Shawn Bates Try-outille HIFK:n

  • 260 437
  • 744

CaGe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kunhan paikat kestää niin voi osoittautua todella arvokkaaksi pelaajaksi, eikä vain pelitaitojensa takia, vaan myös siksi että potkii vauhtia meidän velttoihin pitkätukkiin.

Tommy36:lle ja zaluun:ille vastaus.

Toivon että tilanne on tuollainen kuin lainaamassa pätkässä on. Taitotasolta Bates oli huippua, ja myös siinä mielessä että tiedosti ettei ole huippukunnossa ja luisteli täysillä vain silloin kuin se kannatti. Mutta on pelaajia mitkä omalla olemuksellaan nostaa koko sakin toisiin sfääreihin, tällaiselta Bates ei vaikuttanu. Tämän tyyppisä pelaajia ovat ne ketkä taistelevat armottomasti eikä anna koskaan periksi (Murray) ja sellaisia ketkä omalla taitopanoksella ikään kuin tekevät maaleja toisten lapojen kautta (Leino). Molemmat tyypit ovat todella arvokkaita. Ero on siinä että mikäli Murray joutuu jengiin joka ei pärjää kokonaisuudessaan hän taistelee kunnes fiilis tarttuu muihin, Leinon tapauksessa tilanne on yleensä toistepäin.

Vähän vaikeata toki sanoa vielä, sillä Bates todella oli aika keskenkuntoinen mutta taitotaso oli kohdallaan, mikäli kuntoa tulee niin haluaisin nähdä Murray tapaista taistelua/asennetta häneltä. Syy miksi pelkäsin että Bates ei ole "johtaja" on juuri tuo mainitsemasi pää punaisena huutaminen ketjukavereille joka vaikutti mielestäni enemmänkin turhautumiselta sillä taitotaso ketjukavereihin oli suuri. Vituttaa edelleenkin että Bates:in YV pakit olivat Kanki ja Turunen. Ja kun muut epäonnistuu niin pahoin pelkään että tämä tarttuu Bates:iin eikä toiste päin. Toivottavasti olen väärässä, ja Batesilta olen nähnyt tosiaan yhden pelin missä koko jengi oli ihan kujalla joten myönnän että arvioni saattaa olla aika "out there". Pelko floppaamisesta ja vitutus koko IFK:n tilanteestahan tässä puhuu, ei logiikka.

Eniten vituttaa silti se että maksoin 20€ TPS matsin lipusta.
 
Viimeksi muokattu:

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Shawn Bates oli kyllä positiivinen yllätys kotipelissä. Ihan ok oli miehen luistelu. Suojasi hyvin, P-Amerikkaiseen tapaan kovat syötöt ja nopeesti suunta kohti vastustajan maalia kun sai kiekon pois. Vielä kun pääsee kuntoon, niin todella hyvä vahvistus. Veikkaan, että Tryoutin jälkeen lähtee itse kävelee.

Bates IFK:ssa toistaiseksi 4. erää 0+3. Ei huono!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Bates IFK:ssa toistaiseksi 4. erää 0+3. Ei huono!

No mutta maali puuttuu vielä. Penalla olisi jo faxi kuumana Ilmalaan: Bates sinne ja Hallikainen meille.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Veikkaan, että Tryoutin jälkeen lähtee itse kävelee.

Älähän nyt maalaile piruja seinille ainoan pienen valonpilkahduksen suhteen! Nyt kun Bates on pikkuhiljaa osoittautumassa kultaakin kalliimmaksi vahvistukseksi, niin joukkueen pitäisi kyllä tehdä kaikki sen eteen, ettei mies karkaa loppukaudeksi mihinkään muualle. Voittaminen olisi tietty se paras keino, mutta mutta... Löydettäisköhän me sille vaikka joku nätti tytsy Helsingistä?
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Osaatko esimerkiksi sinä JHag kertoa kuinka tämä Batesin try-out on totetuttettu, jos kerran HIFK:lla on "selusta suojattuna" sen suhteen ettei Bates häivy muihin jengeihin.

Onko diili siis jo tehty, jossa HIFK:lla kuukauden ajan purkuoikeus vai onko HIFK:lla ja Batesilla esisopimus, joka purkautuu jos tietyt edellytykset täyttyvät?
 

Calcichew

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttää pesosen ja luttisenkin peli toimivan Batesin tulon myötä!

Shawn Bates 1+3
Arttu Luttinen 2+1
Jussi Pesonen 0+4

Kivaa. Vieläkun Housu saisi jotain kiinni..


Edit: Shawn tempaisi sitten ekan häkkinsäkin eli 1+3 !
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Ei varmaan tarvitse enää miettiä lyödäänkö pysyvää sopparia Normanille. Mieluummin pariksi vuodeksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Läskiksi donitsin syöjäksi tekee kohtalaisesti tehoja..vittu mikä jätkä hehe. 1+3
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Alle kahdessa erässä 1+3. Voitaisiinko tämä turha läski jo lähettää takaisin?

Vakavasti, jos tuo tahti pysyy, niin jumalauta, meillä on sentään yksi pari käsiä!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Ei puutu enää.

Pitäisiköhän tarjota sopparia? Vai tarjottaisko vielä toista kuukautta Virmasen keksimällä Try-outia?

Äkkiä nyt joku soppari tiskiin, ja mielellään sellainen, että kaveri myös pysyy ainakin tämän kauden meillä! On meillä sentään ainakin yksi sentteri joka nostaa merkittävästi koko kenttänsä tasoa.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Niin, mutta eihän tämä kelpaa kun äijä ei ole palstan tietäjien mukaan kunnossa...

Vittu tämä on sen luokan pelimies että 50% kunnossakin on tämän liigan paras pelaaja. Nyt tuli sen tason äijä että tulee dominoimaan liigaa täysin jos täällä pysyy...eikä ole niin välikskään vaikka joku housu siellä putkien välissä. Mukavampihan se on seurata 8-3 kuin 2-1 matseja, vai...?
 

Töölö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomen kansa vuosina 1939-1945
Jos tää jamppa heittelee puolikuntosena tällasia tehoja niin meillähän on Lopin takasin tullessa aika kohtuullinen sentteriosasto!! Vielä kun saadaan alakerta tilkittyä niin keväällähän voi käydä vaikka mitä.

Thanks Bates!!
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
niin ja lihavakin tietäjien mukaan on (jonka voin puolen metrin päässä seisseenä kumota...niin, senhän jo mainitsinkin ennen ekaa matsia), joten vaihtoon vaan niin saadaan pakki. Nythän vois Masalta saada vaikka Erosen päittäin ku on tämäkin osoittanut pysyvänsä nipussa yli pelin ajan.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hehe, ihan vakuuttava alku Batesilta näin pisteiden valossa. Mulle on aivan sama painaako tää jamppa kakssataaviiskytkiloo, jos kaveri paukuttelee tämmösiä pisteitä ja tekee erittäin tärkeää työtä myös puolustuksessa. Käsittämätöntä miten kaveri voi hieman ylipainoisena ja viimeinen pelattu ottelu joskus reilu vuosi sitten lukuunottamatta tiistain peliä. Kyllä kelpaa. Jos sinne osattais oikee maalivahtikin laittaa vielä luukulta maalin suulle.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
No mutta maali puuttuu vielä. Penalla olisi jo faxi kuumana Ilmalaan: Bates sinne ja Hallikainen meille.

Höpö höpö, Penahan sanoisi ne kuuluisat sanat try outin päätteeksi:

"Meillä ei ole just nyt käyttöä sun tyyppiselle pelaajalle ja lähe menee vielä kun ehdit". Ja sitten Bates lähtisi ilmaiseksi Ilmalaan, ilman vastinetta Ilmalasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Batesin paras puoli on se, että nyt viimeistään kaikki tajuavat, että Luttinen ja Pesonen eivät ole toivottomia puukäsiä. Vaikka he ovatkin ikävä kyllä hieman fyysisiä kavereita.
 

fakiiri

Jäsen
Kuulen jo korvissani Penan äänen, joka sanoo " meil ei oo käyttöä just sun tyyppiselle pelaajalle".

Bates vaikuttaa hyvältä vahvistukselta. Toivottavasti diili loppukaudesta saadaan hoidettua! Kyllähän se niin on, että pelimies pärjää vaikka vähän huonommassakin kunnossa. Täällä on Bates dumattu aika perusteellisesti yhden valokuvan perusteella. Mitähän jengi olisi 80-luvulla kirjoittanut Jatkikseen, jossa sellainen olisi tuolloin ollut, Matti "ikuinen brankkari" Hagmanista? Hakkikaan ei uransa viimeisillä kausilla ollut mikään kuntoihme, mutta pelisilmä ja kädet riittivät pitkälle. Jos Bates nykykunnossaan takoo näin hurjia tehoja, mihin hän vielä intoutuu kunnon kohentuessa?

Nyt kun Bates on osoittautunut pelimieheksi, mitä tehdään Hackerin kanssa? Ja löytyisikö Brennanin tilalle joku oikeasti edes auttavasti kädellinen pakki?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Olihan se oikeasti tuhdissa kunnossa tullessaan. Mulla on valokuva ekoista treeneistä, jota en osaa valitettavasti liittää viestiin, enkä tiedä olisiko se teknisesti mahdollistakaan? Kolme viikkoa kesti odottaa ja kunnossa ollessaan mies olisi tullut kehiin samantien. Mutta hyvää kannattaa odottaa. Massasta suurin osa oli nesteitä, thank god. Kuvitelkaa mikä on Batesin isku, kun fyysinen kunto on kohdallaan. Tai no, ei kannata kuvitella, sillä mies ei missään tapauksessa pelaa silloin SM-liigassa. Saa nähdä malttaako HIFK jättää rahastamatta Batesilla tammikuussa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bates vaikuttaa todellisesta pelimieheltä, vaikka en ole vielä miehen otteita nähnytkään. Pitää kuitenkin vielä malttaa sen verran, että ei todellakaan vielä tiedetä, miten Normanin paikat kestävät.

Siitä en kuitenkaan vedä sanoja takaisin, että kaveri oli aika koomisen näköinen ekassa kuvassa. Sitä kovempi suoritus, että pystyy tollaisiin tehoihin 2 viikon treenillä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kuvitelkaa mikä on Batesin isku, kun fyysinen kunto on kohdallaan. Tai no, ei kannata kuvitella, sillä mies ei missään tapauksessa pelaa silloin SM-liigassa. Saa nähdä malttaako HIFK jättää rahastamatta Batesilla tammikuussa.

Tämä olisikin mielenkiintoista tietää. Oliko tämä koko try-out tarkoitus hakea meille oikeesti miestä loppukautta silmällä pitäen. Vai oliko taustalla se, että Islanders tarvitsi kaverille paikan jossa pääsee kuntoon. Meillä oli tarve tähän ja kaveri on nyt täällä. Tuleeko näillä tehoilla kutsu nopeastikin back, vai onko meillä kortit tämän jatkon suhteen? Pystyykö joku asian todellista tilaa edes vielä kertomaan.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olihan se oikeasti tuhdissa kunnossa tullessaan.

ok, loivennetaan sen verran sitten että 2 päivää ennen tepsukka peliä mies kummiskin näytti jo kropaltaan urheilijalta ja tämän siis vahvistin hyvinkin lähietäisyydeltä. Herran naamavärkki vaan tuppaa olemaan sellaista mallia (a'la Kurri) että eipä tuo naamakuvissa keijukaiselta näytä milloinkaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
"Tää oli sun tryout, kiva kun kävit. Tossa on Mikko Kivisen puhelinnumero, kysy siltä Tonalinia"

Otetaan nyt yksi näitä tänne, kommentteja 32v NHL-pelurista, ennenkuin Yhtäkään peliä oli nähty mieheltä. Jos voisi lainata veikkaajaakin niin kiva olisi, kun Vesku Rantanenkin ehti haukkua miehen ihan vain yhden kuvan ja videon perusteella. Ja kuinka oli paskin haku ikinä, Nybärille kenkää. No 5. erää 1+4, ihan ok saldo.

Pointtina nyt ei ole ilkeillä kenellekkään, mutta jos tästä lähtien katsotaan parin sadan NHL-pisteen miehet kentällä ennenkuin dumataan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös