääkiekosta ja se jos mikä sopii Pelicansin tapaiseen kaikkien muiden unohtamaan porukkaan. Olisipas kivaa jos yhtäkkiä kauden alkaessa Pelicans kurittaa muutamalla kierroksella jokaista vastaan tulijaa kovilla pommeilla, kovalla yrityksellä ja vaikka tarvittaessa voitetuilla nyrkkitappeluilla. En jaksa sen kummempaan menestykseen uskoa, mutta Toivolalla on kyllä rahkeet tehdä porukasta näkyvä joukkue. Siis ihan vaan joukkueen pelitavan takia. Eli ei tuumaakaan anneta periksi ja että joka luistimenvedosta tapellaan.

Toivon todella että Pelicans näyttää epäilijöilleen kaiken maailman vehkeet ja perseet ja pärjää ainakin kohtuullisesti, joskaan ei Ässien kustannuksella tietenkään :)

Ja hei lahtelaiset! Lyökää siltä ne hampaat henkitorveen ja sen jälkeen käskekää sen käyttää piilareita, niin on sitten jossain määrin sen näköinen koutsi kuin mitä kiekkoakin peluuttaa! :)
 

Laarsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
SaiPa on näillä näkymin kasaamassa ensi kaudeksi ehkäpä koko 2000-luvun huonointa liigajoukkuetta.

Njaah, KalPan liigaan nousun jälkeistä joukkuetta on kyllä haasteellista ylittää - tai alittaa. Eiköhän heikoinkin joukkue pääse yli 50 pisteen tulevalla kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös