Otteluseuranta 15.–16.8.2022 (7. kisapäivä)

disco-stu

JK Mylly
Tuo oli jännä että 2 mainoskatkoa saatiin Kanadan vitosen ajaksi.
Mietinkin että onko mun kaljanjuontitahti täysin hyytynyt, kun oli vielä melkein puolet mainoskatkolla haetusta ja jo uutta puski.

Ylivoimaa saa nyt reenata, kuka uskaltaa mennä maalin edustalle voittaan kamppailuja? Vai neppaillaanko vaan?

Mazaa

Karsinnat
Vihdoin.

Yohann

Ilves, Sens
Niin kovana valmentajana kuin Pennasta pidänkin (Jalosen jälkeen ehkä jopa kovimpana), niin nyttemmin tullut ihmeellisiä tilttejä maalivahticasesta viimeisimpiin peluutusratkaisuihin.

Noh, hyvä se tukkasauna on tähän kohtaan ottaa ja pientä vastoinkäymistä, niin voi sitten huoletta painella päätyyn pudotuspeleissä.

disco-stu

JK Mylly
Hah aivan saatanan huono veto, mutta riittävä, kun veska vähän jeesas. Hyvä kuvio kyllä! Nyt vaan sitä 60 minuutin painetta kolme minuuttia, työkalupakkiin niitä kokemuksia.

Kepakko

Kolmas erä täysin meidän, toki jäähymäärällä iso vaikutus mutta kuitenkin. Onneksi saatiin tuollainen erä tähän loppuun, niin ei jää ihan niin huono fiilis, vaikka ohipeli olikin. Kolmannen erän ylivoimat olisi pitänyt kyllä käyttää tehokkaammin. Nyt jäi laukaukset uupumaan. Isosti ihmettelen, miksi Kemell ei pelannut pitkää 5-3 ylivoimaa. Noilla ylivoimilla annettiin mahdollisuus tulla tasoihin, mutta Suomi jätti käyttämättä.

-Kantor-

Feikkiheikit
Koomista lukea tätä Meriläisen dissausta.

Joka maalin jälkeen huudetaan, ettei maalivahti saa mitään kiinni, vaikka noissa maaleissa - etenkin kahdessa ensimmäisessä - oli niin selkeitä kenttäpelaajien virheitä, että huomio kuuluisi kiinnittää niihin. Toki silloin täytyis ymmärtää jääkiekosta jotain.
AJ Niemi on studiokommenttien perusteella samaa mieltä kuin moni muukin täällä, ettei Meriläinen huou sellaista voittavan maalivahdin itsevarmuutta kuin kuten vaikkapa hyvänä verrokkina Kanadan tämäniltainen veskari. Turhan paljon pomputtelee ja sylkee. Mutta mitäpä hänkään jääkiekosta ymmärtäisi.

Sturba

Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jep. Varmaan kaikki lienee samaa mieltä siitä, että yksi molari tuolla huokuisi itseluottamusta, ja saattaisi välillä torjua noita pahojakin kuteja, joita ei ihan liikaa nyt pelaavilta veskareilta ole näkynyt. Hän ei ole Meriläinen. Hän ei ole Jatkola. Hän ei ole Lampinen. Hän on jumalauta kotona Oulussa, todennäköisesti nukkumassa kun näitä pelejä pelataan. Kyllähän tuolta nyt Blomqvist puuttuu.

En halunnut uskoa tähän skenaarioon, että Meriläinen ei olisi EHKÄ riittävän hyvä maalilla, mutta parannettavaa löytyy rutkasti. Silti pidän Suomen mahdollisuuksia mestaruuteen ihan riittävän hyvinä. Blomqvistin kanssa pitäisin lähes varmana, jos nyt vähän Suomi-lasejen läpi saa katsella ;)

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Kun Heimosalmi lopulta syötti Kemellille sen nopean ja hyvän syötön ylivoimalla, kiekko löytyi sekunti myöhemmin vastustajan maalista.

jypinfani

JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Jaa, ei sieltä lopulta niin rumat lukemat tullutkaan.

Kepakko

Onko tuo tosiaan 10 aikaan aamulla paikallista aikaa tuo Suomen puolivälieräottelu? Hyvin mielenkiintoinen peliaika, saattaa jonkun verran näkyä ottelussa :D

Kieltämättä tuo on hieman haastava aika, mutta näillä meidän leveysasteilla tuohan on oikein kiva aika katsella junnujen huippulätkää.

blackhawk

TPS, Chicago
Kun samassa hallissa pelataan kaikki puolivälierät saman päivän aikana, on pakko aloittaa jo aamulla. Otteluthan alkavat paikallista aikaa klo 10.00, klo 13.30, klo 17.00 ja klo 20.30. Ei tuossa enää tiivistämisen varaa ole kun 10 minuutin jatkoaikoihin ja rankkarikisoihinkin pitää varautua eikä otteluita paljon myöhemmäksikään voi lykätä.

Suomella on kuitenkin välipäivä ennen puolivälierää ja kuten täällä mainittiinkin, meille tv-aika on erinomainen.