Miten käy Rangerssien

  • 1 064
  • 9

#99#

Jäsen
Wed 27 Philadelphia Flyers
Sat 30 at Florida Panthers
Mon 1 at Tampa Bay Lightning
Thu 4 at Toronto Maple Leafs
Sat 6 at Boston Bruins
Mon 8 Pittsburgh Penguins
Wed 10 Toronto Maple Leafs
Sat 13 at Philadelphia Flyers

Siinä Rangerssin jäljellä olevat pelit. Matkaa 8 joukkoon on tällä hetkellä 3 pistettä. Noista peleistä pisteitä tulee ehkä 5-8. Nämä pisteet eivät taida riittää pleijareihin.

Richter on sivussa kallonmurtuman takia pari viikkoa eli runkosarjan loppuun. Saapa nähdä miten nuoren maalivahdin Blackburnin pää kestää sillä paineet ei varmasti ole aivan pienet. Mikä vaivaa Petr Nedvediä?? Miehellä pisteitä kasassa vasta 40 kun viime kaudella niitä syntyi melkein 80.
Taas tullaan näkemään että pelkkä suuri pelaajabudjetti ei vie joukkuetta pudotuspeleihin
 

Vaicci#63

Jäsen
toivon mukaan nähtäisiin Rangerit pleijareissa niin saatais väriä mukaan:D Tosiaan tuo Nedved,tuntuu että mies on samanlainen arvoitus kuin Arnott
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
ei rangersille

Todella sydämestäni toivon, että Rangers ei tänäkään vuonna pelaa play off pelejä!

Tämä siksi, että voidaan taas todeta, ettei se raha aivan kaikkea ratkaise! Toisaalta siksi, että kannatan NHL:n "kerhoa", Devilsiä...

Toivottavasti Theo tukehtuu niihin pillereihinsä...:D
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Ikäviä asioita aina nämä loukkaantumiset. Aika pahaan saumaan vielä kun ajattelee että Rangersin pitäisi voitta suurin osa peleistään mennäkseen play-offiin. Mikäli Rangers ei sinne pääsisi niin joukkueen johdossa täytyy olla jotain mätää kun katsotaan millaisia satsauksia tiimi on tehnyt viime aikoina. Kyllä tolla porukalla pitäis mennä kevyesti pleijareihin. Mutta niin vaan se Montrealikin pistää kunnolla kampoihin :)
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
NYR saa puolestani pudota pois pleijareista. Esimerkki paskoista hankinnoista ja tiimihengestä. Lisäksi Richteriä on suitsutettu tällä kaudella maasta taivaisiin, päästettyjen maalien määrä kertonee kuitenkin totuuden. Jos kuitenkin NYR pleijareihin pääsisi ja saisi vastaansa Flyersin, niin ------> Philadelphia ulos.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Toivottavasti..

Toivon, että joukkue on jälleen kerran rannalla kun tosipelit alkaa. Vaikka toki ihan mukavaahan noita Rangerssien pelejä on katsella...tappeluita ja tapahtumia kiitettävästi...toivottavasti myös ensi yönä.;)
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Pihalla taas

NYCki on niin kiva paikka asua, elää ja olla, että eihän siellä nyt viitsi sata lasissa kaukalossa painaa.

Vakavasti puhuen aika koominen tuo tilanne on ollut jo useamman vuoden. Alkukaudesta kova uho ja meneekin ihan mukavasti, mutta sitten touhu hyytyy jossain vaiheessa kautta, ja sitten ollaankin pleijareista rannalla.

NHL:n runkosarja on pirun pitkä, raskas ja vaativa. Ehkäpä Rangersien ongelma on että jengistä puuttuu vuodesta toiseen ns. todellinen haalariosasto/nöyrä duunariasenne, jolla jaksetaan illasta iltaan kiltisti hoitaa omaa tonttiaan pitkästymättä tai turhautumatta.

NYR:n avainpelaajat ovat koostuneet jo vuosia liian artistiosastosta, joka kyllä osaa hommansa tiukan paikan tullen, mutta ei välttämättä viitsi aina painaa täysillä, vaan odottelee 'tosi pelien' alkamista. 'Tosi pelien' odottelussa onkin sitten huomaamatta nuo 'tosi pelit' päässeet livahtamaan karkuun. Artistiosastolle ei ole ollut riittävän laadukasta 'harmaata massaa' vastapainona, joka kannattelisi ja veisi joukkuetta eteenpäin koko pitkän runkosarjan. Tuloksena on viimeisen viiden vuoden aikana sitten ollut mitä on - surkea, nolostuttava, hävettävä ja paska pikkuhiljainen mahalasku pleijariviivan alapuolelle.

New York Rangers on elävä jääkiekkomuseo, johon hankitaan fanien mieliksi, niin hehän käyvät aika ahkerasti peleissä 'menestyksestä' huolimatta, kaikenlaista laskukiidossa olevaa superstaraa, tyyliin Gretzsky, Lindros, Bure jne. Tärkeintä on mahdollisimman monta 'legendaa' rosterissa, ei se onko touhulla urheilullista pohjaa, joka kantaisi sarjan loppuun asti.

Rutun vinkkarit!

NYR on kuitenkin paras.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kaipa siinä Nedvedin tehojen vähentymisessä on osasyynsä vähäisessä peliajassakin, Lindros, Messier ja York kun ohittivat terveinä miehen nokkimisjärjestyksessä.

Kyllähän tuo Buren hankkiminen taas osoitti jotain Rangers-politiikasta. Yksi kauden ongelmia on nimenomaan jälleen kerran ollut "kovapalkkaiset yksilöurheilijat". Ja avuksi kutsutaan Pavel, n.10 miljoonaa eukkaa kaudessa. No, onneksi raha ei ole ongelma, ei edes hidaste.

Kyllä on taas monesti sylettänyt, että on joskus kyseiseen joukkueeseen tykästynyt, mutta minkä sille voi. Taistelu jatkuu.
 

john

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Nedved..

Nedvedin peli aika ainakin ylivoimissa on omasta mielestäni vähentynyt viime vuodesta merkittävästi! Philly pelissäkin nyr:in valmentaja peluutti lindrossin kenttää koko ajan ylivoimissa ja tulos oli todella onneton!
 

Siili

Jäsen
Vielä Nedvedistä

Kyllä siihen tehottomuuten suurimmat syyt löytyvät muusta kuin peliajasta. Nedved on kellottanut tällä kaudella keskimäärin 19:34 min / peli. Vertailun vuoksi esim. Shanahanin peliaika on 18:55 min / peli. Tuolla peliajalla täytyisi tulla pisteitäkin, mutta ei vain jostain syystä tule. Kun vain tietäisi miksi? MSG:n yleisö buuaaa jo aina kun Nedved koskee kiekkoon, mikä ei varmaan hirveästi auta asiaa.

Oliko Hlavac niin tärkeä lenkki viime kauden loistavassa ketjussa Hlavac-Nedved-Dvorak?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös