Pe 3.4.2009 JYP - KalPa (5.välierä)

  • 18 012
  • 82

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kokoonpanoja ei vielä ole (JYPin kohdalla nyt ei jännitystä ole, koskee lähinnä aloittavaa maalivahtia), mutta raitapaidat on julkistettu.

Ottelun tuomaroivat eilen Porissa jääkiekkoleijona Juhani Tammiselta haukut saaneet Markku Kruus ja Ville Vuohtoniemi. Linjoilla pilkkimiseen erikoistuneet Mikko Kekäläinen ja Jussi Terho.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Tästä matsista ei voi jäädä paitsioon...

... pari viime peliä jäänyt kommentoimatta, joten otetaan pikkasen taustaa illan peliin. Kaikki ovat allekirjoittaneet että kaksi ensimmäistä matsia olivat JYPin, mutta entä nämä kaksi seuraavaa. Itse näkisin että kolmas meni ansaitusti KalPalle ja tämä neljäs enemmän tai vähemmän tasan. Jos trendi on sama, niin seuraavat kaksi KalPalle ja viimeinen onkin sitten arpapeliä.

Painitermein voitaisiin sanoa, että JYPi pisti meidät siltaan ja kammettiin itsemme miltei tasaiseen pystypainiin, mutta mattotuomarin pieru herpaannutti pahimmalla hetkellä ja taas ollaan matossa. Osa on sanonut että tuollaisen pierun jälkeen on vaikea koota enää itseään, mutta itse uskon että se antaa vain lisää vitutusta ja Virtaa seuraavan peliin.

Kolme (3) voittoa runkkarin voittajasta kuulostaa toki pahalle, mutta kun pistetään pelit osiin, niin ei missään nimessä mahdoton tehtävä. Tänään käännetään edellisen pelin "epäonni" synergiaksi ja astetta parempi vieraspeli kuin viimeksi, niin hyvälle näyttää. Kotivoiton tilastoprosentti kasvaa koko ajan ja ei sitä nyt jyväskyläläisten anneta kahtaa kertaa lauantaisaunasta voittajana pyrkiä. Maanantaina game 7 ja siinä pelissä voi tapahtua mitä vaan.

Oma voittoprosentti Jyskylästä toistaiseksi 100% ja tänäänkin ollaan tulossa, joten toivottavasti prosentit ja promillet ei ainakaan putoa edellisestä. Toivotaan myös hyvää tunnelmaa halliin, sillä viimeksi tuntui sille, että välillä oltiin kuin kirkossa, mutta pastori olikin taikuri ja taas mentiin. Play-ON!!!
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
JYPillä on siis 2(!!!) mahdollisuutta pistää tämäkin sarja katki, ennenkuin KalPakin voi ottaa finaalipaikan.

Mä olen todella yllättynyt jos JYP ei toista näitsä peleistä voita. Uskon että JYP ottaa tänään erittäin motivoituneella pelillä voiton kotiin ja Jyväskylässä nähdään finaalit pitkästä aikaa. RD teroittaa taatusti tämän ottelun merkitystä pojille, joten sellainen hillitön murhakiima-asenne olisi suotavaa. Kiitos.
 

Anzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,
KalPa tänään:

Sami Kapanen - Kalle Sahlstedt - Toni Mäkiaho
Mikko Kukkonen - Mika Strömberg

Timo Salo - Tapio Laakso - Jyri Junnila
Timo Seppänen - Ville Varakas

Teemu Hartikainen - Aatu Hämäläinen - Tuomas Kiiskinen
Jussi Timonen - Juha Alastalo

Niko Mikkola - Joonas Riekkinen - Tommi Jokinen
Pasi Hirvonen - Jasse Ikonen

Mika Oksa
(Mika Järvinen)


Aatun siirto sentteriksi hyvä asia, koska pitää kiekkoa niin paljon ja on päässyt aiemminkin sentterinä pelatessaan paremmin esille. Härski tekee siinä kentässä tilaa ja Kisu vie kankeita Jyppi-pakkeja kahville=) JyP on saanut hyvin jäähyjä, johtuen juuri KalPan paremmasta liikkeestä vrt. JyP pakit.

Ykköskenttä myös tutussa koostumuksessa, Kapanen ja Killeri astuvat toivottavasti tänään suurempaan rooliin kuin aiemmissa välieräpeleissä.

Pakko kommentoida tuohon: Risto paras Sm-liiga -valmentaja!!!?? Kauden ennakkoarvioissa JYPin odotettiin sijoittuvat sijoille 1-3 tuolla materiaalilla. KalPan sijoitus oli siellä viimesellä säälipleijaripaikalla eli 10. Nyt molemmat porukat pelaa välierissä. Voisin jopa väittää KalPan välieränpaikan olevan suurempi yllätys kuin JyPin..;)

Vuoden valmentaja -titteleitä ei jaeta todellakaan pelin jälkeisten kommenttien perusteella, kaukalossa tapahtuvat asiat ratkaisevat. Jos miettii Riston avautumista TPS-sarjassakin, ei siitä millään kyllä lisäpisteitä ropise!
JyPillä siis käytännössä Mestis-joukkue..???KalPahan pelaa sitten A-junnuporukalla!!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP lähtee täysin samalla kokoonpanolla kuin viimeksi. Sinkkuun luotetaan! Hyvältä näyttää!

Kyllä, mitäpä tuota vaihtamaan kun Sinkunkin pelihuumori näyttää olevan tallella. Tuomareiksi arpa heittänyt Kruus ja Vuohtoniemi kaksikon. En nyt tiedä onko tuo sitten se pienin paha. Jos valittavana on Ringbom-Lindroos, Favorin-Leppänen, Kruus-Vuohtoniemi niin ei tässä kyllä liigalla kovin lujaa kulje.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
...KalPalla on 22 junnua tai junnutaustaista pelaajaa ja JYPillä 19 mestistaustaista pelaajaa...
Uskaltaisin väittää (taustoja penkomatta), että molempien joukkueiden kaikki pelaajat ovat junnutaustaisia...

Aiempi kotiottelu oli mahalasku taistelutahdon suhteen. Voitto alkoi kiinnostaa tosissaan vasta KalPan johtomaalin jälkeen. Joten jos pientä ryhtiliikettä saisi, vaikka otteluvoitoissa tilanne onkin mukavasti meikäläisten eduksi. Wallinheimon edellisestä kotipelistä onkin aikaa useampi viikko; edellisen kerran WH torjui 13.3. (perjantai) 1-3-tappioon päättyneessä ensimmäisessä TPS:aa vastaan pelatussa playoffs-pelissä. Revanssin paikka.

Näin flunssaisena tv-peli maistuu oikein hyvin. Luotto omiin on kohdallaan, joten eiköhän ottelun jälkeen saada ihmetellä Dufvan ylimielisiä lausuntoja tyyliin "oltiin ottelusarjassa parempia" ja "saatiin neljä voittoa kasaan". Jos voitto tulee, niin onneksi voi luottaa siihen, ettei ottelusarjan häviö aiheuta kuopiolaisissa kauheata itkupotkuraivaria. Pahimmat vollotukset tulevat joka tapauksessa jostain muualta kuin Savosta!

Mutta antaa pelin näyttää, venyyyyykö ottelusarja jyväskyläläiseen tapaan vielä lisäpeleihin.
 

Dynamo#79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Huuhkajat, KD
Voisin jopa väittää KalPan välieränpaikan olevan suurempi yllätys kuin JyPin..;)

No ei voi olla... Immosen Jakellehan vihellettiin puolivälierissä ja osa katsojista oli muutenkin vastustajan puolella(!). Lisäksi Jypin pelaajat on muutenkin mestistasoa ja vastustajilla taas on NHL-pelaajia... Risto on suuri sankari!

Riksmanin sanoin; tämä sarja on taputeltu.
 
Pakko kommentoida tuohon: Risto paras Sm-liiga -valmentaja!!!?? Kauden ennakkoarvioissa JYPin odotettiin sijoittuvat sijoille 1-3 tuolla materiaalilla. KalPan sijoitus oli siellä viimesellä säälipleijaripaikalla eli 10

Tuota noin, eiköhän ennakoinnit KalPan sarjasijoituksesta kohisseet kummasti ylöspäin sen jälkeen kun Kapasen paluu varmistui. Kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen että JYP oli monien arvioissa kärkikolmikossa myös siksi että tiimi oli kasassa ja julkistettu ensimmäisten joukossa ellei jopa ensimmäisenä ts. silloin kun muilta puuttuivat vielä pelimiehiä rosterista ja onpa noita KalPallekin mm. Mäkkäri. Niin tai näin, on hienoa että JYP ja KalPa ovat molemmat kärkinelikossa vaikka pelaajabudjetit ovat korkeintaan liigan keskitasoa, tosin Kapasen palkkakustannukset taitavat näkyä budjetissa hieman alakanttiin. Jos tämä Kapanen-muuttuja otetaan laskuista pois niin ei kai ole mitään ylimielistä keulimista sanoa että JYPin joukkueella on liigan paras hinta-laatu -suhde.

RD tuskin voittaa vuoden valmentaja -titteliä (itse veikkaan Suikkasta) mutta nyt kun RD ei päässyt maajoukkueen mukaan niin eipä Suomi pärjännyt edes perkele Unkarille (tämä on siis humoris-sarkastista ylimielisyyttä).
 

Koivistoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
K.Lehtonen, Ovetshkin, KalPa
Ensimmäinen pakkovoitto on sitten tänään pakko ottaa, jotta pääsisi kuinka sinkkua nöyrytetään lauantaina Kuopiossa. Helppo jatkoaika maali siniviivalta olisi hieno asia niin ei sinkku pääsisi taas bailaamaan vaan menisi piiloon maan rakoon. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin JYP ja Sinkku.
Tänään toivon näkeväni, että tunteet pääsevät kuumenemaan siten, että tuomarit joutuvat heittämään porukkaa pihalle tappeluiden vuoksi. Toivon näkeväni myös Kapasen taistelumeiningin herättävän koko KalPan tuhoisaan lentoon kauden tärkeimmillä hetkillä.
Todennäköisesti ottelu on taas kuitenkin vähämaalinen eikä tunteet pääse valloilleen. Tämän lisäksi kiekko pomppii jälleen toiselle onnekkaasti joka ratkaisee ottelun. KalPalle kuitenkin voitto tästä niin pääsisi vielä Kuopioon katsomaan kuinka Sinkku nöyrtyy.. (ellei Dufva laita sitten sitä pitkälettiä maaliin.)
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Katsoin juuri ennen peliä Youngbloodin, joten oikea tunnelma päällä. Se on tuo Virtasen Antti vähän Deanin oloinen pelaaja, joten ei muuta kuin kiekkoa reppuun.

Heti vaan perkeleellinen mylly päälle ja ylivoimalla ratkaisut. Siinä tämän päivän resepti. Sinkku pieni kysymysmerkki, kun kotipelistä ja sellaisessa onnistumisesta on vierähtänyt jo hetken aikaa.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itse en edes viitsinýt edellisen pelin jälkikeskusteluihin osallistua, ja nyt tässä ketjussa on melkein enemmän alettu keskustella vuoden valmentaja - teemasta, kuin itse pelistä. :)

Ei sinällään ihan perusteltuja mielipiteitä ja kuitteja toisille on esitetty. Eiköhän anneta kauden lopun ratkaista, kuka se paras valmentaja tällä kaudella olikaan. Suikkanen on noussut paljon esille, mutta muistattehan, että suurin syy oli alkukauden TPS, joka pelasi aivan alle tasonsa ja lopulta TPS sijoittui juuri niille sijoille, mihin saattoi olettaakin sen yltävän - ei ole edes neljän joukossa.

Ja sitten taas Alatalo Oulussa on tehnyt kovaa työtä, vaikka puolivälissä kautta media ennakoi, ettei mies saisi Kärppiin edes jatkopaperia - toisin kävi ja korkealla on Kärpät.

Mutta tämän illan peliin. JYP on tehnyt huiman määrän maalipaikkoja Kalpa peleissä. Kalpa puolestaan ei maalipaikoilla ole juhlinut. Siksi joukkueiden välinen maaliero ei ole yllätys, vaan seurausta pelillisistä asioista. Jos näin jatketaan, ei Kalpa millään voi voittaa kolmea peliä putkeen. Yksittäisen pelin vielä voisikin, mutta vaikeaa on tänään jo. JYP ei muuten Dufvan aikana monesti ole kolmea perättäistä kotipeliä hävinnyt - sekin tarvittaisiin nyt finaaleista tippumiseen.

Olo on aika luottavainen ja ei vähiten siksi, että JYPin puolustus on juuri niin vahva ja fyysinen, kun saattoi odottaakin. Luistelukilpailuissa miehet ei aina pärjää, mistä tuli Kuopiossa maalikin. Tosin siinäkäänhän ei ollut yhtään onnea matkassa, vaikkapa Virran ja kumppaneiden mielestä, joiden mukaan kiekko koko ajan pomppii JYPille. Louhivaaran kudissa Hytösen luistimen kautta taas ohi tyhjän maalin kaiketi oli kyse vain Kalpan pelinluvusta - ei huonosta onnesta ollenkaan.

Eli jos viime pelin maaleihin palataan, niin onhan se kyllä niin, että ainoastaan Hartikaisen tekemällä runttaama maali Jyväskylässä viimeksi on edelleen Kalpan ainoa sellainen maali, jossa pelattiin avopaikka tarkoituksella ja vetokin onnistui. Muut maalit ovat Kalpalta olleet enemmän tai vähemmän onnenkantamoisia. Vai voiko joku jotain muuta väittää.

Itse edellä mainittujen seikkojen valossa uskallan taas väittää, että kun kiekko tippuu jäähän lähdetään hakemaan JYPin 4-5 maalin iltaa ja Kalpalla on tekemistä siinä yhdessäkin. Näin mikäli pelissä ei jommalla kummalla joukkueella ole tapahtunut ihmemuutosta. Pelillisesti JYP on ollut niin paljon edellä - jopa yllättävän paljon edellä.
 

akik

Jäsen
Olihan Jyp vakuuttava tässä(kin) pelissä. KalPa oli aseeton ja täysin ansaitusti meni Jyp finaaliin. Virtakin antoi matsin jälkeen haastattelussa reilusti tunnustusta paremmalle. Vaikka sarjan aikana oli taas tuttua Virtaa ja ehkä pieniä "sammakoita" tuli suusta, niin taiston päätyttyä rehdisti tunnustusta sinne minne se kuuluu. Toki Virta kehui omiaan, kuten tällaisesta kaudesta kuuluukin kehua.
Muutenkin kiteytti aika hyvin myös omat ajatukset.
Oppia saatiin tulevaan, monet viime vuoden a-junnujen mestarit olivat tänä vuonna Sm-liigan semifinalisteja. Onhan se melkoinen harppaus. Vaikka tehollisesti oli heikkoa koko joukkueelta, eivätkä kokeneet ketut nousseet muiden yläpuolelle ei tässä voi juuri syyttelemään alkaa. Hienosti taisteli koko joukkue ja itse olen hyvin ylpeä kilpipaitaisesta joukkueesta. Ja Suomen Turkuunkin tiedoksi että kyllä Kapanenkin taisteli, karvasi, taklasi, raastoi ja laukoi minkä pystyi. Sitoutuminen KalPaan näkyy niin kentällä kuin sen ulkopuolella, hieno mies.

Sen verran vielä lisäystä, että huikea määrä omia kasvatteja kokoonpanossa lisää entisestään tunnetta joukkuetta kohtaan. Tänäkin vuonna Hartikainen teki kirjaimellisesti ryminällä läpimurron sekä joukkueeseen että liigaan. Toivottavasti pelaa vielä pari kautta Kuopiossa ennen kuin tekee saman tempun isommissa ympyröissä.
 
Viimeksi muokattu:

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Olipa suvereeni näytös. KalPalla ei ollut yhtikäs mitään mahdollisuuksia missään vaiheessa. Hienoa taistelua silti ja omaa pelitapaa koittivat pelata mutta Jyppi riisui vastustajan täysin aseista. Sitten finaaleihin!
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
Varsin sanaton olo, aivan uskomatonta, huikeaa. Kyllä äsken hallilla meinas herkistyä tämmönenkin könsikäs, elämä on ihanaa jyppi voittaa!

JYP HOKI TIIM!
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Hyvältä näyttää myös tulevat finaalivastustajat. Maalintekokilpailua, maalivahdit yössä, samoin puolustus.

KalPalle kiitos hyvästä vastuksesta. Ensi vuonna uudelleen. Tuntui kuitenkin hieman win-win tilanteelta. Ei Virta kovin pettynyt ollut.

JYP pelasi tämän pelin todella hyvällä asenteella ja samaa toivon finaaleissa. Yleisö myös piti hyvää meteliä. Anteeksi naapurit TV:n volumesta ja huutamisesta. Piti saada Synergian tunnelma olohuoneeseen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno homma! JYPiä fanittelin silloin aikoinaan, kun ne kamppailivat Riihijärven Jussin, AP Siekkisen ja muiden aikansa huippujen turvin mitaleista. Mitä siitä jo on, 17 vuotta? Jopas tunnenkin taas itseni vanhaksi...

Salaa olen kai kannattanut siitä saakka keskisuomalaisia, jopa Dufvasta huolimatta. Ja hei, edes Sisäkumi ei pärjää ärsyttävyydessä Pekka "soittakaa jo poliisit paikalle" Virralle. Eli tältäkin pohjalta voi sanoa oikean joukkueen voittaneen.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pahoittelut KalPan kannattajille niiden ääliöiden puolesta jotka kaiken maailman rantaleluja jäälle heittelivät. Näille tietämättömille urpoille puolestaan sanon: Hyi saatana! Toivottavasti edes tajuaisitte hävetä. Veikkaan tosin ette osaa edes sellaista tehdä.

Ihmettelen suuresti ettei kuuluttajaa oltu ohjeistettu edes kuuluttamaan ettei mitään rantaleluja saa jäälle heittää.

Sitten illan ottelusta vielä muutama sananen. En tiedä oliko KalPalla tarkoitus lähteä agressiivesti alussa sillä koko homma lässähti heillä kasaan JYPin ensimmäiseen maaliin joka meni jälleen helposti. Kas kun ei Virta vaihtanut Järvistä maaliin sen osuman jälkeen. Toisessa erässä KalPalla oli hetkensä mutta eivät saaneet kiekkoa maalin ja JYP meni menojaan. Ottelun lopussa pieni herpaantuminen aiheutti Wallinheimon nollan rikkoutumisen mutta se oli tällä kertaa vain kosmeettinen haitta. JYP oli tällä kertaa omasta mielestäni aika lähelle näiden lukemien verran parempi. 3-0 osuma oli se viimeinen niitti tällä kertaa.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pahoittelut KalPan kannattajille niiden ääliöiden puolesta jotka kaiken maailman rantaleluja jäälle heittelivät. Näille tietämättömille urpoille puolestaan sanon: Hyi saatana! Toivottavasti edes tajuaisitte hävetä. Veikkaan tosin ette osaa edes sellaista tehdä.

Ihmettelen suuresti ettei kuuluttajaa oltu ohjeistettu edes kuuluttamaan ettei mitään rantaleluja saa jäälle heittää.

En ymmärrä, miksi tästä mouhuat, kuten teit aiemminkin. Kaikkihan toki tietää, että KalPalla on vielä pronssipeli, mutta iät ja ajat on noiden kumilelujen heittely sarjan hävinneelle kuulunut asiaan. Hienoa, että jää oli niitä täynnä. Kiitos kaikille vaivautuneille!

Hieno kristallipallo mulla, ensin tiesi, että TPS sarja päättyy 4-2, sitten tämä laitettu ennen ensimmäistä peliä, 26.3:

Jos kristallipalloon katsotaan, niin:

JYP vie sarjan 4-1.
VIP & numerot 82,12 & 91 ovat JYPin puolelta liekeissä. Hytösten tehottomuutta taivastellaan, mutta unohdetaan, että se tylsyttää kokonaan KalPan heikon ylivoiman.

Tiesi vielä kertoa oikean pelinkin, missä KalPa voittaa, mutta tuli kerrottua vain läheisille pitkävetovinkkinä.

Hieno tunnelma tänään hallilla, ja ainiin, KIITOS JYP!
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa suvereeni näytös. KalPalla ei ollut yhtikäs mitään mahdollisuuksia missään vaiheessa. Hienoa taistelua silti ja omaa pelitapaa koittivat pelata mutta Jyppi riisui vastustajan täysin aseista. Sitten finaaleihin!

Älkää nyt pelihousujanne repikö. Kyllä Kalpalla mahdollisuutensa olivat, mutta ne valuivat kuin vesi sorsan höyhenpeitosta. Ilman toissapäiväistä tuomarivirhettä voisi hyvinkin olla, että pelattaisiin vielä yksi ottelu.

Jyp oli parempi ja ennakkosuosikki alusta lähtien, siksi ainakaan mitään vääryyttä ei tapahtunut lopputuloksen suhteen.
On silti hyvä muistaa, että maalintekopelissä altavastaajatkin joskus ovat yllättäneet.

No, finaalista tuli poronhoitoalueen etelärajan ja keskiosan välinen kamppailu. Toivottavasti eteläosa hoitaa homman. Tuohon toisen osapuolen voittokulkuun on jo ehtinyt kyllästyä.
Blues ei enää nouse.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Varmaan ihan jännä peli joukkueiden faneille, mutta aika puuduttavaa seurattavaa satunnaiskatsojalle. No, Pesosen maali oli kyllä hieno. Hiukan kyllä ihmetyttää että runkosarjan loppupuolella kovakuntoiselta vaikuttanut HPK onnistui ottamaan KalPalta neljästi pataan, mutta onnea silti Kuopioon hyvästä kaudesta.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ihmettelen suuresti ettei kuuluttajaa oltu ohjeistettu edes kuuluttamaan ettei mitään rantaleluja saa jäälle heittää.
Sama. On se kumma, että hallin kuuluttajilla riittää aikaa ja energiaa kommentoida sarjasijoituksia, mutta omia kannattajia ei osata/kehdata opastaa. Toisaalta järjestysmiesten olisi pitänyt olla hereillä jo etukäteen, jos osa porukasta puhaltelee rantapalloja niin lienee reilu arvio, että on riski että tälläinen henkilö saattaisi heittää sen pallon kentälle. Vitun pitkä miinus siis järjestävälle seuralle.

KalPasta ei sitten ollut vastusta, mutta joukkueen kunniaksi on sanottava, että se sentään koetti pelata jääkiekkoa eikä pelata nolla-nollaa ja panostaa siihen yhteen kolmannen erän hyvitysjäähyn aikana tehtyyn persemaaliin. Siinä missä media jaksaa jauhaa taistelusta, niin usein tämä "taistelu" on juurikin roikkumista, repimistä ja kahvaamista. Joo, joo, playoffseihin kuuluu tiukka vääntö mutta on se kiva nähdä tälläistäkin peliä ns. kuoleman peleissä.

Siksi jääkiekon takia toivon vastaan finaaliin Kärppiä, koska silloin nähtäisiin tätä elitististä kiekkotaidetta Bluesin bluecollar-lumberjack duunarien sijasta.

Anyhuu, kauden tavoite on nyt virallisesti saavutettu, kun JYP on palautettu mitalikantaan. Siitä pitää kiittää koko joukkuetta ja Jukka Seppästä. Tuleehan tästä kaudesta DVD JYP Shopiin?
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Pahoittelut KalPan kannattajille niiden ääliöiden puolesta jotka kaiken maailman rantaleluja jäälle heittelivät. Näille tietämättömille urpoille puolestaan sanon: Hyi saatana! Toivottavasti edes tajuaisitte hävetä. Veikkaan tosin ette osaa edes sellaista tehdä.

Niin mitä varten ne nykäset heitti rantaleluja kentälle? KalPan tie jatkuu pronssiotteluun, ei biitsille.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No, finaalista tuli poronhoitoalueen etelärajan ja keskiosan välinen kamppailu.

OT: Onneksi ei tullut makkaransyöntikilpailu (Musta vs. Sininen lenkki)

Onhan se oikeasti mukavaa, että muutkin joukkueet pärjäävät ja nostavat tasoaan, kuin ne samat vanhat. Kiitos KalPallekin hienosta taistelusta.
 

Erik Loka

Jäsen
Finaali. En kyllä käsitä koko hommaa vielä, sen verran kauan on uitu tuolla pohjamudissa. Mehän saadaan jumalauta mitali!

..

Paremmasta joukkueesta ei ollut epäselvyyttä, mutta ei KalPallakaan ole mitään hävettävää. Kokeneilta pelaajilta olisin odottanut hieman enemmän, mutta tällä kertaa ei vain onnistunut, joten se siitä. Voittakaa se pronssiottelu, toivon sitä oikeasti.

jyppi<3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös