Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 204 608
  • 62 121
Sama meillä aikanaan:

Pärmin pirut (linkki wikipediaan kyseisestä osastosta kertovaan artikkeliin)

Minä soitan esimerkiksi Kakolaan Durkuun ja sanon: Doinen kerros hedi tänne ja niin minulla on täysi muonavahvuus. -Nikke Pärmi
-"Duoda, duoda, mistä sotamies on ollut vankilassa?"
-"Murhasta, herra majuri".
-"Asiandundija siis, hyvä!"
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voiko tämän nyt tulkita niin että Venäjällä on vain yksi päämäärä ja se on Ukraina?
Ei kannata edes yrittää tulkita ryssiä. Täysin mahdotonta. Viimeisen kuukauden aikana ryssien kanssa on käynyt neuvottelemassa jos minkälaista delegaatiota Ranskasta, Saksasta yms. mutta ryssät valehdelleet koko ajan silmät päästään. Toivottavasti ihmisten silmät nyt aukeavat, että ryssiin ei pidä koskaan luottaa missään asioissa.
 

Hexa

Jäsen
Mikäs se sitten siinä on kun länsivallat ei saa auttaa Ukrainaa mutta ilmeisesti Venäjä tarvitsee pikkumaana apua... on tää Putin yks sankari taas.
Näinhän se ei voi olla. Lännen on otettava vielä tiukempi ote tähän touhuun. VV on jo nyt osallistunut liikaa tähän sotaan, mutta jos se nuo kolonnat vielä lähettää, niin lännen on pakko puuttua tähän jollakin tavalla. Tulihan se Nato väliin Sarajevossakin. Tai sitten aseellinen ja materiaalinen apu Ukrainalle on oltava todella tuntuvaa.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuliko kellekään muulle mieleen, että tuo kirjoitus vuodettiin tahallaan ulos? Rapauttaa Putin-median uskottavuutta, kun tällaisia pääsee ilmoille. Jos joku toimittaja/toimituspäällikkö on tuon tahallaan laittanut ulos, niin aika kylmähermoinen kaveri saa olla. "Piti laittaa ulos sovitusti, eikä myöhemmin tullut kieltoa" -selityksen olisi parempi toimia, muuten henki on löyhällä.
 

julle-jr

Jäsen
Ei kannata edes yrittää tulkita ryssiä. Täysin mahdotonta. Viimeisen kuukauden aikana ryssien kanssa on käynyt neuvottelemassa jos minkälaista delegaatiota Ranskasta, Saksasta yms. mutta ryssät valehdelleet koko ajansilmät päästään. Toivottavasti ihmisten silmät nyt aukeavat, että ryssiin ei pidä koskaan luottaa missään asioissa.
Juuri näin ja tuohan oli vain voitonpuhe tästä sodasta, varmasti oletus oli tuota kirjoitettaessa, että länsi on asettanu jonkinlaisia pakotteita ja muutama oma sotilaskin on kuollut. Näiden oikeuttamiseksi kansan silmissä tarvittiin korkealentoisia perusteluja. Tuo ei todellakaan kerro mitään siitä mikä olisi Putinin seuraava tavoite. Jos nyt siis ei ollut vaikka Anonymousin aikaansaannos.
 

Kyle

Jäsen
Lopulta meni vati nurin ja blokkasin ko. neidin kokonaan joka alustalta.

Jos tuommoinen on meininki nuorehkolla daamilla Moskovassa, niin mitä se sitten on muualla Venäjällä.

Ei se ole helppoa uskoa, että koko elämäsi sinulle on opetettu perheessä, koulussa, yliopistossa ja työpaikalla propagandaa. Sitten sinun pitäisi yhtäkkiä pitää totuutena ulkomaalaisia uutisia.

Itsellä tulee mieleen eri kontrastissa oma isäukkoni, jota pidän ihan fiksuna miehenä, mutta epäilee vieläkin onko kuussa oikeasti koskaan käyty.

Edit: Miettikää omalle kohdalle kuinka helppoa olisi uskoa joku totuus, jos olet saanut päinvastaisen opetuksen koko lapsuutesi ja kaikki tuttusi pitää sitä totuutena. Sinun pitäisi mielessäsi pyyhkiä käytännössä koko lapsuus ja siihen asti eletty elämä pois mielestäsi.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät




Ei voi sanoa kuin että nauroin ääneen. Tuolla traktorityypillä on ilmeisesti jo venäläisten tankki takapihalla, ja nyt sitten nappasi pois kuleksimasta tuommoisen tykin. On siinä naapureilla ihmettelemistä...


Kertoo kyllä Venäjän tunareista paljon, kun farmarit varastaa kalustoa. Tuo pitäisi Putinille näyttää, että näin meillä täällä rintamalla menee.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Niin, itse en kyllä nostahattua Esko Aholle, että tajusi lähteä spermapankista. Päin vastion. Hän lähti kun pankki oli menossa boikottililistalle, saman päivän aamuna, eli varmasti oli hänellä tietoa tuosta. Samalla varmisti, ettei itse joudu listalle. Yhtään Ukrainaa tukevaa viestiä ei häneltä myöskään ole irronnut. Kokovartalofallos.

Onko tämä Esko se joka sammutteli toisten tekemiä tulipaloja laman aikaan? Eikös sama mies hommannut Hornetitkin Suomeen vaikka kuilun partaalla oltiin talouden osalta? Tämän kaverin osaamista tarvittaisiin vielä vaikka Haaviston tilalle.

Hieno ketju noin muuten. Peukut kirjoittelijoille!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tietääkö joku jotain hyvää Ukrainalaista votkaa? Stolichnaya saa jäädä

Vuosia sitten join Vilnassa ukrainalaisessa ravintolassa ukrainalaista vodkaa, joka taisi olla nimeltään Nemiroff.

En ole vodkan ystävä, enkä myöskään asiantuntija, joten en tiedä yhtään, että kuinka hyvä tuo on. Sellaiseen käsitykseen kuitenkin jäin, että olisi varsin iso merkki ollut tuolloin.

Edit: Näköjään saa Alkostakin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Saksa päätti tälle vuodelle 100 miljardia lisää puolustusmenoja ja jatkossakin tulevat kasvattamaan menojaan. Putin ei ihan ehkä olisi tätä haluavan tapahtuvan. Saksa vauraana valtiona keposasti pystyy luomaan tehokaamat puolustusvoimat kuin Venäjä, jos se niin vain tahtoo. Putin antoi kiekon lapaan ja "Draisaitl " pistää sisään
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Yli 9000 tuntia paintissa.
 

Liitteet

  • Polish_20220228_135014519.jpg
    Polish_20220228_135014519.jpg
    498,1 KB · kertaa luettu: 428

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muistaakseni intissä jos jätti oman aseensa johonkin, piti ikään kuin rangaistuksena mennä "ryömien hakemaan". Mikäköhän on rangaistuksena jos unohtaa henkilökohtaisen tankkinsa johonkin ja joku ohikulkija pöllii sen?
Ei se ollut rangaistus vaan muistutus, että sitä rynkkyä ei jätetä yhtään mihinkään vaan se on AINA mukana. Kun pari kertaa sen ryömien jostain hakee, niin alkaa rynkky pysyä olkapäällä.
 

pikkuvaimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Dallas, Puustinen ja NATO
Mulla on ollut yksi venäläinen kaveri. Kysyin hänen mielipidettä tähän sotaan. Tässä vastaus:

Hi! Russians are really free to have their oppinion and it is not a crime to discuss anything openly. Everybody here wants peace and suppose ukrainians to be brothers. But at the same time there are Russian citizens in Donbass and they are killed everyday by Ukrainian nationalists. Russia cannot leave them in trouble. There isalso another reason for war. OTAN moves too close to Russian borders. The USA cheated Soviet leaders that OTAN will not move to the East. And you must understand that the Ukraine is totally under American control. That is the war not against the Ukraine but the USA which support Ukrainian fascists. In fact brothers will kill brothers and Russian economy will suffer. Who gets profit? The US.

Nyt mulla ei oo enää yhtään venäläistä kaveria.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös