Otteluseuranta 4.–5.1.2023 (8. kisapäivä)

KooKoo

D.Santon

NHL, Liiga.
Tamin prinsiipein pelataan, 2 maalin johto on vaarallisin ja näin jne.

Goalie vs. goalie. Erikoistilanteet ratkaisevat. Invidual effort. Four passes breaks any defense. Respect the bluelines. Hyökkäyssininen on pyhä. 95-50. Hockey is a momentum game.

Leijonat, Carolina Hurricanes
Pohjoisamerikkalaisten kohtaamisessa on ainakin kova tempo päällä.

Onko Bedard uusi Raimo Helminen?
Ei ole. Helminen ei lauo, vaikka olisi kaksi sekuntia aikaa ja Mertaranta kuinka huutaisi, että lauo.

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL
Bedard yhtä innokas tekemään maaleja mitä Patrik Laine. Häpeäisi nyt jo.

Nashpre

HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Pelaako Bedard tosissaan joka toista vaihtoa?

Nyt teen tunnustuksen. Tämä on ensimmäinen peli, jonka näen livenä herralta ja kyllä mä sytyn. Lehkonen antoi rapaa niskaan tuosta ensimmäisestä maalista (en ainakaan täysin allekirjoita), mutta sen ylivoiman jälkeisessä vaihdossa oli mielestäni tosi hyvää puolustamista. Lisäksi tuo maalihan oli ihan erilainen, kuin odotin herralta (vai saako pojitella?). Sehän oli ihan kunnon maalilleajo lapa valmiina eikä laukaus tai kikkailu läpi kentän! Tähän asti nähnyt vain toisinaan pätkiä pelaamisesta.

Toisaalla: onko jenkkipakit, olleet Vallinin koulussa, kun "pleksin kautta ulos" on koko ajan käytössä?
Saa pojitella, mutta varaudu että jos Bedard tulee joskus Suomeen niin perii sulta vuosien viikkorahat korkojen kera.

T.J.R

HIFK ja Flyers
Mitkä on nämä psykologin himoköyrijäviikset? Tuohon vielä 80luvun takatukka, jenkki suuhun niin saamme hänestä erään jota ei huimaa.

HogiBoi

KooKoo
Ei helvetti. Ajattelin ennen peliä, että ensimmäinen erä ja sänkyyn. USA 2-0-johtoon ja meinasin jo sammuttaa telkkarin. Sit tulee tämä kikkapoika ja herättää koko Kanadan joukkueen. Kuka tässä kohtaa lähtee nukkumaan?