Dallas Stars 2023–2024 – jatkuuko lento?

  • 185 529
  • 837

Ostaako Stars Ryan Suterin ulos sopimuksestaan?

  • Kyllä

    Ääniä: 27 52,9%
  • Ei

    Ääniä: 24 47,1%

  • Äänestäjiä
    51
  • Poll closed .

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hyvä diili Starsin kannalta etenkin kun hinta ei noussut sitten kammottavaksi ja palkkaakin meni muualle. Mielenkiintoista nähdä millaisiksi pakkiparit muodostuvat sitten kun kaikki ovat ehjiä. Alkaa olla vähän erinäköinen ja kokoinen kuusikko kasassa jolla eri tason vääntövoimaa.

Harley - Heiskanen
Lindell - Tanev
Suter - Hakanpää
----
Hanley - Lindkvist
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt vielä koodinimi brandonduhaime neloseen niin ollaan valmiita lännen fyysiseen pleijarisotaan.
En lämpene tälle. Kun siellä on nyt Seggyn palatessa kolme tulosketjua, Ty voi olla rotaatiossa tai nelosessa. Nelonen toimii nykymuodossaankin mun mielestä mainiosti. Faksa on luotettava kahden suunnan sentteri, Smith ja Steel suorastaan raivostuttavan aktiivisia terriereitä. Eikä tuo ole edes mikään varsinainen jarruketju. Nehän kääntävät usein pelin vastustelijan päätyyn. Minnesota voi pitää duhaimensa, folignonsa ja Tampan parrakkaat ylijäämänsä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Vaikka Chris Tanev onkin jo veteraani ja pelejä NHL:ssä vaikka kuinka paljon, niin itselläni ei kyllä ole oikein kuvaa hänestä pelaajana. Varmaan johtuu siitä, että on edustanut seuroja, joita en ole juurikaan seurannut. Minkälainen pelimies on kysessä ja mitä Dallas hänen hankinnassaan hakee/saa?
Erittäin luotettava oman pään luuta, joka syö kiekkoa ja puolustaa perkeleen hyvin. Kiekollisena hyvä myös siinä mielessä, etten juuri muista, että olisi mitään hasardeja antanut, vaan pystyy paineen alla operoimaan luotettavasti. Oman pään avut tulevat enemmänkin esiin fiksulla sijoittumisella, sekä edellä mainituilla ominaisuuksilla, ei niinkään kovilla taklauksilla. Alivoimalla ollut aina Flamesin ykköspakki, ja veikkaan, että sellainen hän on myös Dallasissa, vaikka siellä jo aika hyviä oman pään luutia on. Ainoa huolenaihe on se, että pysyy kasassa. Cup runiin varmasti solidi palanen.

Onko tästä toiseen suuntaan tulleesta venäläispakista mitään kerrottavaa?
 

Kuuukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Vaikka Chris Tanev onkin jo veteraani ja pelejä NHL:ssä vaikka kuinka paljon, niin itselläni ei kyllä ole oikein kuvaa hänestä pelaajana. Varmaan johtuu siitä, että on edustanut seuroja, joita en ole juurikaan seurannut. Minkälainen pelimies on kysessä ja mitä Dallas hänen hankinnassaan hakee/saa?
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta ehkä Tanevia voisi kuvata lyhyesti rightin puolen Esa Lindellinä. Pystyy pelaamaan sujuvasti sen 20 minuuttia illassa vastustajan kärkiukkoja vastaan eli muiden kuormitusta saadaan pienennettyä ja etenkin Suter pudotettua kolmosparin minuuteille. Heiskanen, Harley, Lindell, Tanev on jo laadukas top 4 pleijareihin lähdettäessä. Semmoinen huomio vielä, että Tanev ollut koko uransa yhtä kautta lukuunottamatta plusmerkkinen pelaaja.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Onko tästä toiseen suuntaan tulleesta venäläispakista mitään kerrottavaa?

Hyvin luisteleva puolustava puolustaja, jolla sijoittumisen ja ajoituksen kanssa vielä hiottavaa. Voimatasojen saaminen oli kuitenkin suurin työnsarka trainingcampin aikoihin. Kolmosparin pakkia pitäisin potentiaalina tällä hetkellä ellei ihme kehitys pyrähdyksiä tapahdu.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

M10

Jäsen
Semmoinen huomio vielä, että Tanev ollut koko uransa yhtä kautta lukuunottamatta plusmerkkinen pelaaja.

Eli siinäkin mielessä täydellinen kopio Lindellistä.

Alkaa kyllä alivoimapakisto olemaan melkoisen mintissä, kun siellä on Tanevin, Lindellin ja Hakanpään kaltaisia av-eksperttejä, sekä toki sitten Heiskanen ja Suter.

Pakkiparit tasakentällisin menee varmaankin seuraavasti

Heiskanen - Harley
Lindell - Tanev
Suter - Hakanpää

Nyt on kolmosparin äijät ihan täydellisillä minuuteilla, vetämässä sellaista 14-15min illassa. Suter on ollut pienemmillä minsoilla oikein hyvä tällä kaudella.

Mitä tulee joukkueen viimeaikaiseen slumpiin, niin en ole pätkääkään huolissani. Näitä tulee jokaiselle jengille ja parempi nyt, kuin 1.5kk päästä.

Tuohon Duhaimeen viittasin siinä mielessä, että hyökkäys kaipaisi ilkeyttä ripauksen lisää.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars voitti molemmat kotiottelunsa San Diego Gullsia vastaan numeroin 3-1 ja 4-3. Mavrik Bourquelle tuli myös 60 tehopistettä täyteen.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Antonio Stranges (Michael Karow)
2-1 Keaton Mastronado (Oskar Bäck ja Antonio Stranges)
3-1 Mavrik Bourque (Oskar Bäck) Tyhjä maali ja alivoimamaali

Matthew Murray torjui 17 laukausta 18 vedosta.

Toisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-0 Matej Blümel (Mavrik Bourque ja Derrick Pouliot) Ylivoimamaali
2-0 Christian Kyrou (Matthew Seminoff ja Fredrik Karlström)
3-1 Oskar Bäck (Mavrik Bourque ja Matej Blümel) Ylivoimamaali
4-1 Christian Kyrou (Chase Wheatcroft) Ylivoimamaali

Rémi Poirier torjui 38 laukausta 41 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 51 pelatun ottelun jälkeen:

1.. Mavrik Bourque (51) 18+42 = 60 (+3)
2. Logan Stankoven** (47) 24+33 = 57 (+9)
3. Matej Blümel (51) 22+19 = 41 (+6)
4. Curtis McKenzie (45) 8+28 = 36 (-1)
5. Fredrik Karlström (51) 15+18 = 33 (+12)
6. Derrick Pouliot (45) 8+24 = 32 (+5)
7. Oskar Bäck (51) 6+26 = 32 (+11)
8. Antonio Stranges (46) 10+12 = 22 (-5)
9. Riley Damiani (51) 10+12 = 22 (-11)
10. Kyle McDonald (40) 13+6 = 19 (-19)
11. Christian Kyrou (44) 7+11 = 18 (+7)
12. Alex Petrovic (49) 3+14 = 17 (+1)
13. Nicholas Caamano (36) 9+6 = 15 (0)
14. Michael Karow (51) 3+9 = 12 (+12)
15. Matthew Seminoff (49) 3+7 = 10 (+3)
16. Gavin White (39) 0+10 = 10 (+4)
17. Chase Wheatcroft (29) 3+6 = 9 (-2)
18. Scott Reedy (12) 5+2 = 7 (+1)
19. Lian Bichsel* (16) 1+6 = 7 (-2)
20. Artem Grushnikov**** (44) 1+4 = 5 (+2)
21. Mark Rassell*** (12) 3+1 = 4 (-2)
22. Ben Berard (17) 1+3 = 4 (+5)
23. Kevin Mastrodonato (16) 3+0 = 3 (-2)
24. Jack Becker (10) 0+1 = 1 (-1)

Maalivahdit:

1. Rémi Poirier (28) torjuntaprosentti 90,8 prosenttia
2. Matthew Murray (24) torjuntaprosentti 90,1 prosenttia

* Pelaaja on siirtynyt pelaamaan SHL:ään
** Pelaaja ei ole mukana kokoonpanossa
*** Pelaaja on tehnyt 2+1 tehot toisessa joukkueessa
**** Pelaaja kaupattu toiseen joukkueeseen

Edit. Ja seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi vierasottelua Manitoba Moosea vastaan 2.-3.3.
 
Viimeksi muokattu:

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tanev käyttää numeroa #3 Dallasissa.

Harmi, kun ei pääse käyttämään #8 paitaa.

Kaikkia kunnia Bill Goldsworthyn uralle, mutta minusta on vähän hölmöä, että hänen paitansa löytyy American Airlines Centerin katosta, vaikka samaa franchisea Stars onkin Minnesota North Starsin kanssa. Tavallaan 70-luvulla North Starsissa pelanneella Goldsworthylla ei ole kuitenkaan mitään tekemistä Texasilaisen kiekon historiassa. Voin toki olla ainut tämän mielipiteen kanssa, mutta sanoinpa kuitenkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: M10

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Onpa lyhyt tuo Stankoven :D mut eipä haittaa näköjään maalinteossa. Huojentava voitto.
 

M10

Jäsen
On kyllä mahtava yhdistelmä tuo Stankovenin maalintekonälkä ja hiton hyvä peliäly + sijoittuminen. Tulee tekemään paljon maaleja tässä liigassa, varsinkin jos vierellä on Johnstonin kaltainen huippusentteri. Todella uniikki tilanne, että NHL-seuralla on kaksi tuon tason tutkaparia (Robertson & Hintz, Johnston & Stankoven) hyökkäyksessä ja kaikki neljä omia varauksia. Mihin se Bourque sitten laitetaan?

Kun Tanev tulee rosteriin laittaisin hänet ehdottomasti ykköspariin Heiskasen kanssa ja pudottaisin Harleyn kakkoseen Lindellin kanssa. Ensinnäkin tämä mahdollistaisi Miron pääsemisen omalle vahvalle puolelleen ja Harleyn ei tarvitsisi vielä pelata ykkösparin minuutteja, ihan ei meinaan Harleylla riitä taso tuohon. Mies on pienissä perusasioissa vielä vähän peura ajovaloissa, varsinkin kun paine kasvaa. Tämä sitten näkyy huonoina ratkaisuina ja kiekon pomppimisessa. Ei aina, mutta vähän turhan usein kun ajatellaan ykkösparilta vaadittavaa tasoa. Ja täytyy muistaa, että pudotuspeleissä vaatimustaso nousee runkosarjasta valtavan paljon. Harley on aivan loistava tulevaisuuden puolustaja ja jo nyt NHL-tason top-4 puolustaja, se on toki selvää. Kyllä sitä vaan taas arvostaa entistä enemmän tuota Heiskasta, kun katsoo nuoren kollegan pientä haparointia. Tätä ei Miron pelissä näkynyt juuri koskaan ensimmäisinä vuosina.

Olisi hienoa, kun tuon Dellandrean tilalla olisi joku iso ja pelottava hyökkääjä. Ei toki mikään vitsi tyyliin Reaves.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
On kyllä mahtava yhdistelmä tuo Stankovenin maalintekonälkä ja hiton hyvä peliäly + sijoittuminen.
Relentless on sana, joka tulee mieleen, kun kaverin luistelua ja etenkin karvausta katselee. On periksiantamaton ja sinnikäs. Pieni terrierimäinen kaveri ja näyttää tosiaan olevan maalinteko veressä ja selkärangassa riippumatta liigasta. Eihän tätä kaveria enää voi laittaa AHL:ään kypsymään, kun Stanky on valmis. Nill taisi eilisessä pressissä sanoa Seguinin tilanteesta week-to-week, kuten Dadonovinkin kohdalla (mutta pidempi saikku jälkimmäisellä), joten farmikomennuksen vaaraa ei enää taida olla.


Kun Tanev tulee rosteriin laittaisin hänet ehdottomasti ykköspariin Heiskasen kanssa ja pudottaisin Harleyn kakkoseen Lindellin kanssa.
En ole eri mieltä, mutta siinä on sitten se ongelma, että jompikumpi, Lindell tai Harley joutuisi pelaamaan leftin miehenä oikeassa laidassa. Miro sen pystyy hanskaamaan ja olemaan tehokas, mutta Esa näytti olevan aika hukassa, kun oli Colorado-matsissa Suterin oikealla puolella. Harleyta en myöskään heittäisi oikeaan laitaan. Toki Lindellin otanta on pieni oikeassa laidassa, mutta De Boer sanoi eilen mielestäni hyvin Miron pelaamisesta off-wing -puolella, että siinä on vähän se, että vasen laita olisi Mirolle parempi, mutta oikea laita on joukkueen kannalta parempi. No, positiivinen ongelma tämä.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Olipa hyvää peliä ja on tuo Stankoven aikamoinen, kuten täällä on monesti sanottu. Pitelemätön pari Johnstonin kanssa ja veteraani Bennkin intoutunut nuorten rinnalla. Tappioputki nätisti poikki, joten tästä on hyvä jatkaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

M10

Jäsen
Muutamia ajatuksia Tanevin hankinnasta.

Viime vuonna NHL:n parhaaksi GM:ksi äänestetty Jim Nill todella teki taas jimnillit ja sai edullisella returnilla yhden markkinoiden halutuimmista pelaajista. Artem Grushnikovista tulee parhaimmillaan sellainen 500-600 NHL-pelin puolustava puolustaja, mutta ei sen ihmeempää. Voi myös olla, että miehen NHL-ura jää ihan piippuun, mistä näistä tietää. Se, että Dallas ei menettänyt 1. kierroksen varaustaan tässä kaupassa, oli Nilliltä väkevä suoritus.

Tanev on loistava vahvistus Starsin puolustukseen, mutta sen lisäksi, että kyseessä on parhaassa iässään oleva kirkkaimman eliitin puolustava puolustaja, tulee hankinnan lisänä myös muita etuja. Nimittäin Lindellin, Hakanpään ja Suterin keventynyt taakka. Miettikääpä sitä, että nyt Lindellin ja Hakanpään ei tarvitse enää olla niitä kärkiluutijoita, kun panokset kovenee ja pelataan jotain kakkoskierroksen game kutosen viimeistä viittä minuuttia. Sen sijaan siellä on Chris Tanev syömässä kiekkoa ja jakamassa vastuuta. Tämä ei tarkoita sitä etteikö Lindell ja Hakanpää olisi edelleen tärkeässä roolissa parhaiden pelaajien sammuttamisessa tasakentällisin tai alivoimalla. Tanevin tulo takaa kuitenkin sen, että suomipakkien minuutit todennäköisesti pienenevät, mikä takaa paremman jalan pitkien otteluiden (pleijareiden jatkoajat) ja mahdollisen pitkän kevään osalta. Siellä on nyt useampi puolustaja, jotka pystyvät pelaamaan tarvittaessa paljon.

Miro Heiskaseen tämä kauppa ei minuttien osalta vaikuta mitenkään, eikä tarvitsekaan. Ainoa vaikutus tosiaan taitaa olla tuo, että saattaa päästä vasempaan laitaan puolustamaan "luonnolliselle" puolelleen Tanevin ollessa oikealla puolella. Mutta Lindellin, Hakanpään ja Suterin kannalta Tanevin saapuminen Starsiin on lottovoitto. Siinä on muuten aikas kova puolustava nelikko, kun alkaa miettimään tarkemmin ja tietäen, että kaikki ovat "oikeilla" minuuteilla (Tanev ja Lindell 18-21min, Hakanpää ja Suter 13-14min).
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ja jälleen kerran kuukausipäivitys Dallas Stars prospektien pistepörssistä (ei sisällä AHL-pelaajia):

1. Justin Ertel (OHL) (57) 23+36 = 59 (+22)
2. Angus MacDonell (OHL) (52) 26+28 = 54 (+20)
3. Brad Gardiner (OHL) (51) 12+29 = 41 (-3)
4. Tristan Bertucci (OHL) (51) 7+32 = 39 (+8)
5. Francesco Arcuri (ECHL) (46) 15+17 = 32 (-2)
6. Ayrton Martino (NCAA) (29) 8+17 = 25 (-6)
7. Daniel Ljungman (HockeyAllsvenskan) (47) 9+15 = 24 (+4)
8. Samuel Sjölund (NCAA) (31) 3+11 = 14 (0)
9. Sebastian Bradshaw (AJHL/BCHL) (35) 5+6 = 11 (-)
10. George Feragas (NCAA) (27) 3+4 = 7 (+6)
11. Aram Minnetian (NCAA) (31) 1+6 = 7 (+7)
12. Jack Bar (NCAA) (23) 1+4 = 5 (-8)
13. Lian Bichsel (SHL (24) 2+1 = 3 (-1)
14. Albert Sjöberg (SHL/HockeyAllsvenskan) (39) 1+2 = 3 (-6)

Maalivahdit:

1. Maxim Mayorov (MHL) (15) torjuntaprosentti 93,7 prosenttia
2. Arno Tiefensee (DEL) (31) torjuntaprosentti 90,6 prosenttia
3. Cole Brady (NCAA) (9) torjuntaprosentti 88,6 prosenttia
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Olisi hienoa, kun tuon Dellandrean tilalla olisi joku iso ja pelottava hyökkääjä. Ei toki mikään vitsi tyyliin Reaves.
Kunhan se ei ole myöskään Pat Maroon, niin mikä jottei. Toissalta, kun Seguin tervehtyy, olisi tässä aika kova nippu pudotuspeleihin (pelipaikat voi olla pielessä) ihan näilläkin miehillä:

Robertson - Hintz - Pavelski
Marchment - Duchene - Seguin
Benn - Johnston - Stankoven
Steel - Faksa - Smith

Harley - Heiskanen
Lindell - Tanev
Suter - Hakanpää

Oettinger

Hanley, Lundkvist, Dellandrea, Wedgewood

Mutta jos meinaa pelata 4 rundia pudotuspelejä, tarvitaan pelureita myös varalle, että kyllä sinne yksi coreyperry menisi.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
San Josen mokke Chrona piti Starsin tiukoilla, mutta hienoa, että kapteeni Benn lopulta rankuissa matsin ratkaisi. Faksalle harvinainen osuma ja yv:llä toinen varsinaisen peliajan maali Robertsonille.

Harmi että kakkosketju vaeltaa tehollisesti varjojen mailla Seguinin poissaollessa. Ottelun aloitti Dellandrea siinä ketjussa, mutta lopussa siellä pelasi Craig Smith. Kauankohan menee, että DeBoer kokeilee sinne Stankovenia?
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Texas Stars koki kaksi murskatappiota vieraissa läntisen konferenssin häntäpääjoukkueelle Manitoba Mooselle numeroin 3-7 ja 2-6.

Ensimmäisen ottelun Texas Starsin maalintekijät ja syöttäjät:

1-1 Mavrik Bourque (Fredrik Karlström ja Matej Blümel)
3-2 Mark Rassell
3-3 Mark Rassell (Kyle McDonald ja Matthew Seminoff)

Matthew Murray torjui 27 laukausta 32 vedosta.

2-1 Kevin Mastrodonato (Oskar Bäck ja Rémi Poirier)
2-2 Jack Becker (Riley Damiani ja Chase Wheatcroft)

Rémi Poirier torjui 22 laukausta 27 vedosta.

Texas Starsin sisäinen pistepörssi 53 pelatun ottelun jälkeen:

1.. Mavrik Bourque (53) 19+42 = 61 (0)
2. Logan Stankoven** (47) 24+33 = 57 (+9)
3. Matej Blümel (53) 22+20 = 42 (+5)
4. Curtis McKenzie (45) 8+28 = 36 (-1)
5. Fredrik Karlström (53) 15+19 = 34 (+11)
6. Oskar Bäck (53) 6+27 = 33 (+9)
7. Derrick Pouliot (47) 8+24 = 32 (0)
8. Riley Damiani (53) 10+13 = 23 (-13)
9. Antonio Stranges (48) 10+12 = 22 (-8)
10. Kyle McDonald (42) 13+7 = 20 (-23)
11. Christian Kyrou (46) 7+11 = 18 (+5)
12. Alex Petrovic (51) 3+14 = 17 (-2)
13. Nicholas Caamano (36) 9+6 = 15 (0)
14. Michael Karow (52) 3+9 = 12 (+13)
15. Matthew Seminoff (51) 3+8 = 11 (+2)
16. Chase Wheatcroft (31) 3+7 = 10 (-1)
17. Gavin White (39) 0+10 = 10 (+4)
18. Scott Reedy (12) 5+2 = 7 (+1)
19. Lian Bichsel* (16) 1+6 = 7 (-2)
20. Mark Rassell*** (14) 5+1 = 6 (-6)
21. Artem Grushnikov**** (44) 1+4 = 5 (+2)
22. Kevin Mastrodonato (18) 4+0 = 4 (-2)
23. Ben Berard (17) 1+3 = 4 (+5)
24. Jack Becker (14) 1+1 = 2 (-2)
25. Rémi Poirier (29) 0+1 = 1

Maalivahdit:

1. Rémi Poirier (29) torjuntaprosentti 90,5 prosenttia
2. Matthew Murray (25) torjuntaprosentti 89,8 prosenttia

* Pelaaja on siirtynyt pelaamaan SHL:ään
** Pelaaja ei ole mukana kokoonpanossa
*** Pelaaja on tehnyt 2+1 tehot toisessa joukkueessa
**** Pelaaja kaupattu toiseen joukkueeseen

Seuraavaksi Texas Stars pelaa kaksi kotiottelua San Jose Barricudaa vastaan 8.-9.3.2024.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

M10

Jäsen
Joel Hanley laitettu waivereihin. Siitä saa jokin NHL-joukkue hyvän NHL-tason 6-7.pakin rosteriinsa. Pelaajan, joka tehnyt maalin Stanley Cupin finaaleissa.

Lieköhän sieltä tulossa vielä pelaajahankinta Starsille? Nick Seeler? Sen peräänhän Jeff Marek huhuili jokin aika sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös