PDA

View Full Version : Maalisummerit ja -piisit


jyp17
06.02.2002, 20:36
Dodii, kertokaapas sitten mielipiteitänne omien joukkueidenne maalisummereista ja -piiseistä...

Maalisummereista oon pistäny mieleen oikeestaan vain Jypin (tietysti), HIFK:n ja TPS:n. No Jypin summeri tietysti soi harva se matsi, joten sitä ei voi olla kuulematta. *virn* Mun mielestä harvinaisen hieno ja siitä kyllä tulee oikein maali-fiilis. Samaa vikaa on vähän tuossa TPS:n, vaikka ei sitten itessään kovin kummonen ole. Mutta hieno silti. IFK:n onkin sitten ihan omaa luokkaansa. "No se on semmosta naminamimeininkiä." Argh!

Maalipiiseistä oon jälleen pistäny merkille tietysti Jyväskylässä soitettavan ja sen lisäks TPS:n, SaiPan, HPK:n ja Ilveksen. TPS:n nyt on lähes legendaariseks jo käynyt, joten turha kai sitä mitenkään on kommentoida. Ilveksen ja HPK:n piisissä vähän samaa piirrettä, molemmat luo kotijoukkueen kesken oikein hyvän yhteisfiiliksen, erityisesti tuo Ilveksen. SaiPan nyt on hieman 'erikoinen', joten se sieltä korvaan pomppasi.. ja Jyväskylä, ei se nyt mitenkään erikoinen ole. On siinä kuitenkin mukava huutaa piisin tahtiin vaikka HEIHEIHEI.

Crick
06.02.2002, 20:41
Jokereilla on ihan jees maalibiisi, Rockyn tunnari. Se kuuluu kylläkin vähän liian hiljaa, joten ei sitä meinaa edes kuulla. Summeria ei taida edes löytyä.

Juha Salminen
06.02.2002, 20:48
Tätä on kommentoitu aiemminkin, mutta täältä tulee.
Tuo HIFK:n summeri (onko siinä biisiä ollenkaan?) on aivan sairas.
HPK:lla on ihme humppabiisi "Se on siinä", se on ihan jees.
SaiPallahan on tuo "SaiPa, SaiPa, tää on SaiPa" jne.? Jos näin, niin onhan se ihan kuunneltava.
Kärppien biisistä ihmettelen vain, kun mielestäni se ei sovi millään tavalla maalibiisiksi. Loistava biisi kuitenkin.
Lukon "Final Countdown" on myös maalibiisiksi vähän ihmeellinen kuunneltava, mutta ihan okei.
Jokereiden biisikin on kuunneltavaa kamaa, tosin silloin ei ole minulla ihan paras päivä kun joudun sitä biisiä kuuntelemaan.
;)
Ässien biisi. Miten SE voi olla maalibiisi vai mikälie tunnari onkaan? Aivan hirveä.
Ilveksellä on ihan jees biisi, samoin kuin Tapparalla.
Ja sitten tietenkin pidän omasta rakkaasta Hunajatastamme.

Crick
06.02.2002, 20:54
HIFK:lla on se summeri ja pätkää J. Geils bandin Flamethrowerista. HPK:n biisissä lauletaan jotain "Taas hassuttelee vastustajaa HOO PEE KOO!!!"

Juha Salminen
06.02.2002, 20:56
Viestin lähetti Crick
HPK:n biisissä lauletaan jotain "Taas hassuttelee vastustajaa HOO PEE KOO!!!"

"Taas VASTUSTAJAA HASSUTTELEE HooPeeKoo...

c'elysee
06.02.2002, 21:04
Minä luulin, että se on "taas vastustelee hassuttajaa HPK" (hymiö).

Buddy Langwitz
06.02.2002, 21:06
Kyllähän itselle tuo Live is Life on kaikkein tunteita herättävin ja rakkain. Kultaisia muistoja 80-luvulta, jotka parhaimmillaan tuovat tipan linssiin. Yllättävästi on kertakäyttö-discobiisi jäänyt elämään, eikä siitä taida Tappara aikoihin luopuakaan, eikä pidäkään.
Ipan biisikin toimii hienosti, vaikka aina jaksaa huvittaakin kun Costellolla on hieman diftongi hakusessa kertosäkeessä. We are the Kinks... sopi muuten harvinaisen hyvin naisten maajoukkueen käyttöön tuossa taannoin. :)
Maalisummerit pääsääntöisesti vituttavat, mutta Hifkillä ne kyllä sopivat hyvin yhteen mylvivän punaisen massan ja katontäyttävän Par64 ripustuksen kanssa. Siinä on Rock´n´rollia!!

- Buddy

Skeletor
06.02.2002, 21:21
Maalisummerit yleisesti ärsyttävät, turha kopio NHL:stä. Varsinkin Ilveksen kotiotteluissa kuuluva turaus on lähinnä säälittävä....

Bandana
06.02.2002, 21:33
Bluesin maalibiisi on Glowing Soul. Esittäjänä Candlebox. Ihan hyvä mun mielestä. Muita hyviä on Lukon "Final Countdown", Hifkin biisi ja Ilveksen "We are the kings"

1Euro
06.02.2002, 21:48
Viestin lähetti Juha Salminen
...Ässien biisi. Miten SE voi olla maalibiisi vai mikälie tunnari onkaan? Aivan hirveä.


Ässien maalibiisiksi yritettiin ennen kauden alkua assat.comin keskustelupalstalta käsin painostaa mm. Motör Headin "Ace Of Spades" -biisiä. Sehän nyt olisi ainoa oikea vaihtoehto. Ei kuitenkaan yllättäen ottanut tuulta purjeisiin...


"....The only thing you see, you know it's gonna be,
The Ace Of Spades"

n0lla
06.02.2002, 21:57
SM-Liigassa on monia hyviä maalibiisejä, kuten: "We are the kings, Final Countdown, Life is Live ym."

Rattlehead
06.02.2002, 22:10
Koska Ilveksellä on tuo "We are the kings" tunnarina, niin Tapparalle tunnariksi sopisi kuin nyrkki silmään Dion/Rainbow:n legendaarinen kappale "Kill the king". :p

Janos
06.02.2002, 22:36
Mun mielestä tämä HIFKin sireeni+mammammaa- yhdistelmä toimii hienosti ja se on lähes poikkeuksetta upeaa nousta huutamaan IFK:n maalia tuon soidessa. Törkeesti lössiä ja kauhea huuto hallissa!

Olen vielä niin nuori, etten muista, mikä oli IFK:n maalibiisi ennen syksyä -97. Mikäs se oli?

TheBlade
06.02.2002, 22:44
Lukolla on mielestäni liigan paras summeri/sumutorvi ennen maalilaulua, ja ei se maalilaulukaan mikään huono ole.. :)

Porissa ei mitään summereita olekkaan, ei siellä ole mitään muutakaan..musiikkia on varmaan vaan yks cd.. ;) ja kaiuttimista kuuluu vaan "ärrävikasedän" huudot..

Turussa on ihan ok tsydeemit.. ja kyllä sitä Hunajata-biisiäkin jotenkin jaksaa.. :)

Oulusta en muista muutakun ne ainaset mainokset.. ei siellä musiikkia taida ollakaan..

blaah, ei jaksa.. :)

Oloneuvos
06.02.2002, 23:15
Viestin lähetti champselyse
Minä luulin, että se on "taas vastustelee hassuttajaa HPK" (hymiö).

Niinpä tietysti! :D

Kuitenkin jonkin sortin mielikuvituksen puutetta osoittavat niiden seurojen markkinointi-ihmiset, jotka eivät keksi muuta soitettavaa maalin jälkeiseen elämään, kuin jonkun valmiiksi tunnetun hittibiisin. Sama porukka voi keksiä jotain niin omaperäistä, kuin Espoon Blues!

Hunajaa rakastetaan ja vihataan, mutta se on persoonallista verrattuna kaiken maailman tusinahitteihin. Se myös tunnetaan maan laajuisesti kaikkialla, missä kiekkoa pelataan.

Samoin on laita Hämeenlinnassa ja Lappeenrannassa. Kaiken lainaaminen muilta jättää jälkeensä kuvan pitkäkätisestä ja hyvin puissa liikkumaan kykenevästä keksijästä.

Eddie
06.02.2002, 23:42
kärppien verkko heiluu piisi on kyllä parasta mitä jollekin joukkueelle erityisesti on tehty.. johtunee tietysti meitin musamausta... no noi vanhat hittibiisithän ovat ilmeisesti kiertäneet jos minkä joukkueen tunnarina... kärpilläkin 80 luvulla taisi final countdown pauhata ku maali tuli... no sehän riippuu mitä arvostaa .. lainattuja hittipiisejä vai sitten omatekeleitä ja siinä parhaat ovat tps ja kärpät päinvastasessa järjestyksessä:)..
ja joku oli kyllä ihan oikeassa että kärppien peleissä kuuluu liikaa mainoksia .. ja ne paidat..

toxteth_terror
06.02.2002, 23:54
kärppien verkko heiluu piisi kuullostaa ihan asialliselta, mutta mitä Oulussa soitetaan, kun kotijoukkue tekee maalin? :p

Kyllä se meijän Hunajata on kuitenkin omaa luokkaansa.

McBean
07.02.2002, 00:19
Viestin lähetti Janos
Olen vielä niin nuori, etten muista, mikä oli IFK:n maalibiisi ennen syksyä -97. Mikäs se oli?

Ellen aivan väärin muista Flamethrowerin edeltäjä oli tuttu Let's play hockey lähtien kertosäkeestä. Kiistattoman legendaarinen IFK-viisu, muttei oikein sopinut tuohon tarkoitukseen omasta mielestäni.
Tätä aiemmin taisi soida maalin syntyessä jotain "IFK ja KOFF"-riimityksiä, joita ei tee mieli muistella yhtään tätä enempää suuren järkytysarvonsa vuoksi.

Joku voinee vahvistaa tai kumota nämä hatarat muistikuvat?

Eddie
07.02.2002, 00:23
kärppien verkko heiluu piisi kuullostaa ihan asialliselta, mutta mitä Oulussa soitetaan, kun kotijoukkue tekee maalin?


no eiköhän se toi soi

bebeto
07.02.2002, 00:55
Täällä on vissiin asiaa jo käsiteltykin mutta kysyn silti:

Milloin tuo summeri+mammatus otettiin IFK:n peleissä käyttöön ja kuka lienee idean isä?

Se on vastustajan kannalta mahdollisimman vittumaista kuultavaa ja siksi niin hyvä.

Ja vaikka tepsi ei olisi ikinä voittanut yhtään mestaruutta niin hunajata olisi silti todella syvältä.Se vaan on niin huono ja lapsellinen ja siksi niin ärsyttävä.

Jos joku tuntee tuon IFK-yhdistelmän historiaa niin olisi hauska lukea.

Hasse
07.02.2002, 01:25
HIFK fanina en voi sanoa//kommentoida muuten kuin, vain yksi asia voittaa 'mamamamama...' (hymiö), se parempi fiilis tulee tulee kun hallilla soi 'Status Quo:n - What ever you want' ja pelaajat tulevat kentälle ja kuulutetaan avauskokoonpano, täydellinen olotila.

TPS:n hunajata on jotenkin rasittava, mutta varmaankin sen takia hyvä, mutta kaipa jokainen rakastaa omaa maalibiisiään (hymiö)

ja vähän offtopic:ia, Jaffa-areenalle on tuskallista mennä kuin musiikki tarjontaa vaihdellaan europopista, kikkeli tranceen = aivan mautonta scheisseä..

Tykki
07.02.2002, 08:38
Se Hifkin mammammammaa tulee rockin pioneerin Richard Pennimanin alias Little Richardin kurkusta. Jos joku ei tiedosta kuka on Little Richard, niin hän on se joka ensimmäisenä levytti hulvattoman rallatuksen "Tutti Frutti" 50-luvulla.

heki
07.02.2002, 12:30
HIFK on omassa luokassaan tuossa mammattelussaaan. Se on yksinkertaisesti loistavasti toimiva juttu. Pisteet siitä HIFK:lle, sympatiat nousevat koko joukkueen kohdalla, kun on noin loistava maalihehkutus.

Tommy
07.02.2002, 12:35
Maammammaamammammmaamaamaa.
Ehdottomasti paras.

Bayern
07.02.2002, 12:39
Tepsin "Hunajata" hakee ärsyttävyydessään vertaistaan ja siinä mielessä se tietenkin on onnistunut. Opin vihaamaan tuota laulua ja samalla myös koko Palloseuraa jo Tepsin 80-90-luvun taitteen kulta-aikana.

Tapparan "Life is life" (vaikka se kuulemma oikeasti on live is live) on hyvä, mutta ei ärsytä - paitsi ehkä Ilves-kannattajia.

Saipalla on loistavan korni 70-luvun maalilaulu, joka tosin mentiin pilaamaan uudella versiolla. En ole Kisapuistossa tällä kaudella käynyt, joten en tiedä kumpaa versiota siellä nykyään soitetaan.

hull16
07.02.2002, 12:40
Viestin lähetti Tommy
Maammammaamammammmaamaamaa.


Muumi lauluko?

Kalba
07.02.2002, 12:56
Muistanko oikein mutta joskus 90- luvun taitteessa hifk:n maalibiisi meni jotenkin näin: " IFK iski taas, vastustajal on mieli maas, IFK ja KOFF - stadin ykköset"

muistanko oikein vai onko tää vain kuvitelmaa??

Murmeli
07.02.2002, 13:22
Paljon halleja kiertäneenä oma kokemukseni kertoo, että HIFK:n ja HPK:n maalikarkelot toimivat parhaiten. Tämähän voi tietysti johtua siitäkin, että näitä on tullut kuunneltua kohtalaisen usein..

Oma mielipiteeni on, että NHL -tyylinen maalisumutorvi on nannaa. Varsinkin kun kiihkeän ottelun ratkaisuhetkillä kotijoukkue täräyttää voittomaalin ja sen jälkeen alkaa sellainen hulabaloo että katto tärisee... nam.

JokeriJätkä
07.02.2002, 13:30
HIFK:llä on paras yhdistelma, ehdottomasti, vaikka ei meidän Rocky paljoa häviä...
TPS hunajarenkutus on sanalla sanoen ÄRSYTTÄVÄ! En ymmärrä kuinka turkulaiset (joka on muuten Alivaltiosihteerin mukaan rasistinen sana) itsekkään jaksavat kuunnella sitä.
Radiomafiasta kuuluva Pietarinkadun Oilers go go -ohjelmassa levyraati äänesti kysesisen renkutuksen Suomen huonoimmaksi kannustusbiisiksi viime vuonna.

HIFK:n ja Jokereiden lisäksi kunniamaininnan JokeriJätkältä saa Lukko.

Kärppien ja Ässien maalibiisejä en oo kuullu.

Sam#9
07.02.2002, 13:44
Viestin lähetti JokeriJätkä
Kärppien ja Ässien maalibiisejä en oo kuullu.

Olitkos sinäkin Porissa 22.11 (0-7) ja Oulussa 15.9 (0-4) ? :D

Abigail
07.02.2002, 13:45
Taisi olla kauden '96-'97 tai '97-'98 alussa, kun HIFK:n
maalimusana toimi hetkellisesti AC/DC:n Big Guns. Oli ihan jees.
Nykyistähän ei toki maalimusana voita mikään, vaikka iho meneekin
kanalihalle aina, kun jo lapsuudesta rakas "Let's play hockey"
(ranskankielistä versiota unohtamatta!) soi... biisin "oikea"
soittoajankohta olisi edelleen toisen erätauon lopuksi, juuri kun
äijät ja yleisö valuu viimeisen erän taistoon, terveisin nimimerkki
vanhoihin kaavoihinko kangistunut?

Ahdistusta sen sijaan aiheuttaa tai aiheutti varsin Nordikan hallissa
Jokereiden isännöimissä paikallispeleissä Rocky-biisin ekat
taaaa-daaaaaaaaa -nuotit..... AAAAARGHHHHHHH!!!!!
Ei sinällään, että biisi olisi huono, vaan kun omissa ropisee...

JYP:n "maalin teki JYP hokitiiim"-rallatus lienee kauhein, mikä
korviini on tunkeutunut.

Roy
07.02.2002, 13:50
Jos Kärpät on heikko maalibiisissä, niin valoshowssa se ainakin on Suomen paras :) Sentään jossain! Voimme taas tuntea ylimielisyyttä ja hyvänolontunnetta..

Mutta asiaan. Kärppien Verkko Heiluu maalibiisinä on surkea. A) Sitä ei kuule yleisen mökän taustalla B) Sen tahtiin ei voi taputtaa

Robin
07.02.2002, 13:59
Viestin lähetti bebeto
Täällä on vissiin asiaa jo käsiteltykin mutta kysyn silti:

Milloin tuo summeri+mammatus otettiin IFK:n peleissä käyttöön ja kuka lienee idean isä?

Se on vastustajan kannalta mahdollisimman vittumaista kuultavaa ja siksi niin hyvä.

Ja vaikka tepsi ei olisi ikinä voittanut yhtään mestaruutta niin hunajata olisi silti todella syvältä.Se vaan on niin huono ja lapsellinen ja siksi niin ärsyttävä.

Jos joku tuntee tuon IFK-yhdistelmän historiaa niin olisi hauska lukea.

Muistaakseni IFK Ma ma maa:n isänä toimi IFK:n nykyinenkin kuuluttaja Micke, joka on käsittääkseni myös ansioitunut musiikinelämän ammattilainen.
Mikä on muuten ainoa SM-liigahalli Suomessa, missä kuulutukset tulevatkummallakin kotimaisella kielellä? AIVAN... olkaamme siitä ylpeitä.

el pebe
07.02.2002, 14:00
Viestin lähetti Bayern

Saipalla on loistavan korni 70-luvun maalilaulu, joka tosin mentiin pilaamaan uudella versiolla. En ole Kisapuistossa tällä kaudella käynyt, joten en tiedä kumpaa versiota siellä nykyään soitetaan.

Sitä alkuperäistä soitetaan.

Jokin aika sitten Kisapuistossa vaihdettiin jäälletulobiisiä... nykyään se on se Scooterin rünkütüs, jonka alussa räävytään FIREEE! Ei ole vieläkään oikein mennyt jakeluun miksi tuollaista mentiin tekemään. Kateeksi käy Kärppä-faneja, jotka joukkueensa tullessa jäälle saavat muistaakseni kuulla Mötley Crüen Kickstart my heartia.

Asiasta kolmanteen, mutta pysytään hallimusiikissa vielä. Kävin eilen katsomassa kakkosdivarin lähes-paikallismatsin PePo - Imatran Ketterä, ja siellähän soitettiin parempaa musaa kuin tämän kauden kaikissa SaiPan peleissä yhteensä! Tässä vain niitä bändejä, mitä nyt muistan: ZZ Top, AC/DC, Guns n´ Roses, Kontra (Jerry Cotton), Hurriganes, Queen, Status Quo, vanhaa Bon Jovia, Dire Straits, Midnight Oil, Leningrad Cowboys, Billy Idol, Bad Religion, Survivor... mahtavaa.

fakiiri
07.02.2002, 14:04
HIFK:n nykyinen sireeni-vetoinen biisi on ollut käytössä syksystä 1997 lähtien. Sitä ennen oli tosiaan jonkin aikaa Big guns käytössä. 90-luvun puolivälissä oli käytössä legendaarinen Let`s Play Hockey.

Nykyinen ujellus syntyi muistaakseni Uuge Kojolan ja Micke Stenbergin yhteistyön tuloksena. Sehän on sämpläys kolmesta eri lähteestä. Uudella biisillä muistaakseni haluttiin uudistaa HIFK:n ilmettä. Tuolloihan myös jäähalli remontointiin perusteellisesti.

Minäkään en halua muistella niitä ainakin kahden kauden ajan käytössä olleita HIFK ja Koff- Stadin ykköset -riimittelyä. Ne olivat aika mauttomia. Niitä käytettiin kausilla 91-92 ja 92-93.

Ainakin kaudella 90-91 joissakin peleissä käytettiin Se on Koffii -mainosrenkutusta. Sitä ennen taisi olla Let`s Play Hockey.

Johannes
07.02.2002, 14:12
Let`s play hockey on ekan Kanada cupin (v.1976) Kanadan joukkueen biisi. Siinähän lauletaan jotain "come on Guy (Lafleur) and co, let`s play hockey."

mummi
07.02.2002, 15:09
Viestin lähetti JokeriJätkä
HIFK:llä on paras yhdistelma, ehdottomasti, vaikka ei meidän Rocky paljoa häviä...
TPS hunajarenkutus on sanalla sanoen ÄRSYTTÄVÄ! En ymmärrä kuinka turkulaiset (joka on muuten Alivaltiosihteerin mukaan rasistinen sana) itsekkään jaksavat kuunnella sitä.
Radiomafiasta kuuluva Pietarinkadun Oilers go go -ohjelmassa levyraati äänesti kysesisen renkutuksen Suomen huonoimmaksi kannustusbiisiksi viime vuonna.

HIFK:n ja Jokereiden lisäksi kunniamaininnan JokeriJätkältä saa Lukko.

Kärppien ja Ässien maalibiisejä en oo kuullu.


luulit, että kyseisen ohjelman "levyraati" arvostelisi ns. objektiivisesti käsiteltyä aihetta eli niitä kappaleita?!
Ohjelmahan on eri ilmeineen ja otuksineen pääkaupunkiseudun falskeinta puffailua.
Siis niinku, v...u, like, hey-öö, gimmeabreak on tzaddia ja tarkoittaa, että höllää vähän...
Kerhon biisi rules - like hallimusa siellä muutenkin!

Pushead
07.02.2002, 15:18
Viestin lähetti Johannes
Let`s play hockey on ekan Kanada cupin (v.1976) Kanadan joukkueen biisi. Siinähän lauletaan jotain "come on Guy (Lafleur) and co, let`s play hockey."

Oliskohan kuitenkin "...come on Canada...Let's play hockey!" ?

Nojoo... HIFKn maalibiisin jälkeen paras on Jokereiden renkutus, ja sitten onkin jo pitempi matka seuraavaan, eli Kerhoon.

tps-81
07.02.2002, 15:36
Oma mielipiteeni on (jokaisel omansa, se sallittakoon), et paras maalilaulu on tepsil... siin on sitä jotain. Kaamein summeri on ifk:lla ja paljon ei jää jyp jälkeen. Jyväskyläs oon ollu livenä kuuntelee sitä ja se on aika hirvee.. hifkin summerin oon kuullu monesti kuunnellessani radiosta Jääkiekkokierrosta.

Tapparan maalilaulu ei oikeen nappaa.... :(

Johannes
07.02.2002, 15:45
Viestin lähetti Pushead


Oliskohan kuitenkin "...come on Canada...Let's play hockey!" ?

Nojoo... HIFKn maalibiisin jälkeen paras on Jokereiden renkutus, ja sitten onkin jo pitempi matka seuraavaan, eli Kerhoon.Voit olla oikeassa. Tässä yksi linkki aiheeseen.
http://www.kolumbus.fi/jyrki.valtonen/hifkbiisit.html

Rosoh
07.02.2002, 15:50
TPS:n "Hunajata...." on varmasti muiden korviin yhtä v*ttumainen kuin HIFK:n "MMmaaaa maaaa......"
Siinä kaksi PARASTA, ilman mitään HIFK vihaa lietsomatta.

jyp17
07.02.2002, 16:45
Viestin lähetti Abigail

JYP:n "maalin teki JYP hokitiiim"-rallatus lienee kauhein, mikä
korviini on tunkeutunut.


Noniinno, tuo JyP HT -piisihän jouduttiin hautaamaan samalla kun nimeksi asetettiin pelkkä JYP. Ja tuoha piisi oli LOISTAVA. Ainakin jos vertaa tähän nykyiseen PUNAINEN, MUSTA, VALKOINEN..
Hei, kukaan ei oo kommentoinu. Mitä mieltä Jypin maalisummerista?:)

Juha Salminen
07.02.2002, 20:19
Itsellenki kolahtaa eniten tottakai maalin jälkeen Hunajata ja Tepsin johtaessa pelin lopussa Säkkijärven polkan editoitu versio (alkaa hitaasti, kiihtyvä tahti).
Jos jotain sattuu kiinnostamaan, niin tässäpä TPS:n "kentälletulohistoriaa":

Kaudella 1998-99 oli ensimmäistä kertaa käytössä Metallican Enter Sandman.
Sama oli käytössä myös seuraavalla kaudella.
2000 syksyllä käytössä oli ensin systeemi, jossa X-Files-tunnari soi hetken, ja kun kuuluttaja oli tehtävänsä tehnyt, kirmasi joukkue kentälle Daruden Sandstormin tahdissa. Tämäkin vaihtui myöhemmin Enter Sandmaniksi.
Tällä kaudella aloitettiin Miika Elomon valitsemalla Nightwishin Over the hills and far awaylla, jota oli editoitu paljonkin: Ensin tuplabasarista oli otettu laulu pois, sen jälkeen tuli normaalia säettä ennen biisin mukaan tuo "tum tum tum"-kohta ja sen jälkeen kertosäe. Elomon lähdettyä biisi vaihtui jälleen Enter Sandmaniksi, vaikka suurin osa pelaajista olisi edelleen halunnut luistella Nightwishin tahdissa kentälle (http://www.tps.netti.fi).
Sillä tavalla. Muualta tarjota vastaavaa?

cosmic_rodeo
07.02.2002, 20:40
Viestin lähetti jyp17


Noniinno, tuo JyP HT -piisihän jouduttiin hautaamaan samalla kun nimeksi asetettiin pelkkä JYP. Ja tuoha piisi oli LOISTAVA. Ainakin jos vertaa tähän nykyiseen PUNAINEN, MUSTA, VALKOINEN..
Hei, kukaan ei oo kommentoinu. Mitä mieltä Jypin maalisummerista?:)

Minusta nuo JYPin molemmat biisit ovat aivan hirveitä. Vaajakosken Pelikaaneilla on sentään hieno biisi!

mission16W
07.02.2002, 21:23
Viestin lähetti Socrates
[B]TPS:n hunajata on jotenkin rasittava, mutta varmaankin sen takia hyvä, mutta kaipa jokainen rakastaa omaa maalibiisiään (hymiö)[B]

Tossahan se idea on. Kaikki TPS:n kannattajat osaavat sanat ja sävelen. Kaikki uudet pelaajat joutuvat opettelemaan biisin ja esittämään sen faniristeilyllä. Se on TPS-legenda. Varmasti myös tajuttoman ärsyttävää kuunneltavaa vastustajan fanien kannalta. Ajat ensin pari sataa kilometriä Turkuun ja sitten saat kuunnella Hunajata koko illan :)

Plussaa myös HPK:lle ja SaiPalle, joilla on myös perinteikkäät ja hienot biisit. Hämeenlinnassa käydessäni minuun teki erityisesti vaikutuksen se, miten maalin synnyttyä -KOKO PIRUN HALLI- huusi kuorossa maalilaulua. Hieno meininki.

IFK:lla on myös joukkueen imagoon mahtavasti sopiva maalilaulu. Kunnon rock & roll-meininki.

Miinukset taas kaikille jonkun hittibiisin maalilaulukseen laittaneelle. Pelleilyä kun kappale on suosittu ja naurettavaa kun kappaletta ei muista enää kukaan. Mitä muuta fiilistä joku Rockyn tunnari aiheuttaa kuin sen, että leffan voisi kattoa taas vaihteeksi.

mission16W
07.02.2002, 21:24
Viestin lähetti JokeriJätkä
Radiomafiasta kuuluva Pietarinkadun Oilers go go -ohjelmassa levyraati äänesti kysesisen renkutuksen Suomen huonoimmaksi kannustusbiisiksi viime vuonna.

Hyvä, että tuli sitten tämäkin selväksi ja vielä näin puolueettomasta lähteestä :)

SportFM:n (huom! Omistaja Hjördis, joten sen täytyy olla Absoluuttinen Totuus) kuuntelijoiden levyraadissa Hunajata pärjäsi oikein hyvin.

mission16W
07.02.2002, 21:27
Viestin lähetti mummi
Kerhon biisi rules - like hallimusa siellä muutenkin!

Totta! Oli upeaa käydä oikeassa -JÄÄHALLISSA- jossa sai ostaa NAKKIKIOSKISTA kuuman lihapiirakan erätauolla, jossa pelikatkoilla soi kunnon musaa kovaa kajareista ja jossa pääasia oli selvästikin jääkiekko.

Jos Hämeenlinnassa asuisin, olisin hallissa joka ainoassa kotipelissä.

mission16W
07.02.2002, 21:30
Viestin lähetti Juha Salminen
Itsellenki kolahtaa eniten tottakai maalin jälkeen Hunajata ja Tepsin johtaessa pelin lopussa Säkkijärven polkan editoitu versio (alkaa hitaasti, kiihtyvä tahti).
Jos jotain sattuu kiinnostamaan, niin tässäpä TPS:n "kentälletulohistoriaa":

Tähdennetään vielä sen verran, että täällä on joskus joku itkenyt, miten Turussa soitetaan "pelin aikana" kajareista yleisön meteliä. Ei pir paikkaans.

TPS:n sisääntuloa odotellessa soitetaan Metallican keikoillaan käyttämä intro, eli spagettiwestern-musiikkia. Koska kyseessä on live-nauhoitus, taustalta kuuluu myös yleisön meteliä. Tämä nauhoitus jatkuu sitten pidemmällekin ja ensimmäinen biisi on tietenkin Enter Sandman, jonka intron jälkeen TPS sinkoutuu jäälle.

Joskus soitettiin myös "Champione 2000"-kappaletta, mutta onneksi siitä luovuttiin.

Hevonen
07.02.2002, 21:38
säälittävin on ehdottomasti SaiPa: maalibiisi!!!!mun mielest todella naurettava. Mut se on kyl samantyyppinen ku koko SaiPan joukkue...löysä...sori vaan saipafanit...
en oo montaa kuullu,narrit,ifk,saipa,tps,mut näistä ehdottomasti IFK:n paras,tulee ihan kylmät väreet....Lappeenrannas taas kyyneleet ;)

Hypodermic
07.02.2002, 21:39
Viestin lähetti hull16


Muumi lauluko?

Haha :D

palle fontän
07.02.2002, 22:20
Juu, tuli mieleen tuossa eilen hjalliksen hallissa, että siellä soitettiin sitä biisiä, joka menee seuraavasti... "naanaa black n' white naa naa black n' white". Oli muistaakseni kerhon maalikipale kultaisina vuosina, kun hallitsimme 1-divaria mielin määrin. Biisin nimeä/esittäjää en kyllä muista kirveelläkään. Lukon nykyään käyttämä Final Countdown oli myös aikoinaan kerhon käytössä. Semmosta... kyllä nää joku muistaa kuitenkin paremmin...

palle fontän
07.02.2002, 22:22
Viestin lähetti mission16W

Miinukset taas kaikille jonkun hittibiisin maalilaulukseen laittaneelle. Pelleilyä kun kappale on suosittu ja naurettavaa kun kappaletta ei muista enää kukaan. Mitä muuta fiilistä joku Rockyn tunnari aiheuttaa kuin sen, että leffan voisi kattoa taas vaihteeksi.

Adriaaaaaaaannn!!!! Adriaaannnnnn!!!! Ei helvetti, miten voi tehdä mieli 'kattella' Rockyä?

Streight Forward
07.02.2002, 23:15
Muistaakseni syksyllä 1995 liigassa tai divarissa joku joukkue soitti maalibiisinä Globenin kultabiisiä. Onko parempaa tietämystä?

Niin, ja se paras maalilaulu on tietysti Live is Life, mutta hyväksyn yhtälailla ne 12 muuta biisiä, kunhan niitä ei kovin usein tarvitse kuunnella :D

Jaakko
08.02.2002, 01:12
Viestin lähetti sopuli
Juu, tuli mieleen tuossa eilen hjalliksen hallissa, että siellä soitettiin sitä biisiä, joka menee seuraavasti... "naanaa black n' white naa naa black n' white".

Kuulostaa ihan TPS kappaleelta. Olisi ihan kiva tietää, mikä tuon mustavalkoisen kappaleen nimi on?

JokeriJätkä
08.02.2002, 11:55
Tulipa tässä mieleen että Mikkelin Jukureilla oli pari vuotta sitten maalibiisinä Veskun Iloinen kulkuripoika, mutta ne joutu poistamaan sen, koska vastustajat ei oikein tykännyt Veskun hörönaurusta siinä tilanteessa.

toxteth_terror
08.02.2002, 12:54
En minäkään oikein ymmärrä, miten joku voi pitää jotain 80-luvun tusinahittejä parempina maalilauluina kuin joukkueelle vartavasten sanoitettua 20 vuotta käytössä ollutta kipaletta. Oman joukkueen maalilauluun liittyy tietysti mukavia assosiaatioita, mutta miten voi kehua kilpailevan joukkueen final c(o)untdownia ja vastaavia, on minulle mysteeri. Jos biisi on kestänyt käytössä toista kymmentä vuotta, lienee se lunastanut paikkansa legendaarisena maalilauluna.

TPS yritti korvata hunajaisen maalilaulunsa joskus 80-luvulla Bogart Con huippuvuosina C'mon babystä suomennetulla C'mon Tepsillä, mutta virhe korjattiin kiitettävän nopeasti.

Paras sisääntulokuvio TPS-historiassa on ollut pimennetyssä hallissa ennen peliä useita minuutteja soinut Tubular Bells ja joukkueen tullessa jäälle valitettavasti minulle tunnistamattomaksi jäänyt Aerosmithin(?) tykitys. Ilmeisesti suht' vanhaa EeroSmithiä, koska meininkiä vielä biisistä löytyy toisin kuin viime vuosien tekeleistä. Tämän manaajahenkisen sisääntulon jälkimmäisen biisin voisi joku mulle esitellä...

Myös Ennio Morriconen "Ecstacy of Gold" elokuvasta "Hyvät, pahat ja rumat" toimii erinomaisesti kihelmöinnin nostattajana ennen valojen syttymistä, mutta sitä voisi seurata joku "Enter sandmania" räjähtävämmin alkava viisu.

Rattlehead
08.02.2002, 22:59
Parhaimman tunnelman mielestäni halliin tuo 80-luvun hard rock/pehmohevi, koska silloin tuntuu vanhoilta hyviltä ajoilta.

Fossey
09.02.2002, 08:50
Kun itselläni on liigahalleista kiertämättä (jostain kumman syystä) Nordensblaablaa-Areena, voin kommentoida jonniin verran noita fiiliksiä.

Espoolaisten desibelimökä ei luo juurikaan fiiliksiä, mutta sehän sopii mainiosti Bluesin imagoon. Espoossa yritetään selvästi luoda NHL-matsin tunnelmaa. Jos Kerho ei pelaisi Epsoossa onnettomasti, voisi nauraa koko Espoolaiselle jääkiekolle 60 tehokasta minuuttia + katkot päälle.

Tamperelaisjoukkueiden biisit ovat varsin vaisuja. Maalin jälkeistä tunnelmaa kohottavat kenties Liigan mahtavimmat lippumeret. Lähes joka junnu on saanut raahattua keltaisen/sinisen rättinsä Takametsään. Kappaleet sinänsä ovat kelpo kuunneltavaa ja oikein käytettynä varsin toimivia veisuja. Tahmarahan ei ole summeripelleilyyn vielä sortunut, eihän? Ipan töräyskin kuulostaa melko ookoolta = ei yllä turkulaisten sfääreihin.

Kun kerran Turkuun päästiin niin eiköhän haukuta mustat seuraavaksi. Elyseeltähän ei löydy muuta hyvää kuin Kooprat, vierasjoukkue ja Llllloistava kuuluttaja. Tätä verbaaliakrobaattia on hauska kuunnella ja yrittää matkia pikku päissään. Aurajoen rannalta pöllitty laivasummeri kuullostaa surkealta ja kasetilta jylläävä "hunajata, hunajata" onnistuu pilaamaan koko hoidon. Onneksi viimeksi turussa käydessäni napsahti sarakkeeseen Turku 0 - Hämppälandia 3. (Btw. Tämä loistava kuuluttaja käytti ainakin TuTo - FPS -ottelussa päässään kultakypärää. Kyllä jaksoi huvittaa) :D

Pelicaanien maalilaulu on mielestäni sitten yksi liigan menevimmistä. Sinisten veljesten Can't turn you loose sopii mainiosti Pelicansin sirkusmaiseen imagoon, on vauhdikas ja hilpeä ja kaiken lisäksi sen ehtii soittaa kokonaan maalin jälkeisellä katkolla. Lahden meininkiä paransi alkukaudesta live-bändi, mutta viime käynnilläni Train goin' west oli pakannut kamansa.

Tzzadilaisjoukkueiden sävellyksistä olen paikan päällä kuunnellut ainoastaan narrilauman Gonna fly now -virityksen. Kappale sinänsään on mainio, mutta kovin suurta hyvänolontunnetta ei pääse syntymään. Kukapa sitä narrien maaleista säväreitä saisikaan. IFK:n tunnelma vaikuttaa hyvältä, mutta eihän noista saa kunnon kuvaa ellei hallilla ole vieraillut.

Jypin hilpeä Punainen musta valkoinen on mainio kappale, mutta jostain syystä sitä ei soiteta kunnolla. Jyppi-fanit saavat hallille hyvän tunnelman. Samba-ryhmän rummutus luo ottelulle jopa hyvin sopivan taustamusiikin. Mielestäni ryhmän rummutustahti ja -voima muuttuivat oikealla tavalla pelitapahtumiin nähden. Eli suvantovaiheessa rummutus oli odottavaa kolinaa. Mainiota.

Raumalla en ole käynyt liigapelissä, mutta Pitsiturnauksen tunnelma tuskin ainakaan huonompaa on. Kettupaitojen maalit saivat aikaan harjoituspeleissä yleisön toimesta melkoista mekkalaa ja hurmosta. Final countdown puolestaan on Final countdown - helmi piisi :)

Ässien maalikarkeloista en tämän kauden vierailussani saanut korviini maalilaulua. Kenties seisomakatsomon meteli on liian kova, kenties kuuloni huono. Viime kauden Get on -ränkytys on järkyttävän onneton. Tuo aiemmin väläytetty Ace of Spades olisi kyllä porilaisille mainio idea.

Lappeenrannan tämän kauden vaisu fiilis on täysin ymmärrettävä. Yleisö ei enää jaksa syttyä Saipan peleissä, eikä maalilaulukaan ole kovin innostava. Onhan Eki Liikasen kappaleessa nostalgiaa ja hyvät sanat, muttei oikein fiilistä. Suuri kunnioitus silti Saipalle, kuten muillekkin "omia biisejä" soittaville jengeille.

Oulun Kärppien rähinöissä on aina ollut tunnelmaa. Raksilan yleisö saa aikaan mökää, eikä maalin jälkeinen "Whoo-oo-oo-ou" ole lainkaan hullumpi. Kyllähän sitä kuuntelee vaikka omissa heiluisikin. HPK:n ja Kärppien matseissa on yleensä todellakin saanut katsella kun molemmissa päissä verkko heiluu.

Sitten vielä meidän oma HPK:mme. Mikäpä olisikaan hienompaa kun valtavan mylläkän jälkeen kiekko valuu vastustajan maaliviivan yli ja katsomo hajoaa täysin. Kuju Hyttinen ulvoo kaunista maalilauluamme ja yleisö _yrittää_ taputtaa kappaleen tahtiin. Eihän tuosta taputtamisesta mitään tule, mutta mitä sitten.

Smoerrebroed
09.02.2002, 09:26
JokeriJätkä kirjoitti:
Tulipa tässä mieleen että Mikkelin Jukureilla oli pari vuotta sitten maalibiisinä Veskun Iloinen kulkuripoika, mutta ne joutu poistamaan sen, koska vastustajat ei oikein tykännyt Veskun hörönaurusta siinä tilanteessa.
Minä olen kuullut saman "legendan", mutta joukkue oli SaPko ja jäähalli Talvisalo. Tiedä sitten, mikä versio on totta.

puusilmä
09.02.2002, 13:48
Maalibiisit on maalibiisejä, mutta entäs sisääntulot. On paikkakuntia , joissa sisääntulot on onnettomia räpellyksiä. Porissa joukkueet valuvat kentälle ilman mitään hehkutusta. Kärppien sisääntulo pimeään halliin on tällä hetkellä liigan näyttävin. Monilla paikkakunnilla hallin täydellinen pimentäminen lienee vaikeaa/mahdotonta, mutta kyllä yritystä silti sasi olla. Tunnelman nostatusta jne. Surkeinta siis Porissa parasta Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä!!!!! Näillä paikkakunnilla on edes yritetty satsata alkuseremonioihin.

fiftyeight
09.02.2002, 14:00
Muut on kuultu paitsi Jokereitten, koska en periaatteesta mene H-Hjallis-Hjalliin. Mutta kyllä se kotohallin mammammaaajne on ehtottomasti osuvin ja siten paras. Vaikka ottaisi lasitkin pois päästä.

Tuo sisääntulojuttu onkin hyvä ottaa esille. On hienoa tietysti, että halli pimennetään ja kotijoukkue tulee kentälle säihkeessä ja räimeessä. Mutta asialla on toinenkin puolensa.

On nimittäin niin, että yleisötiloissa on olemassa normit joiden mukaan poistumisteillä tulee olla riittävä valaistus. Aina.
Esim. Espoossa olen nähnyt jo monenlaista kompurointia kun valot on sammutettu niin totaalisesti, että siinä vaiheessa yläkerran paikoille könyävät eivät näe eteensä juuri mitään. Sen verran on portaita ja sen verran korkeuseroa välitasanteelle, että kun joku siinä kompastuu niin tulee rumaa jälkeä. Se, ettei siinä pimeydessä löydä edes oma paikkaansa, on pienempi murhe.

Olisiko sitten parempi ettei sillä hetkellä ketään päästetä sisään, vai pitäisikö valaistusta järjestellä toisin, onkin jo toinen juttu.

JokeriJätkä
09.02.2002, 15:46
Meillä täällä Jaffalandiassa on ainakin minun mielestäni sopiva valaistus kun Jokerit tulee jäälle. Katsomossa näkee hyvin liikkua. Jotkut ovat tosin sanoneet että saisi olla hieman pimeämpääkin, mutta minä olen tyytyväinen tähän. Jos hallia pimennettäisiin lisää, tultaisiin tähän Espoon räpellykseen.

Sitten ihan toinen juttu. Olen nähnyt jopa kakkosdivarin joukkueen tulevan jäälle pimeässä hallissa värivalojen ja tekosavun saattamana. Tämä tuli nähtyä Etelä-Pohjanmaalla.

Ja kolmas juttu. En tiedä kuinka täällä tunnetaan bändi nimeltä Iron Maiden, mutta heidän Seventh son of a seventh son -biisissään on yli kaksi minuuttia pitkä kitarasoolo, joka on kuin tehty jääkiekkojoukkueen sisääntulomusiikiksi.

Blågula
09.02.2002, 16:08
Meidän on aika mitäänsanomaton. No parempi sekin kuin joku paskabiisi kuten Final Countdown. Mutta on se kuitenkin vähän ihme ettei Bluesille löydetä kunnon maalibiisiä. Joka vuosi vaihdetaan ja tämä viimeisin ei todellakaan ole mikään huippu.
Joskus aikoja sitten (divarissa?) meillä oli käytössä tämä biisi joka menee tyyliin "That´s the way a-haa a-haa, I like it.." mikä oli aika jees.

fiftyeight
09.02.2002, 17:00
Kool & the Gang, jostain vlta 76?

Vesku
09.02.2002, 18:06
Ei liity maalibiiseihin, mutta kun kuuntelen JYPin pelejä nettiradiosta, totean, että JYPin musiikista vastaavat ovat ilmeisesti kopioineet kesällä tarjontaansa suunnitellessaan koko listan HIFK-biiseistä (mitkä ovat listattu netissä, osoite alempana) ja lisänneet siihen (selvästi vähemmän) omiaan sekaan.

Meinaan ainakin 60-70 biisiä eli puolet on soitettu http://www.angelfire.com/tv/joo/biisit.txt -osoitteen listasta. En ole kuin muutaman pelin kuunnellut, mutta koko ajan tulee vastaan samoja biisejä. Soitossa on nimenomaan paljon HIFK:n vakiobiisejä, mutta myös juuri nuo listan tuntemattomammat biisit. Aika todennäköisesti siellä on lähestulkoon loputkin biisit, tosin ei niitä, joita ei ollut vielä kesällä tuolla listalla.

Tällaista vaan.

TheBlade
09.02.2002, 18:43
Sisääntuloista..

Porissa tosiaan ei ole muuta kuin cheerleaderit riveissä..

Raumalla sisääntulo oli alkukaudesta surkea..mutta nyt näyttää todella hyvältä!! Ehkä yksi liigan hienoimmista? Odotusbiisinä Vangelista ja sisääntulo biisinä Rammstein – Du hast, ilman laulua..ei se silti vedä vertoja viime kauden Paffendorfin Where are you biisille!!

Mitä mieltä olette: kumpi on parempi, se että joukkue kerralla jäälle vai että ne tulee sieltä yksitellen? Raumalla kokoonpano kuulutetaan ennen sisääntuloa ja sen takia sisääntulosta saadaan hienompi..

Turhaan siellä mussutatte The Final Countdownista, joillain seuroilla on sentään perinteitä!! se on meidän maamme laulu.. :D

Kemulator
09.02.2002, 19:10
Viestin lähetti Snowraven

Minä olen kuullut saman "legendan", mutta joukkue oli SaPko ja jäähalli Talvisalo. Tiedä sitten, mikä versio on totta.

Ja minä puolestaan vastaavan, mutta joukkueena KalPa.

Jack Daniel's
09.02.2002, 19:49
Parhaat maalibiisit on Tapparalla, Jokereilla ja Hifkillä. HPK:n typerä humppakappale ja vain vituttaa, varsinkin silloin kun se tulee Jokereita vastaan ja varsinkin silloin kun se tulee kahdesti! TPS:n typerä hunajata-renkutus hakee ärsyttävyydessä vertaistaan, muista en sano mielipidettä, kaikki ovat ok!

Uraani
10.02.2002, 00:17
Vastoin kuin jotkut täällä väittävät niin vähä muistelisin ettei Ilveksellä ole enää sitä maalisummerii? Aika säälittävä se oli kyllä silloin, kun se siellä vielä oli..

Ja paha nyt lähtee rankkaamaan eri joukkueiden maalilauluja.. Ilvesläisenä sanon (tottakai) ett meirän oma biisi on paras, mutt kyllähän kaikki muutki "rockkibiisit" menee.. Mutt kaikenlaine suomalaine ~humppa (hunajata hunataja..).. uuh.. pois se minusta!

Vesku
10.02.2002, 13:13
Viestin lähetti Uraani
Vastoin kuin jotkut täällä väittävät niin vähä muistelisin ettei Ilveksellä ole enää sitä maalisummerii? Aika säälittävä se oli kyllä silloin, kun se siellä vielä oli..

On Ilveksellä. Vaihtoivat täksi kaudeksi paljon lyhyempään ja kimakampaan. Sen kuulee paremmin televisiosta kuin hallissa ollessaan. Mielestäni se vanha oli parempi. Tuo on vähän kuin joku pieraisu, toinen oli hopeakaudetkin kolunnut sopiva töräys.

mummi
11.02.2002, 09:10
quote:
HPK:n typerä humppakappale ja vain vituttaa, varsinkin silloin kun se tulee Jokereita vastaan ja varsinkin silloin kun se tulee kahdesti...
end of quote

Sehän sen tarkoituskin on, you moron... tällä kaudella ois tarkoitus soittaa sitä yli 200 kertaa!
Rinkelinmäki on Rinkelinmäki, vaikka sen voissa paistais!

TwilightZone
11.02.2002, 11:31
Silloin kun Veikko Nieminen tekee maalin Ilveksen kotiottelussa, niin "We are the Kings":n jälkeen soi vielä Tapani Kansan "Veikko Nieminen" tai siis sen kertosäe ...
"Mä olen Veikko Nieminen, kaksikymmenvuotinen ..."

lake79
11.02.2002, 12:12
Joo kyllä tuo porkkanoiden (tapparan) maalipiisi on paras (ilveksen jälkeen tietenkin :D ) ja hirvein taas HPK:n inhoittava biisi, tosin siihen on syynsäkin, sillä vuotta nyt en muista, mutta olimme serkun kanssa HPK-Ilves pronssi pelissä Hämeenlinnassa ja viereemme istahti noin about 200 kiloinen nainen, ja aina kun HPK teki maalin, alkoi tämä nainen laulamaan kuin viimeistä päivää tuota kappaletta, suoraan meitä kohti ja täytyy sanoa, että kyllä siinä sateen varjoa tuli ikävä kun räkä tuon naisen suusta lensi...

Juha Salminen
11.02.2002, 18:35
Viestin lähetti fiftyeight
Olisiko sitten parempi ettei sillä hetkellä ketään päästetä sisään, vai pitäisikö valaistusta järjestellä toisin, onkin jo toinen juttu.

Kaikissa halleissa tämä ei toimi, jos seisomakatsomot ovat päädyissä, mutta istumakatsomoihin KAIKKIIN verhot eteen ja käytäville valot päälle?

Juha Salminen
11.02.2002, 18:41
Viestin lähetti TheBlade
Mitä mieltä olette: kumpi on parempi, se että joukkue kerralla jäälle vai että ne tulee sieltä yksitellen? Raumalla kokoonpano kuulutetaan ennen sisääntuloa ja sen takia sisääntulosta saadaan hienompi..


Pidän enemmän siitä, että joukkueet kuulutetaan ennen sisääntuloa.
Täällä Turussa vierasjoukkue kuulutetaan lämmittelyn jälkeen, kun pelin alkuun on kymmenen minuuttia aikaa soitetaan taustalla Star Wars-teema ja pelaajat yksitellen ja tämän jälkeen vielä odotusbiisinä Metallican Gold of ecstasy (miten kirjoitetaan?), jonka jälkeen Enter Sandmanin tahdissa joukkue kentälle.
Ihmetyttää vaan, että miksi tuo Over the hills and far away poistettiin (Melomohan lähti, mutta...-->), suuri osa joukkueesta äänesti alkukaudesta sitä biisiksi (http://www.tps.netti.fi) ?
Menisi Nightwish paljon paremmin, kun vauhdikkaampaa biisiä haetaan.
Tosin Cobrat saa tanssimaan paremmin Enter Sandmanin intron tahdissa, Nightwishin biisissä he vain lyövät tahtia pään päällä...:confused:

Tarinankertoja
11.02.2002, 18:59
...eitästämunhommastanyttuuyhtäänmitään...
Moderaattorit poistakoon

erzo
11.02.2002, 22:59
Viestin lähetti Streight Forward
Muistaakseni syksyllä 1995 liigassa tai divarissa joku joukkue soitti maalibiisinä Globenin kultabiisiä. Onko parempaa tietämystä?JYP soitti ainakin silloin kun Thomas Sjögren latoi maaleja, ja nimenomaan vain silloin ko. herra oli maalintekijänä. Ihan hyvä idea sinänsä, Sjögrenhän oli ensimmäinen koko kauden ruotsalainen SM-liigassa.

Muistaakseni MoDon peleissä oli jollain kaudella tapana soittaa kotijoukkueen avauskentällisen esittelyssä muutaman sekunnin pätkä jokaisen pelaajan nimikkobiisiä. Vois olla ihan kokeilemisen arvoinen juttu liigassakin!?

expertti
12.02.2002, 08:13
sisääntulo musiikiksi varauksettoman kannatukseni saa Megadeth: Enter the arena ja Crush 'em... Tämän kun kuulisi ritarihallissa:D

Onko muuten käytetty missään päin suomea, biisit on kuitenkin Dave Mustainen mukaan tehty NHL areenoille!!!

Zardoz
12.02.2002, 15:55
DDR hallissa kuuluva Let´s play hockey sopii kyllä perinteikkään jengin tunnariksi paremmin kuin kenenkään muun jengin biisit.

Toisaalta,

Maimaimaimai on kyllä ylivoimaisesti liigan vittumaisin rallatus, ohittaa pyllyreikien hunajatkin!

Juha Salminen
12.02.2002, 21:14
Viestin lähetti Zardoz
ohittaa pyllyreikien hunajatkin!


Jaaha, mikäs tämä oli???

kolmastoista pakki
12.02.2002, 22:27
Tottakai Jokeri-ihmisenä Gonna Fly Now on tosi ihana, mutta parhaita tunnelmannostatusbiisejä ovat Gary Glitterin Rock&Roll part II, vaikka boikotoinkin biisiä äijän rikollisen taustan vuoksi JA
Rockyn IV:n War (joka on ylen olympiabiisinä)

Siitä saa niiiin paljon ardenaliinia virtaamaan.
Olen käyttänyt jo kauan keskittymiseen. (Esim yo kirjotuituksiin valmistautuessa ja hyvin meni)

Luonnollisesti HIFK:N mammamamamaa... on ärsyttävä ja saa aikaan vatsanväänteitä (klassinen ehdollistuminen) eli ajaa tehtävänsä.:( :) :(

rinkeli22
14.02.2002, 11:46
Saako liigassa soittaa biisiä kun VIERASJOUKKUE tekee maalin??

Tuli vaan mieleen tossa muutama vuosi sitten Kerhon harkkamatseissa soitettiin Shania Twainin "That don't impresse me much", kun vastustaja teki maalin..:D Se oli aika osuva..

Kerhon "Se on siellä" on kaikilla mittareilla loistava. Se saa yleisön mukaan taputtaan ja laulamaan, ja ärsyttää vastustajaa. Mitä muuta maalilaululta voi vaatia?

Parhaat fiiliksen nostattajat muissa halleissa ovat Life is life ja Hifkin mammammaa... Vaikka vituttaa kun omiin menee niin näitä on kuitenkin kiva kuunnella..

Aika mukava fiiliksen nostattaja oli myös Rinkulalla, kun tuossa jokunen vuosi takaperin HPK-Tappara pelin ollessa 8-0 alkoi ämyreistä tulvia Life is life...

Entä mihin katosi Rinkulalta "Ritari ja linnaneito"-alkushow?? Noh, ehkä se ei ny mikään aivan loistava ollu, mut sopi täysin joukkueen imagoon, ja oli ees jonkinlainen alkushow, eikä mitään "20 Antti Miettinen, Kaisan kukka ja isännöinti kuvaja"-pelleilyä.. Tää on kyllä ylivoimanen tunnelman latistaja tollaset penteleen mainokset sisääntulossa..

Vesku
14.02.2002, 12:24
Viestin lähetti rinkeli22
Saako liigassa soittaa biisiä kun VIERASJOUKKUE tekee maalin???Jos joku on niin tyylitajuton, että soittaa vierasjoukkueen maalin aikana jotakin, niin siitä vaan. Tosin jos soittaa aina jotakin JP Kuselan "Nauravaa kulkuria", niin liiga saattaa reagoida.

Soitetaanhan vieraiden maalin aikana mainoksia esim. Lahdessa, Hämeenlinnassa (Varamiespalvelu-mainosta joka kerta) ja Jyväskylässä. Kyllä silloin pitäisi pitää mainokset hiljaisena ja kuuluttaa vain maali.

Viestin lähetti rinkeli22
Tuli vaan mieleen tossa muutama vuosi sitten Kerhon harkkamatseissa soitettiin Shania Twainin "That don't impresse me much", kun vastustaja teki maalin..:D Se oli aika osuva..Ilveksellä tuli sama vastustajan maalin kuulutuksen jälkeen syksyllä 1999.

Juha Salminen
15.02.2002, 20:10
Mistä saa tuon Se on siellä-renkutuksen MP3:sena??

mission16W
16.02.2002, 14:56
Viestin lähetti Juha Salminen
Jaaha, mikäs tämä oli???

Tuohon sopinee hyvin vanhan kansan viisaus: "Siitä puhe mistä puute".

mission16W
16.02.2002, 14:58
Viestin lähetti expertti
sisääntulo musiikiksi varauksettoman kannatukseni saa Megadeth: Enter the arena ja Crush 'em... Tämän kun kuulisi ritarihallissa:D

Onko muuten käytetty missään päin suomea, biisit on kuitenkin Dave Mustainen mukaan tehty NHL areenoille!!!

Crush 'em NHL-areenoille? Bullpoo. Kappale sävellettiin Universal Soldier II-elokuvan yhteydessä puoliksi leffaan ja puoliksi Goldberg-nimisen ammattipainijan sisääntulomusiikiksi. Mies kun esiintyi myös elokuvassa.

Parhaan käytön tuosta olen nähnyt muuten Ultimate Fighting Championshipillä. Ne olivat leikanneet kappaletta uuteen uskoon ja sitten tehneet siitä ja UFC:n parhaista tyrmäyksistä promovideon. Tämä löytyy mm. Playstationin ja Dreamcastin UFC-pelien introna, mutta myös tietenkin heidän kaseteiltaan.

TheBlade
16.02.2002, 17:26
Raumalla vastustajan maalin jälkeen tulee aina McDonald'sin mainos..ja sitä on kuultu jo ihan liikaa!! :D

aNkkU
18.02.2002, 13:01
heh...on kuultu ihan liian monta kertaa Mäkin mainoksia...

olen huomannut aina välillä jollain paikkakunnalla (en nyt muista
missä) aina lukon tehyä maalin soi The Final Countdown.. se ei
tule ihan maalin jälkeen,mutta noin yhden kahden pelikatkon
jälkeen.

Ehdoton biisi on kuitenkin Ässillä, kun vastustaja joutuu jäähylle. "äidin pikkupoika.." on niin perseestä kuin olla voi. =)

kapa76
18.02.2002, 13:11
Yhdyn täysin mielipiteeseesi. Poistais nyt jo ne bad boyssin ja äidin pikku pojan. Jompi kumpi lauluista soi muuten samaisessa tilanteessa jollain toisellakin joukkueella. Hmm oliko jokerit ? vai mikä joukkue on kyseessä

Vesku
18.02.2002, 15:18
Viestin lähetti kapa76
Yhdyn täysin mielipiteeseesi. Poistain nyt jo ne bad boyssin ja äidin pikku pojan. Jompi kumpi lauluista soi muuten samaisessa tilanteessa jollain toisellakin joukkueella. Hmm oliko jokerit ? vai mikä joukkue on kyseessä

Jokereilla on Bad Boys yhtenä jäähybiisinä Jailhouse Rockin ja Hit the Road Jackin kanssa.

Juha Salminen
18.02.2002, 21:15
Tepsillä on jäähybiisinä Hit the road Jackin rockimpi versio, tosin sekään rokkia ole...Onko Jokereilla se originaali vai miten?

Rob Van Dam
21.02.2002, 14:41
HIFK:n biisi on aivan loistava. Ei ehkä musikaalisesti kaunis, mutta osuva. Loistava biisi joka saa hallin taputtamaan samaan tahtiin. Jäähybiisikin IFK:lla on hyvä, eli Bad to the bone.

Pelicansin maalibiisikin on hyvä. Ja toinen hyvä biisi on Hit the road Jack.

redcougar
21.02.2002, 14:46
Viestin lähetti mission16W


Crush 'em NHL-areenoille? Bullpoo. Kappale sävellettiin Universal Soldier II-elokuvan yhteydessä puoliksi leffaan ja puoliksi Goldberg-nimisen ammattipainijan sisääntulomusiikiksi. Mies kun esiintyi myös elokuvassa.


Itseasiassa tuossa on jotain perää, muistan katsoneeni jotain NHL makasiinia jossa oli yhtenä juttuna D. Mustaine ja jääkiekko, äijät ajeli limolla Phoenixin peliin ja Dave selitteli "kävin ekoja kertoja peleissä ja ihmettelin musan laatua...." ja sitten jäppinen olisi alkanut vääntää tuota Crush'em biisiä.. samaisessa jutussa oli insertti jossa Lindros oli Phillyn paidassa niitannut jonkun oikein kunnolla ja seuraavalla pelikatkolla soi juuri tuo Crush'em.. ja yleisö heilutti perinteisiä valkoisia pyyhkeitä :D

Edit: ... ja sanatkin menee jotenkin tyyliin.. öö.. into the arena, with need of the light, step up now, you're in for a ride, this is war, ain't just a game, we get up, you go down in flames.. ja kertosäe heads are win, tails to lose, out of my way i'm coming thru, roll the dice, don't think twice or we crush.. kyllä noista sanoista ihan lätkäbiisin saa :)

expertti
21.02.2002, 16:37
Viestin lähetti redcougar


Itseasiassa tuossa on jotain perää, muistan katsoneeni jotain NHL makasiinia jossa oli yhtenä juttuna D. Mustaine ja jääkiekko, äijät ajeli limolla Phoenixin peliin ja Dave selitteli "kävin ekoja kertoja peleissä ja ihmettelin musan laatua...." ja sitten jäppinen olisi alkanut vääntää tuota Crush'em biisiä.. samaisessa jutussa oli insertti jossa Lindros oli Phillyn paidassa niitannut jonkun oikein kunnolla ja seuraavalla pelikatkolla soi juuri tuo Crush'em.. ja yleisö heilutti perinteisiä valkoisia pyyhkeitä :D

Edit: ... ja sanatkin menee jotenkin tyyliin.. öö.. into the arena, with need of the light, step up now, you're in for a ride, this is war, ain't just a game, we get up, you go down in flames.. ja kertosäe heads are win, tails to lose, out of my way i'm coming thru, roll the dice, don't think twice or we crush.. kyllä noista sanoista ihan lätkäbiisin saa :)

Kiitos kun pesit kasvoni! Juuri tuota juttua katselin ja sitä tarkoitin... Luulin jo että olen seonnut kun sellaisia muistelin... Oltiin siis oikeassa! Kiitos vielä kerran...

BTW, biisi olisi kyllä aivan passeli suomenkin areenoille, mieluiten rinkulalle!

ohittamaton
22.02.2002, 10:50
Jokerien maalibiisi on ihan hyvä, paitsi sitä ei tahdo kuulla jos kattoo matsia jokerifanien päädyn tuntumasta.
HIFK:llakin on se maalibiisi ihan hyvä, etenkin se summeri.

Fossey
22.02.2002, 18:03
Porissa on muuten erän alussa soimassa varsin mukava tsipale. Tietääkös joku kappaleen nimeä. Äidin pikku poika puolestaan saa ihmisen repimään hiuksia päästään.. UUUH!

TheBlade
22.02.2002, 18:21
kun Äijänsuolla vastustaja joutuu jäähylle soi (tätä on aika epätoivosta kirjaimin selittää): basso basso, uuua uuua, basso basso, uuua uuua, siinä lähtee mies lukemaan Länsi-Suomea! tai Filmaa mitä filmaat, kuvat näet Länsi-Suomesta..

jälkimmäisen dj pistää aina väärään paikkaan..mutta muuten aika bestit ne "hylkeen äännähdykset" :) oman pelaajan joutuessa jäähylle tulee muistaakseni mainos tai ei mitään..

ketä tää oikeesti kiinnostaa? :D

Dexu
25.02.2002, 23:03
Viestin lähetti Kemulator


Ja minä puolestaan vastaavan, mutta joukkueena KalPa.

Kyllä se Naurava Kulkuri oli Jukureilla ainakin pari kautta takaperin (ainakin vielä Mestis-karsinnoissa SaPKoa vastaan?). En sitten tiedä kuka on sen ihan ekana lanseerannut kaukalokäyttöön. Loistava veto sinänsä:D Harmi ettei sitä enää saa käyttää? Ja Mikkelin hallissa on muutenkin varmaan Suomen paras DJ! Loistavia oivalluksia ja tilannekomiikkaa. Ikinä ei unohdu SaPKolle viimeisessä karsintapelissä soitettu "Käymään vaan tänne tullaan eikä olemaan...":p Huumorin kukka on kaunein kukka! :D

Vesku
26.02.2002, 00:06
Viestin lähetti tommilin
Porissa on muuten erän alussa soimassa varsin mukava tsipale. Tietääkös joku kappaleen nimeä.

Emerson, Lake & Powell - Touch And Go

ToniC
26.02.2002, 12:13
onko kellään tietoa mistä sais jonkuu maalibiisin summerilla varustettuna ja vielä mp3 muodossa?

Juha Salminen
02.03.2002, 22:10
Viestin lähetti ToniC
onko kellään tietoa mistä sais jonkuu maalibiisin summerilla varustettuna ja vielä mp3 muodossa?

NHL:stä niitä saa pilvin pimein, SM-liigasta ei juurikaan.

erkkeri
11.03.2002, 14:14
hip hei, huomasin eilen katsoessani buffalo-detroit matsia että pelikatkolla buffalon hallissa soitettiin darudea.