Tappara 08-09

  • 222 420
  • 524
Tila
Viestiketju on suljettu.

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Aina, kun todellinen Kirvesrinta jättää Tapparan, kirpaisee. Onnea kuitenkin Anssille! Pidä lippu korkealla!
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onnea Anssille! Vaan kyllähän tämä tarkoittaa sitä että kaksi kovan luokan pakkia tarvitaan jos kannusta meinataan taistella. Kai ABS-kolmikon lähdön myötä pitäisi budjetista jonnin verran tilaa löytyä?
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Onnea Anssille! Vaan kyllähän tämä tarkoittaa sitä että kaksi kovan luokan pakkia tarvitaan jos kannusta meinataan taistella. Kai ABS-kolmikon lähdön myötä pitäisi budjetista jonnin verran tilaa löytyä?

Haaveissa Ari Vallin ja kovakutinen ja -otteinen kanukki palauttaisivat varmaan toiveita.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Korhonenhan on Jokerien kasvatti muistaakseni ja siellä ei löytynyt hänelle käyttöä, kuten ei Lukostakaan ja muualtakaan. Mutta hei, onnea ja menestystä. Toivottavasti olen väärässä. Realismia kuitenkin fantasiarosterin kokoamiseen, sillä eihän raakiletta voi kakkoseen laittaa Tapparankaan tasoisessa, menestystä hakevassa joukkueessa.

Näinpä juuri. Tuskinpa Korhosesta tulee mitään sateentekijää. Malkamäki ja Halme menevät minun rosterissa Korhosen edelle kuten myös hankinta, rete,ilvonen ja kangasniemi. Toivon Korhosen joutumaan taistelemaan peliajasta junnujen kanssa tasapuolisesti mutta junnuissa näen enemmän potentiaalia nousta jo ensi vuonna vastuunkantajiksi. Hifkissä,Lukossa ja Jokereissa ei Korhonen ole toivottua tulosta saanut aikaan. Täällä siihen on mahdollisuus mutta en minäkään häntä kakkospariin tunkisi. Ja Anssille menestystä ja Mikki jo äkkiä etsimään korvaajaa tälle hienolle pelaajalle. Todellinen taistelija Anssi on ja toivottavasti pelaa Nhl:ssä yhtä ennakkoluulotonta peliä kuin täällä Suomessakin.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Onnea vaan Anssille. Odotettavissa oli.
Nyt sitten on tosiaan löydettävä yksi kovaa laukova kiekollinen puolustaja. Vallinin nimi tullut paljon esille, mutta uskon hintalapun näyttävän vähän liikaa. Ketä vapailla olevia pakkeja voisi ajatella joukkoon? tällä hetkellä näyttää hieman hiljaiselta juuri pakkien osalta. Miten venäjän superliiga vaikuttaa? tehdäänkö taas ahl "löyty" kuten Clarke (toinen visiitti) ja Benoit.

Mitaleista taistellaan.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Korhonenhan on Jokerien kasvatti muistaakseni ja siellä ei löytynyt hänelle käyttöä, kuten ei Lukostakaan ja muualtakaan. Mutta hei, onnea ja menestystä. Toivottavasti olen väärässä. Realismia kuitenkin fantasiarosterin kokoamiseen, sillä eihän raakiletta voi kakkoseen laittaa Tapparankaan tasoisessa, menestystä hakevassa joukkueessa.

No ei nämä mitään fantasiarostereita ole. Tapparalla on ollut täysin selvä linja tällaisten hankintojen kanssa. Ensin tutkitaan perusteellisesti miehen fyysinen kunto. Sitten laitetaan äijä kuntoon ja sen jälkeen lyödään vastuulliseen rooliin. Pääasia että pelaaja saa sellaisen tunteen, että hänee uskotaan ja että hän tuntee olevansa "tärkeä" osa joukkuetta. Ei Tappara Korhosta ole hankkinut siten, että täällä kuviteltaisiin miehen olevan tuollaisenaan vahvistus. Kyllä valmennusjohto tietää, että Korhosesta on löydettävä erilainen ilme kaukaloon. Sen eteen koko organisaatio tekee töitä.

Ja jos Korhosesta ei mitään tule, niin kiertoon se lähtee. Luulen, että Korhosellakin on sopimus mallia "Kiilholma" yms. Eli pahvi on periaatteessa kolmevuotinen, mutta Leinosella on jossain vaiheessa oikeus sopimuksen pituuden tarkistamiseen. Näin saadaan turhakkeet kiertoon.

Syy miksi Tampereella ei viitsitä lähteä mihinkään "Korhonen on paska"-leikkiin mukaan, on se että sillä tavalla tuloksia ei ainakaan tule. Täällä on tavattu antaa pelaajille mahdollisuus ja taata työrauha tiettyyn pisteeseen asti. Tämä on siis tapparalainen kulttuuri. Eroa käytävän toiseen päähänkin löytyy tässä mielessä. Siitä on moni ipalainenkin ollut samaa mieltä.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
No ei nämä mitään fantasiarostereita ole. Tapparalla on ollut täysin selvä linja tällaisten hankintojen kanssa. Ensin tutkitaan perusteellisesti miehen fyysinen kunto. Sitten laitetaan äijä kuntoon ja sen jälkeen lyödään vastuulliseen rooliin. Pääasia että pelaaja saa sellaisen tunteen, että hänee uskotaan ja että hän tuntee olevansa "tärkeä" osa joukkuetta.

http://www.sm-liiga.fi/pelaajat/07-08/hifk/korhonen-lasse.html

Tuossa Lassen peliajat, jotka kuka tahansa osaa etsiä, mutta pointti oli se, että etteikö muka ole saanut näyttöjä antaa. Ajoittain yli 20 min/ matsi, kun joukkueessa oli loukkaantumis-suma pahimmillaan. En mä tästä ala kinaamaan sen enempää. Tarkoitus oli vain tuoda realismia keskusteluun, mutta niinhän se on, että oma vaimo on aina kaunein. Ja silti niitä perseitä katsellaan terasseilta... Lassen "uran" kannalta taitaa olla vain niitä viimeisiä mahdollisuuksia, sillä useampi laatikko on jo tullut kierrettyä ja ainoa, missä oli suunnilleen mies paikallaan, oli Mestis. Ja jep, jatketaan kinaamista sitten syssyllä siinä Hemingwayn tiskillä!
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
http://www.sm-liiga.fi/pelaajat/07-08/hifk/korhonen-lasse.html
Ja jep, jatketaan kinaamista sitten syssyllä siinä Hemingwayn tiskillä!

Rakentavaa keskusteluahan tämä on. Toinen osapuoli toppuuttelee ja toinen valaa uskoa omiinsa. Hyvin tyypillistä. En siis ota missään nimessä kantaa Korhosen aiempaan tasoon. Kaikki tietävät mikä se on ollut. Pointti on se, että Korhoselle on nyt annettava kaikki avaimet siihen, että hän nousisi uudelle tasolle. Tämä siis Tapparassa. En epäile, etteikö esim. HIFK:ssa olisi tätä samaa koitettu tehdä. Joskus aiemmin jo totesin, että HIFK ja Baxter on ympäristönä täysin erilainen mitä Tappara ja Saarinen. En siis nyt puhu mistään paremmuuksista tai heikkouksista, vaan siitä, että ympäristö ja asiat ovat omalla tavallaan erilaisia. Ehkäpä Lasse löytää uuden "minänsä" ronkkiessaan Tapolan mustan murusia tikulla ikenistään Tammelan torin päivävilskeessä.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Anssille onnea ja menestystä Devilsiin! Suon kyllä kaiken menestyksen ilomielin meidän kulttipelaajalle.

Korhoseen sen verran että eiköhän miehen kohtalo selviä jo elo-syyskuussa. Itse näkisin että tämän hetken nimilistalla kärkikolmikko on Kangasniemi, Grönvall ja Halme, joten kyllähän tuo kaipaa vahvistusta. Ennemmin kuin Korhosta niin haluiaisin nähdä Ilvosen saavan oikein todellisen näyttöpaikan ja jopa alkuun ykkös- tai kakkosparissa. Ilvosenkin kohtaloa ohjailee kuitenkin mahdollinen uusi hankinta, joka nyt kaiken järjen mukaan olisi Tapparan johtava pakki ensi kaudella.

Lisäksi pitää vielä muistaa Malkamäki joka on esittänyt hyvinkin kypsiä otteita liigassa. Mikon peli ailahtelee vielä liikaa mutta silti hänellekin tulisi antaa paikka vähintään seitsemäntenä puolustajana. On yhdessä Ilvosen kanssa juuri niitä pelaajia joiden potentiaali pitää koittaa lunastaa kunnolla.

Korhonen tuntuu olevan vähän tuollainen Pikkaraismainen hankinta. Jonkinlainen välimallin pakki, ei ole tähti eikä niin nuorikaan enää. Kuitenkin kohtuullisen kokenut ja ilmeisesti Tappara näkee miehessä jotain kehityskelpoisuutta. Kuitenkin täytyy myöntää että tässä asiassa olen täysin HIFK-fanien armoilla, itselläni ei ole Korhosesta minkäänlaista muistikuvaa.

Tapparan kausi on osaltani kuitenkin jo puoliksi pelastettu kun Nimo ja Janne ovat joukkueessa. Villen paita lähtee välittömästi ostoslistalle ja meinaan nukkua ja käydä suihkussakin se päällä. Aivan loistavaa!
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Rakentavaa keskusteluahan tämä on. Toinen osapuoli toppuuttelee ja toinen valaa uskoa omiinsa. Hyvin tyypillistä.

Näin juuri. Toiset ovat vain hivenen kriittisempiä, kun joku toinen tulee omalle hiekkalaatikolle ja varsinkin, jos ei ole kyse hypettämisestä.

Korhoseen sen verran että eiköhän miehen kohtalo selviä jo elo-syyskuussa. Itse näkisin että tämän hetken nimilistalla kärkikolmikko on Kangasniemi, Grönvall ja Halme, joten kyllähän tuo kaipaa vahvistusta. Ennemmin kuin Korhosta niin haluiaisin nähdä Ilvosen saavan oikein todellisen näyttöpaikan ja jopa alkuun ykkös- tai kakkosparissa.

Tätä kaiketi ajoin hieman takaa, vaikken saanut sitä sanottua, eli mielummin omille junnuille peliaikaa. Voihan, tai siis pakkkokin kai sitä LK:ta on mukana roikottaa fantasiarostereiden rakentelussa, mutta itse en laskisi hänen varaan mitään. Olen tyytyväinen, mikäli breikkaa teillä, koska en halua pahaa ihmiselle, kun en henkilökohtaisesti tunne ja mukavaahan on, jos saa harjoittaa rakastamaansa ammattia. Alkoi vain ärsyttämään teidän puolesta, kun häntä sijoitettiin kakkospakkipariin aikaisemmissa viesteissä. Kyllä IFK:ssa on yleensä vittumainenkin ihminen saanut pelinsä pelata, kunhan on oman tonttinsa hoitanut, joten dissaaminen on puhtaasti pelillisistä syistä.
Nemon ja Jannen johdollahan teidän hyökkäyksessä on aivan pirusti kokemusta, vielä puolustukseen jokunen takuuvarma puolustava pakki, niin saa sitten junnut ja Lasse viipottaa.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Tätä kaiketi ajoin hieman takaa, vaikken saanut sitä sanottua, eli mielummin omille junnuille peliaikaa. Voihan, tai siis pakkkokin kai sitä LK:ta on mukana roikottaa fantasiarostereiden rakentelussa, mutta itse en laskisi hänen varaan mitään. Olen tyytyväinen, mikäli breikkaa teillä, koska en halua pahaa ihmiselle, kun en henkilökohtaisesti tunne ja mukavaahan on, jos saa harjoittaa rakastamaansa ammattia. Alkoi vain ärsyttämään teidän puolesta, kun häntä sijoitettiin kakkospakkipariin aikaisemmissa viesteissä.
Nemon ja Jannen johdollahan teidän hyökkäyksessä on aivan pirusti kokemusta, vielä puolustukseen jokunen takuuvarma puolustava pakki, niin saa sitten junnut ja Lasse viipottaa.

Luulisin että LK saa hieman vapaamman roolin Tapparassa ja ainakin mahdollisuuden koska Grönvallin ja Halmeen taidot ylivoimalla on nähty. Atella löytyy kyllä kudissa voimaa mutta muuten en allekirjoita ylivoimapeliin. Saapa nähdä mitä Saarinen miettii. Mikäli Lasse epäonnistuu alussa pahasti niin kyllä luotto katoo nopeasti.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Tylsää kuin oli niin aloin katselemaan pelaajia joilla ei ole sopimusta ensi kaudeksi ja silmäni pysähtyivät Tps:n kohdalle. Siis eikö Mikko Rautee olisi lähes täydellinen 3.sentteri? Tehnyt kohtuu pisteitä ja hän on loistava alivoimapelaaja sekä hyvä puolustava hyökkääjä. Vastustajan kannalta ärsyttävä pelaaja ja hyvä aloittajakin. Nyt ei muuta kun sopimusta kouraan sanon minä.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, San jose Sharks ja Tampa bay Lightning
Ottakaapa pois. Voitaisiin samalla unohtaa puheet Mika Arvajasta ärsyttävimmästä tamperelaisseuran pelaajasta ikinä. Muuten näyttäsi olevan joukkueen rakentaminen hyvällä mallilla, toki puolustuspää vaatii vielä vahvistusta.

Ja toisaalta jos tehoduosta lähtee toinen tai molemmat p-amerikkaan, alkaa kusi olla muuallakin kuin ilveksen logossa.

Propsit muuten Niemisen värväämisestä. Yksi eniten arvostamistani Tappara-pelaajista ikinä. Jatkoa Tampereen "Modanolle" kun aika kiekkokaukalossa jättää. Meillähän jatkajaa saadaan hakea ja pitkään, eikä taida silloinkaan löytyä.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tylsää kuin oli niin aloin katselemaan pelaajia joilla ei ole sopimusta ensi kaudeksi ja silmäni pysähtyivät Tps:n kohdalle. Siis eikö Mikko Rautee olisi lähes täydellinen 3.sentteri? Tehnyt kohtuu pisteitä ja hän on loistava alivoimapelaaja sekä hyvä puolustava hyökkääjä. Vastustajan kannalta ärsyttävä pelaaja ja hyvä aloittajakin. Nyt ei muuta kun sopimusta kouraan sanon minä.

Sitten kun vielä keksit mitä teemme lähes täydellisellä 3-sentterillä...

Pakkeja tässä kaivataan ja varmaankin yksi ainakin saadaan. Hyökkäyspää näyttää nyt varsin vahvalta, eikä sinne missään tapauksessa Rauteeta laiteta.

Rauteesta tulee lähinnä mieleen se, kun "mies" teki "rauteet" finaalipeleissä Tapparaa vastaan. Ojanen taklaa, Rautee viime hetkellä kääntää selän kentälle ja lopulta itkee niin pitkään, että Janne pääsee suihkun puollle.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Sitten kun vielä keksit mitä teemme lähes täydellisellä 3-sentterillä...

Pakkeja tässä kaivataan ja varmaankin yksi ainakin saadaan. Hyökkäyspää näyttää nyt varsin vahvalta, eikä sinne missään tapauksessa Rauteeta laiteta.


Minusta tuo hyökkäyskin joka jo nyt näyttää selkeästi paremmalta kuin puolustus tarvitsee sentterin. Piispanen pelasi laidassa paremmin kuin keskellä eikä hän aloittaakkaan osaa. Lucenius ei todellakaan vielä valmis ja ilkeyttä tuo rosteri mielestäni huutaa. Pakisto kaipaa vahvistusta/vahvistuksia mutta jos tuo "rautee" ja yksi huippuluokan pakki saadaan niin olisin tyytyväinen. Enemmän tyytyväinen olisin ollut yhteen huippupakkiiin, "rauteeseen" ja yhteen lähes huippupakkiin. Mutta sitten kuin hankittiin Korhonen ja Kangasniemi niin enpä usko että kahta pakkia saadaan. Jokainen saa itse määrittää tuon huippupakin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tappara tarvitsee sentterin ainoastaan jos Lehterä lähtee. Uskoisin Piispasen olevan paljon parempi nyt kun organisaatio ja pelikaverit ovat tuttuja ja lisäksi Kailajärven treenit alkavat näkyä kunnolla vasta tulevalla kaudella. Lehterä-Ojanen-Piispanen-Peltonen/Lucenuis on erittäin riittävä osasto. Laiturit ovatkin sitten liigan huippuluokkaa.

Huutavin pula on sille kiekolliselle ykköspakille, johon käytettäneen yksi ulkomaalaispaikka. Toinen ulkomaalaispaikka jätetään siirtorajan lopun hankinnalle, jonka tarpeen määrittelee syksyn esitykset.
 

uhmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara heittää kuperkeikan

viime kaudelle lähdössä oli loistava puolustus ja tälle kaudelle lähdettäessä on loistava hyökkäys. Ihan ok tilanne verrattuna muihin.

uhmu - älkää lukeko pelikirjaa
 

Jäske#13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi, Minnesota Wild
Kyllä tuo sentteriosasto on ilman muuta riittävä, eikä kaipaa vahvistusta. Luonnollisesti toki Lehterän tekimisistä kiinni. Laiturit huippuluokkaa, mutta pakisto on hieman työn alla se kiekollinen liideri olisi jostain löydyttävä ja AHL on ennakkoon kovan luokan miehiä pullollaan. Maalivahti osasto on mielestäni tosi hyvissä kantimissa Lehto on kovanluokan ykkösveska liigaan ja Säteri maan lupaavimpia kavereita.

Tässä pienoinen hahmotelma siitä, mikä mielyttäisi silmää runkosarjan avausottelussa.

Enlund-Lehterä-Nurmi
Koskela-Ojanen-Nieminen
Saviano-Lucenius/Peltonen-Vertala
Aho-Piispanen-Lindlöf
N.Nieminen

3 ensimmäistä ketjua hyökkääviä ja nelonen vastustajan hämmennysketju. Kolmossentteri määräytyy harjoitusotteluiden perusteella ja siksi antaisinkin molemmille ehdokkaille runsaasti peliaikaa harjoituskaudella, toinen heistä sitten LeKiin niin kuin kaksikko Peltola & Koskinen. Piispanen siksi nelosessa, että yhteispeli ei kolmosen miesten kanssa kulkenut viime kaudella lainkaan ja voiman lisäännyttyä varmasti hyvä mies hämmennysketjuun jo ulottuvuutensakin ansioista.

"Kiek.liideri"-Kangasniemi
Ilvonen-Halme
Grönvall-Korhonen/Malkamäki
Malkamäki/Korhonen

Nuorille rohkeasti vastuuta, niin saadaan heistäkin sitten pelimiehiä tulevaisuudessa. Ihmettelen miksi monet pitää Malkamäkeä kiekollisesti lahjakkaampana kuin Ilvosta, joka on kuitenkin se kiekollisesti potentiaalisempi. Malkamäki enenmmänkin "saravomainen" yleispuolustaja. Pentikäiselle peliaikaa, sitten sen mukaan mitä muiden esitykset ovat ja mahdollisesti keikkoja muissa liigaseuroissa tai ulkomailla. Mutta en näe, että Mestis kehittäisi Attea enään tarvittavissa määrin, toisin kuin nuorempien pelaajien kohdalla. Turkulaisen paikka lienee A-junnut/LeKi harjoitusotteluiden mukaan, toivottavasti on sitä tasoa, että LeKi olisi kehityksen kannalta oikea paikka. Tietysti ratkaisuun vaikuttaa myös seuran tahto. Kiekollisen liiderin tulisi olla samaa tasoa suurinpiirtein kuin Benoit, mutta tulisemmalla laukauksella, sillä pakistossa ei mitään huippulauksisia kavereita ole.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Muuten ihan hyvää spekua, mutta voin lyödä vetoa siitä, että Niko Nieminen ei todellakaan tule olemaan 13. hyökkääjä. Se olisi todella järkyttävää tasokkaan liigapelaajan kykyjen haaskausta. Ja toisen vedon siitä, että Lasse Korhonen on vähintään kakkosparin vakiomies.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tässä vaiheessa alkaa jo vituttaa että Vertalalle väännettiin jatkosopimus. Onhan se laatuhyökkääjä, mutta tämänhetkisessä tilanteessa miehelle ei vaan ole tilaa kahdessa ensimmäisessä ketjussa ja kuvittelisin että Timo on turhan kallis kolmosketjun laituriksi (enhän mä mitään tiedä, mutta näin luulen). Olisi senkin rahan voinut käyttää siihen laatupakkiin.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tässä vaiheessa alkaa jo vituttaa että Vertalalle väännettiin jatkosopimus. Onhan se laatuhyökkääjä, mutta tämänhetkisessä tilanteessa miehelle ei vaan ole tilaa kahdessa ensimmäisessä ketjussa ja kuvittelisin että Timo on turhan kallis kolmosketjun laituriksi

Vanhanaikaista kuvitella, että vain kaksi ensimmäistä ketjua hyökkäävät tai pelaavat ylivoimaa. Kyllä se joukkue pärjää pitkälle jolla on neljä tasavahvaa kentällistä joista kolmea ensimmäistä voi käyttää hyökkäyspään aloituksissa, ylivoimissa ja muutenkin hyökkäävämmässä roolissa kuin nelosta. Jotta siihen pystytään pitää käsiä ja jalkoja löytyä useammalta mieheltä ja jos homma ei jollain koostumuksella toimi on sitten variaatiomahdollisuuksia enemmän. Vertala on tärkeä mies joukkueelle varsinkin jos Enlund saa hyvän tarjouksen Pohjois-Amerikasta.
Tuossa edellä jo mainittiin Korhosen peluutuksesta. Suurin virhe olisi laittaa mies johonkin muuhun pariin kuin kahteen ensimmäiseen.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Vanhanaikaista kuvitella, että vain kaksi ensimmäistä ketjua hyökkäävät tai pelaavat ylivoimaa.

Joo, tämä pitää paikkansa. Tuossa edellä jäi sanomatta se, että Vertala ei ole juuri muualla pelannut hyvin kuin Jannen rinnalla ja tämänhetkisessä rosterissa miestä ei Jannen rinnalle kannata laittaa, koska sinne kiilaavat Koskela ja Nieminen (tai Koskela ja Nurmi jos Nimo halutaan laittaa Jorin ketjuun).
 
Joo, tämä pitää paikkansa. Tuossa edellä jäi sanomatta se, että Vertala ei ole juuri muualla pelannut hyvin kuin Jannen rinnalla ja tämänhetkisessä rosterissa miestä ei Jannen rinnalle kannata laittaa, koska sinne kiilaavat Koskela ja Nieminen (tai Koskela ja Nurmi jos Nimo halutaan laittaa Jorin ketjuun).
Itse kyllä vähän luulen, että jos ei ihmeitä tapahdu, niin Nurmi pelaa "kolmosessa" Savianon ja kehityksestä riippuen ehkä Piispasen kanssa. Nimo siis junnujen kanssa ja viimekautinen diesel-osasto edelleen kimpassa. Tällöin nelonen olisi puhtaasti rikkova ketju, jossa laidoilla Aho ja NNieminen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Noh, jos Enlund saakin NHL-sopparin ja lähtee farmiin tahkoamaan, niin siinä onkin heti Vertsille isompaa roolia tarjolla. Ihan turhaa on vielä tehdä mitään ratkaisevia analyysejä, kun ei edes varsinainen joukkue ole selvillä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Elikkä maalivahtivalmennukseen tulee Venäjältä Jussi Parkkila joka vaikuttaa ihan pätevältä jampalta. Tässä linkki Jatkoajan uutiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös