MM-kisat 2009: Päivä 8 (otteluseurantaketju 1.5.)

  • 30 001
  • 180
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meillä oli kaksi paikkaa, Kapasen ja Hyvösen mestat, joista ainakin toinen olisi pitänyt pistää ineen. Ei tällä tasolla VOI tuhlata tuollaisia.

Todella köyhä esitys tänään. Hyi.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Pelaapa Slovakia yllättävän tylsää kiekkoa. Ei edes yritä hyökätä, ja kokoajan neljän - viiden miehen muuri keskialueella. Ainoat paikat (joita on ollut vähän) ovat tulleet Slovakialle yhden miehen vastahyökkäyksistä. Vastapainoksi ei ole Suomellakaan hyviä paikkoja monia ollut, mutta Leijonat sentään yrittävät hyökätä. Kapanen olisi voinut kieltämättä tehdä maalin avopaikasta.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Todella passiivista antikiekkoa Slovakialta.

Samin ois pitänyt laittaa Immosen hieno syöttö sisään vaikka kiekko pomppikin.
Tuo Slovakian tylsä ja passiivinen peli kyllä tappoi nautinnon pelistä, ei mitään yritystä edes Suomen maalille slovakeilta. Suomi ei löytänyt aseita tuohon Slovakian taktiikkaan, Suomen murheenkryyninä tässä turnauksessa on liian hitaat pelaajat, vain muutama pelaaja pystyy nopeudellaan luomaan tilanteita.

Kyllä Sammy jäätyi pahasti tuossa ratkaisutilanteessa, kokeneen pelaajan varsinkin pitäisi nuo laittaa sisään. Itse tosiaan ryssittiin tämä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti tämä on Suomen paskin peli tässä turnauksessa. Ei tuolla esityksellä jatkossa pitkälle pötkitä. Tsekki-peliin verrattuna melkoinen mahalasku, jonka voi vielä pelastaa jatkoaika- tai rankkarivoitto.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Pääasia, että saatiin se kaksi pistettä. Periaattessa ei ole väliä saatiinko kaksi vai kolme pistettä, koska mikäli Suomi vie Valko-Venäjältä kaikki pisteet, niin joka tapauksessa ratkeaa lohkon ykkös- ja kakkossijat Kanada-ottelussa.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
S.Kapanen oli siis sittenkin lopulta se sankari, todella hyvä peli tänään Kapaselta kun ykköskenttä oli tarkasti pidetty kiinni. Tätä todellakin tarvitaan. Minusta pakisto pelasi tänään hyvin, eikä se Niinimaakaan niin paska ollut kun te sen haluatte nähdä.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Toivottavasti tuon Immonen-SKapanen duon peli nyt tuosta lähtee rullaamaan. Vahvaa kakkosta todellakin tarvittaisiin jatkossa entistä kipeämmin.
 

Jazerman19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Masan Massiivinen, sympatiat Leafs

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
No niin alkaa Immonen-Kapanen toimia. Kaksi mahtavaa passia Immoselta ja toisesta Kapanen lataa ratkaisumaalin. Jos olisi siitä ensimmäisestä Immosen passista osunut, olisi tullut kolme pinnaa.

Nyt sitten ykkönen tiputti tasoaan, kun muut nostivat.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä syöttö Immoselta Kapasen maaliin. Vaikka voitto tulikin, niin esitys ei silti ollut paras mahdollinen. Voitto toki lämmittää.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
EHT-tason sentteri pelasi avopaikan (ja ainoan Suomen sellaisen) 3. erän lopulla ja syötti voittomosuman jatkoa-ajalla KUN ketjuun saatiin kolmanneksi lenkiksi ihan oikea laituri.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Onnekas voitto, mutta joskus se "Hannu Hanhi" hymyilee myös Suomelle.

Kyllähän Suomi ansaitsi voiton. Yritti sentään tehdä maaleja. Onnea on useimmiten paremmalla jengillä.

Paljon parantamisen varaa kyllä pelissä on, tänään Hagman oli ainoa hyökkääjä ykkösessä, jonka peli toimi. Toisaalta hyvä, että muutkin ketjut nyt onnistui.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Samille, nyt ei ranteet jäätyny. Valko-Venäjä matsia varten opittiin toivottavasti jotakin, sieltä tulee sellaista jarrua vastaan ettei mitään rajaa.

Positiivista: Niskala ja S.Kapanen, Rinne ok, Nummelinin syöttö, kakkoskentän muokkaus pelin löytämiseksi.

Negatiivista: T-o-d-e-l-l-a löysää pelaamista kaksi erää, viimeistely huolimatonta, koitettiin kokoajan syöttää maalin eteen poikittain tai lauottiin ohi maalista. Pakit kuljettaa edelleen liikaa. Yleisilme väsähtänyt, pelistä puuttui hirmuisesti energiaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen peli näissä kisoissa, jonka näin (melkein) kokonaan ja eipä tuo nyt hirveää riemua aiheuttanut, vaikka laimennettu voitto tulikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös