• 201 060
  • 5 304

Naxnax

Ehdottomasti JHT/Kärpät
voi prkle! Sehän kävi niinku ennen vanhaa. Eka erä oli hitusen JHT:n. Toisen erän alku lupauksia herättävä, mut sitte oltiin jaloissa.
Näillä mennään sano lumikki hangessa.

Maalintekoa, jämäkkyyttä maalin edessä, röyhkeyttä lisää, niin ens peliin lähetään uuteen nousuun. Ei tämä nyt yllätys ole, että Forssa kotona voitti ja JHT aloitti sarjan tappiolla. Pikkusen saa silti jätkät miettiä, miten Lintosen taka saahaan byyri.

uljas

Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Tänäänkin molemmissa peleissä tuomittu rankkari. Onko tämä nyt joku tämän kevään tuomarijuttu?

FPS käyttikin tuon rankun hyödykseen, eli siellä peli 2-0. Vielä tosin aika monta rankkaria taidetaan tarvita lisää, että käyttäjältä @uljas saatu varma tipsi tärppäisi.

ps. rahamiehenä laitoin vähän isomman panoksen peliin, niin voisi sitten osuessaan tulla vaikka taksilla Heinolaan.

Olikohan se sittenkin näppäilyvirhe, kun meni ykköset, nollat ja neloset sekaisin... Olin jo sinappituubi kourassa valmiina odottamassa veikkausvaroin ostettua makkaraa.