Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 330 623
  • 25 669

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Tässä kävi juuri kuten oletin... Jukurit ei tehneet Kärppien virheistä maaleja, mutta Pelicansin pelaajien laatu on sen verran kovempi, että osataan kyllä ampua tyhjiin kiekko kun paikka tulee.

Pakisto on aivan löysät housussa
Juuri näin. Jukurit tuhlaili maalipaikkoja laittoman paljon, mutta nyt kun vastassa on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue, niin johan alkaa verkko heilumaan omissa, kun puolustus on reikäjuustoa.
 

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
On muistettava, että mitalipelit olivat tälle joukkueelle selkeä ylisuoritus. Materiaali on heittämällä Pelicansia heikompi.

En siis viitsi pahastua näin surkeasta alusta.
Joo ennakkosuosikkihan Pelicans tässä sarjassa selkeästi on, mutta jos välieriin asti ollaan päästy, niin kyllä se nyt vituttaa kun tollain koomaillaan omissa aivan kympillä.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
No Myli vois ottaa oppia tästä hetkestä ja miettiä minkälaista pakistoa ensi kaudelle kasataan. Eihän tuolla kuin Ohtamaa pelaa voittavaa kiekkoa, kaikki muut kusessa enemmän tai vähemmän.
Äläs ny ku Harri skouttas EPstä meille huippupakit.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Lauantai-ilta, kotipeli, kärkijoukkue vastassa, fiilikset katossa --> lopptulemana totaalinen takaluukun kairaus ja hoonaus ilman minkäänlaisia voiteluaineita tai helpotusta.

Tuttuahan tämä jo viime vuosilta...
Hei, peli kestää sen 60min
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Miten vitussa Pelicans saa peluuttaa Tyrväisiä Kemppaisia vastaan, vaikka Kärpillä on vaihtoetu?
Jep. Samaan aikaa Laschit pelaa kokoajan Kärppien heikointa vastaan kuten Lahdessakin. Toisaalta Kärppien taso laskee ykkösen jälkeen niin jyrkästi, että melkein se ja sama ketä siellä on heitä vastassa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
On se vaan todettava että on vastustajan fyysisyydellä iso asia näköjään pakkien avauksien/oman pään kiekollisen pelin suhteen. Pelicans paljon hanakammin taklaa kuin Jukurit teki, niin näyttää kokoajan että Kärppien pakeilla paskat housussa.

Kärpillä pitäisi herätä tähän otteluun. 0-2 on kylmä suihku ottelun alussa, mutta vaihto ja maali kerrallaan ottamaan peliä itelle haltuun. Mitään ei VIELÄ ole hävitty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös