Nuuska- ja tupakkaketju

  • 2 291 593
  • 4 082

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Onko Slovenialla joku erikoislupa myydä nuuskaa EU:ssa? Sieltä sai ruotsalaisia nuuskia ihan vaivatta jopa tax-free kaupasta Itävalta-Slovenia rajalta.

Tähän ei ole taidettu vielä saada pätevää vastausta. Itse ostelin Köpiksen suurimmasta tavaratalostakin nuuskaa. Tosin paikalliset kertoivat, että pussikamaa ei saisi myydä.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Onko palstalla muuten paljon sikarimiehiä?

Itse olen muutaman vuoden sauhutellut röökiä ja siinä sivussa tullut sikareita, hyvin paljon erilaisia maisteltua. Nyt olen tehnyt päätöksen ja vaihtanut täysin Sikarilinjalle.

Omia suosimiani pikkusikareita:

- Hoffnar Aroma
- Vegafina: Toffee, Mango ja Cafe. Ei saa Suomesta, Espanjassa myydään ainakin. (Jos joku tietää, että jossain päin Suomea myydään, niin heti vähintään yv:tä. Totta tähänkin saa laittaa!)
- Moods, joskus.

Muita maittavia sikareita:

- Moods Tubos
- Backwoodsin Vanilja-maku, jota ei taida pahemmin mistään nykyään löytää
- Muutama muu kalliimpi, mutta nyt en jaksa mietiskellä merkkejä. Ylipäätään miedot isommat pöllit eri makuineen iskee minun makuhermoille.

Sikarointi on muuten oma tupakointilaji, josta voisi avata huoletta oman ketjunkin. Sikaroinnissa on mielestäni parasta makustella kääryleen erilaisia makuvivahteita ja se on hieno hetki rauhottua hetkeksi laadukkaan sikarin ääreen.

Taidankin nautiskella kahvin kanssa yhden Vegafina Toffeen tähän paikkaan.
 

iGooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuinkas luotettava sivu tuo www.buysnus.com on? Että saako sieltä ihan kunnon tavaraa, vai tuleeko postissa tyhjiä rasioita? Ja paljon postikulut ovat?

Enhän minä itse, vaan kaverin puolesta kysyn..
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juuri tuosta firmasta en tiedä, mutta omakohtaiset kokemukseni nettinuuskakaupoista ovat arveluttavia. Kaverini neuvoi tilaamaan netistä pari vuotta sitten nuuskapulassa tuskaillessani ja minähän tein työtä käskettyä. Tai ainakin yritin...

Näppäilin eri merkkejä ostoskoriin ja kaikki näytti hyvältä. Visanumeroita tilausvahvistus kaipasi ja niitä syötellessä sivut jumiutuivat. Tililtä lähti katevaraus, mutta mitään ei kuulunut. Onneksi "asiakaspalvelun" kautta sain katevarauksen tililleni takaisin hetken selviteltyäni. Jokunen vuosi tästä on vierähtänyt ja varmasti homma on nykyään toimivampaa.

Samalla tulli on kuitenkin päässyt nettimyyntinuuskan perään ja tiedän tapauksia, joissa nuuskapurkille on kertynyt kiitettävästi hintaa tullimaksujen vuoksi.

Toisaalta monilla nuuskat ovat tulleet kotiovelle asti ja varsin pikaisesti ilman minkäänlaista ongelmaa.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Aivan oikeutetustihan kaveri veti tuon mielenosoituksen. Sen toisen palomiehen rangaistusta ei vain voi käsittää...yli kaksi puoli vuotta ehdotonta vankeutta...Jotain mätää on Suomen oikeuslaitoksessa, kun tuollaisesta rankaistaan tuolla tavalla. Samaan aikaan pedofiileja,raiskaajia ym. hylkiöitä silitellään päähän. Näköjään se on niin, että kun valtion silmille hypit ja tuot nuuskaa maahan ja myyt sitä niin sekö on julmempaa kuin esimerkiksi lapsen hyväksikäyttö? Ei vaan vittu voi ymmärtää...
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kuinkas luotettava sivu tuo www.buysnus.com on? Että saako sieltä ihan kunnon tavaraa, vai tuleeko postissa tyhjiä rasioita?
Kyllähän se nuuska tulee perille, mutta todella kalliiksi tulee. Työkaveri on tilannut kolme kertaa muutamia vuosia sitten. Tulli on jälkeenpäin lähettänyt verolappuja hänelle (n. 80% veroa). Vielä tänä syksynä tuli viimeisestä lähetyksestä lappu, vaikka siitä on jo pari vuotta!

Jotain mätää on Suomen oikeuslaitoksessa, kun tuollaisesta rankaistaan tuolla tavalla. Samaan aikaan pedofiileja,raiskaajia ym. hylkiöitä silitellään päähän. Näköjään se on niin, että kun valtion silmille hypit ja tuot nuuskaa maahan ja myyt sitä niin sekö on julmempaa kuin esimerkiksi lapsen hyväksikäyttö? Ei vaan vittu voi ymmärtää...
No, jos mies on tienannut yli miljoona euroa laittomalla bisneksellään, niin mielestäni rangaistus on suht kohdallaan. Se taas on mielestäni aivan eri asia että rangaistukset pedofiileille, raiskaajille jne. ovat aivan liian lievät.
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
, jos mies on tienannut yli miljoona euroa laittomalla bisneksellään, niin mielestäni rangaistus on suht kohdallaan. Se taas on mielestäni aivan eri asia että rangaistukset pedofiileille, raiskaajille jne. ovat aivan liian lievät.

Joo kyllä tuosta summasta voisi vuoden istua. Toki hänet määrätään korvaamaan tuo summa takaisin, mutta niin tuskin koskaan oikeasti tapahtuu. Kaveri toi nuuskaa suomeen, istuu vuoden ja nauraa matkalla pankkiin (tai käytännössä varmaan joku muu rahajemma). Kaikki voittivat, paitsi typerä valtio. Parempi olisi jos valtio tajuaisi ottaa oman osansa ja myydä sitä nuuskaa ihan laillisesti, mutta kun ei kelpaa niin siinäpä kärsikööt.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Mikäs on tilanne tuon Viking XPRS:n osalta, joka seilaa Tallinnaan Ruotsin lipun alla. Liikkuu niin ristiriitaista tietoa, että saako sitä nuuskaa vai ei? Viikkarin sivuilla lukee, että nuuskaa myydään vain Ruotsin aluevesillä, matkalla Ruotsiin. Toinen taho taas ilmoittaa, että riittää kun laiva on Ruotsin lipun alla, niin nuuskaa saa myydä. Ota näistä nyt selvää.
 

Birchman

Jäsen
Mikäs on tilanne tuon Viking XPRS:n osalta, joka seilaa Tallinnaan Ruotsin lipun alla. Liikkuu niin ristiriitaista tietoa, että saako sitä nuuskaa vai ei? Viikkarin sivuilla lukee, että nuuskaa myydään vain Ruotsin aluevesillä, matkalla Ruotsiin. Toinen taho taas ilmoittaa, että riittää kun laiva on Ruotsin lipun alla, niin nuuskaa saa myydä. Ota näistä nyt selvää.

FAKTA1 Laki sanoo, että nuuskaa saavat myydä varustamoiden laivat, jotka ovat ruotsin lipun alla.

FAKTA2 En tiedä tarkkaan millä käytännöllä nuuskaa myydään Tallinnan laivoilla.

Sanoisin näin merillä töissäkin olleena, että 60-40 menee sille, että myydään. On meinaan aika hyvää bisnestä varustamoille.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Itse myös merillä olen töissä ollut, ja kyllähän sitä nuuskaa joka paatista löytyy. Mikäli shopissa ei asiakkaita täkkärin lähellä hirveästi ole, voi sitä mennä kysymään ihan rohkeasti. Itsehän en myynyt.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Ite on tullut ostettua nuuskaa laivalta jopa reilusti myyntiajan jälkeen, koska kävin ns legendaariset ja nukuin pommiin. Käy vaan nykäsemässä oikean näköistä henkilöä hihasta.
 

Bobcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tätä ketjua lukiessa alkoi jotenkin taas polttelemaan. Teininä olen viimeksi nuuskaa käyttänyt, mutta voisihan sitä taas kokeilla. Mistähän tuota Tampereella saisi ostettua? YV:tä kiitos.

Tupakkaa menee sellaiset 30-40 savuketta päivässä, eli nikotiini sinänsä on hyvin rakas ja tuttu asia.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ah, kohta saa Skruffia huulen alle ja kuulokkeista ehtaa YLE Radio Peiliä. Mitä muuta sitä voisi edes toivoa?!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Olisiko jollain pistää yv:llä tietoa Helsingin tai Vantaan myyntipaikoista? Varastot alkaa loppumaan ja vanhoissa paikoissa ei tavaraa enää myydä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Alkoivat vitsit olemaan vähissä, kun nuuska loppui sunnuntaina ja lisää ei saanut mistään. Onneksi tämä tuskainen muutaman päivän tauko palkitaan parin tunnin päästä tornilla Generalia. Nikotiinin orja kun olen, niin yritin tossa aamusta röökiäkin polttaa, seurauksena pääasiassa paha olo.

Voi kun nuuskaa joskus saisi ostaa lähikaupasta. Valikoima paranisi, nuuskaa olisi aina saatavilla ja tällaisia loppumisia ei pääsisi sattumaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Nuuskatuomiot ovat aika linjassa muihin samanarvoisiin talousrikoksiin nähden. Rikoshyötyä tuli kuitenkin aika rutkasti. Toinen asia on se, kumppaa voidaan pitää paheksuttavampana: lapsen seksusaalista hyväksikäyttöa vai nuuskan maahantuontia ja myyntiä.

Jälkimmäinen johtuu vain valtion käsittämättömästä lainsäädännöstä, jolla nuuskan myyminen on kielletty, mutta esim. tupakan myyminen on sallittu. Olisi mielenkiintoista saada vastaus mikä syy tähän oikeuttaa?
En tässä nyt ala siihen keskusteluun kumpi aineista on haitallisempaa jne. Kyseessä on kuitenkin valtiojohdon tasolta suuremman luokan kaksinaamaisuutta!

Harmi kun tieto nuuskamielenosoituksesta ei kiirinyt tänne Tampereelle. Olisin suunnannut oitis Pietarsaareen, niin paljon vituttaa toi touhu.

Nyt on ilmeisesti jokin lakialoite tehty nuuskan käytön ja hallussapidon kriminalisoimiseksi!!! Sen mukaan nuuska siis luokiteltaisiin samaan kastiin huumeiden kanssa! Siis mitä helvettiä! Tiedän pappoja jotka ovat käyttäneet nuuskaa koko ikänsä. Nyt se sitten kriminalisoitaisiin! Samalla, myös muiden kuin käyttäjänsä terveyttä haittaavan, tupakan polttaminen on täysin hyväksyttävää.
Nuuska ei ole vain nuorten urheilojoiden juttu niin kuin yleisesti luullaan. Rannikkoalueilla sitä käyttävät yleisesti myös vanhemma miehet.

Astrid Thorsia arvostan tekonsa johdosta suuresti ja tulen äänestämään häntä aina kun vain Tamperelaisena voin. Hän pitää edustamiensa ihmisten puolta!

Tupakan ja nuuskan kieltämisen ja sallimisen tulisi käydä käsi kädessä. Nyt vain kävi aikoinaan niin, että nuuskan myyntikiellon ei katsottu aiheuttavan sen suurempia reaktioita käyttäjien suhteellisen pienen määrän vuoksi. Kaikki jatkuikin suunnilleen ennallaan ja jopa sisämaassa Tampereella nuuskan hankkiminen kioskeista oli helppoa. Sieltähän poliisitkin sitä käyvät hakemassa. Ajateltiin varmaan, ettei uusia nuuskankäyttäjäsukupolvia enää tule ja se osa kultuuria pikkuhiljaa loppuu. Näin ei kuitenkaan ole käynyt vaan käyttäjä määrät ovat pysyneet samoina. Lähivuosina nuuskan ajojahti onkin sitten koventunut mm. Ahvenanmaan erityisaseman poistamisella, laivojen myyntikiellolla jne.

Nuuska-kieltolakia odotellessa!

Free nuuska!!
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on ilmeisesti jokin lakialoite tehty nuuskan käytön ja hallussapidon kriminalisoimiseksi!!!

Menee melkoiseksi pelleilyksi, jos nuuskan käyttö kriminalisoidaan. Se on itse asiassa niin absurdi ajatus, että saattaa mennä jopa läpi tässä maassa. Kuvitelkaa nyt tilanne, jossa olet juuri kaivamassa nuuskaa, kun poliisi keskeyttää toimesi, takavarikoi nuuskasi ja kirjoittaa vielä sakot päälle. Tai tulee kyselemään, että "ihan niinku sulla toi huuli vähän pullottais, nostatko vähän, että nähdään..."

Vain Suomessa!

Thorsista on vielä sanottava sen verran, että nuuskalobbaamisellaan keräämänsä pisteet täti menetti korkojen kera tuon ulkomaalaislakipuuhastelunsa takia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös