Playoffs 2022 välierät: Ilves (3.) – TPS (4.)

  • 129 046
  • 1 438

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Käy vähän sääliksi Ilveksen kannattajapäätyä. Oli todella hyvän menoa, mutta halli on kyllä todalla heikko tunnelman kannalta. Toiseen yläkatsomoon ei kuulu yhtään kannustus jos vieraskannattajat pitää yhtään ääntä. Vaikea koittaa mitenkään koittaa hyvää ottelutapahtumaa, jos toinen pääty näyttää ja kuulostaa ryhmältä innokkaita miimikkoja. Sama koskee varmaan kaikkia vieraskannattajia.

Toivottavasti kuudenteen peliin tulee hyvä määrä vieraskannattajia ja saadaan sarjan arvoinen tunnelma peliin. Viides peli jäi tunnelman osalta vähän kädenlämpöiseksi, vaikka molemat päädyt varmasti veti hyvää settiä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Täällä ainakin parissa viestissä on lukenut Ilveksen tehokkuudesta. On varmaan runkosarjan jäätävä viimeistely sumentanut omia silmiäni, sillä minusta Ilves on viimeistellyt läpi sarjan jäätävän huonosti, kuten myös tänään. Hyvistä paikoista kiekot osuvat keskelle logoa ja viivasta saadaan todella huonosti kiekkoja maalille saakka.

Maalit muuttavat peliä ja Ilves on kyllä ihan omalla tehottomuudellaan tehnyt Turun pelit helpoiksi kotijoukkueelle. Avausmaali huomenna isossa roolissa.

Tuomarilinja on kyllä erikoinen. Mutta on sentään pitänyt linja, jossa vain väärä vaihto ja kiekko katsomoon vihelletään. Liukas taisi osua Pullia kypärään ja ainakin tv-kuvan perusteella kaksiminuuttinen oli ihan vihellettävissä.
 

Kyle

Jäsen
Jos nyt mietitään, niin sanoisin Ilveksen voiton todennäköisyyden huomenna olevan siinä 25-33% välillä. Kerran neljästä tai kerran kolmesta Ilves voittaa. Mahdollisessa seiskapelissä sanoisin Ilveksen olevankin sitten suosikki.

Finaaleissa Tappara on todella iso suosikki, tuli vastaan sitten TPS tai Ilves. Toissapäiväisessä pelissä oli jo niin tahmeaa se liike molemmilta jengeiltä, että selkeällä lepoedulla finaaleihin pääsevä Tappara pystyy pelkällä liikkeellä saamaan todella ison edun perättäisten päivien peleissä.

Hirvee negailu. Huomenna Ilveksellä on vielä varaa parantaa, eikä tuosta enään ole paluuta niihin edellisiin ohipeleihin. Uudet miehet saivat Ilveksestä tärkeitä onnistumisia. Vastaavasti Turulla on huono peli alla ja valtavat paineet. Ilves-laseilla sanoisin, että Ilves tulee kävelemään TPS:n yli. Neutraali katsoja odottaa ehkä TPS:n kotikatsomon turvin 50-50 peliä. TPS:n etsikkoaika oli perjantaina ja se nollattiin Ilveksen toimesta.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Jep ja se vaatii sen 4 voittoa. Omasta mielestä aina hölmöä puhua, että joojoo 3 voittoa taskussa niin vain otetaan se neljäs. Ei todellakaan mene niin. Parasta 7 sarjassa menee jatkoon se ketä ottaa ensimmäisenä 4 voittoa. Se on ihan sama missä järjestyksessä ne voitot tulevat.
Tai alkaa lukemaan jotain historiankirjoja kuinka monta kertaa tässä tilanteessa ollaan menty jatkoon. Millään muulla asialla ei tosiaan ole merkitystä kun sillä 4 voitolla.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Täällä ainakin parissa viestissä on lukenut Ilveksen tehokkuudesta. On varmaan runkosarjan jäätävä viimeistely sumentanut omia silmiäni, sillä minusta Ilves on viimeistellyt läpi sarjan jäätävän huonosti, kuten myös tänään. Hyvistä paikoista kiekot osuvat keskelle logoa ja viivasta saadaan todella huonosti kiekkoja maalille saakka.
Niin ja mitä näitä läpiajoja oli, ainakin 3? Maaleja 0. Ei sekään tue huikeaa viimeistelyä. Paikkoja oli, mutta varsinkin kaksi ekaa maalia tuli paikoista mitä ei varsinaisesti maalipaikoiksi voi laskea.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Onnea Ilvekselle tärkeästä kiinnityksestä! Huomenna päästään toivottavasti vääntämään oikealla tuomarilinjalla.
Eilen TPS hyötyi linjasta enemmän.

Minulle on ihan sama mikä linja on, kunhan se on tasapuolinen. Vielä parempaa jos liigassa linja ei muuttuisi pelien välissä kauden sisällä. Mikä ihme siinä on, että runkosarjassa on eri tulkinta joka saakelin kausi kuin playoffeissa? Mikäli playoffejen tulkinta on parempi, niin pelataan sillä koko kausi.

Minusta eilinen pojat saa pelata linja teki ottelusta viihdyttävän ja intensiivisen, ei minulle olisi ongelma vaikka koko kausi näin pelattaisiin. En myöskään kyllä nälkis ongelmana vaikka koko kausi mentäisiin tiukalla linjalla. Kuten sanottua ongelma on tämä linjan pomppiminen kauden sisällä.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Ilves torjui ensimmäisen ottelupallon. Vielä kaksi jäljellä.

Vaikka intensiivisestä kampailusta tykkäänkin, niin en tykkää, että pudotuspeleissä tuomarilinja muuttuu useasti niin räikeällä tavalla runkosarjaan verrattuna. Se ei ole myöskään ollut millään tavalla etu ainakaan tämän kauden Ilvekselle, joka eli runkosarjassa nopeudesta.

Täytyy kuitenkin olla Ilves-kannattajana tyytyväinen, että joukkue nosti veitsi kurkulla pelatessaan kamppailuhalukkuutta ihan sinne tuomarilinjan sallimalle harmaalle alueelle asti. Eihän se kaunista ollut, mutta tätä liigassa ilmeisesti sitten halutaan. Onhan tuo pelin tasoa laskeva painiminenkin omalla tavallaan viihdyttävää, vaikka itse tykkäänkin enemmän siitä runkosarjassa nähdystä taitavasta vauhtilätkästä. Se on valitettavasti totta, että tuollainen tuomarilinja altistaa pelaajia suuremman loukkaantumisriskin alle. Ilmeisesti ei riitä, että tappavan tiivis pelitahti tekee sen jo muutenkin.

Vaikka Ilves saikin kaksi ylivoimaa ja TPS ei saanut yhtään, nuo vankilasäännöt eivät ainakaan näillä keltavihreillä silmillä katsottuna suosineet mielestäni räikeästi kumpaakaan joukkuetta. Nyt kun Ilveskään ei tehnyt ylivoimamaalia, vaan onnistui kolmesti tasakentällisin, ei tuosta voi katsoa tulleen edes mitään kovin merkittävää hyötyä kotijoukkueelle. Siinä mielessä ehkä ihan hyväkin, että Ilves ei tällä kertaa onnistunut ylivoimalla.

Joka tapauksessa voitto meni, jos ei paremmalle joukkueelle, niin ainakin sille joka halusi epätoivoisemmin tehdä kaiken sen eteen. Kotijoukkue oli löytänyt uusia lääkkeitä, joilla se pääsi kotiyleisön tuen turvin vihdoinkin tulostaululle myös tasakentällisin. Uusien ratkaisijoiden löytäminen oli Ilvekselle myös tärkeää.

En tiedä, vaikuttiko TPS:n pelaamiseen ne hieman kliseisetkin käsitykset sarjan katkaisemisen vaikeudesta, mutta jostain syystä vieraat sortuivat kuitenkin aiempia otteluita enemmän virheisiin ja myös Karejev oli tällä kertaa tolppien välissä ihan tavallinen kuolevainen. Mielenkiintoista nähdä, miten turkulaiset käsittelevät tilanteen ja millainen kotijoukkue nähdään Artukaisissa. Kaikki on turkulaisilla edelleen omissa käsissä, eikä Gatorade ole Ilvekselle vieläkään helppo paikka lähteä tekemään sarjan ensimmäistä vierasmaalia.

Ilveksen kohdalla suuria kysymysmerkkejä on edelleen, minkälainen kokoonpano saadaan teipattua jesarilla kasaan ja riittääkö bensa samanlaiseen taisteluun uudestaan heti seuraavana päivänä. Edellisten puolikuntoisten ja loukkaantuneiden seuraan liittyi ensimmäisen erän jälkeen myös Mašín juuri, kun Lööf saatii parsittua takaisin pelikuntoon ensimmäiseen välieräpeliinsä. Vähissä on ehjät Ilves-puolustajat.

Myös TPS-leirissä koettiin loukkaantumishuolia, kun Tammela joutui jättämään ottelun kesken. En olisi myöskään kovin yllättynyt, jos Ilves-pelaajien kanssa painimisen vuoksi hieman pimentoon jääneen ykkösketjun pelaajillakin alkaisi hiljalleen olla jotain pelaamiseen vaikuttavia kolhuja.

Kyllähän tästäkin sarjasta näyttäisi tulevan ikimuistoisen jännittävä loppuun asti. Samalla sarjan voittamisesta uhkaa tulla loppuotteluun etenevälle joukkueelle jonkinlainen Pyrrhoksen voitto, kun tämä sarja saattaa rasittaa kriittisellä tavalla voimavaroja kirkkaimmasta palkinnosta taistelua ajatellen. Toisaalta tämä sarja virittää voittajan pelin kyllä sellaiselle tasolle, että finaalivastustajaa odottava Tappara ei ole vielä joutunutkaan sellaiseen testiin tänä keväänä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Todella viihdyttävä sarja näin puolueettomillakin silmillä, mahtava tunnelma molemmissa halleissa.

Eilinen meni kyllä tuomareilta täysin vihkoon, kun jäällä sai käytännössä tehdä ihan mitä vain. Tämä meinasi kyllä sitten lopussa kostautua kun alkoi molemmilla joukkueilla läikkyä yli.

Ihmettelen, että miksi vitussa pitää kauden tärkeimmät pelit viheltää niin, että käytännössä vain korkeat mailat, kiekko katsomoon ja väärät vaihdot on ne vihellettävät jäähyt... tästä kärsii kaikki.

Ilves oli eilen selkää seinää vasten parempi. TPS varmaan hyötyy näistä back-to-back peleistä, jos esim. Haapala ei tänään kaukaloon kykene.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Itse näen sen niin et tappra on päässyt liian helpolla ja ei ole tarpeeksi pelituntumaa

En nyt näkisi tuota ongelmana. Taitaa aika moni tämän ottelusarjan peluri pelata paikat rikki. Vähemmän pelejä vähemmän loukkaantumisia.

Laadullisesti tämä viimeisin peli oli melkoista kuraa, toki kamppailupeli oli intensiivistä. Mieleen tuli 90-luvun pudotuspelit joissa isoimmat ylilyönnit vihellettiin ja mailalla saa tehdä mitä vaan.

Jos tämä ottelusarja menee seiska peliin, niin keskiviikon ensimmäiseen finaaliin Tappara saa massiivisen lepoedun.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Sitä toivon kanssa, että tänään Turussa ja myös jos maanantaina Tampereella pelataan, niin tuomarit viheltäisi jäähyjä herkemmin kuin eilen. Ei eilinen peli mikään törkeilyä ollut, mutta turhaa nuhjaamista ja aika turhaa mailankäyttöä nähtiin välillä. Näistä vaan kavereita "boxiin" enemmän.

Korostetaan siis vielä, ettei eilen nyt mitään ylilyöntejä nähty ja molemmat joukkueet syyllistyi rikkeisiin. Myöskään tuomaritoiminta ei ratkaissut peliä, Ilves oli selkeästi parempi. Tunnelma oli hieno telkunkin välityksellä, mutta pelistä jäi rikkonainen ja sekava kuva juuri näitten "hölmöjen nyhjäysten" takia. Kovaa saa pelata ja tunnetta pitää olla, mutta nyt tuomareiden linja vei peliä myös väärään suuntaan.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Käy vähän sääliksi Ilveksen kannattajapäätyä. Oli todella hyvän menoa, mutta halli on kyllä todalla heikko tunnelman kannalta. Toiseen yläkatsomoon ei kuulu yhtään kannustus jos vieraskannattajat pitää yhtään ääntä.
Tuo pitää vieraspäädyn yläkatsomon osalta paikkaansa. Pleksi vaimentaa ääntä ja tietyissä katsomonosissa on näitä välissä useita. Pitää saada kirkkokansa pitkillä sivuilla ja yläkatsomoissa mökään mukaan.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Tänään on TPS:llä samanlainen päivä kun Ilveksellä eilen. Eli veitsi kurkulla pelataan.
Jos sarja menee seiskapeliin niin bye bye TPS pronssiottelu kutsuu.
TPS:n eilinen kyykkääminen plus täysi tupa G-centerissä takaa sen että helppoa ei Ilveksellä tänään tule olemaan.
Sitä on mahdotonta ennustaa että kumpi tänään voittaa mutta kuten alussa totesin tänään on TPS:n toinen ja viimeinen mahdollisuus pistää sarja poikki ja odotan TPS:ltä sen mukaista peliä.
Parempi voittakoon.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sitten vaan rahaa vedonlyöntifirmoille jos olet vetomiehiä, nimittäin saat huomattavasti omia todennäköisyyksiäsi suuremmat voitot sieltä, joten sehän on selvää profittia.
Nelosmatsissa tulikin lyötyä TPS:lle, ja samoin ajattelin tänään. Tällä kertaa ajattelin laittaa lopullisen voittajan lapulle, mutta TPS:ää kuitenkin.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Tän sarjan voittaja vie mestaruuden. Näin uskallan sanoa.

Itse sarjaan niin huomenna tepsin on voitettava jos aikoo finaaliin päästä. Jos ilves vie huomenna niin heille tulee semmonen hurmos game 7:iin et tepsi ei pysy mukana. Hieno sarja menossa ja hyvää lätkää! Näin pitääkin olla.
Tämä voi hyvinkin pitää paikaansa. Tapparaliset leijuvat, kun ovat pääseen niin helpolla tähän asti ja tuudittautuvat siihen, että vastaan tulee väsynyt vastustaja.
Tähän en usko, sillä on niitä rappusia joku muukin kävellyt viime kesänä, kuin vain Tapparan pelaajat.
TPS:llä ja Ilveksellä on kummallakin hyvä pelituntuma joka auttaa finaaleissa, kumpi näistä nyt sitten finaaliin ytääkään.
Uskon että meno on ainakin finaalin kahdessa ensimmäisessä ottelussa samanlaista kuin oli TPS:n ja Ilveksen kaksi ensimmäistä peliä.
HIFK antoi niin kovan vastuksen Palloseuralle, että sillä samalla flowlla pyöriteltiin pari peliä Ilvestä menen tullen vaikka ensimmäisen ottelun Ilves voittikin. Saman uskon käyvän finaaleissakin.
TPS ja Ilves sparraavat tällä hetkellä toisiaan niin hyvin, että finaalin pari ensimmäistä peliä menee samalla vauhdilla.
Se jää sitten nähtäväksi pääseekö Tappara kolmannessa pelissä mukaan tähän samaan vauhtiin.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparaliset leijuvat, kun ovat pääseen niin helpolla tähän asti ja tuudittautuvat siihen, että vastaan tulee väsynyt vastustaja.

Tällainen uhkakuva on todellinen korkeintaan mielikuvituksessa. Tässä alkaa tottua jo siihen, että jokaisen sarjan alla Tappara tuudittautuu väsyneeseen vastustajaan. Täysin sama virsi kuulunut jo ennen Lukon ja KooKoon kohtaamista. Enpä usko. Pelituntuma jää Tapparalla sarjan alussa huonommaksi tälläkin kertaa, joten siinä voi taas tulla se tappio.

Se jää sitten nähtäväksi pääseekö Tappara kolmannessa pelissä mukaan tähän samaan vauhtiin.

Ja jos Tappara pääsisi heti alusta mukaan niin sillekin löytyy jo valmis tarina. Lepoetu. Kävi tässä sitten niin tai näin niin aina Tapparan jotain voittaessa sille löytyy selityksiä. Media on tasoitellut jo valmiiksi Tapparalle hyvät hopeaselitykset - jos Tappara jää hopealle niin saatiin liiat helpot vastukset ennen finaalia ja kavereilla oli suurempi nälkä. Ennen tuomioita voisi pelata ne pelit. Tappara on ennakkosuosikki kumpaa tahansa vastaan - Ilvestä tai TPS:ää.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään on TPS:llä samanlainen päivä kun Ilveksellä eilen. Eli veitsi kurkulla pelataan.
Jos sarja menee seiskapeliin niin bye bye TPS pronssiottelu kutsuu.
TPS:n eilinen kyykkääminen plus täysi tupa G-centerissä takaa sen että helppoa ei Ilveksellä tänään tule olemaan.
Sitä on mahdotonta ennustaa että kumpi tänään voittaa mutta kuten alussa totesin tänään on TPS:n toinen ja viimeinen mahdollisuus pistää sarja poikki ja odotan TPS:ltä sen mukaista peliä.
Parempi voittakoon.
Jokainen peli on uusi mahdollisuus kummallekin. Joukkueet ovat oletettavasti hyvin repaleisia ja kuormitus on kovaa. Vaikka Ilves onnistuisi tekemään jonkinmoisen ihmeen voittamalla tänään, seiskapelissä tuskin olisi erityistä edgeä.

Tämä on parasta aikaa. Otteluaikataulu on kuitenkin jotain, jonka toivoisi muuttuvan. Ensin pelaillaan pitkä runkosarja ja sitten tärkeimmät pelit tungetaan muutamaan viikkoon. Höpöhöpö-turnaustauot ihan ensimmäiseksi pois kalenterista. Katsojat haluavat nähdä joukkueet parhaimmillaan.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Hienoa että Tapparan kannattajat ovat noin varmoja mestaruudestaan, ennen kuin edes vastustaja on selvillä.
No lähiviikkoina nähdään kannattaako olla takinnapit auki tässä vaiheessa.
Tai kun nyt jo on, niin saa edes jossain vaiheessa olla jos ei vaikka finaalin viimeisen pelin jälkeen olisikaan aihetta.
Meneehän se näinkin.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tuo pitää vieraspäädyn yläkatsomon osalta paikkaansa. Pleksi vaimentaa ääntä ja tietyissä katsomonosissa on näitä välissä useita. Pitää saada kirkkokansa pitkillä sivuilla ja yläkatsomoissa mökään mukaan.
Muistaakseni Hartsulla ei ole samaa onglemaa, mutta onko siellä kaukalo vähän alempana? Väitän että hallin materiaalit vaikuttaa hyvin paljon pleksit, jotka muuten olivat ihan jotain muuta Turkuhallin vääristävät muovit, vaikuttavat todella paljon. Kaikki kaiku oli tapettu, joka tappaa tunnelmaa todella tehokkaasti.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hienoa että Tapparan kannattajat ovat noin varmoja mestaruudestaan, ennen kuin edes vastustaja on selvillä.

Hienoa, että osa Ilveksen ja TPS:n kannattajat ovat yksimielisiä siitä, että mestari tulee juuri tästä heidän paristaan ennen kuin finaalipaikka on edes ratkennut. Kannattaisi vaan malttaa - ja olla yleistämättä. Minä odotan niitä finaalipelejä - kyllä siellä sitten selviää, kuka on mestari. Otin ainoastaan kantaa siihen, että kyllä ne edut tässä ovat Tapparan puolella - tuli vastaan kumpi tahansa. Aikaisemmissa sarjoissa Tapparan ongelma on ollut tuo ensimmäisen kahden pelin vire, mutta eipä tuokaan ole ongelmaksi osoittautunut. Ja homma on siinäkin ihan loogista, että vastustajan olisi hyvä olla paras mahdollinen siellä finaalissa. Niin systeemin kuuluukin toimia :)
 

12961

Jäsen
Turussa on muuten seisomalippuja, aitioita ja Aura Loungea myöten täysi halli tänään.

Onko se katsojamäärä sitten sen huhutun 10500 vai avaavatko myyntiin niin paljon seisomalippuja, että joillakin ainoa paikka nähdä peli on baarista?
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Jos nyt mietitään, niin sanoisin Ilveksen voiton todennäköisyyden huomenna olevan siinä 25-33% välillä. Kerran neljästä tai kerran kolmesta Ilves voittaa.
Eli kun on nyt kaksi kertaa käyty jo Turussa häviämässä, niin Ilves voittaisi joko huomisen tai seuraavan? Todennäköisyys on näin 50% luokkaa. Ihan hyvä.

Todella vaikea lähteä analysoimaan. Peli oli Ilvekseltä erinomainen, mutta TPS ei ollut tänään oikein hereillä. Ehkä hyvänolon tunne oli hiipinyt puseroon tai sitten lähtivät pelaamaan safetyä.

No, kentällä on aina kaksi joukkuetta ja toisen tekeminen vaikuttaa myös toiseen. Eilen Ilves onnistui horjuttamaan tepsiä ja varsinkin sen ykkösketjua fyysisyydellään, mutta tänään se on varmasti vaikeampaa.

Lisäksi taas tuijotellaan kokoonpanoa. Pelkään ettei Haapala saa pelilupaa tai varmaankin se on melko selvä asia. Toisekseen Masinia tarvitaan tai sitten Johansson.

Vähän hankalalle vaikuttaa.
 

12961

Jäsen
Eli kun on nyt kaksi kertaa käyty jo Turussa häviämässä, niin Ilves voittaisi joko huomisen tai seuraavan? Todennäköisyys on näin 50% luokkaa. Ihan hyvä.

Todella vaikea lähteä analysoimaan. Peli oli Ilvekseltä erinomainen, mutta TPS ei ollut tänään oikein hereillä. Ehkä hyvänolon tunne oli hiipinyt puseroon tai sitten lähtivät pelaamaan safetyä.

No, kentällä on aina kaksi joukkuetta ja toisen tekeminen vaikuttaa myös toiseen. Eilen Ilves onnistui horjuttamaan tepsiä ja varsinkin sen ykkösketjua fyysisyydellään, mutta tänään se on varmasti vaikeampaa.

Lisäksi taas tuijotellaan kokoonpanoa. Pelkään ettei Haapala saa pelilupaa tai varmaankin se on melko selvä asia. Toisekseen Masinia tarvitaan tai sitten Johansson.

Vähän hankalalle vaikuttaa.
Ympäripyöreähän tämäkin peli on. Eilen TPS oli aika huolimaton ja varsinkin toisessa erässä ylipelasivat yksilötasolla useampia tilanteita. Ei nuo läpiajot niin kovin tyypillisiä ole palloseuran tarjoamina olleet.

Tuo tepsin ykkösen peliaikatilasto on myös mielenkiintoinen. Pärssisen ja Pyyhtiän peliajasta tipahti 1/3 pois aiempiin peleihin verrattuna. Onko vammaa, tasoiteltiinko back-to-back peliä ajatellen vai johtuiko siitä, että Tammelan tipahtamisen jälkeen laituriruletti alkoi pyöriä ja Pärssinen on eniten ketjunsa kemiasta riippuvainen sentteri? Pärssinen keräsi tepsin hyökkääjistä toiseksi vähiten minuutteja eilisessä pelissä ja Pyyhtiäkin huomattavan vähän. Nurmi kiersi Tammelaa paikkaavassa laiturirotaatiossa hieman enemmän keräten reilut 18 minuuttia.

Tänään tulee todennäköisesti Hults Tammelan tilalle freesillä jalalla. Ei varsinaisesti downgrade.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös