Kärpät, Luleå HF
Aika mitäänsanomaton erä Kärpiltä, ei siinä mitään peli 0-0.

Karkkiomena

Kärpät
Uskon ja toivon, että Marjamäki saa joukot erätauon aikana kasaan ja Kärpät tulee paremmin toiseen erään. Ensimmäinen erä Jukureille, tilanne onneksi vielä 0-0. Blomma torjui hyvin ja piti maalin puhtaana.

Corona

Oulun Kärpät
Erän puolivälin jälkeen Kärpät pääsi hieman peliin paremmin mukaan. Jukurikomennossa selvästi, mutta ei siellä kyllä Jukurit maalipaikoilla juhlinut.

Älykiekkostatistiikan mukaan Kärpille kiekonhallinta? Jaha, juu ja ei.

Micol

Syötöissä hakemista ja huolimattomuutta. Muuten ei kyllä suuremmin huolettanut Jukureiden kiekonhallinta, mikä oli aika odotettavissakin, että 1. erä ollaan ainakin ottavana osapuolena ja kotijoukkue tulee erittäin kovaa alueelle. Marjamäen Kärpät puolustaa onneksi keskustaa tiiviisti, eikä sinne aivan ilmaisella pääse kiekolla, kuten Mikkolan aikana.

Junttilasta sellainen huomio, että on kyllä jäätävä kaveri rauhoittamaan ja järkevöittämään pelinrakentelua. Näytti välillä, että oli kuin jossain Matrix-tilassa ja aikaa oli muita enemmän tehdä järkiratkaisuja kiekollisena, kun toiset sinkoili ympärillä vähän sinne tänne. Mahtavaa katseltavaa, kun on fokus omaan tekemiseen kunnossa.

Huml71

Kärpät
Kyllä Leskinen taitaa olla loukkaantunut.

Junttila pelasi äsken Kaliksen, ja Koivusen kanssa.

Nonni. Marjamäki tsekkasi ekan erän miten Jukurit pelaa ja nyt korjauskurssi on tehty ja Kärpät pelaa tosi hyvin.
Nyt meillä on huippuvalmentaja ruorissa niin näin se käy...