Kärppien peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 338 440
  • 25 669

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
M. Kovarcikillakin tekis jo mieli vaihtaa mestaruusjunan kyytiin vähän etuajoissa. Perkele jalkakin meinasi jo mennä paskaksi.
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Jotenkin Westerholm on meikäläisen silmään levoton.Maalivahteudestahan en mitään ymmärrä, mutta tuntuu sivuttainliikeissäänkin menevän järjestään yli.Heiluu kuin heinämies.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Kuinkahan hyviä Saukkosen kavereita Olli ja Jukka Jalonen ovat, kun aina puhuu joka kerta kummastakin miehestä nimillä "OuZei" ja "ZeiZei"?
 

Micol

Jäsen
Ruusu kävi lähes irrottamassa itseltään maskin Kemppaiseen. Onneksi tuomarit ei näytä menevän näihin nyt playoffeissa. Runkosarjassa noista tulee varmaan kahdeksan kertaa kymmenestä jäähy, kun tulee pienikin kontakti.
 

Leevander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,Leijonat
Ihminen voi nähdä vaikka ja mitä, jos vain tarpeeksi haluaa nähdä.
Juu tottakai,sillähän totesinkin etten maalivahteudesta mitään ymmärrä.Pääasia kuitenkin että Niklas piti maalin puhtaana ja saatiin Jukureiden kovin rynnistys torjuttua.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ihan ok erähän toi oli Kärpiltä, ei kait kukaan odota et joka peliä hallitaan 100-0? Oman maalin edessä oltiin kuitenkin ihan hyviä, vedot tuli aika kaukaa jos ei lasketa sitä yhtä Immosen huippupaikkaa. Hyökkäysalueella paljon toimitettiin vaarallisen näköisiä kiekkoja ruuhkaan maalille ja siitä päästiin johtoonkin. Olihan siellä paikkaa toiseenkin, tuo Turusen pesäpallolaukaus oli ihan viittä vaille 0-2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös