JYP 2008-2009 - Kuinka "jatkamme" menestystä?

  • 336 861
  • 1 123
Tila
Viestiketju on suljettu.

Erik Loka

Jäsen
Kyllä mulle ainakin Eloranta kelpaisi oikein hyvin. Jos 100 000 eurolla saadaan ja kyseessä on noinkin kokenut mies, niin mikä ettei? Toissa kaudellakin vielä Sveitsissa 33 ottelussa 25 paunaa.

Loppuun vielä video.
 
Viimeksi muokattu:

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Vai meinaatko että vie rahat mennessään?

Eikös Immosen suurin osa palkasta tule sponsoreilta, joten onko he valmiita maksamaan tommoista liksaa tuntemattomalle ulkomaalaiselle? Immonen oli tullessaan varma kortti, JYPin pelin sielu ja ylivoimaisesti paras ja tärkein pelaaja.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mikko Eloranta olisi mukava vahvistus tuohon joukkueeseen. Kova duunari ja loistava yleispelaaja, joka sopisi mihin tahansa rooliin hyökkäyksessä. Asenne varmasti kohdallaan ja pystyisi vielä fyysiseen peliin. Toisi roimasti kokemusta hyökkäykseen ja olisi varmasti tärkeä playoff-pelaaja.

Ikää alkaa tietenkin Elorannalla olemaan, mutta toisaalta moni yli 35-vuotta vanha hyökkääjä on pystynyt pelamaan hyvin liigassa (Janne Ojanen, Raimo Helminen, Marko Jantunen, Toni Koivunen, Vesa Viitakoski, Petri Varis, Tony Virta).

Ennemmin siis 36-v Mikko Eloranta koko kaudeksi 100 tonnilla kuin tammikuussa 28-v matthussey / justin morrison 25 tonnilla.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko sanoa, että tuossa blogissa mainittu "Enligt obekräftade källor rör det sig om JYP, som storsatsar och har de ekonomiska musklerna." lause aiheutti pienen hymyn.

Ruotsi aika pahasti ruosteessa, voisiko joku ystävällinen sielu laittaa suomennosta?

Kyllähän Eloranta tänne kelpaisi, ainoana esteenä taitaa olla raha ja että hyökkääjiä on tällä hetkellä jo 17. Pontoa lainaten Mikon voisi laittaa hyökkäyksessä mihin tahansa rooliin, mutta sitten taas pitäisi laittaa kohta jo jääskeläistä ja louhivaaraa D Teamiin. Eli mikäli mies tänne tulee, pitäisi Dufvan viettää pari yötä pelaajalistaa ja Seppäsen rahatilannetta läpi käyden. Erityisesti Louhivaaran tilanne huolestuttaa, olisi jo melkoista paskanhaistatusta laittaa mies kolmos-nelosketjuun, kun sieltä käsin ei läpimurtoja tehdä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erityisesti Louhivaaran tilanne huolestuttaa, olisi jo melkoista paskanhaistatusta laittaa mies kolmos-nelosketjuun, kun sieltä käsin ei läpimurtoja tehdä.

JOS Eloranta todellakin tulisi JYPiin (tervetuloa minun puolesta), niin en usko että se Louhivaaran tilannetta juuri hetkauttaisi. Jos näitä kentällisiä haluaa vatvoa, niin uskon että suurinpiirtein viime kauden malliin mennään: VIP laitetaan kasaan, Hytöset pelaavat yhdessä (JP, Louhivaara & Jääskeläinen) ja Filppulan ja Hannuksen paikat Vänttisen rinnalla ottavat Tuppurainen ja Eloranta. Tämä jatkaa myös kakkosylivoimana. Näin siis täällä kovasti hehkutettu Virpiö saa hakea vauhtia alempaa. Tämä näin nyt perusasetelmana - aivan varma on se, että Dufva tulee järjestämään kauden mittaa jos jonkinmoisia kokoonpanokokeiluja. Ja jos peli ei kulje, niin penkin päähän pääsee vaikka ykkösketjusta, kysykää vaikka Röökiltä. Eli kyllä se Virpiökin pääsee niitä snaipperin lahjojaan näyttämään ja jos tulosta syntyy, niin ketjukokoonpanot elävät.

Tuohon Louhivaaraan vielä sen verran, että mielestäni Opa on saanut tähän mennessä vastuuta riittävästi sille, että superlahjakkuus olisi tullut näytettyä. Itse en kuitenkaan ole vielä mitään NHL-potentiaalia huomannut, vaikka arvostan kaveria ja pidän häntä erittäin hyvänä pelaajana. Jääskeläisen ja Hytösen kanssa mielestäni oikeassa ketjussa ja oikeassa roolissa. Peliaikaakin tulee riittävästi.

Elorannan sopimuksen julkaisua odotellessa...
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuohon Louhivaaraan vielä sen verran, että mielestäni Opa on saanut tähän mennessä vastuuta riittävästi sille, että superlahjakkuus olisi tullut näytettyä. Itse en kuitenkaan ole vielä mitään NHL-potentiaalia huomannut, vaikka arvostan kaveria ja pidän häntä erittäin hyvänä pelaajana. Jääskeläisen ja Hytösen kanssa mielestäni oikeassa ketjussa ja oikeassa roolissa. Peliaikaakin tulee riittävästi.

Niin no paras tilanne Jypiläisittäin olisi se, että Louhivaara hyväksyisi paikkansa kolmosketjun 15-25 tehopistettä tekevänä puurtajana, mutta Ozzyhan on vasta 24 vuotta, eli kohtalaisen nuorena mies jättäisi läpimurtomahdollisuudet muille. Pakko mainita tähän kohtaan herra nimeltä Tuomas Pihlman, joka pörräili pitkään kolmos-nelosketjuissa väläytellen vain ajoittain, mutta kun eräs Alatalo tuli ruoriin ja laittoi Pilen rohkeasti koko kaudeksi (silloiseen) kakkosketjuun Immosen ja Virtasen rinnalle, niin johan alkoi kultakuuppa viihtyä Pilen päänupissä. Tietääkseni Louhivaara ei ole vielä koskaan samanlaista mahdollisuutta saanut, vaan pikavisiitit ykkös- ja kakkosketjuissa ovat jääneet todellakin vain pikavisiiteiksi, mistä kertoo hyvin se, että miehen paikka on vakiintunut 'SM-liigan Draperin ja Maltbyn', Hytösen ja Jääskeläisen, rinnalle. Mutta kuten jo alussa mainitsin, olisi erittäin hyvä asia, jos Ozzy hyväksyisi tuon paikan ja profiloituisi "lopullisesti" tuon ketjun laitaan ja tuontyyliseksi pelaajaksi.
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta kuten jo alussa mainitsin, olisi erittäin hyvä asia, jos Ozzy hyväksyisi tuon paikan ja profiloituisi "lopullisesti" tuon ketjun laitaan ja tuontyyliseksi pelaajaksi.

No ei epäilystäkään etteikö hyväksyisi. Ei taida paljoa Louhivaaralla olla varaa sanoa, että nyt on hei se mun läpimurron vuoro, että en hyväksy muuta kun paikan Immosen ketjussa. Louhivaara on hyvä liigamies ja tietää sen itsekin. Läpimurto liigaan on jo tehty.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Louhivaara on hyvä liigamies ja tietää sen itsekin.

Louhivaara kumminkin teki viime kaudella vain 3 maalia vähemmän kuin Virtanen runkosarjassa ja POffeissa oli Opa oli JYPin yksi parhaista. Opa ei ole yhtä hyvä tarjoilija kuin Virtanen etenkin ylivoimalla, mutta tässä tapauksessa ei tarvisi Pilen kanuunaa tai Kuninkaan pelin pyörittämistä uhrata maskiin. Uskon vakaasti, että Pile-Jake-Opa ketjulla saataisiin enemmän tuhoa kuin VIPeillä.

Katsellaan nyt miten joukkue lopulta muodostuu, esim. pelaako Immonen vielä ja mikä on Elorannan tilanne. Alkaisi jo se kausi..
 

Erik Loka

Jäsen
Jos joku sinne neloseen lasketaan niin eiköhän se ole Jääskeläinen, joka on turhan tehoton ylempiin ketjuihin mikäli Eloranta sattuu tulemaan. Toki Jääskeläinen on erittäin hyödyllinen mies vaikka ei pisteitä teekkään, mutta sopii pelityylinsä takia hyvin myös nelosketjuun. Kaikkien ollessa terveinä sopivaa pelipaikkaa on jokaiselle mahdoton löytää, mutta sellaista tilannetta tuskin tullaan näkemään. Joku loukkaantuu ja toinen floppaa aivan varmasti.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:n laitahyökkääjät

Vasemmat laitahyökkääjät:

Pihlman
Eloranta(?)
Tuppurainen
Jääskeläinen
Sipiläinen
Mikkonen
Pesonen
Riska

Oikeat laitahyökkääjät:

Virtanen
Louhivaara
Virpiö
Piiroinen
Sykkö

Elorannan pelipaikka on merkattu useilla sivuilla vasemmaksi laitahyökkääjäksi. Tuppurainen on myös umpi-leftwing, joten tuskinpa herroja peluutettaisi samassa ketjussa.

Erik Lokan kanssa samoilla linjoilla, jotta Elorannan tullessa Jäsä tipahtaisi neloseen. Laiturikaartin ollessa pelikunnossa Mikkonen, Pesonen, Riska ja Sykkö lähtevät D Teamin rinkiin.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vasemmat laitahyökkääjät:
(....)

Erik Lokan kanssa samoilla linjoilla, jotta Elorannan tullessa Jäsä tipahtaisi neloseen. Laiturikaartin ollessa pelikunnossa Mikkonen, Pesonen, Riska ja Sykkö lähtevät D Teamin rinkiin.

Juu, taidan vetää omia sanoja hieman takaisin ja olla samaa mieltä. Jäsä pelasi jo viime kaudella paljon nelosessa ja muodosti mielestäni Sipiläisen ja Lahden kanssa erittäin toimivan ketjun. Noita Ponton vas-oik-juttuja en kyllä ihan allekirjoita. Kuinka kiveen kirjoitettuja ne loppujen lopuksi ovat? Ei ainakaan kaikkien kohdalla. Jäsä ainakin on pelannut myös oikeaa laitaa tarvittaessa, jos Riska on sentteri, niin eiköhän hän osaa pelata oikeallakin (?), Sykkö pelaa tarvittaessa keskellä, jne... Elorannan voisi laittaa vaikka Niemisen Villen kanssa samaan ketjuun - eivätkös molemmat ole JYPin miehiä...
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Just joo Johans blogg!? Mikä on tän lähteen uskottavuus? Kyllä ennemmin säästäisin sen 100k€ kun laittaisin sen summan Elorantaan. JYPin pitää antaa nuorille nälkäisille pelaajillekkin mahdollisuuksia tuoda omaa osaamistaan esiin.

Onhan toki Elorannalla rutkasti kokemusta, mutta minkälainen on motivaatio ja taso?

Turhapa tätä on jossittella. Lähteenä on kuitenkin Johans blogg?!


HAHAA!! "som storsatsar och har de ekonomiska musklerna"

Joka tekee suuria satsauksia ja rahaa on kuin roope ankalla?

Niin kai JYP alkaa olla jo Euroopan suurseuroja :LOL
 
Viimeksi muokattu:

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sen verran tuosta huhusta, että jos ruotsin kielen taitoni ei ole aivan ruosteessa, niin tarkalleen ottaen blogissa sanotaan suomalaisen seuran säästäneen 100.000 euroa siinä, kun Eloranta on kesän ajan ollut vielä Malmön palkkalistalla. (Toisin kuin V. Nieminen, jonka palkanmaksu siirtyi Tapparan vastuulle heti siirron vahvistuttua, eli jo ennen kesää.)

Se, miten paljon Elorannalle maksetaan elokuun alusta lähtien ja minkä seuran toimesta, onkin sitten jo juttu erikseen.

Kieltämättä 100.000 euroa olisi mielestäni melkoinen alennushinta, vaikka Elorannalla ikää jo onkin. Ja aikamoisia ovat kiekkoilijoiden palkat Ruotsissa, tai sitten vain Malmön rahankäytössä ei ole uutta nousua haettaessa ollut mitään tolkkua. Totuus lienee jossain noiden kahden seikan välimaastossa.
 
Viimeksi muokattu:

Iippo31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Monta
Sen verran tuosta huhusta, että jos ruotsin kielen taitoni ei ole aivan ruosteessa, niin tarkalleen ottaen blogissa sanotaan suomalaisen seuran säästäneen 100.000 euroa siinä, kun Eloranta on kesän ajan ollut vielä Malmön palkkalistalla. (Toisin kuin V. Nieminen, jonka palkanmaksu siirtyi Tapparan vastuulle heti siirron vahvistuttua, eli jo ennen kesää.)

Ja aikamoisia ovat kiekkoilijoiden palkat Ruotsissa, tai sitten vain Malmön rahankäytössä ei ole uutta nousua haettaessa ollut mitään tolkkua. Totuus lienee jossain noiden kahden seikan välimaastossa.

Totuus on käsitykseni mukaan juuri tuo 100 000. Ruotsi taitaa taloudellisesti olla vaan niin paljon härmää edellä...valitettavasti. Niemisen ja Elorannan palkka lehtitietojen mukaan oli 300 000 euroa kaudesta eli silloin 4 kesäkuukautta milloin joukkueet eivät ole jäällä tekee juuri sen 100 000.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ihan oikeesti jos miettii Elorannan hinta-laatu suhdetta niin tuo 300k€ on aivan liikaa (vaikka sitä ekonoomista muskelia lähteen mukaan löytyykin). Toinen pointti on siinä mihin esim. JYP Elorantaa tarvitsisi!?

Näkisin esimerkiksi Virpiön ykkösessä miuluummin kuin uran laskuvaiheessa olevan NHL statuksella olevan pelaajan.

Täysin hyödytöntä edes harkita ko. kaveria joukkueeseen, koska tällä hetkellä joukkueesta löytyy jo ykkös-,kakkos-, ja kolmoskentän laiturit.

Virtanen - Tuppurainen
Pihlman - Virpiö
Louhivaara - Piiroinen
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ihan oikeesti jos miettii Elorannan hinta-laatu suhdetta niin tuo 300k€ on aivan liikaa (vaikka sitä ekonoomista muskelia lähteen mukaan löytyykin). Toinen pointti on siinä mihin esim. JYP Elorantaa tarvitsisi!?

Nussitaan pilkkua. Jos JYP hommaisi Elorannan palkka olisi 200k euroa, sillä kauden palkka on jo juossut sen 100 000 euron edestä loma/harjoituskaudella.

Eloranta toisi ainakin mukanaan ison ämpärillisen kokemusta ja markkinointia ajatellen tällainen nimi olisi todella kova, niin Jyväskylässä kuin muillakin liigapaikkakunnilla. Roolihan Elorannalla voi olla esimerkiksi pelata Hytösen ja Louhivaaran kanssa. Väittäisin moista ketjua aika helvetin kovaksi kolmoskentäksi. Toki hyökkäyksessä on tälläkin kaudella jo kovasti ruuhkaa..
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näkisin esimerkiksi Virpiön ykkösessä miuluummin kuin uran laskuvaiheessa olevan NHL statuksella olevan pelaajan.

Tähän pitää tarttua. Vaikka Virpiö on lupaava kiekollinen hyökkääjä, niin eiköhän tuo ykkösketjun laiturin paikka ole vielä ensi kaudella jonkun muun pelaajan hommia. Harva pelaaja nousee suoraan Mestiksestä liigajoukkueeen ykkösketjuun.

Jokatapauksessa toivon Virpiölle vastuullista roolia 2/3-ketjussa. 4-ketjun jämäroolissa tämä kiekollisesti lahjakas laituri menisi täysin hukkaan. Uskoisin herran pystyvän tekemään 10 maalia ja 25 pistettä. Ehkäpä kaudeksi 09-10 sitten sinne ykkösketjuun anttivirtaseksi Antti Virtasen paikalle.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Eloranta toisi ainakin mukanaan ison ämpärillisen kokemusta ja markkinointia ajatellen tällainen nimi olisi todella kova, niin Jyväskylässä kuin muillakin liigapaikkakunnilla. Roolihan Elorannalla voi olla esimerkiksi pelata Hytösen ja Louhivaaran kanssa. Väittäisin moista ketjua aika helvetin kovaksi kolmoskentäksi. Toki hyökkäyksessä on tälläkin kaudella jo kovasti ruuhkaa..

Hyviä ajatuksia Floulta ja Pontolta. Eloranta varmasti tekisi juuri mitä Flou kirjoittikin. Lisäisi vettä markkinoinnin myllyyn ja toisi kokemusta. Nyt kun on kuitenkin tullut kokemusta Koskisen ja Välivaaran muodossa lisäkokemuksella ei enää ole merkitystä. Elorannan kunto on täysy arvoitus ainakin minulle ja miimukseksi laskettakoon JYPin laitahyökkääjä tilanne. Mielestäni jäljelle jää vain pelkkä markkina-arvo, joka on tässä tapauksessa 200k€.

Itse en ole niin kartalla noista pelaaja palkkiosta, että osaisin pohtia 200k€ sijoituksen järkevyyttä.

Jokatapauksessa toivon Virpiölle vastuullista roolia 2/3-ketjussa. 4-ketjun jämäroolissa tämä kiekollisesti lahjakas laituri menisi täysin hukkaan

Lähdetään nyt siitä sitten, että ei ainkaan 4-ketjuun. Virpiössä on potentiaalia kolmeen ensimmäiseen ketjuun ja näkisin miehen mielellään yv:ssäkin.

Ketjut:

Pihlman - Immonen - Eloranta

Tuppurainen - Hytönen - Virpiö

Virtanen - Vänttinen - Louhivaara

Jääskeläinen - Lahti - Sipiläinen

Ylijäävät:

Sykkö, Piiroinen, Hakkarainen, Riska, Mikkonen , Pesonen.

Eli kuuteen ketjuun olisi pelaajia tuon jälkeen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Itse ainakin toivon, että Eloranta menee sinne Tepsiin, missä jo Saku Koivun mukaan harjoitteleekin.

Eloranta on ihan helvetin kallis mies. 200 tuhatta euroa todennäköisesti yhden vuoden sopimuksesta, jolla turhaan syötäisiin Virpiöltä, Louhivaaralta ja Tuppuraiselta peliminuutteja. Lisätään listaan myös Virtanen, joka tarvitsee ehdottomasti hyökkävän roolin, jos miehestä halutaan tehoja irti.

Sitten tullaankin siihen tilanteeseen, että jos Elorantaa ajatellaan kolmoskenttään, 200 kiloeuroa pelaajalle siinä roolissa on 150 kiloeuroa liikaa.

Lisäksi en pidä 18 hyökkääjän kokoonpanoa yhtään järkevänä, edes D Team huomioonottaen. D Teamin tarkoitus oli minun ymmärtääkseni lisätä JYPin omavaraisuutta, sitä se ei todellakaan tee, jos edustusjoukkueeseen hommataan jotain turkulaisia eläkeikää lähenteleviä pelureita ja samalla viedään nuorilta peliaikaa.

Näin, kiitos ei Elorannalle ja kaikille muillekin huhuille ennen kauden alkua. Tällä joukkueella kauden alkuun (Immonen?) ja jätetään se pelivara sitten mahdollisten loukkaantumisten yms. tarpeiden paikkaamisen kauden aikana.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse ainakin toivon, että Eloranta menee sinne Tepsiin, missä jo Saku Koivun mukaan harjoitteleekin.

Eloranta on ihan helvetin kallis mies. 200 tuhatta euroa todennäköisesti yhden vuoden sopimuksesta, jolla turhaan syötäisiin Virpiöltä, Louhivaaralta ja Tuppuraiselta peliminuutteja. Lisätään listaan myös Virtanen, joka tarvitsee ehdottomasti hyökkävän roolin, jos miehestä halutaan tehoja irti.

Köpillä ilmeisesti tarkkaa tietoa Elorannan hintapyynnöstä. Jokatapauksessa 200 tuhatta kuulostaa Pontonkin korvaankin isolta rahalta. Jos Elorannan hinta on 100-140 tuhatta, niin ei muuta kuin nimeä paperiin.

Ja turhaan tässä ollaan huolissaan muiden hyökkääjien peliajoista. Ei tässä kenenkään kuulu saadakaan mitään ilmaisiksi. Parhaat pelatkoon JYP:ssä ja jämät hakemaan peliaikaa D Teamiin. Jos taas ei kiinnosta taistella pelipaikasta, niin äkkiäkös sitä pelaajia myydään pois.

Sitten tullaankin siihen tilanteeseen, että jos Elorantaa ajatellaan kolmoskenttään, 200 kiloeuroa pelaajalle siinä roolissa on 150 kiloeuroa liikaa.

Eloranta olisi ainakin omissa papereissani JYP:n toiseksi paras laitahyökkääjä heti Pihlmanin jälkeen. Tuppuraisen nostettava vielä tasoaan, jotta pääsisi Elorannan tasolle. Ja Elorannassa parasta on, että fyysinen ja monipuolinen pelaaja olisi hyödyllinen monessa roolissa. Vaikkapa ykkösketjuun tekemään maaleja tai kolmosketjun laidalle puolustavaan rooliin.

Lisäksi en pidä 18 hyökkääjän kokoonpanoa yhtään järkevänä, edes D Team huomioonottaen. D Teamin tarkoitus oli minun ymmärtääkseni lisätä JYPin omavaraisuutta, sitä se ei todellakaan tee, jos edustusjoukkueeseen hommataan jotain turkulaisia eläkeikää lähenteleviä pelureita ja samalla viedään nuorilta peliaikaa.

Tässähän nuorille annetaan vain enemmän peliaikaa. Ennemmin peluuttaisin nuoria Lahtea, Pesosta, Riska jne. noin 20-min peliajalla D Teamissa kuin JYP:n nelosketjussa noin 6-min peliajalla. Näin JYP:n nelosketjun muodustuisi jukureista, Jäsästä, Syköstä jne.

Näin, kiitos ei Elorannalle ja kaikille muillekin huhuille ennen kauden alkua. Tällä joukkueella kauden alkuun (Immonen?) ja jätetään se pelivara sitten mahdollisten loukkaantumisten yms. tarpeiden paikkaamisen kauden aikana.

Ja loukkaantumisia varten JYP:llä onkin tämä iso rosteri. Vaikka sairastuvalla olisi tungosta, niin ei tarvitse kesken kauden sitten haalia muilta jämämiehiä rosteriin, kuten HPK teki viime kaudella.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Köpillä ilmeisesti tarkkaa tietoa Elorannan hintapyynnöstä. Jokatapauksessa 200 tuhatta kuulostaa Pontonkin korvaankin isolta rahalta. Jos Elorannan hinta on 100-140 tuhatta, niin ei muuta kuin nimeä paperiin..

Mistähän minä tuon 300 000 euroa olin tempaissut, olin siinä uskossa että tuossa uutisessa oli mainittu se, mutta ei näemmä. Hintalapusta ei siis tarkkaa tietoa, mutta kyllä minä lähtisin vahvasti epäilemaan että ei alle 200 000 euron irtoa.

Ja turhaan tässä ollaan huolissaan muiden hyökkääjien peliajoista. Ei tässä kenenkään kuulu saadakaan mitään ilmaisiksi. Parhaat pelatkoon JYP:ssä ja jämät hakemaan peliaikaa D Teamiin. Jos taas ei kiinnosta taistella pelipaikasta, niin äkkiäkös sitä pelaajia myydään pois.

Jep, kenenkäs luulet haluavan Tomi Sykön,Tuomas Mikkosen tai Samuli Piiroisen jotka ensimmäisenä todennäköisesti tulevat tippumaan kokoonpanosta.


Tässähän nuorille annetaan vain enemmän peliaikaa. Ennemmin peluuttaisin nuoria Lahtea, Pesosta, Riska jne. noin 20-min peliajalla D Teamissa kuin JYP:n nelosketjussa noin 6-min peliajalla. Näin JYP:n nelosketjun muodustuisi jukureista, Jäsästä, Syköstä jne.

Tässä palataan taas siiihen asiaan, mikä esiintyi jo Hakkaraisen hankinnan yhteydessä. Mikä idea on Lahtea ja Riskaa viedä D Teamiin isolle peliajalle, kun miehet eivät melko suurella todennäköisyydellä tule nousemaan 3-kentän tasoa korkeammalle SM-liigassa. Ketä se palvelee? Ei ainakaan JYPiä, sitten päästään taas hankkimaan Sykköjä ja Hakkaraisia ja samalla se syö D Teamissa peliaikaa juuri Pesoselta, jolla on oikeasti potentiaalia olla hyökkäävän ketjun peluri SM-liigassa. Pesosen kohdalla tilanne on eri, koska hänen peluuttamisensa D Teamissa palvelee sekä JYPiä että peluria itsessään.

Eloranta vahvistaisi toki rosteria, mutta ei omasta mielestäni nii paljoa, että kannattaisi hankkia, etenkään kun halpa mies ei varmasti ole kyseessä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuosta hyökkääjäarsenaalin volyymistä sen verran, että luultavammin Dufva tulee päästämään kaikki vuorollaan jäälle näyttöjä antamaan ja jos pelit kulkee, niin paikka siihen tärkeimpään, eli finaalipeleihin aukeaa. Voi monet täällä tulla pettymään, kun Virpiö laitetaan jossakin välissä D-Teamiin. Tämä vain siksi, että kaikille pitää antaa näytön paikka (esim. Piiroisen testaaminen kovempien pelimiesten seurassa - nähtiin viime vuonnakin tämä kokeilu) ja sen jälkeen voidaan heittää ukkoa pihalle ja ostaa uutta tilalle, jos tarvii. Ainoa mikä edelleen pelottaa, on tuo Hakkaraisen 2 vuoden diili. Minä poljen pyörällä Kuopiosta Kuuhun jos Tuppurainen ja Hakkarainen ei pelaa jossakin välissä yhdessä, niin kauhealta kuin se skenaario kuulostaakin. Tärkeintä kuitenkin on se, että hyviä pelaajia riittää - toivottavasti Hakkarainenkin vielä yllättää minut, samaan tapaan kuin Sipiläinen on tehnyt.
 
Minä poljen pyörällä Kuopiosta Kuuhun jos Tuppurainen ja Hakkarainen ei pelaa jossakin välissä yhdessä, niin kauhealta kuin se skenaario kuulostaakin. Tärkeintä kuitenkin on se, että hyviä pelaajia riittää - toivottavasti Hakkarainenkin vielä yllättää minut, samaan tapaan kuin Sipiläinen on tehnyt.

Itse uskon Hakkaraisen yllättävän monet. Kyseessä on kuitenkin kokenut kaveri ja hoitaa pienen ruutunsa tunnollisesti. Lisäksi mies on käyttökelpoinen alivoimilla ja Dufva varmasti tietää Hakkaraiselle sopivan ruudun.
 

sean

Jäsen
Eiköhän tuolla D Team puolella pyörähdä yksi jos toinen kaveri. Piiroinen, Pesonen ja Sykkö niitä D:n takuu miehiä. Kolme ekaa ketjua toivon mukaan ainakin aluksi rauhoitetaa ja annetaa kavereille työrauha.

Elorannasta en oikein osaa olla mitään mieltä. Hinnan ollessa kohdallaan tervetuloa vaan. Tälläistä kokenutta hyökkäyspään raatajaa tämä joukkue vielä minusta kaipais. kolmosketjuun itse Elorantaa istuttaisin miehen tullessa..


1.Pihman - Immonen - Virtanen
2.Tuppurainen - Vänttinen - Louhivaara
3.Virpiö - Hytönen - Jääskeläinen
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep, kenenkäs luulet haluavan Tomi Sykön,Tuomas Mikkosen tai Samuli Piiroisen jotka ensimmäisenä todennäköisesti tulevat tippumaan kokoonpanosta.
Kommentoin tähän väliin.
Jos homma ei toimi liigassa, nuo pelaajat kelpaavat varmasti D Teamille, eikä ketään tarvitse myydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös