Peking 2022 – liveseuranta

  • 320 877
  • 8 655

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kapulasta en osaa sanoa. Olisko Pertulta pussit tyhjentyny noihin henk. koht. matkoihin? Iivot ja maailmanvaliot palautuu ja latautuu, tällanen keskipakasta havutuksille noussut Perttu ei kykene rajattomasti huippukisoja vetämään.

Pitää myös huomioida Pertun hiihdoissa kaluston merkitys. Suomi on alkukisoissa ollut perinteisen suksen voitelussa muita maita edellä. Perttu ei ole kunnon puolesta ollut aivan noin kova, mutta suksesta on tullut kilpailuetua.
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
Meillä on maailman paras hiihtäjä mutta ei auta, kun muilla on tasaisuutta niin paljon enemmän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Oho, Kläbo-fani näköjään aktivoitunut taas yksityisviestien suhteen. Kuulemma parempi kuin Iivo.
Niuvaniemen suljetulta on tainnut tulla siirtoja avo-osastolle. Ei tuota mikään muu selitä.
 
Viimeksi muokattu:

ile

Jäsen
Suosikkijoukkue
Racing Club de Cannes
Ei syytä huoleen. Tässä on vielä ankkuriosuus hihtämättä. Ei pidä unohtaa Voitto Hellstenin urotyötä Ruotsi-ottelun 4x400 m viestissä 1956
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jaahas, Suomi hiihteeleekin tänään siellä "Tyynenmeren sarjassa". Taitavat pysyä kuitenkin samalla kierroksella kärjen kanssa, nippanappa niukinnaukin.

Ihan hukkaan meni Nskasen mahtisuoritus.
 

Barney

Jäsen
Kai mä odotin vähän tarkempaa vastausta, että miksi sitä perinteistä hiihdetään. Nythän tuo on aika itsestäänselvyys
Eiköhän se suurin syy ole se, että sillä on helpompi menestyä, minkä Roponen tuossa juuri mainitsi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tadu

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Eikö sillä ole kirjoitusoikeuksia vai miksi se jotain yksityisviestejä lähettelee?
Modet ei huomaa, jos jatkaa sekoiluaan privana. Ja saahan sitä fanittaa ketä haluaa. On sitä itsekin tullut oltua ties minkä asian takana kiivaana ja aina oikeassa. Mutta se, että asuu Porissa ja vihaa kaikkea suomalaista kilpaurheilua sydänjuuria myöten, niin vähän pistää ihmetyttämään. Tai, että aika huono kombo elää ja yrittää, jos joka aamu vituttaa siis.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Täällä suolataan Roponen, lehdessä ( netti ) oli et Osala on haastattelijana pxska. Kumpi on huonompi. My GOD ja hei montako kertaa olette haastatelleet tai antaneet lausuntoja hiihtäjistä, mä kysyn. My GOD
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Palautti jo suomalaisen mieshiihdon kultakantaan Lahdessa ja edellisissä olympialaisissa. Olisiko miehen viimeinen uroteko ennen eläköitymistä palauttaa suomen miehet viestissä mitaleille. Toivotaan että hänen takanaan taso laajenee tulevina vuosina nuorten Remin, Koiviston ja Ståhlbergin voimin jolloin viesti kestäisi sen, että yhdellä viestin vakionaamalla menee valmistautuminen totaallisen pieleen.

Joo on sieltä onneksi muutama nuori tulossa avuksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös