Ti 8.3. 2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 287
  • 363

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Täysi vahinko Odenilta tuo oli, mutta 5+20 ymmärrettävä. Oden kurvaa vasemmalle ja Slovacek lähtee ohittamaan ja osuu polveen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oden kääntyy kiekon perään ja vahinko törmäys. Kai noista sitten ulosajo on ok? Toivottavasti ei polvi mennyt rikki
Polvitaklaus tuo ei ollut, vaikka sen vuoksi ulosajo tuli. Toki niin huolimaton suoritus Odenilta, että ulosajon hänelle tuosta ymmärtää, vaikkei sääntökirjan mukaan ehkä mennytkään.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tahaton juttu Odenilta, mutta tuomio tietty selviö. Toivottavasti ei käynyt pahasti Lukon äijälle. Pahalta kyllä näytti.
Polvitaklaus edellyttää jonkinasteista jalan ojentamista vastustajaa kohti. Minä en tuossa sellaista nähnyt, joten tuomio oli mielestäni väärä.
 
Viidessä viimeisessä pelissä Peltonen on mielestäni keskittynyt ihan täysin siihen, että alakerta ei enää vuoda. PMK 1,4 tällä hetkellä. Samaan aikaan Garteig muuttunut ihan maalivahdiksi. Ei mielestäni sattumaa. Tiedä sitten onko tuo aiheuttanut hyökkäyspäässä tehottomuutta.
No tämä selittää. Ihmetellyt hieman olenkin miten Garteig pelannut jatkuvasti joka pelin vaikka otteet jossain kohtaa olikin jopa heikkoja. Hienoa jos lähdetään joukkuepelin kautta eikä sokkona luoteta että jengi tekee enemmän kuin päästää. Itseluottamus kuntoon, Halonen ilmeisesti sitten sivussa jopa loppukauden.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Dev

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tää on kyllä aina yhtä hauska pelata tätä Tampereen kakkosjengiä vastaa. Ehkä ainoastaan turkulaiset pistää edes vähän kampoihin tälle otteluseurannan kitinälle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Roku

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilves 3-3 alivoimalla. Voi vittujen kevät tuotakin tapausta.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Viestistä on annettu rikepiste
Antti Boman voisitko muuttaa vaikka Ukrainaan? Ota nyt banaani ainakin vaikka ensin!
 
Lukkofanien suo toivoa että Saarijärvi palaa koronan (?) jälkeen täydessä kunnossa eikä puolikunnossa kuten monelle on käynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös