Spekulaatioita tulevista muutoksista

  • 212 957
  • 625
Kiitos Mad Dog noista rohkaisevista uutisista. Toivottavasti se tornado pyyhkäisee. Uusi alku, uudet vetäjät, puhdas pöytä. Rahaa meillä ei ole koskaan eniten, joten menestys on rakennettava olemalla parempi muissa asioissa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Honkalehdon eilistä ulostuloa ei ole vielä noteerattu, joten tässäpä tämä:

http://www.ilves.com/haastattelu030507.php

Tunnustetaan realiteetteja, myönnetään virheitä ja jotain on jo tehtykin. Loppu jää sitten nähtäväksi.

"Fyysisten harjoitusten ohjelmoinnista ja vetämisestä on vastannut uusi mies eli kamppailulajeista tuttu Pasi Keskumäki." Siinä yksi reaktio foorumeilla usein ihmetyttäneeseen fysiikkapuutetautiin?

Kiekollinen puolustaja tiedotetaan ilmeisesti lähipäivinä ja C-miestä lipotaan isosilmäisellä haavilla.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Nyt olisi Saksasta vapautunut kohtuu hyvä pelimies eli Brad Tapper. Hän olisi jo valmiiksi sopeutunut Eurooppaan. Rightin mies ja tehoja tullut yleensä melko mukavasti sarjasta (NHL/AHL/DEL) riippumatta. Vauhtiakin Tapperilla pitäisi riittää, joten siitä ei ongelmaa tulisi ainakaan. Lisäksi hän olisi nyt sopivassa iässä (1978 syntynyt).

Omasta mielestä Tapperin tyylinen pelaaja on maksimi mitä Ilves voisi hankkia. Parempaan rahat eivät varmasti riitä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Paremman ketjun puutteessa tänne positiivinen uutinen eli Mikko Kuukan sopimusta on jatkettu vuodella kauteen 2009 ulottuvaksi.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mitäs mielipiteitä herättää tapaus Karalahti täällä? Kelpaisiko joukkueeseen? Itsellä todella ristiriitaiset tunteet asiasta. Viime kaudella Jere oli melko huono, mutta kyllähän on ylivertaisen hyvä vapaana oleva suomalainen pakki. Siis mikäli on kunnossa. Ja kuntoon pääsemiseen Karalahti tarvitsee varmasti kuukauden - pari, joten alkukaudesta hänestä tuskin on hyötyä. Mutta keväällä Karalahti voisi olla todella kova sana liigassa. Tapaukseen vaan liittyy niin monta muttaa...

"- Jere on kova pelimies, mutta katsotaan nyt. En myönnä, enkä kiellä mitään Jeren suhteen, sanoo Ilveksen urheilupäällikkö Juha Hautamaa."

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200708096443349_jk.shtml
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitäs mielipiteitä herättää tapaus Karalahti täällä?

Olen sitä mieltä että Ilveksen on kamppailtava huutokaupassa Jeren palveluksista, jotta hinta nousee kunnolla, ja annettava sitten viime metreillä HPK:n voittaa. Taloutta rasittamalla se Neuvostoliittokin murrettiin.

Pistetään nuo Jerelle kaavaillut 200 000 siihen ykkössentteriin. Immonen.
 

John Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitäs mielipiteitä herättää tapaus Karalahti täällä? Kelpaisiko joukkueeseen?

Jaa-a, sama täällä eli todella ristiriitaiset olisivat tunnelmat, jos Karalahti Ilvespaidan vetäisi päälleen.

High risk / high reward, eli voisi olla kunnossa ollessaan olla todellinen vahvistus joukkueelle, josta viime kaudella puuttui se kuuluisa rightin ylivoimapakki. Kysymys kuuluukin onko mies kunnossa, ja millä hinnalla? Riski on kuitenkin kova, kun ottaa huomioon todennäköisen palkkapyynnön.

Toinen kysymys kuuluu, kumpaa joukkue tarvitsee enemmän, ykkössentteriä vai Karalahtea? Tämä jääköön valmennusjohdon päätettäväksi (olettaen siis, että rahaa on vain toisen paikan täyttämiseen kunnon pelimiehellä). Worst case scenariohan on, että kumpikin paikka täytetään kolmosketjun täytemiehillä...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Pistetään nuo Jerelle kaavaillut 200 000 siihen ykkössentteriin. Immonen.
Ei taida 200 000 euroa Immoseen riittää.

Itse en ymmärrä miksi mikään joukkue haluaisi Jeren riveihinsä. Riski on todella kova hintaan nähden. Todennäköisyys siihen, että Jere ryhdistäytyy on todella pieni. Mainitsemisen arvoinen seikka lienee myös asenne. Sekin kaipaa pientä kohotusta. Parhaassa tapauksessa Jere on liigan parhaita pakkeja pari kuukautta kauden alun jälkeen. Todennäiköisesti Jere on vähän parempi kuin viime kaudella, muttei missään nimessä (korkean) palkkansa arvoinen.
 

Grub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuolla hinnalla Jereä ei missään tapauksessa. Halvemmalla kyllä kelpaa... ja tiukoin ehdoin.

Ensisijainen tehtävä olisi silti löytää se ykkössentteri. Ja sen on oltava oikeasti tasokas. Ilveksen ensikauden menestys riippuu pitkälti siitä, onko joukkueessa miestä, joka pystyy jakamaan kiekkoa Koivistolle... jos on, niin meillä on liigan paras ketju, joka kylvää tuhoa.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Miten vaikuttaa joukkueen moraaliin ja joukkuehenkeen se, että sen muhkeinta tilipussia nauttiva pelaaja viihtyisi paremmin pullon kuin mailan varressa?

100 000 euroakin tuntuu Ilveksen budjetin huomioiden todella kovalta summalta Karalahdesta, kun otetaan huomioon, mitä saadaan vastineeksi. Jos suostuu tuota halvemmalla pelaamaan, niin sitten voidaan kenties harkita - tarkoin ehdoin tietysti.

Monen muun kirjoittajan tavoin toivoisin, että tähän hankkeeseen suunnatut rahat (puhumattakaan neuvotteluihin suunnatuista muista resursseista) ohjattaisiin oikeamman asenteen omaavalle pelimiehelle, josta olisi hyötyä lisäksi jo alkukaudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos vaakakupissa on ykkössentteri ja Jere -> Ykkössentteri

Kunhan Jeren tulo ei ole tämän hetken kriittisintä hankintaa poissulkeva ja palkka on maksimissaan 100 k€+, niin tervetuloa mun puolesta. Tuskin kukaan suomalaisseura Jerelle kuitenkaan kakkosella alkavaa palkkaa on valmis maksamaan.

Riski on toki kova, mutta niin on huomioarvokin. Jo pelkästään Jeren pilkkaajia kerääntyisi Hakametsään joka otteluun merkittävä määrä ja Ilves olisi varmasti ensi kauden seuratuimpia joukkueita myös vieraspaikkakunnilla.
 

Peeveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joku kyllä mättää yhtälössä Karalahti@Ilves. Viime vuosien asennevammaisten pelimiehien ulostuksien jälkeen pitäisi paikata tätä osastoa ulkopuolisin voimin?

Jos pohditaan tuollaisen kieltämättä suuren persoonan ja tiettyyn seuraan brändäytyneen pelimiehen hommaamista vierastyöläisenä Seuraan isolla ässällä, on jälkimaku vähän kuin mansikkahillolla ja metvurstilla. Antakaa sen mennä johonkin hiukan mitäänsanomattomampaan jääkiekkokulttuuriin, ei tule niin kovaa ristivetoa aatoksissa. Noita kierrätyskeskuksia löytynee ainakin Hämeenlinnasta ja Raumalta.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ville Korhonen Lempäälään hakemaan vastuuta.
Joku sanoisi, että oli jo aikakin.

Ei tainnut ehtiä Korhonen edes Sääksjärvelle asti, ennen kuin kutsu takaisin tuli.

Korhonen on pelaaja, jonka pitäisi päästä pikaisesti hakemaan pelituntumaa Mestiksessä. Kaverilla on hyvä asenne ja kova halu, mutta tulos on nykyisellään liigassa aivan nolla.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ei tainnut ehtiä Korhonen edes Sääksjärvelle asti, ennen kuin kutsu takaisin tuli.

Korhonen on pelaaja, jonka pitäisi päästä pikaisesti hakemaan pelituntumaa Mestiksessä. Kaverilla on hyvä asenne ja kova halu, mutta tulos on nykyisellään liigassa aivan nolla.

Ja tästä saamme kiittää Sakari Pietilää, joka palkitsee Korhosta kovasta työnteosta 1-3 minuutin peliajalla ja ohjeilla pelata kiekkoa syvään ja hankkia aloituksia. Ihme kun ei synny tehoja.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja tästä saamme kiittää Sakari Pietilää, joka palkitsee Korhosta kovasta työnteosta 1-3 minuutin peliajalla ja ohjeilla pelata kiekkoa syvään ja hankkia aloituksia. Ihme kun ei synny tehoja.


Mutta kun kaverin taidot ei tällä hetkellä riitä luovempaan peliin. Marko Anttila kehitti itseään nelosessa ja oli tänään jo kolmosessa. Ei ne muutkaan nuoret siellä joukkueen hierargiassa ilman näyttöjä ylemmäksi nouse. Anttila, Sandel ja Lehtivuori ovat saaneet koko ajan lisää peliaikaa, kun ovat vastanneet huutoon. Korhonen ei tätä ole tehnyt.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Lainaus Ilves.comista :
Ilves-klubilla Haden suusta kuultua:
"Jyrki on käynyt muutaman kerran harjoituksissa ja saattaa olla että mahtuu joukkueeseen!"

Eikö nyt jumalauta mikään riitä ?

Koko 2000-luvun jatkunut ylivarovainen riskittömyyden korostus on itsessään näivettänyt Ilveksen todella latteaksi tuotteeksi ja kun Utj. Hautamaan ainoa väylä tuntuu olevan Wanhoissa pelaajissa on tie tulevina kausina entistäkin tukommassa.

Kun vastuu jaetaan vuodesta toiseen reilusti päälle kolmikymppisille pelureille on meille kehittynyt todellinen tyhjiö tulevaisuuden runkopelaajien kohdalle.
Kun 1-3 vuoden sisällä Helminen,Viitakoski,Peltola ja Määttänen lopettavat on Ilveksessä todella vähän pelaajia, jotka voivat ottaa vastuun kantaakseen.

Lumme voi nostaa Ilveksen kiekollisen osaamisen tasoa (jälleen), mutta onko pitkässä juoksussa hänen paluustaan mitään todellista hyötyä ?
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Sammeli palaa Raipen ja Veskun rinnalle.

No niin, nyt sitten rikotaan hyvin toiminut "nuorisoketju" sen sijaan, että oltaisiin palkittu poikia hyvistä otteista ja lisätty heidän peliaikaansa. Vocea varmaankin kokeillaan nyt Bissen ja Koiviston kanssa. Kakkosen on syytä olla hyvin pelannut Torkin johtama ketju. Kolmosesta ja nelosesta tulee sitten toooooodella hitaat, kun niitä vetää Peltola ja Raipe. Käytännössä näitä peluuttamalla Ilves antaa vastustajalle ohjat käsiinsä illasta toiseen. Mitäköhän tapahtuu Korhoselle?

Sandellille tämä nyt on todella karvasta nieltäväksi. Nelosketjuun Raipen ja Veskun kans himmaileen, sääliksi käy. Ei ihme, jos mies jo selaa MOL.fi:stä uusia työpaikkoja. Tosin Sandellilla kyllä ottajia riittää sen verran, ettei tarvi ite työpaikkaansa etsiä.

Eipä mitään, toivottavasti huomenna tulee voitto vauhdikkaalla pelillä, niin voin perua pahat sanani.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Sami Sandellilla on sopimus myös ensi kaudesta. Jo täysin valmiina liigapelaajana Sandell kaipaa kyllä vastuuta tarjottua enemmän, mutta seuranvaihto tuskin on edessä.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lainaus Ilves.comista :

Lainaus:
Ilves-klubilla Haden suusta kuultua:
"Jyrki on käynyt muutaman kerran harjoituksissa ja saattaa olla että mahtuu joukkueeseen!"
Eikö nyt jumalauta mikään riitä ?
...
Lumme voi nostaa Ilveksen kiekollisen osaamisen tasoa (jälleen), mutta onko pitkässä juoksussa hänen paluustaan mitään todellista hyötyä ?
Missä vaiheessa Jykän paluu on? Luulis että sormia syyhyttää jo kun ei ole päässyt pelaamaan. Lumme menis heittämällä Ilveksen puolustukseen jos on kunnossa.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vocen poistumisen lisäksi tervehtyneiden tieltä väistyy Lassi Mattila, joka hakee LeKistä suurempaa peliaikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös