Liigavedonlyönti, keskustelua liigaotteluihin liittyvästä vedonlyönnistä

  • 86 003
  • 346

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tänään tarjoilee PAF hyvää kerrointa Ilvekselle Jokereita vastaan. 2.35 on mielestäni todella kova ylikerroin sarjan neljänneksi parhaalle kotijoukkueelle. Jokerit taasen ovat viime aikoina olleet todella pahasti yössä. Jos Riksman pelaa, niin tätä tipsiä ei sitten enää kannata ottaa vakavasti. Eli kannattaa odottaa kokoonpanot ennen vedon jättämistä. Tämän kohteen otan itselleni varmaksi. Seuraavien kohteiden kanssa teen tupla lappuja vaihtuvalla kohteella.

Kaveriksi koitetaan Hifk-SaiPa+1 2 kertoimella 2.05. Hifk kärsii todella pahasti loukkaantumisista ja on muutenkin sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue. SaiPa taasen sai edelliseen peliin mukaan Jarkko Immosen ja on aina muutoinkin syttynyt pelaamaan Hifkiä vastaan.

Toinen apukohde KalPa-Tps+1 2 kertoimella 2.15. Tps on ollut KalPalle aina todella paha vastus. Edellisen kohtaamisen KalPa voitti Niiralassa, mutta ottelu ratkesi käytännössä Salakin ulosajoon. Nyt Salak on pelikiellon jälkeen ollut aivan liekeissä. Kolmeen peliin yksi päästetty maali. KalPa taasen kärsii loukkaantumisista joista pahin on Mäkkäri. Varmaan KalPan pelaajien takaraivossa lisäksi on pieni hyvän olon tunne, kun on neljän ottelun voittoputki.

Ja viimeinen kohde on Ässät-Tappara 1 kertoimella 2.55. Ässillä alkaa olla viimeinen paikka ottaa kolme pistettä, jos mieliivät taistella vielä pudotuspeleistä. Toisen "kuuden pisteen ottelun" Ässät hävisi viikolla Tepsille, mutta nyt on pakko voitto edessä Tapparasta. Kotona ja lauantai-iltana suht täysi halli.

Itse siis otan tuon Ilves-Jokerit varmaksi ja sitten vaihtelen noita muita kohteita lapuissa.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Tänään pelataan veikkauksen kohteita Ilves - Tappara sekä Kärpät - TPS

Tampereen paikallisväännössä on aina odotettavissa pieninumeroinen voitto tai helppo rasti jos haluaa väsätä isompia kertoimia. Itse lähden veikkaamaan tätä kotivoitoksi. Ilves on pelannut yllättävänkin hyvin ja paikallispelit varsinkin voitokkaasti

Ipalla Lehtivuori alkaa taas heräilemään koomastaan ja Kauvosaareltakin paras on vielä näkemättä.. Tapparan peli-ilme meni Ojasen mukana.. Tappioputki siis jatkunee ja Ipa hoitelee homman ~ 3,4 - 1

Oulussa mielenkiintoista tulee olemaan ketjulotto, sekä Kärppien aloittava maalivahti. Mikäli Tarkki löytyy kotijoukkueen maalilta, veikkaisin joka turkulaisille kolmea pistettä kotiin vietäväksi

Viekö Boumediennen paluu kaiken huomion itse pelistä ja missä kunnossa koko mies edes on? Miten käy kun Corso ja Kuusela? eivät pelaa? Vahalahti alkaa olla siinä kunnossa missä itse hänen odotinkin olevan (todellinen snaipperi kun on kunnossa).

Kärppien peli on sekoillut ja voidaan alkaa puhumaan tappioputkesta. Illemmalla sitten nähdään kannattaako sitä syöttää pelitilin viimeisiä roposia "omaa" joukkuetta vastaan. Turkulaisille siis pelataan riskillä. ~ 3 - 4,5

Näillä mennään ja tässä siis rivi selkeämmin:

Ilves - Tappara 1 2,10

Kärpät - TPS 2 4,85
(Ville Vahalahti 2+0)

Kokonaiskerroin: 10,18
Panos: 5,10 €
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Itse aion illalla sijoittaa Blues-HIFK- otteluun. Veikkaus tarjoaa mielestäni kohtuullisen ylikertoimen sekä tasurille, että kakkoselle. Onhan Blues toki parempi joukkue ja 7 matsin voittoputkessa, mutta keskinäiset ottelut ovat komeasti IFK:lle eikä näistä paikallisista ikinä muutenkaan tiedä.
Joten kymppi IFK:lle (kerroin 4,00) ja kymppi tasurille (4,50). Syteen tai saveen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tiistaisen pitkävedon menestyksen johdosta päätin lähteä taas kurkkimaan rahnaa.

HIFK saa hurjaa kerrointa ottaen huomioon keskinäisten pelien hallintaa tähän astisissa peleissä. Tähän tarjoan tasapeliä. Toisena kohteena KalPa-Ässät, jossa Kapanen ja kumppanit vielä sivussa. Ässät tulee kovaa ja taistelee tähän myös tasapelin. Kolmannessa sitten Jokerit ottaa nihkeä 1-3 voiton Lukosta ja tällä saadaankin sitten rahoja 2 euron panoksella 135 euroa. Ja paffin kautta pelit pelataan.

Toisessa "varmassa" on sitten kotivoittojen ilta. Blues, HPK, Kalpa ja Kärpät poimivat voitot ja 4 euron panoksella otetaan 24 pois pyörähtämästä.
 

korvahiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP (Flyers, D)
Pitkästä aikaa pistin pari euroa veikkaukseen ja pitkävetoon, aiheena tottakai sm-liiga ja pari mielenkiintoista peliä. Omaa joukkuetta JYPiä en veikkaa, en puolesta enkä vastaan. Tänään kerroin saipaa vastaan 1.30 ja kahden maalin erolla 1.60, unohtakaa "asiantuntijat" sarjataulukko edes hetkeksi.

Joten:

Blues-HIFK 2 4.00
- HIFK ollut niskan päällä aiemmissa kohtaamisissa voittaen ne kaikki, yhden tosin varsinaisen peliajan umpeuduttua. Bluesin kova ottelutahti voi alkaa painamaan pelaajien jaloissa, Koskinen on edelleen nuori ja epävarma kortti maalinsuulle, jokseenkin paljon HIFKin vastavaa varmempi. Ylikerrointa, koska kotietu ei paina tänään paljoa.

Ilves-Tappara+1 1 2.95
- Ilves esiintynyt pirteästi viime peleissä, myös vieraissa. Tappara mönkii syvällä ja kun paikallispeli saldo on ipalle 3-0 niin ei se paljoa köyttä anna kirvesrinnoille. Kerroin on yllättävän hyvä.


Panoksena ainoastaan 2€ kertoimelle 11.80, mutta ei pidä opiskelijan varoja turhuuksiin tuhlata...
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Parille eekulla lähti tommonen veto:

HPK - Ässät 2
Ilves - TPS 2
Jokerit - Tappara 2
Kärpät - KalPa 2

Rapiat 400€ tulis tolla, Jokerit - Tappara on ainoa joka vähän epäilyttää...Lisäksi vois pistää parilla -kolmellakympillä HPK - Ässät peliin kakkosen. Satasen verranhan sillä vaan saisi, mutta parempi kö ei mitään.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei mikään turha peli tuo monarikaan!

Yksi yllätys näköjään riittää TODELLA muhkeaan kertoimeen! Ja kaikki tulokset ihan "järkeviä" eikä mitään tyyliin 10-2. Aijaijai... jos joku on saanut tuon kiinni!!


Koodi:
Moniveto 1 ti 27.1.2009

               	 
Lukko - Blues 	       5 - 3 	 
Kärpät - KalPa 	       4 - 2 	 
Jokerit - Tappara     1 - 4 	 

Kerroin [B]122726,57[/B] !
 

Römpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
<3
Yksi yllätys näköjään riittää TODELLA muhkeaan kertoimeen! Ja kaikki tulokset ihan "järkeviä" eikä mitään tyyliin 10-2. Aijaijai... jos joku on saanut tuon kiinni!!


Koodi:
Moniveto 1 ti 27.1.2009

               	 
Lukko - Blues 	       5 - 3 	 
Kärpät - KalPa 	       4 - 2 	 
Jokerit - Tappara     1 - 4 	 

Kerroin [B]122726,57[/B] !

Kerrointa nostaa melko reilusti viikolla 4 jakamatta jäänyt potti.
 

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
Veikkauksen tarjoama 1,80 Norjalle 63% on erinomainen pelikohde. Norjalla on jalkeilla melkopitkälle samajoukkue jolla he selviytyivät viime kevään Kanadan mm-kisoissa aina puolivälieriin asti. B-sarjassa pelaavalta Kazakstanilta puuttuu mm 8 Venäjän pääsarjassa Khl:ssä pelaavaa avainpelaajaa loukkaantumisten ja kieltäytymisten vuoksi: Yeremeyev (Dynamo Moscow), Ogureshnikov (Lada), Troschinsky (Torpedo Nizhny Novgorod), Koledayev (Metallurg Novokutnetsk) Blokhin ja Dudarev ( Metallurg N.), Yevgeni Blokhin (Neftekhimik) ja Alexei Litvinenko (Vityaz). Norjan kerroin tulee 100% varmasti putoamaan, joten laput kannattaa laittaa heti klo 7:00 sisään. lähde: veikforum

Meneekö liian offtopiciksi? Mutta erinomainen kohde kyseessä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Siis ei jumankauta näitä monarin kertoimia !

Tällainenkin mennyt näköjään ohi. Siis ei hemmetti. Tuo Jypin vähämaalinen ei todellakaan mikään yllätys eikä myöskään IFK:n voitto KalPasta. Ainut on tuo Kärppä peli jonka tulos on hieman yllättävä, mutta tauon jälkeiset pelit voivat olla mitä vaan... Uskomaton kerroin !!

Koodi:
Moniveto 10.2.2009


Blues - JYP                  0-1
KalPa - HIFK                 1-3
Kärpät - Ilves 	              4-5


kerroin [B]580226,93[/B] !!!
 

Korinekki

Jäsen
Pelicans saa tänään Lukkoa vastaan mielestäni erittäin hyvän kertoimen (1,90). Rauman Lukko on niin sekaisin, että kotivoittoa kannattaa ilman muuta pelata.
 

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
Ilves myös hyvä kohde.


lisäksi:

5. Jyp - Kärpät 2 3,00 ( 42% - 22% - 36% )
OA: 1,08
7. Jyp +1 - Kärpät 2 4,70 ( 64% - 12% - 24% )
OA: 1,13

Jyp koki viimeksi takaiskun Porinvierailullaan Ässiä vastaan. Kärpät ovat olleet vähintääkin yössä pelinsä
kanssa maaottelutauon jälkeen. Mikäli Kärpät haluavat taistella vielä runkosarjan voitosta tästä olisi tärkeää ottaa voitto.
JYP on pelannut odotettua paremmin koko kauden ajanjaksolta ja pidän Kärppiä jopa hieman parempana joukkueena.
Kotietu tekee JYP:stä ottelun suosikin, mutta tuollaista kuilua en itse saa millään aikaiseksi joukkueiden välille.
Maistuva vierasvoitto hyvällä edulla.

lähde: http://www.veikkausforum.com
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Tänään on muuten tarjolla todella herkullisia kertoimia moneen otteluun. Kärpät pelasi eilen, mutta ei kai se tässä vaiheessa kautta hirmuisia vaikuta. Jokerit-TPS on kuitenkin tasainen, JYP-HIFK täysin ympäripyöreä yms. SaiPa voi hyvin tehdä Patrialla ihmeitä, kuten vähän tapana on ollut..
 

trap

Jäsen
Kärpät pelasi eilen, mutta ei kai se tässä vaiheessa kautta hirmuisia vaikuta.

Vaikka itse uskonkin vahvasti Bluesiin, niin Kärppien kerroin on kieltämättä aika kova. Etenkin Kärppien yhden maalin voittoa kannattaa kokeilla joidenkin suht varmojen kohteiden kanssa, sillä kerroin on Veikkauksella sille peräti 8.00.
 

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkauksen pitkävetoa:

132 LeKi +1 - Jokipojat = 2 (3,15)
134 D Team +1 - Sport = 2 (2,10)
135 K-Vantaa - Hokki = 1 (2,20)
137 TuTo - KooKoo = 2 (3,00)

Panos: 5e
Kokonaiskerroin 43,65
Suurin mahdollinen voitto 218,20 €
 

Roark

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins
Veikkaus avannut vedon mestarista.

1. JYP 4,40
2. Blues 5,00
3. Kärpät 5,00
4. Jokerit 5,50
5. HPK 7,50
6. KalPa 9,50
7. HIFK 16,00
8. Muu voittaja 15,00

HIFK ja HPK voisivat olla varteenotettavia valintoja.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakkohan tuohon huomiseen on kokeilla "yksi asia johtaa toiseen" -veikkausta, kun kertoimetkin ovat paikallaan.

90 HIFK-TPS 2, 2.35
97 Lukko-Ilves X, 4.30
100 Pelicans-Kärpät 1, 2.25

Tepsin voittoa pidän melko varmana yksinkertaisesti siitä syystä, että HIFK:lla ei ole pelissä mitään muuta kuin loukkaantumisten välttäminen.

Kärpillä taas on melko pienet mahdollisuudet puolivälierien kotietuun ja nekin mahdollisuudet katoavat huomisillan aikana Bluesin ja KalPan ollessa selvässä johdossa. Oululaisten motivaatio katoaa ja säälien kotietua kaipaava Pelicans kääntää pelin edukseen.

Ja kun TPS ja Pelicans ovat ottamassa voitot, Raumalla ollaan kyttäilyasemissa ja todetaan että tasatilanteesta on hyvä lähteä pelaamaan jatkoaikaa. Lukko voittaa vasta siellä ja kaikki ovat tyytyväisiä.
 

Masentaja

Jäsen
Veikkaus avannut vedon mestarista.

Olihan se pakko varmistaa vielä tätäkin kautta, että Jokerit ei ainakaan mestaruutta vie. Se on aivan saletti. Peliesitykset+panostus tuossa Jokereille on niin varma nopea kesäloma, että oikein hävettää.
Ellei helvetti jäädy, ja minulla kerrankin kävisi vedoissa tuuri...

Ja tämänpäivän peliin, Hpk-Jokerit tulee kyllä melkovarma X. Sekin on varmistettu :)
 

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
Tappara - Kalpa 2 2,05 Paf 53%
Tapparalle ei tällä pelillä ole mitään merkitystä, sillä jo lauantaina alkaa play out ottelut vieraskentällä ja ajatukset ovat varmasti jo kokonaan siellä. Kalpa sen sijaan taistelee vielä tiukasti kotiedusta ja jopa runkosarjan kakkospaikasta. Kalpan Play off ottelut alkavat vasta perjantaina 13.3, joten heille jää hyvin aikaa palautua runkosarjan rasituksista. Näillä lähtökodilla erinomainen kakkonen tässä! Myös Veikkauksen tarjoama 2,00 on hieno pelikohde!

Lähde. Veikkausforum

Pakkohan tuolla kertoimella kokeilla. Uskon Kalpalla olevana haluja voittoon enemmän.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo yllä mainittu Kalpan kerroin kyllä houkuttelee. Samalla on pakko ihmetellä, että Veikkaus on ottanut kohteeksi myös ns. merkityksettömät kohteet. Yleensähän näitä on vältelty mahdollisen sopupelin vuoksi, mutta ilmeisesti luottamus SM-liigaa kohtaan on kohdillaan. Nyt vaan Jyp-pelaajat R-kioskin kautta hallille ja kakkosta lapulle :)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Myös HPK-Jokerit on ehdottomasti pelattava kohde, tällä hetkellä Veikkauksen kerroin on 1,70, PAFilla 1,85, kotivoitolle ja kun katsoo Jokereiden kokoonpanoa niin liigan kovakuntoisinta joukkuetta vastaan sen kotona ei Jokereilla ole mitään mahdollisuuksia vaikka Vuorio varmastikin torjuu kaiken mahdollisen, sen sijaan luukulla saa olla tarkkana koska luukkuvahtina on Hallikainen joten ihan mitä tahansa saattaa siellä tapahtua.

Itse kävin pistämässä PAFilla rahaa Kerhon voitolle (== varmaa rahaa, kitos Ahvenanmaa). Sen lisäksi yhdistelmävedon Kerhon (-1), Tepsin ja KalPan voitoille. En tosin muista yhteiskerrointa, joka tapauksessa ihan kiva summa sieltä kotiutuu kun nuo toteutuu.
 

R Hood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Myös HPK-Jokerit on ehdottomasti pelattava kohde, tällä hetkellä Veikkauksen kerroin on 1,70, PAFilla 1,85, kotivoitolle ja kun katsoo Jokereiden kokoonpanoa niin liigan kovakuntoisinta joukkuetta vastaan sen kotona ei Jokereilla ole mitään mahdollisuuksia vaikka Vuorio varmastikin torjuu kaiken mahdollisen, sen sijaan luukulla saa olla tarkkana koska luukkuvahtina on Hallikainen joten ihan mitä tahansa saattaa siellä tapahtua.

Itse kävin pistämässä PAFilla rahaa Kerhon voitolle (== varmaa rahaa, kitos Ahvenanmaa). Sen lisäksi yhdistelmävedon Kerhon (-1), Tepsin ja KalPan voitoille. En tosin muista yhteiskerrointa, joka tapauksessa ihan kiva summa sieltä kotiutuu kun nuo toteutuu.

Ilmaista rahaa tosiaan tarjolla firmoilta. Onneksi olivat Canal-plussalla kaukaa viisaita eivätkä valinneet tätä matsia näytettäväksi, koska pelihän on todennäköisesti taputeltu jo ensimmäisen erän jälkeen. Live-vetoon kohde-ehdotus - Saako vierasjoukkue ensimmäisessä erässä alle/ yli 5,5 laukausta aikaiseksi kohti Kerho-maalia?
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
The veto tehtynä eli: Lukko-Ilves x. Laitoin vielä salaliittoteorian täydentävän Hifk-TPS 2:n samalle lapulle. Poliisin yhteydenottoa odotellessa..
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Näihin tupataan kinuamaan perusteluja. Oman rivin tausta on siinä kun kävin katsomassa urheiluliikkeessä luistimia. Sen käynnin perusteella tein rivin joka tuo euron panoksella 479€, saisi hyvät putket ja jäisikin vielä, siinä perustelua riittämiin.

Blues - Ässät 2
HIFK - TPS 2
Lukko - Ilves X
Tappara (+1) - KalPa X
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös