NHL-huumoria

  • 2 668 956
  • 5 178

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
#28 kirjoitti:
Juttua Bluesin harjoituksista. Eipä ollut hirveä yllätys että ketkä jäivät maaleitta.

http://www.stltoday.com/forums/viewtopic.php?t=444881
Alkaa siis Now to practice-kohdasta.
Pienoine offtopic, mutta tuo on kyllä todellakin hauskaa puuhaa, kerran ollaan iteki tuota harkoissa kauden päätteeks tehny, ja olihan se ihan älytöntä. :D Varusteita sitä mukaan poies mitä munaili ja lopulta sitte seisoskeltii siellä jäällä luistimet ja pelkät boxerit jalassa, ja tietysti maila kädessä. Ehkä ihan heiman kylmä tietysti, mutta todellakin siis hauskaa, hauskaa, hauskaa. :p
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Heh, hauskaa sekä mautonta läppää tuossa sportsargumentwikissä. Teemu Selänteestä triviaa:
# Is gay for Paul Kariya (but is the pitcher, not the catcher)

Saku Koivusta:
# Is not a checking line winger

Lisäksi tuolla on mm. kategoria
Not Defencemen Who Haven't Played For The Canucks

Vai oliko tuo ihan wanha juttu jo? No minulle uusi :)

edit. heh, pakko lisätä vielä tämä:

Sidney Patrick Crosby (born for the first time on December 25, 1 BC, in a small manger in Bethlehem, and then again on August 7, 1987, in Cole Harbour, Nova Scotia, Canada)
 

M10

Jäsen
nhl.comin kausiennakko Dallasista on paikoin melkoista huumoria.

nhl.com kirjoitti:
Matt Nickerson -- Another big body at 6-foot-4, he was taken by the Stars in the third round in 2003. The 22-year-old dressed for 40 games last year with AHL Iowa and piled up 97 penalty minutes to go with three assists on the year. After splitting time between the AHL and ECHL, could emerge as a full-time NHL defenseman before the end of the year.

Todennäköisyys tuolle on käytännössä olematon. Uskomattoman puusilmäinen väite jutun laatijalta. Mutta toisaalta ei ihme, kun lukee juttua hieman eteen päin.

nhl.com kirjoitti:
Ivan Vishnevskiy -- Yet another former first-round pick (No. 27 overall in 2006), he drew praise from the organization at a recent prospects tournament in Traverse City. Could also challenge for a roster spot, even if at 5-11, 176, he’s not as big as some of his fellow defense candidates.

Vishnevskiy ei pelannut peliäkään tuossa turnauksessa.

nhl.com kirjoitti:
Grossman is a smooth-skating, puck-moving defenseman with decent size and the 22-year-old is projected as a top-four defenseman when he reaches his prime.

The Stars could have a Lidstrom-type on the blue line for years in Grossman, and given the chance to shine this year, he could have a breakout season.

Sama kun ennustaisi Petteri Nokelaisesta Cam Neelyn tyylistä pelaajaa vuosiksi eteen päin Bruinsille.

Los Angelesin ennakosta löytyi myös hauska pätkä:

nhl.com kirjoitti:
Despite all the goals they (LA) surrendered, Jaroslav Modry finished the season a plus-11 after playing in 76 games.

Voisikohan syynä olla se, että Modry pelasi tuosta melkein 60 ottelua Starsin paidassa?
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
LCSHockeyn joka ainoan kirjoitelman voisi pasteta tänne kokonaan, mutta poimitaan uusimmasta muutama helmi.

Do you really need to fall on your hands and knees when you injure your shoulder? C'mon, Marty, suck it up. Even Mike Ribeiro thought it was kind of gay.

When I saw Patrick Kane at the Entry Draft, I didn't think there was a chance in hell he'd be playing in the NHL this season. He looked like a younger, smaller Frankie Muniz.

Kane's wearing No. 88. That's bold. No word yet when he'll suffer his first concussion.

Havlat could return to the lineup in as little as two or three weeks, giving him plenty of time to suffer another injury before Christmas.

Ja sitten viikon takaa todellinen helmi:

So let's review. As reward for opening the season in London, the Ducks get to come home and play three road games in four nights. Nice. Napoleon had an easier road schedule.
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Nostellaan vähän ketjua.

Eli kaksi videota herrasta nimeltä Dion Phaneuf.

The Spin: Cabbie interviews Dion Phaneuf

Tämä taitaa olla wanha, mutta ei kertauskaan pahaksi ole. Hauska haastattelu ja varsinkin tuo Averyn lanaaminen sekä toimittajien reaktiot saavat aina hymyn huulille.

Dion Phaneuf Swagger

Viiltävä analyysi Dion Phaneufin kävelytyylistä.

Myös muut FlamesTV:n tuotokset ovat varsin hauskoja pätkiä.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Sekavaa jorinaa, ei edes niin hauskaa.

Viime yönä tuli tarve tarkistaa Floridan entisen prospectin Josh Olsonin uran kehitys, kun aikanaan tämän isokokoisen hyökkääjän vaiheita aloin seurata ja sitten se jossain vaiheessa vain jäi. Josh ei missään nimessä koskaan ollut mikään varma tapaus, vaan kiipesi liigaan aika mutkaisen tien kautta. Ison kokonsa takiahan hän ne muutamat NHL-pelit pelasikin. Koskaan ei oikeastaan mitään aikaan saanut missään. Mutta kun katseli Joshin pelikavereita USHL-liigasta, niin eipä sieltä kukaan uraa tehnyt, joten kunnioitettava suoritus oli jättää näkymä jonkun scoutin verkkokalvoille.

Sen sijaan Olson valitsi oikean tien, karisti USHL-liigan pölyt jaloistaan ja päätyi WHL:ään. Siellä Joshin kanssa uraa loivat muun muassa ikisuosikkini Josef Balej, Marcel Hossa ja Paul Gaustad, sekä vielä esiteini-ikäinen Braydon Coburn. Ehkä kaikkein mielenkiintoisin ukko tiimissä on maalivahti Jomar Cruz. Cruz oli kakkoskiepin varaus 1998, eikä silloin ollut tapana varailla vahteja joka välissä. Mieheen siis uskottiin. Ilmeisesti Jomar itse ei niin kyvyistään välittänyt, sillä miehen tilastojen ja joukkueiden perusteella uskaltaa melkeinpä väittää, ettei hän koskaan kunnon uralle yrittänytkään.

No, Balej’n ja Hossan kautta huomasin sitten Eric Himelfarbin, jonka heiveröinen olemus ja hauska nimi jäivät mieleen työsulkukaudella, kun mies kiusasi muutaman kerran AHL:ssä St. John’s Maple Leafsia. Piti tarkistaa, miksi kääpiöhyökkääjä ei ole murtautunut Habsiin, sillä onhan tuo varmaan eka kerta, kun alamittainen hyökkääjä ei Canadiensiin kelpaa.

Himelfarbin uraa selasin taaksepäin, ja satuin sitten OHL-seura Kingston Frontenacsin kauden 2003-04 tilastoihin.

Täytyy sanoa, että Kingston Frontenacs on pelaajien nimien puolesta yksi cooleimmista joukkueista palloilulajien historiassa

Joukkue oli:

Blake Pronk. Maistelkaa tätä nimeä. Blake. Pronk. Mies on syntynyt urheilusankariksi tai pornotähdeksi. Blake. Pronk.

Austin Corredato ja Tony Rizzi. Rizzin kunnia! Corrrrrrrrrrredato! Pikku-gangsterinalut. Pelit pelataan luonnollisesti ilman kypärää, jotta vesikampaus ei mene lyttyyn. Pojilla on rengasrauta piilossa varusteissa.

Milos Schejbal ja Vojtech Kloz (varsinainen maalitykki...). Ajatelkaa Andy Kaufmanin Latka Gravas –hahmoa tai sitten Saturday Night Livesta tuttuja Jorge ja Yortuck Festrunkia Tshekkoslovakiasta. Two wild and crazy guys!

Eric Himelfarb ja Nick Van Herpt. Nössönurkkaus. Himelfarb on Saturday Night Livesta tutun daideellisen Dieterin (Mike Myers) poika. Nick van Herpt taas on vanhan rahan terästeollisuuspohatan poika. Van Herpt ei ole mikään jenkkiperhe, vaan vuosisatoja Uudessa Maailmassa eurojuurensa säilyttänyt parempi porukka. Jos herra Nick ei saa peliaikaa, lähtee Frontenacsilta rahoitus.

Chris Beckford-Tseu. Terveydeksi.

Kyle Raftis, Evan Kotsopoulos, Justin Suda. Kyle, Evan ja Justin. Highs schoolin urheilutähdet, joiden vaalea tukka (Kotsopoulosilla toki värjätty) on aina viimeisen trendin mukainen. Pojat harrastavat surffaamista, cheerleadereiden pokaamista ja nörttien kiusaamista, kunnes saavat opetuksen.

Steve Miller. Ja bändinsä Steve Miller Band.

Bill Kinkel. Kinkel. Ehheheh. Hassu nimi. Kinkel, kinkel, kinkel, kinkel, kinkel.

Brandon McBride, Danny McDonald, Clay McFadden. Kaikki nimet, joissa on Mc, ovat kovia. Nimet lausutaan kuten Simpsoneissa lausutaan McBain. Dramaattisesti.

Bobby Hughes. Good ol’ Bobby.

Ja lisäksi oikein komeita perusnimiä: Jordon Watson, Brad Horan, Brendan Duncan, Bryan Rodney (pakiksi aika hirmutehoja OHL:ssä, aika hiljaista sitten ammattilaisena, mutta vielä yrittää), Drew Kivell (neljä maalia uran aikana...), Anthony Stewart (ammattilaisura ollut suuri pettymys), Derek Lyons, Ryan Stephenson, Scott Maher, Trevor Waddell, Dan Turple, Dayne Davis.

Kyllä, coolein joukkue koskaan.

Loppu lauantai menneekin sitten noita linkkejä seuraten. Niinkin on käynyt.

Pitäisiköhän ottaa lääkkeet...
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Chattailtakoon sen verran hannekselle kommenttia notta huikeaa tykitystä <3.

Olen itsekin etenkin aiempina vuosina, ennen internetiä, kun NHL:n seuraaminen oli kaverin ruotsalaisen teksti-tv:n, Hesarin tulosten, satunnaisten Hockey Night-pelien ja NHL-vuosikirjojen varassa, lukenut etenkin viimeksimainittuja todella, todella tarkkaan. Jo osittain unohtuneet nimet ja tilastot painuivat tarkkaan mieleen. Uskoin etenkin ennen että prospectilla tai pelaajalla on mahdollisuus onnistua NHL:ssä jos tällä on sopiva nimi. Suhteellisen järjetöntä, mutta logiikka suosi aina "Ray Bourqueta" ennemmin kuin "Curtis Leschychynia", eli jo etukäteen tiesi että Jason Smith menestyy paremmin kuin Keli Corpse tai että Jim Careylla ja Scott Shieldsilla on enemmän edellytyksiä menestyä kuin Yanick Degracella. Suht järjetöntä, mutta aika usein vainu toimi, väitän että olisin varmaan tehnyt parempaa työtä kuin osa tämän ja viime vuosituhannen GM:istä.

Heistä yksi, Jarome Iginla, oli nähdäkseni sitten jonkinlainen kelkankääntäjä. Tietäen Dallasin ja sen vittumaiset fanit, tekivät sen kai koska olin liian etevä. Nykyään siellä on sitten menestymässä myös Joffrey Lupulia ja Dion Phaneufia, voi vittu. Käsittämätöntä. Onneksi sentään Philadelphia Flyers pitää siinä määrin laivaa pinnalla että jos tehtäisiin koko perheelle soveltuva elokuva nimeltä Highschool Hockey Heroes, sen pääosassa olisi hyviksinä Jeff Carter ja Mike Richards, sivuosissa Rick Nash, Mike Green ja Dustin Brown. Kyle Chipchura, Kyle Okposo, Wojtek Wolski ja Enver Lisin olis pahiksii tai paperii vaan.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival

What a woofter!

Lisättäköön edelliseen postaukseeni se että myös samankaltaisten nimien epätoivoinen bongailu on arkipäivää. Aina löytyy jostain joku Bill Bruford, joka on siis melkein kuin Bill Ranford!

Ajatukseni liikkuvat siis usein varsin elämän kannalta olennaisissa asioissa.

PS. 2004-drafti on herkkua. Näistä pelaajista ei saa tulla ikinä mitään.

Loic Lacasse
Liam Reddox
Mitch Maunu

Myös vuonna 1994 draftatun Calvin Elfringin vanhempien voisi luulla olleen ainakin jonkin sortin LOTR- tai roolipelifriikkejä. Ho ho Debbie!!! Neljän ottelun visiitti Lowell Lock Monstersiin lienee ollut heidän ja hänen kohokohtansa.
 
Viimeksi muokattu:

TonyClifton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dominik Hasek
Jäänyt elävästi mieleen kyseiset herrat Hurrikaanien rosterista kaudelta 2002-03. Steve Halko ja Damian Surma?!? On varmaan Kapasen Samilla ollut naurussa pitelemistä?
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Suht järjetöntä, mutta aika usein vainu toimi, väitän että olisin varmaan tehnyt parempaa työtä kuin osa tämän ja viime vuosituhannen GM:istä.
Ollaan kyllä niiiiiiin samixii! Kyllä minustakin Dion Phaneuf on epäkiekkonimi. Ja GM-touhuissa olisin eri haka.

Paras esimerkki on 80-luvun lopusta. Miten ihmeessä kukaan on voinut luulla, että Kim Issel voisi saada jotain aikaan NHL-kaukaloissa. Kim effin Issel! Ykköskiekan varaus aivan hukkaan.

Montako Garya liigassa enää on. Tai juuri Bob Beersin kaltaista ukkoa. Missä ovat Brucet? (Homer sen tiesi: homot ovat pilanneet hyvtä nimet, kuten juuri Bruce.) Nämä jordinit ja tällaiset eivät liigaan kuulu.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Jos "Dion Phaneuf" olisi naisten alusvaatemerkki saisin jo nimestä stondiksen.

*****

Pari helmeä. Quebec Nordiques 90-91. Joukkue teki uutta nousua hiljakseen lupaavien Mats Sundinin, Joe Sakicin sekä Owen Nolanin johdolla, mutta kun tukijoukoissa on mm. aiemmin mainittu Leschyshyn, iki-ihana Tony Hrkac, Disney-hahmolta kuulostava Herb Raglan, tamponimerkiltä tai ruukkukasvilta tuntuva Everett Sanipass ja muita kuten Wayne van Dorp sekä Serge Roberge, mitä voi odottaa? Etenkin kun kauniit taitelijanimet Michel Petit (treidattiin) ja Guy Lafleur (viimeinen kausi) eivät enää joukkuetta kantaneet. 46 pistettä ja liigan jumbosija.

*****

Liigan 1993 Entry Draftin ykköskierros lienee nimien valossa kovin. Semmoisia mainostajan iskeviä unelmia, semmoisia mieleenjääviä. Ihan kaikista ei odotusten mukaisia supertähtiä tullut, pl. Pronger ja Kariya, sekä jossain määrin hetkellisesti muistakin kuten mestaruuksia keränneistä, kuten Arnottista, mutta vain Nick Stadjuhar oli oikeastaan selkeä floppi, siis tämän nimitarkastelumme valossa. Liian norjalainen nimi, lausutaan sitäpaitsi jokseenkin "karju-sinä-olet". Entä Jesper Mattson? Tyylikäs nimi, mutta voiko kukaan Jesper menestyä NHL:ssä? Ruotsalaisessa lastenelokuvassa Jesper voi saada kiinni naulatehtaalta varastaneet rumat ukot, mutta ottanee aikansa ennen kuin Jesper saa kiinni Frank J. Selken kyljestä.

Alexandre Daigle, no kuten todettu tuhanteen kertaan, ulkonäönkin puolesta supertähti, samoin kauniin nimensä, mutta kun ei niin ei. Todd Harvey ja Mike Wilson, olisin odottanut hieman parempaa menestystä. Ainakin semmoista runkotähteilyä. Ride 'em, cowboy!
 

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
Loistavaa juttua täällä!

Täytyy vielä palata tuohon Dion Phaneufiin sen verran, että vaikka sukunimi onkin vähän mitä on niin kyllä tuo etunimi korvaa kaiken paremmaksi. Oikeesti hei! Dion. The Dion. Sitä sopiikin maistella.


Jos "Dion Phaneuf" olisi naisten alusvaatemerkki saisin jo nimestä stondiksen.

Tälle hajosin aivan täysin! Mutta toimii toki noinkin.

---

Vaikka täällä NHL:stä pitäisi puhua niin pakko nostaa esille eräs joukkueen nimi. Nimittäin maagisuuden huipentuma Flin Flon Bombers (Hockeydb-linkki joka kauden rostereihin). Itseasiassa pienen aasinsillan tuostakin NHL:ään löytää. Meinaa jamppa nimeltä Mel Angelstad aloitteli tuolla ammattilaisuraansa.

Ei muuten mitään unelmanimiä ole täynnä tuokaan joukkue. Voitteko kuvitella NHL-listoilla nimiä kuten David Dykstra, Tommy Castonguay, Myles Masse tai Kory Gursky. No eipä herrat ole mitään uskomattomia tehoja tehneet, kun vertaa virheettömiin nimiin kuten Reid MacLeod ja Pierre-Luc Boucher.

Tämän herran haluaisin nähdä NHL:ssä hetimiten! Scott Day! Tuolle hemmolle ketjukaveriksi Brad May niin siinähän saisi vastustajan puolustus huudella hätäsanomaa kyllästymiseen asti. Ja aina kun jannu saisi jäähyn tai jotenkin ihmeen kaupalla tekisi pisteen niin ei kun hallin stereoista soimaan Bon Jovin - Have a nice Day! Ei huono...

Joo eiköhän ole aika lopetella...
 
Viimeksi muokattu:

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Täytyy vielä palata tuohon Dion Phaneufiin sen verran, että vaikka sukunimi onkin vähän mitä on niin kyllä tuo etunimi korvaa kaiken paremmaksi.
Äh, Dion on Valioliigapelaajan nimi. Dion käyttää kultaista kaulakorua.

Vaikka täällä NHL:stä pitäisi puhua niin pakko nostaa esille eräs joukkueen nimi. Nimittäin maagisuuden huipentuma Flin Flon Bombers( (Hockeydb-linkki joka kauden rostereihin).
No täytyy myöntää, että Kingston Frontenacs löysi voittajansa. Aivan uskomaton jengi! Carsten maalissa. CARSTEN!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös