HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 992 992
  • 17 673

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden tähän asti tärkein peli ja pelataan vielä kotona ja peli on tuollaista paskaa. Yv aivan perseestä ja nämä ruotsalaiset pakit naurettavan paskoja. Larsson on kyllä sellainen puupökkelö, että oksat pois. Jalat ei liiku minnekään, ei yhtään avausta oman lapaan, kertaakaan ei pystynyt toimittamaan viivasta kiekkoa maalille ja omissa aivan lapanen vaikka pitäisi olla joku oman päädyn spesialisti. Bärilundi jatkaa aivan yössä, Motin ehkä vähiten paska, mutta hänkin aivan pihalla. Nyt Ville se pää pois perseestä ja sentteri siihen ykköskenttään ja Iiro omalle paikalleen.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Menee kyllä täysin valmennuksen piikkiin, että joukkue vaipuu yhden tappion ja Jääskän loukkaantumisen myötä tällaiseen paniikkitilaan. Ei osuta edes kiekkoihin vetopaikoissa, kun tärisee niin pahasti.

Sitten tuo Pakarisen pelaaminen keskellä kruunaa koko mahalaskun. Näillä asetuksilla ei tänään verkko heilu yhtään kertaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Jos IFK tästä vielä sulaa ja tippuu niin kyseenalaistaisin kyllä ihan aidosti Peltosen aseman päävalmentajana.
Kyllä voi kyseenalaistaa jo nyt, vaikka jatkoonkin IFK menisi. Ottelu numero kuusi kotona kun 3-0 johto menetetty 3-2 johdoksi sarjassa, ja elintärkeään kotipeliin tuollainen ensimmäinen erä. KAKSI laukausta Zagidulinia kohti, vaikka neljä minuuttiakin ylivoimaa tarjottiin. Ei jumalauta.

Ei ainakaan ole saatu luotua henkeä päälle ja otteluun valmistautuminen on taas aivan hirveätä paskaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vaatii jonkinsortin taitoa pelata yksi kauden paskimmista eristä tällaiseen peliin. Aivan käsittämätöntä.
Joo ylilatauksen vielä ymmärtäisi, mut tollanen paskat housuissa pyöriminen ei saa mitään ymmärrystä. Tätä koitettiin jo perjantaina huonoin tuloksin
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Tätä kautta on tän päivän jälkeen jäljellä yksi vieraspeli jos ei nyt tästä parannu toi pelaaminen. Zuguzagazigillä tuli enemmän hiki alkulämmöissä.
 

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Hullun tuurilla, jos tästä jatkoon mennään, niin ei olla sitä kyllä ansaittu. Jos peli jatkuu samanlaisena, niin ei oikeastaan pysty edes kannustamaan IFK:ta. On tämä niin hirveää paskaa jälleen kerran.
Oikean fanin merkki! Peli on paskaa? Älä kannata, kannata vaan jos ollaan hyviä. Tollaselle tyypille on toinenkin nimi
 

Incognito

Jäsen
Nythän toi jengi on siinä kipsissä mitä pelättiin. IFK häviää tämän sarjan.

Jokuhan kirjoitti, että jokainen peli alkaa alusta ja aikaisempien pelien tapahtumilla ei ole väliä. Ihan kauhea kipsi IFK:n pelaamiseen kehittynyt tämän sarjan edetessä. Pelko ja arkuus näkyy siinä, että IFK:lla ei edes jalka toimi. Pitäisi jotenkin saada vapautettua tunnetilaa. Yleensä onnistumisten kautta.

Yleisökin on ihan kipsissä.
 

McLovin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vegas Golden Knights
Olis mielenkiintosta olla kopissa kuuntelemassa Villen palaute jengille ekan erän jälkeen. "Hyvin selvittiin ekasta erästä hyvä jätkät"
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pakkoraossa on runtattu laituri keskelle, ja hänen puuttuessaan on peli aivan sekaisin. Miten on mahdollista tällä kassalla?

Peltosen On/Off-IFK näyttää jälleen toista puoltaan, ehkä rumemmin kuin koskaan ennen. Onneksi ei kolahtanut, Tapsalle läpyt.
 

Stintti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Lapin kiekkoilu
Vaikka Roope vetää yli-inhimillisellä tasolla, niin Tappara pommittaa Roopen vaihtoon joka pelissä, jos kenttäpeli on tämänpäiväistä. No onneksi siitä ei tarvitse huolehtia, jos pelin taso ei muutu Lukkoa vastaan.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Olis mielenkiintosta olla kopissa kuuntelemassa Villen palaute jengille ekan erän jälkeen. "Hyvin selvittiin ekasta erästä hyvä jätkät"
Tiedät itsekin, ettei tuo todellakaan ole Peltosen palaute. Vaikka hän ei vaihtopenkillä viedäkään pelaajia turpaan, kyllä hän silti osaa varmasti antaa oikeanlaisen palautteen erästä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Meidän yv on ihan turhaa hinkkaamista. Laukoisi ekasta tilaisuudesta, mutta ei. Vielä syötetään. Syötöt ihan metsässä muutenkin.
Ja vastakarva on vain kärkikarvaajan vaihtamista, joka ei tänään tunnu tehoavan. Missä se suht. hyvä träppi?
Puolustus antaa liikaa tilaa skodeille.
Berglund ihan jäässä. Vaihtais pois jo.
Dyk on ihan sekaisin.
Nelonen häärii ja onnistuu välillä vaillinaisesti pitämään kiekkoa. Mutta häviää vastustajalleen kiekon jatkuvasti. Miksi Tallberg ja Väänänen ei osaa edes laidassa syöttää omille, ei edes ränniä pakille, vaan käännytään puskemaan sinne, minne ei ole pääsyä?
Oikeastaan ainoat jotenkin suoriutuneet ovat Rantakari, Melart, Pakarinen ja Vesalainen.
Ja tietysti joukkueen kuningas - Taponen.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitää muistaa, että tässä sarjassa Lukko on pelillisesti ollut eniten edellä ensimmäisissä erissä. HIFK:lla on ollut hyviä toisia eriä. Nythän se nähdään kohta jatkuuko se moodi. Mitä pidemmälle sarja on edennyt, sitä selvemmin on käynyt selväksi näiden joukkueiden tasoero. Lukko oli pitkään sarjan paras ja monilla mittareilla kuuluisi neljän parhaan joukkoon. HIFK:n perustaso on siellä 6-8 paikkeilla, kuten ennen kautta allekirjoittanut ja moni muukin arvioi. Onneksi pelit eivät ole etukäteen pelattavia ja moni yksittäinenkin muuttuva tekijä voi kallistaa ennakkoasetelmat toiseen suuntaan. Nyt pitää kuitenkin HIFK:n löytää se ylärekisterin pelaaminen tai sitten tulee nouto.
 

Psykopaimen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viipurin Pauke
Tokaan erään voi vaan parantaa. En tajua, miten peleihin tullaan noin puolivaloilla. Ennenkin täällä puhutti, ettei Töölön toteemi penkin takana ole ehkä paras pumppaamaan energiaa. Nyt ois syytä oppia kohtalaisen saatanan äkkiä.

Mä en edes aloita kyvystä reagoida…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös