Rauman Lukon johto – ammattitaitoinen vai ammattitaidoton?

  • 442 635
  • 2 340

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sanottiinko jossain tosiaan, että rumpali istui nimen omaan pahoinpitelijän paikalle? Itse ymmärsin, että tämän vieressä olevalle tyhjälle paikalle.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ehkä se on ihan ok, jos Lukko ei halua myöskään nolata tätä "syytöntä".
Tolla vastauksella mitä Lukko antoi, niin kyllä siinä vähän yritettiin kaveria ainakin omissa silmissä nolata ja vähätellä.

Tiedän (en tunne) kyseisen kaverin ja useampaan kertaan tullut miehen kanssa puheltua niitä näitä tässä parin vuoden sisään, niin on todella vaikeaa uskoa, että hän yliampuisi taikka värittäisi omaa kertomustaan.

Erittäin mukava ja äärettömän asiallinen kaveri, kaikenlisäksi hemmetin hyväkäytöksinen. Päällimmäinen ajatus on pettymys omaa suosikkiseuraani kohtaan sekä uhria kohtaan myötätunto.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ehkä se on ihan ok, jos Lukko ei halua myöskään nolata tätä "syytöntä". Jos osa noista jutuista on yliammuttuja, niin pitääkö jokainen kohta teidän mielestä käydä läpi? Varmasti on osa jutuista väärin, jos näin sanotaan, mutta niiden erittely toisi vain lisää kohua syyttömän osalta.
Eli ensin syytetään uhria alkoholin käytöstä ja ties mistä (tyyliin "ite kerjäsit turpaas") ja kun oikeudesta tulee päätös, jossa uhrin osalta ei mitään näyttöä tällaisesta ole, vaan pahoinpitelijä todetaan yksin syylliseksi, niin sitten vaan ilmoitetaan Lukon osalta, että asia loppuunkäsitelty.

Ei pahoitteluja, ei anteeksipyyntöä, ei lupausta siitä, että tulevaisuudessa olet turvassa.

Ja sitten vielä täällä sanotaan, että seura hoiti tilanteen ok. Anna mun kaikki kestää.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos nuo kaikki puheet ovat totta, niin tämä syytön varmasti pystyy näyttämään viestiketjuja, missä Kunnas on asioita todennut. Siihen asti itsellänikään ei ole mitään syytä moittia Lukkoa. Jos sieltä jotain ilmenee epäasiallista oikeasti, niin sitten eri asia. Se on hyvä, että teilläkin on täällä kova usko Lukon toimijoihin. Tuntuu välillä siltä, että joidenkin on vaan pakko saada "kyykyttää" johtoporrasta.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikös näin juuri sanottu, että turvallisuuteen panostetaan yhä enemmän? Elinikäinen porttikielto on yliampuminen.
Elinikäinen mikätahansa on raju toimenpide toki, mutta esim 5v porttikielto eli sama kuin tuomion pysyvyys rikosrekisterissä olisi lähtökohtaisesti aika oikeansuhtainen. Tai sellainen aika, joka uhrin kanssa yhdessä katsotaan sopivaksi, mutta se juna taitaa olla nyt jo lähtenyt, ja näyttää siltä että tässä aika keskeinen veturimies on ollut Kunnas. Toki ei se elinikäinenkään porttari jääkiekko-otteluun mikään maailman vakavin tai ihmisoikeusasia olisi. Play stupid games, win stupid prizes.

Ylipäätään Lukon suhtautuminen tähän ja eräänlainen uhrin "sheimaus" on aika järkyttävää. Ihan asiana, mutta myös medianhallintakeissinä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jos nuo kaikki puheet ovat totta, niin tämä syytön varmasti pystyy näyttämään viestiketjuja…
Jos kyseinen henkilö sattuu lukemaan niin älä vain julkaise yksityisiä sähköposteja. Ensinnäkin se voi rikkoa viestintäsalaisuutta ja toiseksi sinulla on tässä takana käräjäoikeuden päätös, joten todistustaakka on Lukolla.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pikemminkin tuntuu täälläkin olevan nimimerkkejä, joille on ihan vitun sama mitä Lukko tekee tai on tekemättä, niin Lukko on aina jokaisessa asiassa oikeassa, eikä tee vääriä taikka huonoja päätöksiä.

Siltä se varmaan tuntuu, kun on jatkuvasti negatiivinen kaikkeen. Nytkään en puolustele erityisesti Lukkoa, mutta voin hyvin katsoa asiaa neutraalisti. Sulla ja joillakin tuntuu olevan kova kiihko ja pakko saada Kunnas myöntämäön jotain, mitä ei välttämättä tarvitsisi myöntää. Tiedätkö asiasta tasan tarkkaan kaiken? Et. Joten turha silloin vetää mutkia suoriksi ellei aina halua jälkeenpäin todeta "joo olin väärässä".
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... jos tilanne on nyt se, että hallissa saa vapaasti käydä katsoja, jolla on tuore pahoinpitelytuomio siitä, että joku istui hallissa hänen paikalleen, niin valoja päälle nyt Rauman Lukko.

Erikoinen ratkaisu Lukon johdolta. Katsoja on saanut tuomion hallissa tapahtuneesta pahoinpitelystä ja tämä kuitataan lauseella:

"Lukon organisaation puolesta asia on loppuunkäsitelty, sillä Satakunnan käräjäoikeus on jakanut asiasta tuomionsa."

Tulee mieleen Pontius Pilatus ja käsien pesu.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Sulla ja joillakin tuntuu olevan kova kiihko ja pakko saada Kunnas myöntämäön jotain, mitä ei välttämättä tarvitsisi myöntää.
Ei Kunnaksen tarvitse mitään myöntää. Ongelma on siinä, että hän yrittää peittää koko asian loppuunkäsitelty-puheilla.

Toimitusjohtajan vastuun peräänkuuluttaminen ei ole sama asia kuin pakko saada myöntämään jotain.
 
Viimeksi muokattu:

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei pahoitteluja, ei anteeksipyyntöä, ei lupausta siitä, että tulevaisuudessa olet turvassa.
Oli siinä Similän tiedotteessa "Pahoittelemme Nissisen kokemaa väkivaltaa ja sitä seurannutta selvitys- ja oikeuskäsittelytyötä." Mutta tuo on tosiaan aika minimitason jargonia. Sanamuoto "pahoittelemme kokemaa väkivaltaa" versus esim "Olemme syvästi pahoillamme että Nissinen joutui järjestämässämme ottelutapahtumassa pahoinpitelyn uhriksi", tai että "Olemme järkyttyneitä että olemme (instituutiona hei!) epäonnistuneet tekemään ottelutapahtumasta kaikille katsojille turvallisen".
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei Kunnaksen tarvitse mitään myöntää. Ongelma on siinä, että hän yrittää peittää koko asian loppuunkäsitelty-puheilla.

Niin Lukko katsoi porttikiellon olleen riittävä seuraus tälle yhdelle hermannille. Mitä sää vielä toivot? Pitäskö asia avata uusiks ja ilmoittaa tälle jonkun vuodatuksen takia, että lisättiin porttikieltoa? Se vasta oliskin järkevän näköistä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
En tiedä jutusta yhtään mitään muuta kuin täältä olen lukenut, mutta on kummallinen case kyllä, enkä lähtisi lynkkaamaan ketään vielä. Nämä viestin vaihdot ja niiden tulkinnat ovat kuitenkin subjektiivisia näkemyksiä.

Kun Lukossa lähdettiin asiaa selvittämään, niin tuon vastineenkin mukaan tuli hyvin ristiriitaista tietoa, ei pelkästään sana vs sana- voi kauhean helposti lähteä tuomioita jakamaan. Sitten taas kohta oli oikeusjuttu menossa, niin ymmärrettävää ettei kauheasti siinä kohdin enää puhuta osapuolten kanssa.

Eli tuossa kohtaa ei mielestäni ole mitään niin kauhean kummallista tapahtunut. Lyhyt porttikielto (minimi olisi ollut kauden loppuun, sis pleijarit mielestäni) on mielestäni virhe. Kuten osittain vastineen loppu. Se on hyvä ettei joka kohtaa lähdetä erikseen avaamaan, siinä organisaatio nolaisi itsensä totaalisesti. Mutta kyllä tuosta olisi hyvä ollut joku vastaantulo, olkoonkin sitten että juttua aluksi hoidettiin (näillä tiedoilla ja mielestäni) oikein.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Nyt ihmetyttää @Villi-Länsi viesti. Tunnet rumpalin tasan tarkkaan ja tiedät, ettei hän kirjoittaisi tilanteesta väärää tietoa. Silti käännyt enemmän organisaation puoleen?
Kunnas on tyypillinen meikäläisen sukupolven toimari, jotka onneksi poistuvat pikkuhiljaa. Kusipää, joka on lojaali yhteistyökumppaneille (kuten pitääkin) ja vähät välittää maksavista asiakkaista.

Ja kyllä, kokemusta löytyy vastaavista 25 vuoden ajalta ja tämänkin "herran" olen tavannut.

En tiedä miten sait viestini käännettyä niin, että käännyt johonkin suuntaan.

Mielestäni 2 erittäin selvää viestiä kirjoitin asiasta, mutta olkoot.


En kommentoi asiaa enään mitenkään.
Asianomaiset voi jatkaa. Minä jatkan reenien ja pelien seuraamista.

Ps. Toivottavasti Rumpali palaa halliin ja elämä jatkuu, sekä tuntee olonsa turvalliseksi Äijänsuolla niinkuin kaikki katsojat.


P.s.s Kevättä kohti.
 
Viimeksi muokattu:

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten normaali ihminen toimii jos joku istuu sun paikalla? Itse varmaan aloittaisin "Anteeksi, mutta...". Jos ei tehoaisi, käyttäisin voimasanoja. Ja jos ei vieläkään ymmärrä, hakisin järkkärin paikalle. Ihmisessä täytyy olla pahasti jokin vialla, jos täytyy alkaa lyömään, kun kysymys on vain yhdestä jakkarasta.
Varmasti joka pelissä joku istuu syystä tai toisesta toiselle varatulle paikalle.

Itsellä tältäkin kaudelta kaksi esimerkkiä. Ensinmäisessä oli hifkin kannattajilta mennyt C1 ja C2 katsomo sekaisin. Ihan hyvässä hengessä tätä sekaannusta selviteltiin. He pahoitteluvat tapahtunutta ja itse ohjasin miehet heille oikean katsomon suuntaan. Hymyssä suin vielä toivoteltiin puolin ja toisin hyvää peli-iltaa.
Toinen sitten ihan tämä perus, eli seisomalipulla halliin tulleet teinin kyttäävät vapaita istumapaikkoja. Eihän näissä tapauksissa tarvitse edes sanoa mitää. Tietävät kyllä väistää ja siirryä seuraaville tyhjille paikoille.

Pahasti saa olla päässä vikaa jos noikin harmittomissa tapauksissa ei keksisi muuta kuin väkivallan käytön.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Käyttäjä on saanut pelikiellon.
Kyllähän tässä nyt joku haisee ja pahasti. Siklenka myllyttäjä. Toporowskin voisin ottaakin kun jäi miehestä kuva et ollaan aika samanlaisia. Siklenka, en oo lähelläkään noin hullu.

Ei voi olla et Siklenkan nimimerkiksi valinnut poraa palstoilla ku saa turpiinsa 60 vuotiaalta ukolta.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En tiedä miten sait viestini käännettyä niin, että käännyt johonkin suuntaan.

Mielestäni 2 erittäin selvää viestiä kirjoitin asiasta, mutta olkoot.


En kommentoi asiaa enään mitenkään.
Asianomaiset voi jatkaa. Minä jatkan reenien ja pelien seuraamista.

Ps. Toivottavasti Rumpali palaa halliin ja elämä jatkuu.


P.s.s Kevättä kohti.
Julkinen anteeksipyyntö, en ollut huomannut toista viestiä ensinkään. Pahoitteluni ja jatka samaan malliin yhteiseen laariin toimintaasi.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Niin Lukko katsoi porttikiellon olleen riittävä seuraus tälle yhdelle hermannille. Mitä sää vielä toivot? Pitäskö asia avata uusiks ja ilmoittaa tälle jonkun vuodatuksen takia, että lisättiin porttikieltoa? Se vasta oliskin järkevän näköistä.
Ensiksi hoitaa asia asianomistajan kanssa niin, että hänellä on turvallinen olo saapua halliin. Toiseksi käsitellä julkinen puoli niin, ettei se saa tätä näyttämään siltä, että hän valehtelee vaikka pahoinpitelijänsä on saanut teosta käräjäoikeuden tuomion. Niin kauan asia näyttää tältä:

Tästä tulee mieleen koulukiusaamistapaukset jossa kiusattu joutuu väistämään, vaihtamaan luokkaa tai koko koulua. Kiusaajan jatkaessa kuten ennenkin. Samalla koulu vähättelee ja hyssyttelee asiaa.
 

Vasenpaitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Elinikäinen mikätahansa on raju toimenpide toki, mutta esim 5v porttikielto eli sama kuin tuomion pysyvyys rikosrekisterissä olisi lähtökohtaisesti aika oikeansuhtainen. Tai sellainen aika, joka uhrin kanssa yhdessä katsotaan sopivaksi, mutta se juna taitaa olla nyt jo lähtenyt, ja näyttää siltä että tässä aika keskeinen veturimies on ollut Kunnas. Toki ei se elinikäinenkään porttari jääkiekko-otteluun mikään maailman vakavin tai ihmisoikeusasia olisi. Play stupid games, win stupid prizes.

Ylipäätään Lukon suhtautuminen tähän ja eräänlainen uhrin "sheimaus" on aika järkyttävää. Ihan asiana, mutta myös medianhallintakeissinä.
Mun mielestä jos ei aikuinen karvaperse pysty hallilla katsomaan peliä ilman lyömistä ja kusipäistä kayttäytymistä niin ei loppuiän porttari mikään vääryys olisi. Tommonen uuvatti on aina uuvatti eikä mikään pikku porttikielto sitä mihinkään muuta.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun päähän ei edelleenkään mahdu et miksei tommoses tilanteessa lyönyt takas. Se olis jäänyt siihe, nyt käydään käräjiä ja porataan somessa.

Kumpaakaan osapuolta en tunne tai tiedä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lukon vastine julkaistu (allekirjoittaneen toimesta) Facebookiin kyseisen postauksen alle.

Oliko tuon vastineen viimeinen kappale mielestäsi miten onnistunut? Aika ilmeistä kuitenkin on, ettei asian käsittely ole vasta kuin alkumetreillä. Lähinnä ylimieliseltä tuo minun nenään ainakin haisee.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mun päähän ei edelleenkään mahdu et miksei tommoses tilanteessa lyönyt takas. Se olis jäänyt siihe, nyt käydään käräjiä ja porataan somessa.

Kumpaakaan osapuolta en tunne tai tiedä.

Sehän ratkaiseekin kaikki ongelmat, kun vetää takaisin turpaan. En oo lukenut mitään näin käsittämätöntä hetkeen. Ei kukaan selvinpäin sano tämmöstä. Pahimmassa tapauksessa saat kunnolla kuonoon ja jää elinikäiset vammat tai sitten se toinen. Tai no ei tätä edes keskustelua edes kuuluisi käydä. Ryhdistäydy.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sehän ratkaiseekin kaikki ongelmat, kun vetää takaisin turpaan. En oo lukenut mitään näin käsittämätöntä hetkeen.
Nainhän miehet ovat vuosisatoja selvittäneet välinsä. Järkevää se ei ole mut todennäköisyys et toista sattuisi pahasti lienee pieni. Joo ja älä lue kun piru raamattua
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös