Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 986 287
  • 22 362

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Toi maalintekijän sukunimen huutaminen on jotain 90-lukua.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Se on hyvän joukkueen merkki kun voittaa paskalla pelillä. Kolmas erä oli kyllä Tapparalta jo suht kliininen. Perjantaina TPS tuskin pääsee näin helpolla.
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miehekäs esitys, mutta on tämä niin väärin. Ottaa päähän kaikki kliinisyys Tapparassa, tuota hallia, hyvinvointi-maalibiisiä ja liian puhdasta äänentoistoa myöden.
 
No jaa, melko turha puhua mistään pompuista. Meillä ei oikeasti hyviä paikkoja ole ollut montakaan vaikka kiekonhallintaa ja laukauksia. Muutamia sekamelskoja maalilla mutta aika vähissä ollut todelliset huippupaikat. Niin kuin aina.

Sen perusteella mitä näin runkosarjan viimeisessä Tappara-matsissa ja tässä, paljon pitää tapahtua, että TPS tekee sen voittoon vaadittavat 3 maalia Tapparan verkkoon vieraissa. Ei me vaan päästä paikoille tätä nippua vastaan.
 

Paco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei vielä saatu pumpattua Tapparan ukkoja kuumaksi ja samalla esim. Nurmi ei syttynyt liekkiin. Toivottavasti kaikki ukot saadaan kuntoon ja sitten uudella innolla. Paljon saa Tapparakin parantaa jos mielii mestariksi tällä kaudella
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Hyvä peli Tepsiltä kuitenkin (mikä ei toki tuo voittoja sarjaan ilman maaleja).

Perjantaina täysi Turkuhalli Tepsin tukena.

Toivottavasti saadaan pakkeja kursittua kasaan.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti se Rönni tulee paskat housuissa kertomaan miten itseasiassa tuomarit vihelsivät oikein tuon hylätyn maalin, koska sääntöä muutettiin tai joku muu paska selitys.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Kylläpä oli peli. Ensimmäiset kaksi erää oli sellaiset, että niistä kun olisi johdossa pystytty menemään kolmanteen olisi se varmasti saatu pidettyä. Tappara ei ihmeitä esittänyt, mutta miten voi maalin tekeminen olla noin tuskaista. Hyvää tässä oli se, että ei me Raumallakaan ekassa hyviä oltu mutta parannettiin siitä. Vähän vaan luulen, että Tapparan pelaamattomuus ei kauaa näy ja siellä päästään kyllä paremmin kiinni peliin. Tämä oli siis ehdottomasti peli, joka olisi pitänyt voittaa. No, onneksi tässä on vielä matkaa jäljellä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti se Rönni tulee paskat housuissa kertomaan miten itseasiassa tuomarit vihelsivät oikein tuon hylätyn maalin, koska sääntöä muutettiin tai joku muu paska selitys.

Ei se tuu, menee bunkkeriin syömään kampaviinereitä ja heittämään yläfemmoja pukumiesten kanssa. Ja jos joku sattuu mediassa kommentoimaan tai kirjoittamaan tästä, tulee silmät vetistäen kertomaan miten vaikeeta on ja kaikki kiusaa ja parhaamme tehdään ja mä kerron nyt kyllä iskälle tästä. Iskä (liigan johto) sitten langettaa jonkun 10000€ sakon siitä kun joku kehtasikin perkele mennä arvostelemaan tuomareita.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Mieleen tulee 2022 ensimmäinen semifinaaliottelu Ilvestä vastaan, TPS hallitsi vaikka Ilves voitti sen pelin.
Nyt oli sama juttu Tapparaa vastaan.
Kyllä tämä vielä hyväksi muuttuu Turkuhallissa ja sitten vaan on ihan pakko voittaa yksi Tampreella ja kolme Turussa.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Avausmaali tulee ratkaisemaan jatkossakin tässä sarjassa.

Vituttaa aivan saatanasti, että se meiltä tänään vietiin. Todennäköisesti olisi kantanut voittoon asti.

Kolmannessa erässä loppui kyllä täysin puhti eikä saatu oikein minkäänlaista kiriä aikaan.

Ja onhan tuo aika surkuhupaisaa, että Broadhurst pelaa ylivoimalla. Oli toki tänään ihan pirteä ja yrittämisestä ei jää kiinni.

Ps. Nurmelle vähän ikävät pakkaslukemat (-4) tänään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös