Su 8.3.2009 TPS - HIFK

  • 46 477
  • 163

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nelosen koosteesta olin näkevinäni, että Teemu Ramstedt teki aika aloittelijamaisen virheen komean maalinsa jälkeen: TPS:n aitiolle "miksi ei kuulu mitään" -ele. Ramstedtin maalista 57 sekuntia ja tps oli tehnyt kaksi häkkiä...

Tämä on torstaisesta matsiketjusta otettu, mutta toivottavasti joku kävi kysymässä Ramstedilta kuulumisia tämän päiväisen pelin jälkeen..

Mutta uskomaton fiilis, kiitos Suikkanen!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuskin koskaan säälipleijareissa on kiertänyt katsojien tekemä aalto? Viisi kiekkaa taisi mennä yhteensä. Hallissa muutenkin todella hieno tunnelma, ja AV-kavereilta todella hyvää silmää yleisön kannustamiseen yllyttämisessä.

IFK ihan vastaantulija.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun katsoo tuota TPS:n roosteria, niin ei voi muuta todeta, kun että kyllä on SM-liigan taso vajonnut alas kun noin huonolla joukkueella mennään säälipleijareista jatkoon ja vielä heittämällä.

Ei tämä kerro liigan tasosta yhtään mitään. Hifk vaan pelasi sillä tasolla, millä se näitä pudotuspelejä on vuosikymmenet pelannut. Oli Hifkin rosteri minkänäköinen tahansa, niin se ei vaan osaa voittaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tämä on torstaisesta matsiketjusta otettu, mutta toivottavasti joku kävi kysymässä Ramstedilta kuulumisia tämän päiväisen pelin jälkeen..

Ramun onneksi Turusta pääsee aika nopeasti Helsinkiin, eipä tarvitse tappion karvasta kalkkia bussissa kovin kauan niellä. Hähää Ramstedt, teitkö oikean valinnan, häh?

AV-kavereilta todella hyvää silmää yleisön kannustamiseen yllyttämisessä.

Tekivät mitä?
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei tämä kerro liigan tasosta yhtään mitään. Hifk vaan pelasi sillä tasolla, millä se näitä pudotuspelejä on vuosikymmenet pelannut. Oli Hifkin rosteri minkänäköinen tahansa, niin se ei vaan osaa voittaa.

Mut kun mulle kerrottiin että hifk on niin järjettömän fyysinen että ei tarvitse pelata, riittää että on fyysinen ja että näillä eväillä mennään päätyyn? Minua ja monia muita on huijattu. Olin salaisesti turkkulaisten puolella tässä david vs. goljat väännössä.
 

Viljuri

Jäsen
Kun katsoo tuota TPS:n roosteria, niin ei voi muuta todeta, kun että kyllä on SM-liigan taso vajonnut alas kun noin huonolla joukkueella mennään säälipleijareista jatkoon ja vielä heittämällä.

Salak on seuraava "suomalainen" NHL-vahti, joten kyllä siellä menneiden "has been"-pelureiden lisäksi jotakin poikkeuksellista oli IFK:ta vastassa.

IFK:n esitetykset ja vaikeudet ovat tietysti myös yksi indikaatio SM-liigan tasosta, ts. "taso" näyttää vaihtelevan kovin pelistä peliin, eikä tuo "taso" ole kovinkaan "terävä", ei vaikka muutamia toivoa herättäviä poikkeuksiakin on, esimerkiksi Sami Kapasen muodossa (~ NHL-tason rouhija, verrattuna maitojunalla takaisin tulleisiin, puhumattakaan kokonaan junasta jääneisiin, korkeintaan AHL-tasoa edustaviin taitopuolen kärkitekijöihin.)
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tekivät mitä?

Yllyttivät kuuluttamalla ja videotaulun avulla juuri oikeissa hetkissä katsojia kannustamaan omia. Ei toi yleisö olisi tuollaiseen mylvintään ilman yllytystä äitynyt.

Yleisö vihelsi Hirson kympin jälkeen joka kerta kun mies koski kiekkoon tai oli aloituksessa. Eipä tykännyt poika oikein kiekolla leipoa...
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Onneksi ajoyhteys Suomen Turkuun oli katkaistu....

...viikonlopun ajaksi, joten sähköisen viestinnän varaan jäi tämän kauden loppuhuipennus. En olisi kestänyt Aarne Kärpäsen pilkkaa kaiken kukkuraksi.

Onnittelut TPS:lle ja sen kannattajille, jotka toivottavasti saavat hämmennystä aikaan loppukaudellakin. Omalta osaltani lopetan jääkiekon seuraamisen tähän tältä keväältä ja alan käyttää valoisia kevätiltojani koiran kanssa viihtymiseen. Siitä kiitos yritteliäälle Nokkasiilille ja hänen luotsaamalleen suippoleuka/vellihousujengille
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hunajaa!

Huhheijaa, Kiitos TPS! Pitkään aikaan ei ole oikeasti ollut näin loistava ja ylpeä fiilis Palloseurasta. Kun asenne ja joukkuehenki ovat kohdallaan niin tulostakin tulee. Salak oli taas melkoinen ihmemies maalilla ja muutenkin koko joukkue viimeistään nyt näytti epäilijöilleen mistä närhen munat. Kiitos myös Suikkanen, kun olet vienyt joukkueen jo tähän vaiheeseen kaikkien probleemien jälkeen!

Ja hyvät kesälomat Nordikselle!
 

12961

Jäsen
Salak on seuraava "suomalainen" NHL-vahti, joten kyllä siellä menneiden "has been"-pelureiden lisäksi jotakin poikkeuksellista oli IFK:ta vastassa.

Itse asiassa nämä "has been" pelurit pelasivat tänään jopa loistavasti. Kipru oli lähes entisellään, hyvää kiekollista peliä, pari virhettä jotka paikkasi kuitenkin maagisesti aina itse. Elorannalla hyvää sähinää, selkeästi pelannut kauden kolme parasta peliään juuri äskettäin 3 kertaa IFK:a vastaan. Berg pelasi mukiinmenevästi, hyvin kovuutta oman maalin edustalla ja hyviä blokkeja. Ainut hasardeja yrittänyt pakki tänään oli muuten Nordlund.

Pelin alku oli jopa loistava. Aivan jäätävä ensimmäinen 10 minuuttinen tepsiltä. Pari lisämaalia roikkui ilmassa, muunmuassa Nordlund, muutenkin tänään pakiston huonoin laukoi avopaikoista yli ja Niemisen syliin. Mahtoikohan tepsi yllättää IFK:n alussa tarjoamalla melko kiitettävää fyysistä peliä?

Toisessa erässä peli oli aika lailla tasaista, Nieminen otti noin 4 selkeää maalipaikkaa hyvin, Salak pari pahaa, joista taas yksi meni kunnon show-tyyliin. Kipru esitti jäätävän purjehduksen maalille muttei noussut riittävästi.

Kolmas mentiin myös melko hyvällä vauhdilla tasatahtiin, TPS alkoi vetää kilpparia ehkä paria minuuttia liian aikaisin, noin 54 min kohdalla. Onneksi kestettiin.

Ja sitten, meillä oli yleisössä kuudes kenttäpelaaja. Kyllä täälläkin yleisö osaa kannustaa omiaan kun vaan ratkaisupelejä ei olla pariin vuoteen nähty, varsinkaan tällaisista asetelmista. Onko 8200 säälärien yleisöennätys tähän mennessä?

Helmeä oli myös Hirsolle viheltäminen aina kun piti kiekkoa, samoin kuin Wanhoina hyvinä aikoina Turussa Calounille vihellettiin. Meni muuten pojan peli sekaisin, alkoi näkyä hätäisiä roiskaisuja ja maila alkoi selvästi täristä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottiko K-J mallia Dallas Mavsien pelisuunnitelmasta keväältä 2007? Perseillään komea runkosarjan loppu viimeisessä matsissa ja sitten pudotaan samaa vastustajaa vastaan. Siinä saivat mitä tilasivatkin.

Shedden ja Baxter olivat aika haukuttuja koutseja. Jalonen sai hyvässä vireessä olevan jengin pleijareissa virkamiesvaihteelle. Taito sekin. Ehkä se pelikirjan merkitys on sittenkin siinä ja siinä.

MACK
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Turkulaiselle yleisölle häränkullin kokoinen :peukkutuoppi:, tunnelma pesi monet finaalit mennen tullen! Lopun standing ovationille vielä erikois :peukku:
 
Viimeksi muokattu:

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eiköhän TPS saavuttanut jo oman "mestaruutensa" tiputtamalla IFK:n. Ainahan sitä voi pyristellä, mutta kyllä nyt taitaa tulla vastaa liian suuri goljatti. Toivottavasti olen väärässä.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
En olisi uskonut, että joskus voisin sääliä IFK:n faneja, mutta näköjään sekin päivä on nyt koittanut. Raivotkaa rauhassa, teillä on siihen oikeus.
Yleensä pikkubroidin rämpimistä katselee ihan mielellään, mutta tämä ylittää jo kaikki mittasuhteet. Surullista. Helsinkiläinen jääkiekko ei todellakaan voi hyvin.

Tepsille kuitenkin onnea ansaitusta jatkopaikasta ja ruususen unesta herätetystä katsomokulttuurista. Kaatakaa se JYP vaikka ihan huviksenne, en valittaisi.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
IFK ja Kari Jalonen olivat odottamattoman paskoja.

No jaa. Täytynee virkistää sinun ja muutaman kanssakäyskentelijäsi muistia ja kaivaa tähän pari viestiäni näiden kahden joukkueen voimasuhteista:

Torstain ottelun jäkeen:

Naurettavan helppo voitto ja matka se vaan jatkuu kohti mestaruutta. En nähnyt ottelua, mutta luultavasti NHL-pakki AKI BERG on dominoinut koko kenttää ja johdattanut joukkonsa rutiinivoittoon. Idän kiekkoilijat saivat ihmeellisesti muutaman tuuri-maalin, mutta mitäpä tuosta. Seuraavassa kahdessa kohtaamisessa IFK tuskin maalia saakaan aikaiseksi.

Pelit käyntiin? Pelit on jo käyty, ette te enää tästä suosta nouse. TPS:llä on yliote ja hattua täytyy nostaa jos pystytte seuraavissa otteluissa voitosta taistelemaan.

Lauantaita ennen:

Haluaisin kyllä kuulla miten ihmeessä IFK meinaa tämän ottelun voittaa. Oma näkemys on täysin vastoin markkinoita. TPS on aiemmissa kohtaamisissa pyyhkinyt IFK:lla jäätä, mitä tästä voi odottaa? IFK:lla on hirveä jännitys päällä, kädet tärisee, syötöt ei napsu lapaan. Herra Pikkarainen on punainen kun punainen chili. Hirso löytää itsensä c-katsomosta kun teh maximum power, MAX KOLU on luistellessaan hipaissut poikaan. IFK:n voitto vaatisi venymistä joka osa-alueella, mikä on epätodennäköistä. Odotan Tepsin muutaman maalin voittoa, LT 1-6, 1-3 lienevät lähellä totuutta. Illalla se sitten nähdään, lykkyä pyttyyn!

Lauantain jälkeen:

Odotettu vierasvoitto Turkuun ja tulosveikkauskin taisi osua!

Toivottavasti Suikkanen ei ole keskittänyt liikaa huomiota näihin kahteen otteluun, nimittäin muutaman päivän päästä on ihan oikea jääkiekkojoukkuekin vastassa. Ite en jaksa huomisella ottelulla päätäni vaivata, puhun varmaan monen muunkin puolesta kun totean, että IFK on nähty. Ihmetystä herättää se, että esim. SaiPa pelaa tässä vaiheessa kautta karsintasarjoja samalla kun jatkopeleissä temppuilee idän kakkosjoukkue. Tämäniltaisessa kävi nyt niin, että Suominen luisteli yksin IFK:n kumoon. Toisaalta odotin vielä suvereenimpaa esitystä TPS:ltä ja pakko myöntää, että IFK:lta yllättävänkin hyvä peli tänään. Siellä luotiin selvästi muutamia maalipaikkoja, onneksi meillä ei ollut tyhjää maalia tai esim. Niemistä maalissa vaan Salak torjui hienosti. Huomenna on raahattava ahteri hallille. Uskoisin, että saadaan paikalle ennätysyleisö.

JYP-sarjasta odotan jo paljon tiukempaa. JYPillä on asettaa vastaan kunnon maalivahti, kovaotteinen(tosin hitaahko) pakisto, ja hyökkäykseenkin yksi turkulaiskenttä, joka dominoi liigaa. Kotietu on se mikä tekee tuosta sarjasta tasaisen, onneksi siinä kuitenkin pelataan useampi ottelu eikä jätetä sattumalle sijaa.

Ennen sunnuntain peliä:

Aurinkoista ja onnellista kesälomaa HIFK:lle! Jos IFK:n kannattajaleiristä löytyy kielitaitoisia niin tästä AC/DC:n Hells Bells -nimeä kantavasta tekeleestä löytyy sopivasti juonta otteluun: http://www.youtube.com/watch?v=yt7-X_NVwUk. Voin sieluni silmin nähdä kun Loppi & Hirvits(lyhensin koska nimessä näyttäisi olevan liikaa tyhjänpäiväisiä konsonantteja) tekevät pahan virheen ja eksyvät palmikot hulmuten samaan kulmaan hakemaan kiekkoa. Hallin huutomysrkystä erottuu matala, lähes ukkosen jyrähdystä muistuttava ääni: "tytöt, nyt mekoista kiinni ja pää ylös". Tiedätte varmaan KUKA on tulossa. Kyllä, Maximiliam Kolu ajaa miesten peliin eksyneet tytöt vihreämmille laitumille, TPS nappaa kiekon ja saattaa lopunkin IFK:n kesän viettoon.

Rupeaa jo kyllästyttämään tämä IFK:n piekseminen, mutta kerta vielä on jaksettava.

Nyt HIFK on kesälomilla kahden ottelun jälkeen maalierolla 7-2. Aika erikoisesti tulkittu jos joku väittää, että tuli yllätyksenä.

Onnea vaan Turkuun.

Kiitos, ja vähän toistoksihan tämä menee, mutta hauskaa kesälomaa nyt vielä kerran IFK-faneille. Kuulisin toki mielellään vielä muutamalta nimimerkiltä onnentoivotukset ja kehut ylivertaisesta vastuksesta. Nimimerkki Simon voi vaikka alottaa, Jere#3, Alamummo ja mitä muita näitä hössöttäjiä oli voivat seurata.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ainahan sitä voi pyristellä, mutta kyllä nyt taitaa tulla vastaa liian suuri goljatti.

Höpöhöpö.

Kun tiikeri pääsee ihmisveren makuun, sille kelpaa vain ihmisliha. Kun Tepsin pojat pääsevät menestymisen makuun, heille kelpaa vain menestyminen.

Nyt on vain voitettavaa.
 

Juneau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, söden jalat, Hifk, kibe
Tämä on torstaisesta matsiketjusta otettu, mutta toivottavasti joku kävi kysymässä Ramstedilta kuulumisia tämän päiväisen pelin jälkeen..

Mutta uskomaton fiilis, kiitos Suikkanen!

Joo, Ramulla saattaa pikkaraisen syödä. Toivottavasti saadaan Jerry takaisin kotiin.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Kun katsoo tuota TPS:n roosteria, niin ei voi muuta todeta, kun että kyllä on SM-liigan taso vajonnut alas kun noin huonolla joukkueella mennään säälipleijareista jatkoon ja vielä heittämällä.

Miten olisi kääntäen? Kyllä on liigan taso mennyt alas kun HIFKin kaltainen paskajengi pelaa sääleissä, HIFK= HMV!!!
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
V*tuttaa niin ettei veri kierrä, mutta rehdit onnittelut Turkuun, kyllä teitäkin on riepoteltu.

Mutta meidän primadonna Elvikset voi imee m*naa. Hävetkää, jälleen, saatana.

Toiset osaa valmentaa ja toiset pelata, toiset ei näköjään kumpaakaan.

Aamen tähän.

Enskaudella sitten, siihen ei olekkaan kuin semmoiset vajaa 186 päivää
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Terveiset hallilta! Oli loistava fiilis ja suorastaan positiivinen ylläri kun turkulaiset gloryhuntterit raahasivat perseensä paikalle.

TPS oli The Joukkue eikä vierailla ollut sijaa majatalossa. Jalosen mukaan (pressissä) HIFK pelasi hyvän ottelun mutta TPS paremman. Kyllä kojo tietää. Suikkanen on saanut pojat pelaamaan tasollaan ja tästä hyvä esimerkki kokeneen Elorannan panos. Ekan erän puolivälin aikoihin tuli kotijengillä pienoinen notkahdus mutta muuten hallittiin peliä melko selvästi.

Onnittelut Tepsille ja meille kannattajille. Hieman halvalla HIFK mielestäni kuitenkin nahkansa myi. Nautitaan tästä tunteesta!
 

12961

Jäsen
Höpöhöpö.

Kun tiikeri pääsee ihmisveren makuun, sille kelpaa vain ihmisliha. Kun Tepsin pojat pääsevät menestymisen makuun, heille kelpaa vain menestyminen.

Nyt on vain voitettavaa.


Ainoa haaste on joukkueen sytyttäminen samanlaiseen hurmokseen no-smoking teamia vastaan kuin IFK:a. Mikäli peli on samanlaista kuin tänään, voin kyllä vakuuttaa ettei TPS:n voitot JYPistä jää yhteen. Pääasia kuitenkin, että lisää kotipelejä on tiedossa ja katsotaan mihin Suikkanen pääsee liigan toiseksi pienimmällä pelaajabudjetilla (mututietoa).
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
Kun katsoo tuota TPS:n roosteria, niin ei voi muuta todeta, kun että kyllä on SM-liigan taso vajonnut alas kun noin huonolla joukkueella mennään säälipleijareista jatkoon ja vielä heittämällä.

Tämä on kyllä vuoden väsynein läppä.....
Taitaa nyt siellä Töölössä ottaa koville.Kyllä se vaan niin on että tollasella virkamieskiekolla mitä iso paha alko esittää jo eilen ei pelejä voiteta edes mestiksessä.
Silloin kun toinen jengi pelaa sydämellä ja toinen on vaan töissä kentällä niin tulos on yleensä tämä.Jokerileiristä kuului hämmästyttävän samanlaista kitinää viime keväänä hävityn välieräsarjan jälkeen, liekö joku Helsinki syndrooma kyseessä??
 

Tyrannos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rohkeat maljannostajat
"Hyödytön" Eloranta sitten iski tänään kaksi maalia. En ole ehkä ihan väärässä jos totea, että IFK:lle olisi ollut hyötyä vastaavanlaisesta taistelijasta.

Hieno yleisö, hieno peli. TPS nousee vähitellen suosta.

Filppula, Suominen, Erkinjuntti, AUK todella hyviä, samoin Kiprusoff. Järviseltä hyvä heittäytyminen 2-1 -hyökkäyksessä ja muutenkin hyvää peliä. Berg antoi yhden pahan harhan kun luki hyökkääjän liikkeen väärin mutta korjasi tilannetta heittäytymällä pää edelle tielle. Muuten hyvä. YV ei edelleenkään oikein toiminut, vaikka voittomaali sillä tulikin.

Turunen (+12) kuittaa itselleen pitkän miinuksen Erkinjuntin maalista. Miinusta myös Söderholmille (tyhjä maali mitäh?) ja Hirsolle (puhui itselleen kympin kun filmi ei mennyt läpi). Nieminen sen sijaan pelasi hyvin, tänään ei HIFK kaatunut maalivahtiinsa.

Lopuksi vielä respektit niille muutamalle HIFK-fanille päätykatsomossa, jotka jaksoivat päätössummerin soidessa pitää oman seuran huivia korkealla.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oh yeah, ei vittu mitä shittiä. Mä tykkään tosta joukkueesta ihan vitusti. Helvetin iso sydän tähän paikkaan. Ja toinen. Ja kolmas.

Salak on kyllä sellainen kultakimpale ettei paremmasta väliä. On täysin mahdollista että peittoaa jonkun kiukku-sinuhen tai tuokkolan, ihan kuin olisi aina näitä isoja pelejä pelannut. Hieno jätkä. Ja Kuli :DDDDDD Äijä teki kaks. Ei oikeesti voi olla... Kai se klisee pitää paikkansa että kokemus ratkaisee näissä kemuissa. Uusikartano pelasi hienon matsin, myös nuori EJ oli liideri tänään. Ja muut ketjutkin myllyttivät kissanpentujen päässä paljon.

IFK ei silti ollut ihan paska tänään, eilistä parempi esitys mun mielestä. Mun arvostus tippui silti paljon tämän sarjan myötä, nuo filmit ja kalastelut ja tuomarille itkut järjestään joka tilanteen päätteeksi ei kyllä mun mielestä kuulu tähän lajiin. Ihan täyttä paskaa tollanen. Oon hifkin pelityylistä aina pitänyt ja Lennu ja Liivik sitä tänään harjoitti taas, kovaa kontaktipeliä meinaan. Kyllä esim meidän Heikkiselle kiire tuli kun huomasi Lennun tulevan. HirsoVITSI ihan paska, ei lätyt edes tippunut lapaan. Ihan täyttä paskaa itkeä joka tilanteesta tuomarille niinkuin tuli jo avauduttua, miten joku niin ifk:n näköinen kaveri (3 vuotta sitten) voi muuttua tällaiseksi spedeksi. Taitoa on joo, en kiistä, mutta kyllä se on nyt näissä isoissa matseissa ollut kuin mikäkin housuunkusija. Ja ne tyttötukkapuolustajatkin filmas, Heikkinenkin meni oikein katolleen vaikkei maila edes naamaan osunut :---D Säälittävää. Tuomarit ajoittain taas kuutamolla, onneksi pitivät edes jotenkin homman kasassa.

Yleisö oli fantastinen, en muista koska ständäreitä oltaisi Turussa nähty viimeksi. Upeeta. Mahtavaa. ISO JEE.

Hyviä lomia teille.

ps. aneemiset fanit vierasjoukkueella tänään, mistä johtui ? Ei edes matsin alussa kuulunut lainkaan. Hassu juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös