Muutokset TPS:n pelaajistossa 2008-2009

  • 125 315
  • 375
Jaahas jaahas, Engren kakkonen... hmmm... No toisaalta, ei siitä Kuokkasesta oikein ollut mihinkään, kun sai näyttöpaikkansa tällä kaudella. Yhtään pistettä ei napannut, joten ei kai Engren siinä huonompi voi olla?
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aalborg antanut kenkää entiselle ykkösvahdilleen Peter Hircshille, joten Tanska taitaa olla Kuokkasen maa loppukauden. Ja pakkohan sitä on pelaajista luopua kun yleisömäärät laahaa tavoitteista perässä. Varmaan lisämuutoksia tulee...
 
Suosikkijoukkue
TPS
Henkilökohtaisesti en ole kyllä pettynyt jos Kuokkanen Tanskaan jää lopullisesti. Eihän tuosta jampasta meille mitään sellaista hyötyä ole, mitä Engren ja Salak ei pysty totetuttamaan. Sen sijaan Tepsin nykyvahdeilla on vielä mahdollisuus nousta joksikin, kun taas Kuokkanen on se kuuluisa Mestistason hyvä ykkönen.

Oikea päätös TPS:n johdolta (varsinkin taloustilanteen huomioon ottaessa). Salakille vain suurin vastuu, kuten alkukaudesta on jo annettukin, ja Engrenille jonkun verran startteja. Näissä miehissä meidän talousongelmainen tulevaisuutemme kuitenkin makaa.
 
Hurme&Mäkinen jälleen bongattu katsomosta. Tuskin mitään tekemistä tämän ketjun kanssa.

Mutta sitten, Kiviharjun seurassa istui myös joku urheilullisen näköinen , mahd jenkki/kanukki , ruskettunu sun muuta . Ihan pelimiehen näköinen. Puhui lontoota Stounin kanssa kovasti huitoen pelikuvioita sun muita. Samassa seurassa myös perustyttö Bostonin paita päällä ja sitte oli muutama muu henkilö seurueessa myös. Bongasiko joku muu?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Joni Töykkälä tps <-> Tero Konttinen Blues

Nyt ratkes maalinteko ongelmat.....
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Joni Töykkälä tps <-> Tero Konttinen Blues

Nyt ratkes maalinteko ongelmat.....

noo.. ainahan seiskapakin voi vaihtaa pois. Ei sitä tiedä vaikka toi ois ihan hyväkin kolmastoista hyökkääjä.

Edit: Lainehan pelas eilen aika hyvin, ja Töykkälä kun on sentteri, niin mihin ketjuun sitä nyt ujutettaisi?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joni Töykkälä tps <-> Tero Konttinen Blues

Aivan loistava veto Sutelalta. Konttisen olisi voinut vaihtaa täytettyyn lokkiin, mutta Filppula pääsee nyt omalle paikalleen laitaan ja Töykkälä ottaa kolmossentterin paikan ja korvaa Rauteen jättämän tyhjiön alivoimissa ja puolustamisessa.

Nyt ratkes maalinteko ongelmat.....

Voi olla. Nyt kun kolmoseen saatiin puolustava sentteri, niin päästään koittamaan esim. seuraavia kenttiä. Kyllä se maalijyvä joltain löytyy.

Erkinjuntti-Johnson-Filppula
Vahalahti-AUK-Suominen
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Minkälainen mies tää Töykkälä on mikä teiltä saatiin? Tuliks meille nyt uus Sinisalo?
Periaatteessa on ollut aina puolustava hyökkääjä. Erittäin hyvä alivoimalla. Pelaa varmasti kuitenkin paremmalla asenteella kuin Sinisalo. Mielenkiintoista nähdä mitä saa aikaan jos pääsee hyökkäävämpään roolin.

Aivan loistava veto Sutelalta. Konttisen olisi voinut vaihtaa täytettyyn lokkiin,
Oikein hienoa että Espoon Blues pystyy tarjoamaan nyt edes Tpsi-faneille ilon hetkiä.
 
Viimeksi muokattu:

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
. Pelaa varmasti kuitenkin paremmalla asenteella kuin Sinisalo. Mielenkiintoista nähdä mitä saa aikaan jos pääsee hylkäävämpään roolin.


Oikein hienoa että Espoon Blues pystyy tarjoamaan nyt edes Tpsi-faneille ilon hetkiä.

Surullista tässä on se, jotta kauden ainoa ilonhetkin tulee siitä, kun joku hölmö vaihtaa Konttisen ihan mihin vain.

Ei kai Virtakaan niin tumpelo, jotta Jonille antas yhtään aikaa hyökkäävässä roolissa, eihän?
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mites putki kulkee?
On ihan hyvä ja energinen luistelija. Oli muuten todella hyvä playoffeissa, ja muistaakseni teki niissä jopa enemmän maaleja kuin runkosarjassa. Kuului Bluesissa ja nuorten maajoukkueessa kapteeniestoon, joten on kyllä joukkuepalaaja. Siis aivan loistava hankita Tpsiltä kun ottaa huomioon mitä anoitte meille vastineeksi. :)
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Konttisen olisi voinut vaihtaa täytettyyn lokkiin, mutta Filppula pääsee nyt omalle paikalleen laitaan ja Töykkälä ottaa kolmossentterin paikan ja korvaa Rauteen jättämän tyhjiön alivoimissa ja puolustamisessa.

Nimenomaan näin. Konttisessa ei menetetä mitään ja jos jätkä olisi lähetetty vuokralle maakuntamatkailemaan ympäri Mestistä/Allsvenskania/mitä tahansa, niin tuskin kukaan valittaisi sanallakaan. Nyt saatiin sentään vaihdossa työmoraalistaan kehuttu entinen junnumaajoukkueen kapteeni, josta voi olla edes hetkellistä iloa. Ei saatu maaliruiskua, tietenkään, mutta vastuu tehoista lankeaakin edelleen aikaisempien "vahvistusten" harteille. Ei tällä siirrolla mitään laajempia ongelmia ratkaista, mutta pieni askel eteenpäin tämä on siitä huolimatta.

Tämän todettuani Konttinen varmaan voittaa Espoossa pakkien pistepörssin, mutta so not.
 

trap

Jäsen
Loistava hankinta, joka tapauksessa. Ko. pelaaja oli aivan liekeissä viime kevään finaaleissa jos en väärin muista.
Ei pelkästään finaaleissa, vaan teki ainakin parissa IFK-puolivälieräsarjan matsissa voittomaalin.

Mitä enemmän lukee teidän turkulaisten kommentteja Konttisesta, sitä huolestuttavammalta tämä siirto kuulostaa. Bluesilla on tällä hetkellä kuitenkin pulaa senttereistä kun Eaves on neljä viikkoa poissa ja Öhman day-to-day -tilassa. Toisaalta myös pakkitilanne on tällä hetkellä todella heikko, mutta Konttinen ei selkeästikään ole tänä syksynä säväyttänyt?

Töykkälähän on Hantalle tuttu pelaaja Espoon vuosilta, joten voi olla, että TPS on halunnut juuri Jompen.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Konttinen ei selkeästikään ole tänä syksynä säväyttänyt?

Konttinen ei juurikaan harkkapelejä lukuunottamatta ole saannut tänä syksynä mahdollisuutta säväyttää, mutta viime kevään pohjalta tämä yleinen negaatio kumpuaa. Osin myös porilaisten kannattajien välitämmän perinnön myötä Konttisen siirtyessä Turkuun.

Yhtä kaikki, ei ole lunastanut odotuksia, joita hieno kausi pari vuotta sitten antoi. Ehkäpä hyvässä seurassa, hyvässä paikassa voi kilahtaa taas kohdalleen, kun saa keskittyä kiekolliseen pelaamiseen.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Seppo/Kuka tahansa kyykyttää! Seppo/Kuka tahansa kiltti. Vielä vaikka Laineen Tomppa Ahon Masaan, jookos?

Ps. Jos Konttinen lukee jatkoaikaa mahtaa miehellä olla hyvä mieli *Vink*
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ps. Jos Konttinen lukee jatkoaikaa mahtaa miehellä olla hyvä mieli *Vink*

Uskon todella olevan hyvällä mielellä. Kontinen nostelee mahdollisesti kannua keväällä. Töykkälää voi asteen verran vituttaa kamppailla ässiä vastaan siitä kuka saa pelata mestiksen voittaja vastaan. Toivottavasti jaksaa tuoda Töykkälä mainostetun asenteen turkuun...
 

Ferneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens, Colorado Avalance
Aivan loistava hankinta! Filppula laitaan ja Jomppe keskelle, niin siihen on hyvä rakentaa kolmoskenttä. Töykkälä on kova taistelija ja tiukkojen pelien mies, joka illasta toiseen hoitaa ruutunsa moitteetta, joskin tämä kausi on mennyt vähän alavireisesti. Kaveri on erinomainen av-pelaaja.

Vaihto Konttiseen - eihän näitä kavereita voi verrata keskenään ei sitten millään. Vaihda Suti vielä Venäläinen Lehterään...
 

RomuLumi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Puolustajan vaihto uuteen hyökkääjään. Hmm...joko meidän loukkaantumis tilanne on hyökkäyksen pelaajilla pahempi kuin ennakoidaan tai sitten on todennäköistä, että joku hyökkääjä on liipasimella. Ihan veikkaus pohjalta sanon, että Hannus ei koko syksyä Tepsissä vietä!

Ihmetyttää kyllä miksi Blues luopui nykytilanteessa keskushyökkääjästä...voisi myös ajatella, että kohta sinne tulee joku korvaava?
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Konttinen on ...

..puolustaja, jolla ei tee yhtään mitään omassa päässä. Ei saa estettyä kertakaikkiaan mitään -> Petriläisen heikompi versio. Hyökkäyssuuntaan veivaa viimeiseen saakka, kunnes menettää kiekon johtuen juuri em. liiallisesta kiekon pitämisestä. Laukausta ei tarvitse sen koommin mainita.

Alunperinkään koko hankinnassa ei ollut järjen hiventäkään ja nyt kaveria ,viimeinkin, tarjotaan minne tahansa missä vaihdossa saisi edes jotain.

Erinomainen kauppa TPS:n kannalta. Töykkälä muistini mukaan on kova taistelija, jolla asennetta riittää. Jos vaikka saisi tartutettua saman osalle TPS:n pelaajistakin.

Pitää muuten erikseen mainita tässä, että Eloranta oli erittäin hyvä eilisessä Pelicans -ottelussa. Tuli tuossa vain asenteesta mieleen.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Töykkälä-Konttinen -treidi on hieno homma. Kauhistutti joka kerta katsoa kun Konttinen meni hakemaan kiekkoa omista ja vastustajan hyökkääjä polki vauhtia ajaakseen Tertzin mäsäksi. Kovin usein Tero lenteli. Sitä paitsi meiltä löytyy riveistä Kluuskeri, joka on aika samankaltaisesti kiekollinen pakki jolla on omissa vaikeuksia.

Ei nyt ruveta huhuilemaan, mutta Venäläisen voisi vielä vaihtaa Niko Mikkolaan, jonka kuukauden soppari Lausanneen on katkolla ens kuun alussa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Töykkälä-Konttinen

Ensinnäkin täältä myös kiitos Sudille, tämä on mun TPS! Hienoa, että päästiin tulevaisuuden potentiaalisesta nhl-pakista eroon.

Meidän itseasiassa kannattaisi tehdä tällasia NHL-tyyppisiä treidejä seurojen välillä nyt enemmänkin. Lähtölistalle voisi laittaa vaikka Venäläisen, Johnsonin, Sinisalon kasvamaan korkoa muualle. Johnsonin hankinta on vituttanut oikeastaan loppukesästä lähtien.
Kookoosta meidän pitää ensinnäkin ottaa omamme eli Rauteen Miguel. Sitten vaan liigasta ja muualta etsimään meille halukkaita tulijoita peliajan puutteessa.

Kyllä olisi muuten sellaisille nimille käyttöä kuin Teemu Laine, Ivan Huml/Rob Shearer, tosin pelaakohan Robert vielä jossain huru-ukkojen sarjassa? Mites Matias Metsärannan laita?
 

TPS89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, KaKiPo & Leijonat.
Ei nyt ruveta huhuilemaan, mutta Venäläisen voisi vielä vaihtaa Niko Mikkolaan, jonka kuukauden soppari Lausanneen on katkolla ens kuun alussa.
Tähän eritt. sama. Vituttaa vieläkin urakalla kun ei saanu jatkosopparia ja vitutus vaan kasvaa jos menee johonki toiseen liigaseuraan. Vetää jokasen taklauksen loppuun ja pakon tullen tekee myös niitä maaleja varmasti hanakammin ja paremmalla viimeistelyllä ku Hannus tai Venäläinen on tehny/tekee.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
Ei nyt ruveta huhuilemaan, mutta Venäläisen voisi vielä vaihtaa Niko Mikkolaan, jonka kuukauden soppari Lausanneen on katkolla ens kuun alussa.

Ei voi vaihtaa. Hantalle ei Niko kelpaa. Olisi ollut tarjolla erittäin halvalla, mutta sanonnee asiat turhaan suoraan, kun ottaa pannuun eikä sellainen kelpaa kaveriHantalle.

Venäläinen tulee vielä. Jahka vaihdetaan auttaja oikeaan valmentajaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös