Vincent Marleau HIFK:hon

  • 70 353
  • 472

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
HUOM! Hän myös antoi ainakin yhden melko kovan paluusyötön Lehterälle, suoraan lapaan ja kentän poikki. Saattaa olla synkassa Jorin kanssa.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Tehot kumminkin jyrkässä laskussa. 2+0 —> 0+1.
Kohta se vetää kuin Vesalainen joka on nyt 2kk hiihdellyt ilman maalia.


Hyvin näyttää kyllä sopeutuneen. Option ensi kaudesta voi minun puolesta jo lunastaa
 

MaV

Jäsen
En oikeasti ymmärrä miten tämä mies on saatu kaivettua esiin tuohon rooliin, kun junnuissa pelasi shutdown-senntterinä ja edellisessä joukkueessa pelasi ylivoimissa ihan eri roolissa. Ilmeisen hyvät lähteet on nyt ECHL:n osalta, kun sieltä on tullut kaksi tekijää sisään.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä tätä miestä on piiloteltu?
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi Märlöö sentään. 3+1 ja kolmannesta pelistä kaks erää jäljellä. Ihanaa että Stadiin on saatu kaks ulkkaria joiden kohdalla ei tarvitse odotella sitä legendaarista 15 peliä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Yllätävän hyvällä pelisilmällä painaa ja jakaa kiekkoa myös kavereille. Tulee kyllä olemaan paljon iloa vielä.
En tiedä millä suhteilla/tiedoilla Salmelainen tämän kaverin lennätti tänne, mutta hyvä kun lennätti. Juuri sellainen kaveri, jonka vuoksi haluaa hallilla käydä, kun ei ole mitään harmaata massaa tai Hackermainen tehoton pörrääjä. Veto on ihan mieletön.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Vakuuttava alku ja plussaa siitä, että kaksi YV-maalia ovat olleet juuri sellaisia, joille on ollut tilausta. Lehterä ja tarvittaessa Martin kyllä toimittavat kiekon vetopaikalle – sen kanssa ei ole ollut ongelmia.
Ikonen -> Marlöö. Jos Marleau olis saanut yhtä monta passia tuohon paikkaan kuin Ikonen, niin sillä olis jo 28 maalia tehtynä. Pelkästään ylivoimalla.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
HIFK on perustettu Krunassa ja Krunassa oli aikanaan Savanna-rafla, jossa oli finnairin loudge-tason vorschmack. On oltava yhteys.
Savanna-ravintolassa on perustettu ainakin legendaarinen jalkapalloseura Savannan Pallo, jonka joukkueita vastaan tuli pelattua junnuna lukuisia kertoja. Aina joku vanhemmista ihmetteli sitä, että mistä tämä SAPA oikein tulee? Saviolta vai mistä?

Mutta selkeä yhteyshän näillä. Jos kerran jalkapalloseurakin on perustettu, niin miksei toinenkin seura.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Jos Vinnie olisi ollut meillä jo elokuussa, monensia me sitten oltaisiin?
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Gardineria toivottiin, saatiinkin jos ei ihan 2.0, niin 1.5 sitten (tämä siis Puutarhurin IFK-aikaa muistellen, etenkin playoffeissa taisi pelata lähinnä yv:t).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös