Pelaajaliikenne kauden 08/09 aikana

  • 171 551
  • 799

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jarno Kultanen siirtyy KooKoosta loppukaudeksi Bluesiin.

Kouvolan Sanomien juttu aiheesta.

Vaihdossa KooKoo saa loppukevään peleihin kolme Bluesin liigajoukkueen pelaajaa. Jo perjantain iltaharjoituksissa Kouvolan jäähallin kaukalossa luistelevat puolustajat Tero Konttinen ja Ari Gröndahl, sekä hyökkääjä Timo Kuuluvainen.
 

Koneisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Jarno Kultanen siirtyy KooKoosta loppukaudeksi Bluesiin.
Jo perjantain iltaharjoituksissa Kouvolan jäähallin kaukalossa luistelevat puolustajat Tero Konttinen ja Ari Gröndahl, sekä hyökkääjä Timo Kuuluvainen.
No nyt tuli Bluesin kannalta kaikinpuolin erittäin järkevä kauppa. Toivotaan Kultasen olevan motivoitunut peliin täällä, ja varmaan on kun on pitkän linjan ammattilainen ;-)
 

stones

Jäsen
Minusta loistavat kaupat! Nurmi tuo juuri sitä maalinedustapelaamista jengiin mitä sieltä puuttuu. Nyt viime aikoina tämä on korostunut, kun Rajamäki on ollut pois niin YV:llä ei maskia saada millään aikaiseksi. Kun ajattelee miten paljon Marvin Hurme aikoinaan pisti metristä kiekkoa sisään niin mitä tekee Nurmi, jolla on kuitenkin noita fyysisiä avuja paljon enemmän.

Uhlbäck on sitten loppukauden pois polvivamman takia, joten siinäkin mielessä Nurmi paikkaa sitä aukkoa.

Kultanen on loistava hankinta tuonne peräpäähän, kun siellä tuntuu vaikeuksia olevan. Gröndahlin siirto vähän heikentää A-nuoria, mutta eiköhän ne selviä. Olisikohan Clark kuitenkin vielä lähdössä vaihtoon?
 
Viimeksi muokattu:

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kultasen pitäisi olla vielä kaiken järjen mukaan liigatason mies ja poislähtijöistä kukaan ei oikein ole ainakaan vielä, joten tämä on plussaa.

Mutta kyllä rupesi nyt ruletti pyörimään. Jääköhän tämä vielä edes viimeiseksi liikkeeksi? Tuskinpa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Noniin... Nyt alkaa kuulostaa paremmalta. Kultanen on aivan huikean hyvä treidi, suorastaan kaappaus. Kun vaihdossa menee Konttinen, ei voi olla kuin tyytyväinen. Kuuluvainenkin saa loppukaudeksi pelipaikan ja Gröndahl kaivattua kokemusta.

Täytyy tosiaan toivoa, että Kultanen saa ammattimiehen lailla motivoitua itsensä pelaamaan myös Kouvolan ulkopuolella. Luulisi kyllä Suomen mestaruudesta taistelemisen kiinnostavan...
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Mutta kyllä rupesi nyt ruletti pyörimään. Jääköhän tämä vielä edes viimeiseksi liikkeeksi? Tuskinpa.
Sitä sentteriä uupuu vielä. Koska KooKoosta tuli Kultanen, eikä Flinck, niin olisiko toiveita jostain saada se kunnon sentteri. Ja Eavesin myötä ulkomaalaisia on kovasti paljon. Luulisi tässä nyt hiukan ruletin vielä pyörähtävän.
 

trap

Jäsen
Kyllähän tuota Ryhäsen siirtoa nyt ymmärtää paremmin jos Benjamin pystyy tosiaan pelaamaan, mutta vähän alkoi nyt huolettamaan. Ulkomaalaiskiintiö kyllä häiritsee pahasti. Toivottavasti Brückleristä ei kuitenkaan luovuta...

Nurmi kuulostaa alkujärkytyksen jälkeen ihan hyvältä pelaajalta. Rajamäki on loukkaantuneena jättänyt helvetin ison aukon.
 

lucas

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
No nyt tosiaan kuulostaa jo paremmalta tuossa muodossa kuin Blues.fi siirrot uutisoi:

Sisään:
- Jarno Kultanen
- Ben Eaves
- Teemu Nurmi

Ulos:
- Sami Ryhänen

Muilla ulos liikkuneilla pelaajilla ei ole ainakaan heikentävää vaikutusta Bluesiin.

Ja joo, Eaves toki tiedettiin jo aiemmin, mutta kuitenkin.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tulopuolella Nurmi ja Kultanen sekä Eaves, mutta hänen varaansa en vielä laske mitään. Lähtijöinä Gröndahl, Konttinen, Kuuluvainen ja Ryhänen.

Tulijoista:
Nurmi paikkaa hyvin Uhlbäckin ja ehkä vähän ylikin, vaikka tämän kauden tehot ovat olleet hukassa. Kultanen taas toivonmukaan tuo kokemusta ja rauhallisuutta alakertaan. Eaves, no katsotaan myöhemmin.

Lähtijöistä:
Gröndahlille hyvä paikka hakea kokemusta mestiksestä matkallaan liigaympyröihin. Konttista ja Kuuluvaista ei varmaan jäädä kaipaamaan. Ryhänen oli hyvä, muttei ilmeisesti sopinut Matikaisen kuvioihin. Saa nähdä miten Rypsi pärjää kriisijoukkueessa.

Itselläni on sellainen fiilis, että vaihdot ja hankinnat olivat nyt tässä. Blues ei yleensä turhaan tiedottele, joten eiköhän kaikki osaaminen ladattu tähän http://www.blues.fi/index2.php?m=2&s=0&d=0&news_id=1756

Sentteriosasta on vähän heikonlainen varsinkin, kun Eaves ja Öhman ovat mitä ovat, mutta muutenhan joukkue mielestäni vahvistui.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Kultasen nykytaso on hiukka arvoitus, mutta kyllähän tämä hyvältä kaupalta tuntuu. Luottomies tuli, täytettä lähti.

Aika mielenkiintoinen muuten tuo Kuuluvaisen kuvio: ostetaan irti Hokista ja sitten treidataan kilpailijalle (Hokki ja Kookoo voivat hyvinkin kohdata Mestiksen pleijareissa).
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Kultasen nykytaso on hiukka arvoitus, mutta kyllähän tämä hyvältä kaupalta tuntuu. Luottomies tuli, täytettä lähti.

Näytti Kultasella olevan tällä kaudella pisteitä 22 (5+17), joilla ylivoimaisesti puolustajien paras Kookoossa. +/- joukkueen toiseksi paras, eli +16.

Kyllä tuo erinomainen hankinta pitäisi olla, vaikka Ladan mielummin olisin ottanut.

Itsekin veikkaan, että tämä oli nyt tässä ja näillä mennään. Yhtä sentteriä jää uupumaan vaille mutta kyllä näilläkin voidaan pärjätä.
 

EB#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Liigajoukkueen kannalta ihan ok treidit, mutta A-junnujen ryhmähän tästä ruletista hinnan tietysti maksaa. Gröndahlin lähtö tulee olemaan kuolettava isku Suomenmestaruushaaveille, nyt kun rivit ovat muutenkin mukavasti harvenneet loukkaantumisten ja Virkin lähdön myötä.
 

stones

Jäsen
Liigajoukkueen kannalta ihan ok treidit, mutta A-junnujen ryhmähän tästä ruletista hinnan tietysti maksaa. Gröndahlin lähtö tulee olemaan kuolettava isku Suomenmestaruushaaveille, nyt kun rivit ovat muutenkin mukavasti harvenneet loukkaantumisten ja Virkin lähdön myötä.

Niimpä toivottavasti ei ole samanlainen isku, kuin silloin kun Kuoppalan Ismo aikoinaan vaihdettiin Timo Norppaan Jokereiden kanssa. Silloin käänty A-nuorissa mestaruus Jokereille vaikka Espoossa oli ihan suvereeni jengi alkukaudesta...
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Kaikki kaupat, joissa Konttinen pysyy poissa kokoonpanosta ovat lähtökohtaisesti hyviä.

Eihän Nurmi ole Erkki, mutta kuka tuossa jengissä Erkkiä lukuunottamatta täällä kaudella on käynyt lähelläkään maalinedustaa ylivoimalla? Jotenkin tuntuu, että Nurmen rooli on paikata Erkkiä?

Aikamoinen liikenne tuntuu käyvän ja täytyy toivoa, että tauon aikana sitten olisi aikaa keskittyä tännä jäävän porukan muuttamiseksi joukkueeksi. Huolestuttavaa on kyllä tällä kaudella ollut se viime kautisen peli-ilon korvaantumien väkinäisellä puurtamisella. Matikaisella on nyt näytön paikka ettei viime kauden motivaation luonti ollut vain yhden kauden tuuria.
 

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kultanen

Onnittelut Kultasesta, olis kelvannut mullekin. Enpä ole divaria seurannut, mutta joku aika sitten katselin KooKoon matsia urheilukanavalta ja Kultanen esiintyi edukseen. Mielessäni ajattelin, että siinä olisi HIFK:n pakkipulaan kelpo vahvistus. No, tulihan meille Söderholm. Veikkaan, että Kultanen täyttää paikkansa Bluesin takalinjoilla mallikkaasti.
 

MacLean10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terveet pelaajat, Espoo Blues
Ei säväyttänyt.
En jaksa odottaa, että tällä rosterilla taisteltaisiin mestaruudesta tosissaan. Kaksi parasta sentteriä ovat kuitenkin erittäin loukkaantumisherkkiä. Eikä Kultanenkaan tule tekemään ihmeitä.

Rosteri huutaa "Donald Macleania". Ilman oikeaa ykkössentteriä tämä joukkue ei tule keväällä pärjäämään. Sääli.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tilanne näyttää siis tällä hetkellä tältä kauden alun jälkeen:

Lähteneet:

- Töykkälä
- Uusivirta
- Ryhänen
- Nöyränen
- (Gröndahl) A-jun

Tilalle:

- Sandell
- Nurmi
- Saarinen
- Häppölä
- Kultanen

Kuuluvainen, Konttinen & Eaves jätettäkööt tämän ulkopuolelle, 2 ensin mainittua tuli ja meni, Eaves meni ja tuli. En kyllä voi sanoa kokonaisuutta katsoen että Holtari on paska vaan että kyllähän tässä ollaan kirkkaasti plussan puolella. Sokerina pohjalla Gröndahl saa hyvää kokemusta ensi kautta ajatellen, olkootkin että A-junnut nyt tuossa hieman häviävät.

No, eiköhän meidän pessimistisiipi kohta tule kertomaan miten huonosti meillä on asiat. Edit: ehtihän se ensimmäinen jo.
 

Kaivanto

Jäsen
Uskaltaisin veikata, että jos Nurmi jatkaa teillä tulevina kausina, niin teidän pelitavalla ja jossain ykkös- tai kakkoskentän laidalla joku 40-50 pistettä ei yllättäisi.

Mä odottelin muutama vuosi sitten, että Nurmi olisi tässä vaiheessa uraansa SM-liigassa reiluun pariinkymmeneen maaliin kaudessa pystyvä voimahyökkääjä. Ei kyseessä mikään snaipperi ole, vaikka laukaus kohtalainen onkin, vaan maalinsa pääosin lähietäisyydeltä tekevä vääntäjä. <kohta, joka lainataan ja letkautetaan 1+3:sta>Puhutaan nyt vaikka köyhän miehen Pihlmanista.</kohta, joka lainataan ja letkautetaan 1+3:sta> Viime kausi oli lukujen valossa lievä pettymys ja tämän kauden on tähän asti pilannut loukkaantuminen, mutta ei potentiaali mihinkään ole kadonnut ja mies on vielä nuori. Mahdoton sanoa, pääseekö hän vielä tällä kaudella vauhtiin.

Toivottavasti Nurmi palaa Tapparaan ensi kaudeksi. Jos jää Bluesiin, kaikkea hyvää sille tielle sitten.
 

MacLean10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terveet pelaajat, Espoo Blues
Suurin ongelma rosterissa tällä hetkellä on se, että siinä ei ole laajuutta eikä varmuutta. Koko paletti lepää muutaman avainpelaajan (Öhmanin ja Eavesin) varaan. Sitä paitsi loukkaantumisia tulee tästä vielä lisää. Jos kaikki pelaajat olisivat koko ajan täysin terveenä, niin tämä riittäisi kyllä.

Asiat vaan eivät ole niin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kultasen nykykunto riittää varmasti. Kaveri on selvästi välillä hajoillut Mestiksen höntsäilyyn, mutta rutiiniltaan ja perutaidoiltaan Mestiksen ehdoton kärkipakki, ainostaan Luke Sellars tulee lähelle. Kaverista pitäisi olla teille kovasti hyötyä, ei varmaan linkoa pisteitä kuten Mestiksessä, mutta rahoittaa ja johtaa peliä sen mitä vaaditaan.
 

sladdi#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sininen Suosikkijuoma: Ilmanen
Ihan hyvään suuntaan mennään. Positiivisia uutisia kaikki paitsi Ryhäsen lähtö. Tapparasta kun olisi saatu NN niin ai että. Antaa Nurmen kuitenkin näyttää.


Kultasen, Kuuluvaisen ja Konttisen tulemiselle ja menemiselle valtava peukku.

Sentteri osasto on pelottavan kapea, kun Öhmanista ja Eavesista ei tiedä. Kultasen tulon jälkeen jos Heiskanen ja Alanko kuntoutuu en näe Kokkoa enää 7 pakin joukossa (Clarke, Lajunen, Huzzer, Kultanen, Heiskanen, Kurki,Alanko, jopa Rönnberg).

Jos vielä saisin toivoa toivoisin :

-Kokko<->I.Tarkki, Jarkko A.
-Brückler->
-Laatikainen<-
-Ja toisen kaivollisen kossua.
 

MacLean10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terveet pelaajat, Espoo Blues
Miksi Blues ei tee Färjestadin kanssa vaihtoja?
Clarke/Kokko < -> Laatikainen

Varmasti olisi molempia hyödyttävä kauppa.
Myös kunnon sentterin hankinta on tässä tilanteessa välttämätöntä (jos halutaan menestyä keväällä).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös