Ne "muut joukkueet"

  • 139 156
  • 378

Kai-Sakari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panelian Raikas
Ilves: Sami Torkin veitte, siitä olen säserä ja kannan kaunaa vielä pitkään. Sanoin muuten Tokelle "moro!" Pitsiturnauksessa. Hieno Corvette on. No nyt vaihtui jo puheenaihe=Neutraali.

Todistajien läsnäollessa voin huoletta todeta, että sanoit paljon muutakin ;) Mutta kyllä, Vette on on ihan Token näköinen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kokeillaan nyt sitten:

Blues: Asenteeni Bluesia kohtaan muuttui täysin viime kauden aikana. Ennen HMV, sitten äkisti taisteleva ja sähisevä yhdistelmä. Olen edelleen vakuuttunut, että olisivat kääntäneet finaalisarjan ilman Bb:n keskialue-imaisua. Normaalisti hallissa huono tunnelma

Hifk: Se "isompi" Ässät. Ikävä penailua. Olisi ollut hienot finaalit 05-06, jos olisivat kukistaneet kerhon.

Jokerit: Pisteitä niiltä ei paljoa saa, mutta viime vuosina olen rikastunut paljon lyömällä häikäilemättä stadilaisten kanssa vetoa siitä, että Kärpät on TAAS se parempi joukkue. Aidosti hyvä fanimeininki, tosin muuten hallissa tosi huono tunnelma. Kärppien menestyksestä huolimatta se ainoa "rahajoukkue". Vie Hifkiltä pelaajia.

Kärpät: Kiistatta liigan kovin joukkue. Sinänsä aika HMV. Kuuselasta plussaa. Jokeri/Blues/Hifk/JYP-fanien optimismista huolimatta vie taas kannun. Valitettavasti.

Pelicans: Ykkössuosikki Ässien jälkeen. Oiva osoitus siitä, että vaikeuksien jälkeen pienempikin joukkue voi pelata uskottavaa ja hyvää kiekkoa. Suuri pettymys, ettei voittanut Jokereita viime keväänä.

Ilves: ehkä vähiten kiinnostava joukkue. Hieno ja pitkä historia. Raipe ja Sonja.

Tappara: En tykkää, vie yleensä Porista pisteet. Koen Hakametsän vaikeammaksi paikaksi ryöstää pisteitä, kuin esim Raksilan tai Jaffan. Eeppinen draama 05-06keväällä Ässien kanssa. M.Leinonen: Ämmä ?

Kalpa: On vahvistunut kovasti ja viime kaudella vei jo pisteitä. Jotenkin vielä on pientä ylimielisyyttä siihen suuntaan. No, ehkä se kauden aikana karisee..

Lukko: Ei ole Lukkoa ilman Ässiä ja toisin päin.

TPS: Uusista osakeanneista huolimatta dinosaurus on kuolemassa. En vielä osaa sanoa tuleeko ikävä. Tv:stä katsottuna Tuton pelit näyttävät olevan tunnelmaltaan parempia.

Jyp: Rummutus. Muuten en tykkää, toki pleijareissa toivoin tiputtavan Tapparan. Haukkuvat porilaisia junteiksi. Näin paljasjalkaisena helsinkiläisenä voin "siirtää" jyväskyläläiset samaan kategoriaan:)

HPK: Kivikova kotitaika, pl edellinen kausi. Sikakatsomo ylimainostetuin faniporukka (ja todella pieni,paikan päällä tätä ihmettelin), esim Jokerien katsomo selkeästi parempi. Mieleen tulee kanssa se läski siellä keskellä..

Saipa: Sympaattinen pikkuseura. Liian usein vain taistellaan samoista pisteistä. Viime kauden peliesitykset olisivat saaneet riittää pidemmälle. Sisukasta menoa. Juoppo ex-valmentaja
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ei sitä lasketa tunnelmaksi, jos SM-Liigan finaalissa pelaavalle joukkueelle taputtaa melkein koko halli.

Jätin tarkoituksella nuo kevään pelit mainitsematta, ettei kukaan tulisi niistä huutelemaan.

Niin no, joidenkin mielestä on varmasti tunnelman kannalta parempi jos 20 janaria hakkaa rumpua kuin että 30 ihmistä seisoo ja laulaa.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Lukko: Ei ole Lukkoa ilman Ässiä ja toisin päin.

Tiedän, ettei näihin saisi ikinä missään nimessä tarttua, mutta...


Mitä ihmettä tuo tarkoittaa? Ässien olemassa olo ei vaikuta mitenkään Lukon toimintaan. Vai onko Ässillä ja Lukolla yhteinen omistaja tai jotain mitä en tiedä?

Jos kaudessa pelataan vastakkain se 5-8 peliä ja niistäkin vain osa Raumalla, niin mitä ihmettä se noin 2000-5000 Porilaista katsojaa antaa Lukolle jotain sellaista mitä ilman Lukko ei pärjää? Ja sama kysymys, mutta joukkueet ja kaupungit toisin päin.

Lukko ei ole mitenkään riippuvainen Ässien olemassa olosta. Sama kuin sanoisitte, että jos Jokerit siirtyy liigasta vaikkapa Keski-Euroopan sarjoihin, niin HIFKin toiminta loppuu.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mukava huomata, kuinka vihattu Kärpät on :)

Blues: Matikaisen johdolla noussut mielenkiintoiseksi joukkueeksi. Olisin suonut jopa mestaruuden viime vuonna, jos bensa olisi riittänyt. Joidenkin fanien käsittämätön antipatia Kärppiä kohtaan tosin hieman vaimentaa Bluesin "ihailua".

Jokerit: Aina mukava voittaa Hjalliksen porukka. Mestaruutta ja kansainvälisyyttä haetaan kovin epätoivoisesti. Sinänsä säälittää, sinänsä tulee hyvä mieli.

HiFK: Sarjan "kovin ikinä missään porukka", joka on tietenkin mukava voittaa. Ehkäpä sytyttävin vastustaja varsinkin ensi kaudella. Pitäisi olla SM-liigan mahtiorganisaatioiden joukossa, mutta niin se vain menestys kiertää Nordiksen.

Pelikaanit: Nostanut profiiliaan hurjasti viime vuosina. Soisin menestystä. Aktiivinen pelitapa ja muutama taitava yksilö miellyttää.

Ilves: Aina jotenkin väritön joukkue, joka ei herätä mitään tuntemuksia. Oli joskus kauan sitten voittamaton, mutta kuka muistaa sen ajan? RAIPE

Tappara: Rauno Korpi ja 80-luku. Vladimir Kamesin telominen(sorry, ei vaan unohdu tämä katkera peli ja liigakarsinta). Janne Ojanen

Kalpa: Kärppien heittopussi viime vuosina. Siirsi Kärppien menestystä hieman myöhemmäksi 90-luvun lopulla. Uusi tuleminen Sami Kapasen johdolla? Juha Junno

Ässät: Ärhäkkäät fanit ja loppumaton usko joukkueeseen. Ylimielisyydestä tuli kuittia paljonkin Oulun suuntaan, mutta kuinkas kävikään yhden hopean jälkeen. Yksi kaikkien aikojen vieraspeleistä Kärpiltä sillä yhdellä(Ässien) divarikaudella, kun hakivat jonkun 7-8 voiton Porista. Kuuntelin Radiosta ja olin ekstaasissa.

Lukko: Pelaa jotenkin alle rajojensa. En ole koskaan hirveästi tykännyt. Johtuu ehkä siitä, että nousi aikoinaan Keskisen johdolla liigakarsinnassa 0-4 tilanteesta voittoon ja osittain murskasi unelmat noissa karsinnoissa.

TPS: Divariaikana tänne karkasivat Kärppien lahjakkuudet. En tunne mitään sympatiaa nykyisessä ahdistuksessa, vaikka Tepsiä symppasin TPS-Jokerit liigassa ysärillä.

Jyp: Muutama todella ärsyttävä JA kirjoittelija tulee mieleen. Kärppien ylimielisyydestä jauhavat, vaikka itsekään eivät tässä asiassa mitään puhtosia ole. Joukkue sinänsä mielenkiintoinen ja hankala vastus Kärpille aina.

HPK: Yleensä positiivisia ajatuksia herättävä joukkue. R.Y pelleily tosin laskee arvostusta pahasti.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lukko - Ei sitten anna henk.koht. mitään tämä joukkue. On siellä PYHin alapuolella sarjataulukossa.
-----

Vaikka joka kausi vaittavat etta liiga on tuotteena heikentynyt, nayttaa silta etta edelleen kuitenkin se kiinnostaa myos uusia faneja. Hienoa nahda etta teitakin on, toivottavasti kiinnostus sm-liigaan jatkuu tuon ensimmaisen kaudenkin jalkeen!
 

NiXu89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Ry
Blues: Maku Bluesiin meni aikalailla viime vuosina kun rahaa meni ja miinukset kuitattiin, nykyään kai olosuhteidenkin pakosta yritetään rakentaa muunkin kun rahan päälle.

HIFK: Ainoa seura joka nousee sääleistä suurimmaksi mestarisuosikiksi(faniensa mielestä) kauden ensimmäisen voittoputken koittaessa, kuitenkin HIFK on perinteikkäämpi ja siten mieluisampi joukkue Helsinkiläisistä.

Jokerit: Rahalla saa ja hevosella pääsee, ei herätä minkäälaisia tunteita ja fanit pitävät huolen siitä että itse en pidä. Yhtään.

JYP: Loistavaa, pieni seura noussut ylempään keskikastiin nopeasti, toivottavasti menestystä tulee jatkossakin. Toivoisin kyllä että fanit eivät leijailisi ihan niin korkealla.

KalPa: Sympatiat jumbolle, meille tosin pahin vastustaja mitä löytyy.

Kärpät: Vähän HMV-joukkue ja jatkuva menestyskin alkaa jo kyllästyttämään.

Lukko: Toivoisihan sitä Lukollekkin välillä menestystä, pisteitä omissa papereissani tosin vie taustalla hääräävä yritys.

Pelicans: Jos pitäisi valita joukkue jolle mestaruuden soisin omieni lisäksi, se olisi tämä.

SaiPa: Hyvin pieni Saipa aina pyristelee, iso peukku sille.

Tappara: Rakas vihollinen. En pidä sitten yhtään, mutta kunnioitan.

TPS: Harmi että näin perinteikäs seura konttaa, toivotaan parempaa huomista.

Ässät:kts. ^^

HPK: Ennen aina *itutti kun Hpk menestyi pienellä(?) budjetilla, viime kausi osoitti Jalosen merkityksen Hpk:n menestyksessä, ehkä ensi kausi näyttää että Hpk pärjää ilman Jalostakin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tiedän, ettei näihin saisi ikinä missään nimessä tarttua, mutta...


Mitä ihmettä tuo tarkoittaa? Ässien olemassa olo ei vaikuta mitenkään Lukon toimintaan. Vai onko Ässillä ja Lukolla yhteinen omistaja tai jotain mitä en tiedä? ..

Anteeksi nyt kauheasti, jos erehdyit luulemaan provoksi. Lähinnä viittasin siihen, että joukkueittemme välinen viha-rakkaussuhde on olennainen osa koko liigakautta.
Yksi kauden kohokohdista on kauden avaus. -> Muutaman pelin jälkeen alkaa uhoaminen ja kuittailu, jos toisella on mennyt hyvin/huonosti -> Loka-marraskuun loppuun mennessä kaikki mahdolliset JA:n "tappeluketjut" yms ovat täyttyneet satakuntalaisfanien väännöistä (yleensä tämä alkaa jo Pitsin jälkeen, "ketä Toporotta taklasi ja miksi"..jne). -> Tammikuussa spekuloidaan olisiko mitenkään mahdollista kohdata pleijareissa -> Keskustelu hyytyy helmikuussa Ässien hyytyessä pois sääleistä, raumalaiset lisäävät löylyä -> helmikuun lopulla-maaliskuussa Lukkokin tipahtaa, porilaiset kuittailevat vahingoniloisina (fanit muistelevat kuka vei enemmän pisteitä keskinäisistä). -> muutama viikko hiljaisuutta ->kauden loputtua alkaa vääntö pelaajasopimuksista ja kuka-pesee-kenet-pitsissä..

Ja joka vuosi muiden joukkueiden fanit protestoivat kovaan ääneen, mikseivät modet saa meitä vieläkään kuriin...:)
Ymmärrätkö jo pointtini?
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Anteeksi nyt kauheasti, jos erehdyit luulemaan provoksi..(clip)... Ymmärrätkö jo pointtini?

En luullut provoksi ensinkään. Ehkä kyllä annoin vastaukseni niin luulla.

Ja tuo pointti on ymmärretty, mutta siltikään kausi 90-91 ,vaimikäseoli kun Ässät divarissa oli, ei ollut yhtään huonompi/parempi kuin muutkaan. Itse en jäisi kaipaamaan Ässiä, jos ne liigasta poistuisivat. Mutta jatketaan vaikka YV.llä. Ei tarvi noiden muiden joukkueiden fanien taas kiristellä hampaitaan.

Mielipiteitä silti kaikki.
 

Wluh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pienet ja sympaattiset
Hyvä ketju.

Blues - Entinen sympaattinen jengi, mutta menestys on syönyt sympaattisuutta. En osaa sanoa, onko lintu vai kala.

HIFK - Liigan "brändein" ja värikkäin joukkue.

HPK - HMV, jolla satumainen onni.

Ilves - HMV

Jokerit - Rahajoukkue, mutta osaa myös kontata tarvittaessa, eikä ole Kärppien tapaan ikimenestyjä.

JYP - Ennen edelliskautta todellinen HMV, mutta nykyään yksi mielenkiintoisemmista seuroista.

KalPa - Sympaattinen. Mielenkiintokin kasvanut rutkasti uusien vahvistusten myötä.

Kärpät - Aikoinaan sympaattisin jengi liigassa, mutta menestyksen ja ylivoimansa myötä noussut ykkösinhokiksi. Voittanut jo oman osansa ja liikaakin. Toivottavasti konttaa ensi kaudella tai tippuu Mestikseen liigaa pilaamasta.

Pelicans - Sympaattinen. Lähti aivan pohjalta hienosti lentoon.

SaiPa - HMV. Yleensä diggailen altavastaajista, mutta SaiPa on jotenkin niin steriili, että...

Tappara - HMV

TPS - Vanha inhokki, nykyään konttaamisen ja uuden tulemisen perusteella ihan sympaattinen ja mielenkiintoinenkin.

Ässät - Lukon kannattajille tyypillinen viha-rakkaussuhde. Ihannetilanne on se, jossa Ässät pääsee puolivälieriin, välieriin tai finaaliin ja tippuu niissä Lukolle.


Mielenkiintoisin ottelupari on luonnollisesti Lukko-Ässät. Vastenmielisin Ilves-SaiPa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hyvää settiä ketju täynnä... :D

Blues: Oli pitkään se pk-seudun kolmosjoukkue mitä menestykseen tulee, mutta sillä saralla tekemässä tuloaan. Silti, imagollisesti tulee aina olemaan se kolmosjoukkue. HMV edelleen. Jostain kertoo se, ettei viime kauden välierissä Bluesille häviäminen vituttanut kuin pari tuntia.

HIFK: Rakas vihollinen. Ilman julleja ei olisi Jokereita. Fanit leijuu perinteillään vaikka todellisuudessa IFK:n perinteinen ryminäkiekko on loistanut jo useamman vuoden poissaolollaan.

HPK: Resursseihinsa nähden hyvin menestynyt joukkue Suomen ykkösjunttilasta. Järkkärit makkarapalkalla toimivia HPK:n kannattajia ja sen huomaa, kun olet vierasjoukkueen kannattajana käymässä tuolla nappiverkkarien ja karjala-lippisten luvatussa kaupungissa. Sikakatsomo on vain vitsi!

Ilves: Se Mansen legendaarisempi joukkue. Edellinen mestaruus tosin jostain pronssikaudelta. Raipe ja Sonja!

JYP: Joukkue, jonka kannattajien mopo keulii usein rajustikin. Viime vuosina hyviä siirtoja pienellä pelaajabudjetilla. Pysynee kuitenkin jatkossakin vain ohituskaistalla, kun mitalipeleihin pääsystä kisataan.

Kärpät: Kiistatta liigan paras joukkue ja organisaatio tällä haapaa, mutta silti melko HMV, varsinkin nyt, kun Pesonen ja Hyvönen suksivat kuuseen Oulusta. Pelipaidat liigan rumin tilkkutäkki.

Lukko: Rauman on pakko olla Suomen tylsin kaupunki, sillä siellä ihmiset jauhavat kesälläkin vain jääkiekosta netin keskustelupalstoilla. Joukkue, joka kasaa vuodesta toiseen ihan hyvän joukkueen, mutta silti aina jokin menee perseelleen.

Ps. Opetelga buhima.

Pelicans: Jos jollekin joukkueelle pitää jakaa sympatiapisteitä, niin ne menevät Kaaneille. Fanikulttuuri kukoistaa Lahdessa ja joukkueellakin tekemisen meininkiä Aravirran johdolla. Viime keväänä Jokerit ja Pelicans tahkosivat huikean playoff-sarjan. Ensi keväänä uusiksi?

SaiPa: Liigan pahin HMV pelipaitoja myöten. Virtasen Jonne, Pulkki ja Toporowski tosin tuovat hiukan väriä tähänkin sakkiin.

Tappara: http://img159.imageshack.us/img159/2430/animaatio3mg7.gif

TPS: 90-luku, hunajata, hunajata jne. Ikävä on niitä aikoja ja finaalivääntöjä. Nykyisin valitettava alennustila käynnissä. Takavuosina sitä aina toivoi TPS:n floppaamista, mutta nyt pitää toivoa, että turkulaiset nousevat syväkyykystä vielä jaloilleen.

Ässät: Samat sanat kuin raumalaisten kohdalla. Eikö Porissa todella ole kesäisin muuta tekemistä kuin kirjoitella sivutolkulla spekulaatiota ensi kaudesta? Sinänsä ihan sympaattinen joukkue, joka on pahassa alakierteessä.
 

Jopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei pidä ottaa liian vakasti, tämä on lähinnä lista, siitä, mitä minulle ekana tulee mieleen näistä jengeistä.

Blues: Ennen vähän HMV-jengi, jonka konttailuille oli mukava nauraa. Viime aikoina ollut paljon hyviä keskinäisiä, eikä enää aika häviäkään IFK:lle, mikä on tietenkin plussaa. Tuleva kausi mennee epäsymppaamiseksi, kostoksi viime keväästä. Ei mikään paikallisvastustaja.

HIFK: Mitä julleista voisi sanoa? Jakaa vastenmielisimmän joukkueen tittelin Ruotsin maajoukkueen kanssa. Ärsyttävin "maalibiisi" ikinä missään, aina vituttaa, jos sen sattuu vahingossa urheiluruudusta kuulemaan. Onneksi ovat räpeltäneet viime vuosina aika tehokkaasti Penan johdolla, toivottavasti viimeaikaiset muutokset olivat näennäisiä, eikä oikeata kehitystä pääse tapahtumaan. Mahdollisesti paskimmat ulkomaalais- ja veskarihankinnat, ainakin odotusarvoon ja palkkaan suhteutettuna. Voisi viettää yhden kauden divarissa, mutta sitten tarvittaisiin taas takaisin tuomaan paikallisjännitettä. IFK:n konttaamiselle on mukava nauraa, huippuhetkenä lock-out kauden Lukko-sarja. Vituttaa ja sytyttää aina.

HPK ry.: Pronssikerho, farmiseura ja toivevälierävastustaja. Ollut pitkään Jokereille mieluisa koti- ja playoffvastustaja, sekä tuottanut paljon hyviä pelaajia, Jokereihin ja noin yleensä. Viime kausi oli pohjanoteeraus, eikä Tukka-Jukka nosta osakkeita. Rinkeleitä jäälle.

Ilves: Raipe ja Viitakoski, muuten aika HMV. Kerhon lisäksi se toinen, joka häikäistyy Areenan kirkkaista valoista. Mieluisa pleijarivastus. Tamperelaisista se mukavampi.

JYP: Haastaja, joka on pystynyt usein tuottamaan päänvaivaa molemmille Helsinkiläisille. Aika neutraalit tunteet Jyppiä kohtaan.

KalPa: Paperilla usein heikoin vastustaja, mutta kentällä ei. KalPalle pitää hävitä ainakin kerran kauden aikana, ja nihkeillä vähintään toinen peli. Jokeripelaajilla on ilmeisesti joku KalPa = vapaapäivä assosiaatio. Mielenkiintoista nähdä, mitä saavat paremmalla kokoonpanolla aikaan.

Kärpät: Antipatioita since kevät 2001. Oulun käsikiekkoilijat, "puolen Suomen joukkue" jne. Kärppäpelaajissa vituttaa eniten se, etteivät ne lähde heti yhden onnistuneen kauden jälkeen NHL:ään tai Ruotsiin. Tekisivät kuten kaikki muutkin! Voittoputki katkeaa tänä vuonna.

Lukko: Ihan symppisseura. Käsitystä vahvistanut se, että Lukko on ollut IFK:lle usein ikävä vastustaja. Ehkä vähän symppaan.

Pelicans: Aika HMV, ärsytti Komarovin ja Sihvosen lesoilut viime keväänä. Hyvin pysy Leino kurissa, joo. Pelicans KalPan ohella toinen perinteinen kompastuskivi.

SaiPa: Ihan sympaattinen seura idästä, joka tosin vieraissa pelaa uskomattoman puuduttavasti. Naapuri on kaatunut tähän aitaan useammin kuin me, siitä plussaa.

Tappara: Tamperelaisista vastenmielisempi. Oranssit peliasut, Ojanen ja kahvakiekko. En vain pidä.

TPS: Vanha vastustaja, joka on romahtanut täysin. Ei enää herätä suuria tunteita, valahtanut HMV:n puolelle. Aina kerran kaudessa toistuva "Mitä, vieläkö Kipru on siellä?"-ihmetys. Varmaankin ainoat fanit, joita ei vituta, jos kutsuu Jokerit-TPS -pelejä hegemoniaotteluiksi.

Ässät: Kuuluisi tasonsa puolesta divariin. Ei herätä juurikaan tunteita.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Blues: Kiekko-Espoo, Matinkylä, Salonoja. Kasvukipujen kautta huipulle. Onko TODELLA fanaattista Blues-fania olemassakaan? Peter Aholan jatkoaikamaali vitutti silloin joskus Äijänsuolla.

HIFK: Päinvastoin kuin Bluesilla, IFK:n fanikulttuuri on ääri-fanaattista. Stadin seuroista kiinnostavampi. Nordiksella sattuu ja tapahtuu. "Pentti on pelle"!

HPK: Sikakatsomon mahtavat karjut. "Ikuinen" pronssijoukkue. No joo, yksi mestaruus mutta toista ei tule.

Ilves: Kahmi mestaruuksia joskus maailmansotien jälkeen. Viime vuosikymmeninä hiljaista. Sympaattisempi tamperelaisista.

Jokerit: Hjallis, Teemu, Wade, Keke, Otto ja tietysti katsomosta Pave. Vituttanut vuodesta 1992.

JYP: Jotain sanottavaa pitiäisi tästäkin porukasta keksiä. Mieleen tulee vain kolme kirjainta: HMV.

KalPa: Jumbo, mutta toivottavasti ei enää tulevina vuosina. Kapasen Hannes on äijä!

Kärpät: Divarin syövereistä Euroopan eliittiin. Menestysresepti taidolla tehty. Vituttaa vain ne Junnon mestaruustuuletukset jäällä.

Pelicans: Kiekko-Reipas, pari konkurssia ja sitten Pelsu. Todellista menestystä odotettavissa viimeistään vuonna 2020.

SaiPa: Sputnikin taival katkeaa usein kuin kanan lento. Ei pelaa kusipäistä kiekkoa, vaikka Etelä-Karjalassa on joskus niin mainostettu.

Tappara: Korven Rane ja porkkanapöksyt. Perinteikäs manselainen, mutta jostain syystä vastenmielisempi kuin Ipa.

TPS: Takavuosien kestomenestyjästä sympaattiseksi pikkuseuraksi. Jos "oma" joukkue jätetään pois laskuista, voisin mieluusti tunnustaa mustavalkoista väriä hunajan kera. Eli Tepsille peukut täältä!

Ässät: Vihollinen, eikä aina niin rakas sellainen. Kova uho ja aggressiivisuus ainakin katsomossa. Termi porilainen hulluus taitaa olla perua jostain 70-luvulta, jolloin Isomäen hallissa oli -17 pakkasta ja Vellu dominoi kentällä.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jokerit: Paikallisvastustaja. Vähän naureskellut aina tälle tiimille, varsinkin 90- luvun räikeät peliasut. Lisäksi ei voita nykyään onneksi mestaruuksiakaan. Mutta pitäähän se rakas paikallisseura olla kilpailemassa ja tiukkoja kovia vääntöjä paikalliset ovat. Eniten Jokereissa on vihastuttanut nämä fanikokelaat, jotka eivät ole nähneet huonoja aikoja. Nämä nuoret ikijokerit/flintstonet ja muut aika nuoret tyypit jotka fanijoukkoineen joka kausi hajottavat paikkoja jossain päin Suomea. Ehkä eniten satunnaiskannattajia keräävä joukkue Suomessa. Jos ei muuta keksi menestyäkseen niin ostaa IFK:n koutsin ja pelaajat ja kauden jälkeen hopea kaulassa jäädyttää Tikkasen pelipaidan, se on kulttuuria ala Harkimo.

Jokerit on varmaan ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa Suomen vihatuin, noista ylläolevista teksteistä päätellen. IFK:ta yllättävän moni symppaa, ja monessa maakuntejengissä lipuista IFK:ta vastaan pitää maksaa extraa.

- Lukko, ehkä suurin HMV liigassa. Paljon niillä rahaa on mutta taistelevat säälipoffeista vuodesta toiseen Ässien kanssa. Ostelee aina ajoittain Ässien ykköskentän ja koutsit. Aika hukassa ovat pelikirjat ja muut. Rauma tosin on sympaattinen kaupunki näin muuten. Välillä räväyttänyt esim työsulkukauden Rolosonit jne

-HPK. Se pieni amiskaupunki sielllä jossain. Sikakatsomo on HPK pienoiskoossa eli aika kova vitutus. Aikuiset juntit jotka eivät osaa käyttäytyä ja viskovat varmaan pikkutyttöjä jollain metallinputkilla. Sympaattisuutta ansainnut kovalla taistelulla isoja seuroja vastaan. Nykyään ei löydy fiilistä tätä jengiä kohtaan.

- TPS. Hyi saatana, vihaan enemmän kuin Jokereita. Peruuttelulla,vastaiskuilla, taitavilla pelaajilla, yv;llä ja kuumilla veskareilla voitti mestaruuksia, mutta yleisöä tai intoa ei näy missään. Kovasti rahaa käyttivät ja olivat saakutan ylimielisiä, nyt jäljellä ei ole glooria mutta puolityhjä areena se pysyy vuodesta toiseen.

KalPa: Ehkä tähän liian puolueellinen. Taisteleva ilme, hyviä pelaajia tuottanut maailmalle. Miinusta ainainen selittely ja itkeminen. Panostanut pienellä riskillä, toivottavasti pärjää.

JYP: Vaikea IFK:n saada pisteitä. Oli hirveä sumppujoukkue. Sekin panostanut ja taistelee mitaleista. Wallinheimolle aina sympatiapisteet.

Kärpät: Vastavoima pääkaupunkiseudulle. Vuonna 2004 syötätti karvaan kalkin game 5:ssä, oltaisi ehkä menty 3-1 jatkoon jos Lundellin hermot olisivat kestäneet. Ei kun mä lähden tuolla maalintakana käymään. Hiton sympaattinen vaikka on iso ja voittaa aina. Kurittaa Jokereita myös säännöllisesti.

Blues/Tappara: Jaa-a ei ihmeitä. Tiukkoja matseja.

Saipa: Pieni idästä, taistele kovasti ja on aggressiivinen. Pelaa fyysisesti, kova sarja oli 2006.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
HIFK: Ei enää herätä kiinnostusta kuten takavuosina. Brändiä ei ole päivitetty ja perinteet taitaa olla ainut mistä seura on ylpeä.
Fanit takatukkaisia punaniska-julleja, jotka eivät KOFF-päissään tunnistaita suomenkielisestä karttakirjasta yhtään paikkaa Keravan pohjoispuolella.


Jokerit: Isolla rahalla ryöstökalastetaan maakuntajoukkeiden parhaat pelaajat kun omiin junnuihin ei luoteta.
Kannattajakunta muuttunut valkokaulus-firmalippulaisista sämpylöitä puolittaviin liimanhaistelijoihin. Jos ei muuten vituttaisi tarpeeksi niin näyttäkää Hjalliksen naamaa.


Blues: Stadin viljapeltojen keskeltä ponnistava perinteetön ostojoukkue, joka on kultalusikka suussa syntyneen makkaraperijän pikku harrastus.
Kannattajat Jokerileiristä siirtyneitä diplomi-insinöörejä ja ekonomi isien 7-vuotiaita esikoisia. Molemmat ymmärtävät lajista yhtä paljon.


Pelicans: Inhokki nummer uno. Autovarkaiden ja tinnerin imppaajien kaupungin ylpeys. Raha-asioita osataan hoitaa yhtä hyvin kuin mustalainen työnhakuilmoituksen. Sitten liigan pitää olla vippaamassa että saadaan sovitut pelit pelattua. Fanit on väkivaltaisia vittu-markoja, jotka huutaa vittua ja tappelee vaikka puhelinpylvään kanssa parkkipaikalla järjestysmiesten poistettua heidät katsomosta.


Ilves: Ollaan niin perkeleen virtuooseja ja vekkuleita velikultia, sitä samaa ollaan oltu jo 1800-luvulta asti jolloin Raipe pelasi a-junioreissa. Menestys ajalta jolloin ukki tappoi ryssiä raatteenteillä. Faneissa muutama jääkiekosta ymmärtäväkin poikkeus mutta pääasiassa s-vikaisia lapsia ja lapsenmielisiä Tesomalta.

Tappara: Timo Jutila meni treenien jälkeen jäähoviin kaljalle. Kalja maksoi 19 markkaa. Viimeisen tuopin juti osti markan kolikoilla. Jotenkin sympaattisempi
Tamperelaisjoukkue.

HPK: Noussut oksetusasteikon kärkipäähän. Jos kommentoi väärään sävyyn HPK:n joukkuetta, huomaa yksityisviestilaatikossa viestin nimimerkki Moderaattoreilta. Ollaan muka mukava pikkujengi ja samalla kusetetaan verottajaa ja liigaa minkä ehditään. Suurin osa faneista heittelee kiviä vierasjoukkueen kannattajia, huutavat tuomarille "heiiii" kun oma rusettiluistelija kompastuu siniviivaan ja yrittävät vittuilla kaikelle mahdollisille kohteille vaikka oma älyllinen kehitys on jäänyt apinan alapuolelle.

Kalpa: Puh-huu sav-voo, luis-telloo kov-voo. Ei suuria antipatioita. Se ainut fanikin on ihan sympaattisen oloinen reppana.

Ässät: Entisaikojen HIFK lisäksi toinen liigan sikajoukkueista. Joka asiaan etsitään Pori vs. muu Suomi asetelma. Kannatajista vain 10% käynyt Porin ainoan lukion eikä ole telakalla duunissa. Ässien neanderilaiset kannattajat voisivat ottaa ottelun Lahden vatipäiden kanssa ja maailma olisi taas paljon parempi paikka elää.

Lukko: Pitäähän siivoojillakin olla oma jääkiekkojoukkue. Vuodesta toiseen pölypalleroilla tienatut tonnit tungetaan floppeihin. Ainut joukkue liigasta joka maksaa palkkaa yli 100 k€ 0+3 tehohyökkääjälle. Vieläkö Maukka Kuusisto on jengissä mukana, Eepi ainakin on? Kannattaako tätä joukketta oikeasti joku? Niitä muutamaa ässä-alueelle kirjoittavaa trollia ei lasketa.


TPS: Hunajata, hunajata. Seuraa taitaa johtaa Nalle Puh. Entisaikojen dynastiasta on onnistuttu tössimään surkuhupaisa HMV-joukkue. Kannattajat uskovat varmaan joulupukkiinkin kun toimitusjohtajan kusetukset menevät kerta toisensa jälkeen läpi. Ei silti, sehän on niille omahyväisille turkkulaisille aivan oikein!

Jyp: PYH.

Kärpät. Puolen suolen joukkue. Junnon naama alkaa vituttamaan. Menestystä on tullut jo liikaa. Toivottavasti nyt haukkaavat paskaa, ettei lestat ylpisty liikaa.
 

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Töissä oli äärimmäisen paskamainen päivä, mutta onneksi tän ketjun lukeminen piristi ennen ulkoilemaan lähtöä.

Blues: Ennen pelaajien ja perinteiden hautausmaa, nyt matseja tätä vastaan voi jopa odottaa. Ei edelleenkään perinteitä, mutta nuorissa lienee tulevaisuus.

HIFK: Arkkivihollinen, jolle ei sympatiaa heru. Brändikiekkoa, joka ei kuitenkaan ole kaukalossa viime kausina näkynyt. Peto, jota en ole oikein koskaan tajunnut, katosi paidasta. Vaakunalla on perinteitä.
EDIT: Mihin perustuu väite Suomen uskollisimmat fanit? Millainen fani se on joka takkinsa kääntää?

HPK: Tämä joukkue on aina puistattanut minua. Puistatusta ei vähennä junttimaiset, kaikesta ruikuttavat fanit. Joskus näille häviäminen on vittumaisempaa kuin HIFK:lle häviäminen.

Ilves: Nuorennusleikkauksesta huolimatta edelleen Suomen Detroit Red Wings: vanhoja miehiä pelailemassa. Kaikesta huolimatta nuo molemmat joukkueet tuovat minulle vanhanaikaisuuden mieleen, en tiedä miksi.

JYP: Ennen näitä tuli sympatiseerattua enemänkin, mutta jyväkyläläinen ylimielisyys ja lehmänkellot alkoivat ärsyttämään. Brasiliassa on karnevaalit kerran vuodessa. Viekää kattilanne sinne.

Kalpa: Kapanen. Kuopioilainen optimisti fanien keskuudessa: omiin uskotaan. Kuopiossa on vaan ollut ongelmia menestyvien joukkueiden kasaamiseen sarjassa kuin sarjassa Kalpa, Kups, Puijon Pesis... Mitä siinä kaupungissa tehdään väärin?

Kärpät: Kukaan ei voi kiistää 2000-luvun hienoja saavutuksia. Viime kaudella alkoi olla jo HMV-leima, joka takuulla vain synkkenee tälle kaudelle. Puolen Suomen joukkue -hössötys ketuttanut kaiken aikaa. Pelaajia hommataan satojen kilometrien päästä ja mainostetaan oman kylän poikina. Samalla logiikalla Raimo Helminen olisi Jokereiden kasvatti.

Lukko: Joukkue, jonka soisi menestyvän paremmin. Mutta kun ei niin ei sitte. Pelipaidassa kiva keltasen sävy.

Pelicans: Parasta fanitoiminta. Joukkue vakiinnuttanut paikkansa liigan ylemmässä keskikastissa, jota en olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut. Ei kuitenkaan herätä erikoisia tunteita.

Saipa: Toimisto samassa rakennuksessa ku meikäläisen kesätyömaa. Kuokin fanitapahtumassanne vaikken viihtynyt.

Tappara: Peruukit on kivoja. Ruma logo. Popeda sais jo lopettaa.

TPS: Vanhaa verivihollista käy melkein sääliksi. Tyhjä halli, konttaava joukkue. Liigan 90-luvun piristysruiskeesta tullut liigan suurin HOHHOIJAA. Kovasti siellä huokaillaan kadonneen menestyksen perään.

Ässät. Kauhea halli, mitä kompensoi hieno seisomakatsomo. Uhoa ja löytyy, mutta tekoja ei. Olisiko Mestis hyvä ponnahduslauta?
 
Viimeksi muokattu:

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Tiedän, ettei näihin saisi ikinä missään nimessä tarttua, mutta...


Mitä ihmettä tuo tarkoittaa? Ässien olemassa olo ei vaikuta mitenkään Lukon toimintaan. Vai onko Ässillä ja Lukolla yhteinen omistaja tai jotain mitä en tiedä?

Joka pikkuprovoista suuttuu, ottakoon Diapamin :)
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Joka pikkuprovoista suuttuu, ottakoon Diapamin :)

Ässien tilanne on kyllä sellainen, että siihen rinnastaminen, vertaaminen tai edes sen mainitseminen samassa lauseessa oman suosikkijoukkueen kanssa, on omiaan aiheuttamaan happamaa närästystä.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
IFK
Syvä joki. Banjo soi ja alkukantaisuus kunniassa. Noin puolet kavereistani on IFK-faneja. Välillä vittuilu menee yli, puolin ja toisin.

Jokerit
Jokerit keksi try-outin, ei voi kuin ihailla. Kuten myös Virmasta, Ultrasia ja Pavea.

Ilves
Pitäisikö itkeä vai nauraa? Ehkä mä nauran ja Ilves-fanit itkee, ainakin tulevalla kaudella.

HPK
Juntein jengi kaikista. Aikanaan tosin hyvää, hyökkäävää kiekkoa. Missä on Lartaman paita?

Lukko
Pari kanukkia ja maailman hitaimmat pakit.

Ässät
Porilainen tyhmyys mykistää.

Tappara
Jutila ja Ojanen. Eli puolet siitä mitä ennen.

Kärpät
Metallica-fanien maailmanpääkaupunki. Janne Niinimaa.

KalPa
Viimeiset kymmenen vuotta on pelkkä liigapaikka tyydyttänyt. Ei ole sytyttänyt, ei yhtään. Toivottavasti tulee muutos.

JYP
Pyh. Kari Tyni ei ziisus.

SaiPa
Ihan jees, aina ollut jengissä joku seurattava pelaaja.

Pelicans
Nuuskahuulten paraati.

TPS
Risoi aikanaan kun pärjäsi, nyt enempi vitsi.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olin mää tonne vanhaankin ketjuun kai vastannut, mutta laitetaas niitä vilkaisematta ihan nykyiset ajatukset jengeistä.

Blues. En tiedä, mulle Blues/K-Espoo ei ole koskaan ollut HMV johtuen ehkä keväästä 1992, jolloin oma jääkiekon seuranta oli fanaattisimmillaan. Nykyisin voisi sanoa että pidän jopa. Finaaleissa Raksilassa kannattajien käyttäytyminen valovuoden edellä edellisvuoden Jokereiden poppoon vastaavaa. Bluesille soisin jopa mestaruuden nikotteluitta.

HPK. Ei suuremmin valitettavaa näistäkään. Kerho on ihan jees. Joskus voitaisiin kyllä pleijareissakin kohdata.

IFK. Ennen vanhaan kun IFK oli tulossa kaupunkiin, oli luvassa viihdettä ja laadukasta kiekkoa. Näin ei ole enää muutamaan kauteen ollut, mutta nyt jo Nokankin takia kiinnostaa eri tavalla. IFK:n mahdollinen menestyminen ei harmita. Arvostan seuran perinteitä ja imagoa.

Ilves. Oikeastaan sama kuin edellä, arvostan Ipan historiaa. Ilves on mulle Kärppien jälkeen mieluisin jengi koko liigassa. Raipen lopettamisen jälkeen ehkä asteen mielenkiinnottomampi.

Jokerit. Monella tapaa ärsyttävin jengi koko liigassa, mutta sitten toisaalta ylivoimaisesti rakkain vihollinen. Jokerien Raksilan vierailut on vain pakko käydä katsomassa.

JYP. Vaikka en tietoisesti mitään erityisiä antipatioita JYPiä kohtaan omaakaan, niin viime kaudella huomasin että kaikista jengeistä nimenomaan JYPille häviäminen vituttaa eniten. Ehkä se kevät 2003 painaa vielä alitajunnassa. Toisaalta ihan hienoa, että ovat saaneet joukkuettaan vahvistettua (ja me heikennettyä), niin saadaanpa pitkästä aikaa sähköä kunnolla kohtaamisiin. Sitä ne on kaivanneetkin.

KalPa. Hienoa että KalPa nostaa päätään...viimein. Raksilassa aina yhtä runsaslukuisena näyttäytyvästä faniporukasta vain hyvää kerrottavaa. Joukkueelle lähtee symppispisteitä jo sen takia, että Sahlstedtin Kalle pelaa siellä. Muuten aika löyhät tunnesiteet KalPaa kohtaan, kun nuo 90-luvun lopun karsinnatkin on unohtuneet.

Lukko. Jostain syystä ei sytytä, vaikka pikkukaupungin joukkueena luulisi herättävän sympatioita. Aika väsyneitä matseja on nähty Kärppien ja Lukon välillä ainakin Raksilassa.

Pelicans. Paikka sydämessä on ansaittu kevään 2000 johdosta. Nykyisin kuitenkin aika vähän tunnetta herättävä jengi, mutta on sanottava että muut saisi ottaa Pelsuista mallia miten joukkue ja organisaatio laitetaan parissa vuodessa kuntoon.

SaiPa. Ei koskaan mitään unohtumatonta kiekkoa ole esittänyt mutta pidän kyllä SaiPasta ja soisin jo viimein menestystäkin. Yllättävän usein voittaa Raksilassa.

Tappara. Kun kerta Mansen joukkueista Ilves kerää pisteet niin ei Tapparalle jää kuin rippeet. Ehkä jotain pientä on jäljellä vielä siitä että 80-luvulla oli rakkain vihollinen.

TPS. Vaikka Tepsistä sainkin jo tarpeekseeni 90-luvulla, niin pakko myöntää että empaattisena ihmisenä on käynyt jo sääliksi Tepsin ja koko Turun kiekkoilun (vaikka TuTo mestiksessä jyrääkin) alakuloa.

Ässät. Ei paljoa eroa Lukosta...noin niinku meikäläisen tunnetasolla. Eli aika vähän jaksaa sytyttää. Kevät 2006 jäi kyllä positiivisena välähdyksenä mieleen, vaikka niille hävittiinkin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Blues: Kiekko-Espoo ja Peter Ahola. Hieno halli, vakisin vaannetty joukkue kaupunkiin jossa kaydaan tekemassa toita ja nukkumassa. Muutama innokas fanikin loytyy. Salonojalta loppuu jossain vaiheessa mielenkiinto tuota harrastusta kohtaan. Se helikopterisetti ennen pelia on saalittava, myotahapeaisin sita yhta paljon kuin lukon 90-luvun "pikkutytot ja markantalon huiskat" spektaakkelia.

HIFK: Ylimielinen ja perinteikas. Yleensa ihan hienoja matseja ollut lukkoa vastaan. Fanit ovat usein aika tietamattomia mistaan Nordiksen ulkopuolisesta. Kamala halli ja vaarallinen piippuhylly. Menestys kiertaa yleensa kaukaa, mutta silti fanit kuvittelevat etta Sidney Crosby ei pelaa IFK:ssa vain siksi etta IFK ei halua hanta, eika ole ostanut miehen sopimusta ulos.

HPK: Pitkaan on pyristellyt aivan teravimman karjen takana. Nousukas, jonka menestys tanakin paivana juontaa jostain Kapanen-Hentunen-Parssinen ajoista...sen jalkeen sinne on saatu kunnon pelimiehia vahan halvemmallakin. RY vituttaa.

Ilves: Ei mitaan pahaa sanottavaa. Perinteikas, oli aikanaan liigan kovin jengi. Tana paivana ei loista, mutta on mahdollinen mitalisti lahitulevaisuudessa. Hieno jengi, mita nyt meidan Koiviston veivat.

Jokerit: Liiganousija, joka rikkaan miehen rahoilla nousi isoksi. Janecky ja Teemu. Oli aikanaan aikamoinen ostoporukka, nykypaivana hyva juniorituotanto sentaan teettaa tasaiseen tahtiin omia pelimiehia. Paven raksytys aikanaan ihmetytti, nyt se saalittaa.

JYP: Naa oli joskus 80-luvulla muistaakseni ihan finaaleissa asti. Harri Laurila pelasi silloin. Silloin talloin kohtuu sijoituksia mutta lahinna on ollut sita pohjasakkaa. Viime kaudella (ja ehka muutama kausi tasta eteenpain) on menty rikkaasti ja saattaa sielta mitalikin tulla ennen kuin rahat ja lento taas loppuu ja palataan arkeen. Kummallinen median suosikki, ole kerran viides ja sinut lasketaan kestosuosikkeihin heti. Tarttunut yllattaen myos moniin kirjoittajiin, eika valttamatta edes JYP:in faneihin.

KalPa: Juha Tuohimaa torjui jossain SM-liiga finaalissa kiekon kun maalivahti oli vedetty pois. Nyt on Kapasen Sami ajamassa laivaa. Ei haittaisi vaikka parjaisivatkin vahan paremmin, kaudet mestiksessa olivat aika kuluttavia mutta eikohan Kalpa nyt pysy liigassa pidempaan.

Kärpät: Tuttu liigakarsinnoista, pyrki useinkin ylos divarista. Sitten nousivat ja jostain kasittamattomasta syysta samaan aikaan myos alueen talous oli nousukiidossa joten divarijengista tuli menestyva dynastia. Ennen me otettiin sielta parhaat paalta, nykyaan ne ottaa ensin ja sitten muut. Ainoa uhkakuva on tepsin tauti, ihmiset kyllastyy voittamiseen ja menee mieluummin vaikka kahville kuin latkaa katsomaan.

Pelicans: Lahden reipas. Jaromir Sindel. Kunhan Aravirta lahtee niin tuo nousukiito loppuu siihen. Bottom 3.

SaiPa: Olivat paskajonossa kun keltaisen savyja jaettiin. Paidassa ameeba. Tuottavat pelimiehia paakaupunkiseudun joukkueille ja valilla saavuttavat sijan 10.

Tappara: Perinteinen, aina pitais nama voittaa mutta aina ne vaan tuntuu olevan parempia kuin pitaisi olla. Hyva jengi, ei arsyta suuntaan tai toiseen.

TPS: Oli suuri ja mahtava, nykyaan kukaan ei kay edes peleissa ja hieno halli homehtuu. Paa-asia tietenkin etta lopettivat lukon huippujen kuppaamisen ja nykyaan se menee ennemmin toisin pain. Aina loistavia matseja naita vastaan. Ja aina olin naiden puolella jokereita vastaan.

Ässät: Koyha mutta aanekas, ihan kuin faninsa. Vuodesta toiseen kasaa lahes mestistason jengeja, ja silti fanit jaksavat uskoa ja uhota. Ja se on tietysti hyva asia. Tarpeellinen lukolle, koska paasylipputuloja aina tarvitaan ja naista niita tulee eniten. Motivaattori. Nahkatakit, humalaiset snagariuhoajat, tyottomyys, akkipikaisuus. Korpisalon keskisormi. Toivottavasti jatkaa liigassa. Halli on suoraan jostain DDR dokumentista...synkka, haisee kuselle, viinalle ja markettipartavedelle, kuten koko kaupunki. Rakas vihollinen.
 

scud9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AFC Wimbledon
BLUES oikeesti ei aiheuta mitään, hyvä että muistaa olemassaolon

HIFK suurseura joka ei osaa voittaa, 80-luvulta lähtien mahtavia pelejä, svenska talande

HPK vanhan ajan hokia eli kärppäpelissä 15maalia, ens vuonna tyyli muuttuu

ILVES taitokiekkoo ennen, ens kaudella myytti murtuu viimestään

JOKERIT vituttaa ehkä eniten, 89 ei unohu koskaan, IFK:n pahatapaisia pikkuveljiä

JYP(ht) kyllä syletti 80/90luvun taitteessa (=arbelius,huikari,riihijussi), ja sylettää joukkue edelleen

KALPA säkällä päihitti 90-luvun lopulla, toivon vain paskaa satavan sinnepäin

LUKKO pakkovoitto joka kerta, reissut Raumalle yleensä onnistuneet, Maffista plussaa

PELICANS "lahti on ruma niinkuin täi, en katso lahteen päin" vuodelta-00

SAIPA itseasiassa sympatiaa riittää

TAPPARA yks inhokkilistan kärkijoukkueista; sika-grönstrand life-is-life porkkanaväri tappio-keväät

TPS toinen suuren inhon kohde, en todellakaan toivo pelastumista, pelaajaryöstöt muistetaan

ÄSSÄT elämäni ainut nähty joukkotappelu raksilassa, aina pieni paikka jossain varattuna
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Nyt täytyy päivittää tiedot, yksi liigan tuottoisimmista joukkueista viime vuosista. Ja nyt puhutaan jääkiekosta.

Mutta käyttäytyy kuin köyhä. Ja nyt myös puhutaan jääkiekosta..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös