Otteluseuranta SM-liiga Ma 23.3. 2009 puolivälierät + playout

• 121 304
  • 524

Pappa1

JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Hiukan kyseenalainen erän lopun tilanne. Molemmille jäähy vaikka JYP:ille oli penaltti ensin tulossa. Hyvä Kruus-Vuohtoniemi!

Kiekkohan oli Tuokkolan hallussa ja Kolu omaa tyhmyyttään menee survomaan ja hakkaamaan maalille. Joku voisi sanoa, että hyvä jäähy, sillä noistahan yleensä maaleja tehdään. Nyt tapahtui vain toinen ääripää.

kimmo

JYP, FC Barcelona
Mahtaa "the Kuningasta" vituttaa, kun 11 820 turkulaista viheltää aina kun Immonen koskee kiekkoon. Täytyy vaikuttaa peli-iloon, tai jotain, ainakin vähäsen ...

Kyllä TPS haluaa mennä vielä kerran Jyskälään. GO AURA! :)

Niin kyllähän sitä itsekutakin vituttaisi kun 11820 turkulaista apinaa mölisee joka kerta kun kosket kiekkoon. Mutta kun lusikalla on annettu niin ei voi kauhalla vaatia. Ei vois paljon enemmän väärään osoitteeseen noikaan vihellykset mennä. Mutta annetaan turkulaisille ilonsa, jostainhan heidänkin on se revittävä. Me mennään kaikkien niiden viheltelijöiden iloksi tänään välieriin, ja jos oikeus tapahtuu, ratkaisun iskee itse Kuningas.

jani#31

UudestiSyntynyt. ReBorn.

Tossa tais vaan Kolulta mennä ihan turhasta vati nurin kun Pyhille oli jo jäähy tulossa...

Edit: Vähän oli hidas.

El Guaje

JYP, Anaheim Ducks, Spurs

Mitäs menee Kolu maalivahtia härkkimään.

Lievästi JYP:n erä. 5-5 pelissä oltiin potkun edellä. Kalle Koskinen, miksei sitä maskimiehen mailaa voi pelata pois?

bultsi

Taitaa Immosen kupla puhjeta kun ratkaisut ovat niin jäisiä kentällä.

Ei kestä "Kuninkaan" pää. Hyvä Töpselit, lisää pökköä pesään vaan.

Gagne

Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Tack vaan edit, mutta ei lähde tänäänkään. Siellä ei varmaan ole Kairossa kukaan rummuttamassa just tota signaalia eteenpäin. Oletettavasti joku Habakuk Saastamoinen, Kalpan paita päällään.

Gags

Charlestown Chiefs
Vähän säälittää Tepsin puolesta, ottelun pitäisi olla jo 3-0 Tepsille ja ihmeellisiä sovitusjäähyjä tuomarikin jakelee Tepsille. Sääli jos JYP näin autetaan mukaan otteluun.

d2uce

Joksi se ensin juttelee, kuinka Syväsalmen olisi syytä käydä optikolla ja sen jälkeen sekoittaa Kemppaisen ja Viitaluoman.

BigJ

TPS
Ei vois paljon enemmän väärään osoitteeseen noikaan vihellykset mennä. Mutta annetaan turkulaisille ilonsa, jostainhan heidänkin on se revittävä.

Ainoa pelaaja joka on tahallaan taklannut päähän tässä sarjassa, puhtaasti vahingoittamistarkoituksessa. Joten oikeaan suuntaan vihelletään.

Edit

HPK, Frölunda
Ja KalPa tasoittaa...tätä mä pelkäsin, vittu!

Kannattas pistää perkele tyhjiin se kiekko...

Rinksu

HPK
Ilmeisesti tyhjä maali kerhopelurilla edessä, kuului se Joksin AIJAI!! huuto. Vähän kun odotti sai selville, että se oli Makkonen.

Jaa, ja KalPakin sitten tasoitti. Oli kuulemma halpa maali. Kaippa kohta selviää kuka teki.

Eli Kiiskinen siis kun kuuli kenttäkuulutuksen.

BitterX

HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Perkele. Ei näitä lahjamaaleja. Nyt KalPa pelaa taas fiilareissa.

EDIT. Ja tolppa KalPalle ja sitä tarkistellaan videolta. Ei maalia, mutta HEREILLE NYT SAATANA TAAS!

Jääkuutio

Bruins + ex-Kiekko-Espoo
Voi kyrpä, oli jo puoliksi luottavainen fiilis mutta maalinteko on tällä hetkellä niin tuskaista ja puolustus sellaista sekoilua että pahalta näyttää.