PDA

View Full Version : Galluppi: Pienet asiat, jotka ärsyttävät


Sivut : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tykki
20.06.2001, 12:00
Tätä se teettää kun lätkässä ei tapahdu mitään. Galluppia toisensa perään. Tässä omani:

Mikä on sellainen asia, joka ärsyttää, mutta jolla ei tosiasiassa ole mitään väliä?

Itse heitän kehiin tällaisen:
Lätkäkauden aikana, jos otteluja joutuu seuraamaan Radio Suomen kanavalta, äärimmäinen ärsytys on kello 18.50 merisää-lähetys joka katkaisee ensimmäisten erien loppuosien selostukset.

Merisää on varmaan tuiki tarpeellinen merellä liikkuville, joskin luulen heillä olevan muitakin tietolähteitä kuin Radio Suomi. Silti, miksei tätä sääpalvelua voida lähettää vaikka varsinaisten uutisten jälkeen klo. 19.10, kun kaikki matsit ovat kuitenkin erätauolla? :mad:

Kukahan keksii ehdottaa tällaisia turhia gallupeja ärsyttäviksi? ;) Tai hymiöitä? :p

TM
20.06.2001, 12:06
No ensinnäkin se että minkä takia MTV3 tuhlaa lähetysaikaansa sunnuntain Hockey Night ottelujen tauoilla mainosten lisäksi vielä kaiken maailman lätkäguru visailuihin ja päivän muun urheilutarjonnan uutisointiin.

Andrej
20.06.2001, 12:50
Yläkerran amatöörirumpali. Naputtaa epätahdissa komppia elementtitalon kerrosten väliseen lattiaan. Jos tietäisin rumpalin asunnon, ostaisin metronomin välittömästi.

EDIT:
Ja lisätään nyt vielä selvennykseksi että em. musiikkiaktiviteetin harrastaminenhan ei riipu kellonajasta. Arki-iltaisin 23.00-01.00 tuntuu kaverilla usein olevan harjoittelufiilis...

Tommy
20.06.2001, 13:07
Sää.

flogi
20.06.2001, 13:16
Stratovarius!

ELÄKELÄINEN
20.06.2001, 13:20
JUURI NYT:

Eilen tuli radiosta Tuomarin Nurmion kuningasrappi ´Dumari´
Tero Liete vielä kertoi minkälainen kansi levyssä on.Myös Ilta-Sanomat kertoi kyseisen CD-singlen ilmestyneen.Seuraavat liikkeet eivät joko ole kuulleetkaan levystä,tai ainakaan eivät sitä omista valikoimissaan:

Stockman
Sokos
Anttila
Tunnelin Levy
Keltainen Jäänsärkijä
Free Record Shop


edit:soitin levy-yhtiöön.Saan hakea sieltä ja saan vielä halvalla!!

Vakio
20.06.2001, 13:25
Suuri Seikkailu ja sen saama mediahuomio. Kohta ei puutu enää kuin ylimääräiset uutislähetykset, jos Posiolla jotain tapahtuu.

Noose
20.06.2001, 13:30
Mainokset kesken Suomi-Englanti ottelun
Merisää
Seppo Kannas
Suomiräppi-ilmiö
Wannabe-metallistit
Katu puhuu 13 vuotiaille - rankasti

...Flogi: Varo, TheHawks uhkasi juuri raportoida viestin moderaattoreille :D

Metalwarrior
20.06.2001, 13:32
Suunnattomasti ärsyttää, jos joutuu kuuntelemaan radio Suomea muuten kuin urheilun merkeissä. Tyhmää musaa, tylsiä juttuja jne...:mad:

The Hawks
20.06.2001, 13:42
Viestin lähetti flogi
Stratovarius!

Tiedätkö muuten mikä Stratovarius on? Jos tiedät niin mikä siinä ärsyttää? :)

teemu73
20.06.2001, 13:44
Radio Novan ja paikallisradioiden musatarjonta: Samat biisit päivästä toiseen useaan kertaan, eivätkä ne kappaleet ole edes uusia!

Saksan mm-kisojen se yks kamerakulma, josta ei saanut mitään tolkkua, varmaan jostain pubista kuvattu.

Suomalainen sateinen kesäsää.

Ruokakaupan pitkät kassajonot.

Joka asiasta valittavat ihmiset... ;)

Odie
20.06.2001, 13:48
Noista kamerakulmista tuli mieleeni Izvestija-turnauksen kameratyöskentely/ohjaus. Se on kyllä jo niin legendaarisen huonoa, että ei se edes ota enää päähän.

Flazor
20.06.2001, 13:52
Vakio kirjoitti:
Suuri Seikkailu ja sen saama mediahuomio. Kohta ei puutu enää kuin ylimääräiset uutislähetykset, jos Posiolla jotain tapahtuu.

Totta turiset. Siis voi tsiisus, voiko typerämpää "seikkailu"sarjaa ollakaan. Juontajana ja eräoppaana vielä piiloblondi Taru Valkeapää niin kliimaksi on valmis.

Itseäni on jo pidemmän aikaa ottanut päähän kuinka rankaksi ja haastavaksi kilpailua kuvataan. Voi jumalauta, kaverit nukkuu lähes vuorotellen uudenkarhessa mökissä siemaillen shampanjaa ja käyden saunassa(!). "Oi että kun on rankkaa. Mä en oo koskaan kokenu mitään tällasta." -Hei Virpi, mee saunaan, muut tytöt on siellä jo. Mihin se olutkori onkaan laitettu?

Monilla meistä on tavallisessa viikonlopussakin enemmän selviytymistä kuin noilla tekopyhillä siellä korvessa. Nyt Jussina ne selviytymistaidot vasta punnitaankin. "Kuka uskaltaa uida Kuuskajaskariin? Viiminen perillä tarjoo kaikille kaljat!"

finnjewel
20.06.2001, 14:02
Pyöräilijät liikenteessä: omat oikeudet osataan vaatia, mutta omista velvollisuuksista ei piitata tuon taivaallista.

Designer
20.06.2001, 14:08
Työsuhde-Audit, -Bemarit, -Mersut ja -Volvot, joissa on suuntavilkut epäkunnossa.

Rullaluistelijoille huutelevat vanhukset.

Puolen sentin kerros karrelle palanutta kahvia kannun pohjalla juuri, kun kahvia tarvitsisi.

Hyttyset.

Sukat menevät aina sekaisin sukkalaatikossa yön aikana, aamulla ei meinaa ehjää paria löytää sitten millään.

Autoilijat, jotka eivät ole sisäistäneet sitä, että kevyt liikenne on osa liikennettä, eikä riistaa jonka kaadosta saa irtopisteitä.

Teini-ikäiset "kovikset", jotka uskaltavat huudella "hei homo" kadun toiselta puolelta kahden kaljan jälkeen viiden kaverin taustatuella viikonloppuiltaisin. Kaikkoavat, jos menee lähemmäs.

Työntekijät, jotka käyttävät työaikaa kaikenmaailman gallupeihin sen sijaan, että tekisivät töitä :cool:

Jii
20.06.2001, 14:21
Yläkerran mummo ja aamuhartaus liian kovaa kuunneltuna:mad:
Aki Sirkesalo
sateessa kastunut pyöränsatula
vastatuuli
se ykkösen jazz-ohjelma (klo 16.50)

JanJ
20.06.2001, 14:27
ärsytyslista:

uusnatsit
stratovarius
paska musa yleensäkin

ei nyt heti muuta tuu mieleen

Rocco
20.06.2001, 14:43
* K-ryhmän kaupoissa Plussakorttia kyselevät kassat. (En omista korttia enkä hanki. Ja jos kortti mulla olisi niin sen toki antaisin ilman kyselyäkin.) Jollen korttia anna niin sitä ei ole tai en halua Plussaa. Get it?!?

* Kaupan käytävillä ihmiset jotka tukkivat käytävät kärryillään ja kävellessä ei pääse ohi. Voisi kävellä käytävän laidassa jotta muut pääsee ohi.

* Niin, sama juttu parkkihalleissa ihmiset jotka odottavat paikkaa autolleen keskellä ajorataa...

* Ylivarovaiset autoilijat liikenteessä. Kolmion takaa tulevien varominen/muiden väistäminen etuajo-oikeudesta huolimatta ärsyttää aivan kympillä.

* Moottoritiellä rampilta tulevat jotka änkeävät eteen. Hei, sulla on kolmio! SUN pitää väistää MUA kun MINÄ ajan moottoritiellä ja SINÄ tulet rampilta. Sitä varten on se kiihdytyskaista että voit sovittaa nopeutesi muuhun liikenteeseen ennen kaistalta poistumista.

ipaz
20.06.2001, 14:54
- leuhkat ihmiset

- känniset nelikymppiset naiset

- Ylen ykkönen

- varpaan kolhiminen kynnykseen

- etuilijat

- Sami Saari, Aki Sirkesalo jamitäniitänytonkaan

- ärsyttävyys...

Moto
20.06.2001, 14:55
Keksimpä vihdoin jotain, kun tuli parkkihalleista puhe. Minua ärsyttää suunnattomasti se, että jotkut eivät ilmeisesti edes yritä tähdätä parkkiruutuihin, vaan jättävät autonsa ihan miten sattuu, niin että täyttävät vähintään kaksi ruutua. Itäkeskuksen metroaseman parkkihalli on tyypillinen paikka, jossa tuota näkee. Tuntuu siltä, että nimenomaan ne autot, jotka on parkkeerattu betonitolpan vieressä olevaa ruutua seuraavaan ruutuun, on aina juuri sen verran sivussa, ettei siihen betonitolppaa lähinnä olevaan ruutuun mahdu sitten millään.

Ja jos ruutuja ei ole, niin se ilmeisesti joidenkin mielestä oikeuttaa myös jättämään auton miten sattuu. Vaikkapa Aurooran sairaalan vieressä olevalla kentällä, jota käytän lätkämatseissa käydessä usein näkee, että autojen väliin on jätetty helvetin iso rako, mutta kuitenkin liian pieni, että siihen mahtuisi. Kolme sellaista rakoa vie jo kahdelta autolta parkkitilan.

Ja sitten vielä ne, jotka jättävät ostoskärryt keskelle parkkiruutua. PRKL! Niskalaukaus mokomille!. No nykyään onneksi melkein kaikkialla on pantit käytössä (yhden markan säästö tekee ihmisistä kummasti ahkerampia), mutta kuitenkin ne parit kärryt, missä on lastenistuin ja siksi pantittomia, seisovat aina parkkiruudussa.

Huuhaa
20.06.2001, 15:16
-Ensinnäkin tietysti Kari-Pekka Kyrö, Myllylä yms. valehtelijat
-Ahvenanmaalaiset
-Hopot (Sensuroituna, kyseessä ei siis ole Hessu Hopo :) )
-Höppänät maalaisjuntit
-Juopporetkut
-Kovikset
-Leuhkuus ja ylimielisyys
-Metallimusiikki ja sen kuuntelijat
-Mustalaiset
-Pesäpallo
-Ravit
-Roolipelit
-Scifi
-Suomenruotsalaiset, jotka eivät osaa Suomea ja/tai puhuvat Suomessa ruotsia, vaikka asuisivat Suomessa
-Tupakka/Tupakoitsijat.

Ja sitten sellanen, kun kuunnellaan jotakin tiettyä musiikkia, vaan koska haluaa kapinoida jotain vastaan ja/tai kaverikin kuuntelee sitä. Itsestään selvää on tietysti, että ärsyttää myöskin kaikki huumediilerit yms. roistot.

Eikä siinä vielä kaikki....

Nyt pitää muuten muistaa, että jotkut yllämainitsemistani asioista ärsyttävät TODELLA, eivätkä ne ole mitään pikkuisen ärsyttäviä asioita, kuten huumediilerit yms. roistot ärsyttävät paljon.

HN
20.06.2001, 15:25
Ensinnäkin Hervannan Näkijää ärsyttävät tyhmät ihmiset, joita löytyykin sitten ihan joka lähtöön. Jos vaikka pikaisesti tässä luetellaan muutama esimerkki, niin ainakin sellaiset autoilijat, jotka eivät ota muita huomioon, pitäisi kyllä repiä sivuikkunasta ulos ja hakata särstäksi. Sitten ovat tietysti sellaiset ihmiset, jotka eivät tajua mitään. Turpaan ja kunnolla, ehkä joskus oppivat, vaikka eivätpä he kai tyhmyydelleen mitään voi. Paitsi silloin, kun eivät vaan halua tajuta, mutta se onkin jo eri juttu se. Internetin keskustelupalstoilla liikkuu muuten näitä viimeksimainittuja todella paljon. Hermunen on myös aivan hirvittävän ärsyttävä. Ja Tapparan kannattajat.

Tyhmät eläimet, koneet, rakennukset, kulkuvälineet ja telkkariohjelmat ovat nekin ärsyttäviä, mutta niistä en tässä mainitse muita kuin Hotel Segerin. Se on melkein yhtä ärsyttävä kuin suurin osa muista MTV3:n katsotuimmista ohjelmista. Okei, mainitaan myös BMW 316i ja hyttynen.

Tyhmät ilmiöt, kuten pomppuhevi, vasta ärsyttäviä ovatkin. Ei ole Fred Durstin vika, että tyhmät ihmiset nostavat tyhmiä ilmiöitä pinnalle, mutta kyllä senkin perhanan pellen voisi rulla-rulla-rullata teholle. Ihan vaan sen takia, että moinen teko ottaisi Jyrki Countdownin katselijoita lujasti päähän. He ovat pirun ärsyttäviä. Radioiden soittolista-ilmiö on yksi maailman ärsyttävimmistä asioista, ja sen keksijän täytyy olla todella ärsyttävä tyyppi. Sanottakoon ja todistettakoon tässä vielä sekin, että Hervannan Näkijä inhoaa lähes kaikkia muoti-ilmiöitä, ja tekstiiliteollisuuden puolelta varsinkin näitä luurankoa laihempia narkkarihuoran näköisiä ilmeisesti kuitenkin eläviä vaate-esittelijöitä.

Ja kun asiaan on päästy, niin vauhti vain kiihtyy. Tässä listan muotoon puettuna erinäisiä kuvottavia, tyhmiä tai rumia, mutta ennen kaikkea ärsyttäviä asioita: Pearl Harbour -elokuva, The Rasmus ja etenkin hittikappaleensa F-f-f-falling (joo, falling outta my ass), Neiti Etsivä, Kata Kärkkäinen, aerobic-kilpailut, Keltainen Pörssi, Marilyn Manson, kivenheittäjä-ählämit ja vastapuolensa, anarkistiaktivistit, IT-nörtit, trance-musiikki, varkaat, rosvot ja ryövärit, Suomen median jako kahteen valtaleiriin, Venäjä, jupit ja juntit, natsit ja Kirkkosanomat. Kaikki samaan kasaan, bensaa päälle ja tulitikku perään, perkeles!

Hei, yksi superhyperextra-ärsyttävä ihmisryhmä meinasi kokonaan unohtua, nimittäin vääriin paikkoihin koiriensa paskattajat. Nämä idiootit pitäisi kyllä ampua. Eikä heti päähän tai rintaan, vaan ensin monta kertaa sellaisiin paikkoihin, joihin sattuu mahdollisimman paljon, mutta joihin osuminen ei kuitenkaan tapa ainakaan nopeasti. Hiemanko ottaa aivoon, kun näkee jonkun tantan puudelinsa kanssa "asioilla" jalkapallokentällä tai jossain lasten leikkipaikalla - tai meidän talon viereisellä nurmikolla. Ja kyllä nämä ison murhatappajahurtan miehisen elimensä jatkoksi ottavat piilohookkanitkin ovat niin ärsyttäviä, että sukat pois! Saunan taakse vaan kaikki koiraihmiset. Lihoiksi pistettäkööt ne ärsyttävät piskitkin, minkä jälkeen ne voi lähettää vaikka Marokkoon tai Kiinaan ruuaksi.

HN
20.06.2001, 15:30
Teen vielä yhden lisäyksen äskeiseen, melko kattavaan listaani:

Nimimerkki "Huuhaa".

Hiili
20.06.2001, 15:31
Ihan ensimmäisenä ärsytystä aiheuttavista tulee mieleen ylimieliset ihmiset. Ihmiset, jotka eivät siedä eriäviä mielipiteitä, käyttäytyvät koppavasti ja ovat kaikin puolin ärsyttäviä, pääsevät listani kärkeen. Jatkoaika.comistakin näitä löytyy, mutta ehkä yksi parhaista tapauksista oli kerran paikallisjunassa: keski-ikäinen naisihminen vaati kanssamatkustajaa luovuttamaan istuimensa, jotta hän saisi pyörillä varustetun kassinsa asetettua siihen. Hän siis tarvitsi paikan sekä itselleen, että kassilleen... kun hän ei kassilleen paikkaa saanut, otti hän nokkiinsa. Arvatkaas millä asemalla hän poistui junasta... Aivan oikein: Kauniaisissa.

Toisena listalle pääsee nämä valmistusvirheelliset loistoautot, joissa ei toimi vilkut ja kolmantena autoilijat, jotka ajavat valtateillä "Tiksit" päällä, eli pelkillä parkkivaloilla. Ajovaloja päällä pitävä vastaantulija näkyy kuitenkin huomattavasti paremmin ja kauempaa, kuin parkkeja päällä pitävä vastaava.

Viikate
20.06.2001, 15:33
Yleisesti ottaen ärsyttävät isommat asiat, kuten kaikenlaiset epäkohdat. Pikkuasioista ylivoimaisia ykkösiä ovat:

- Formaattiradiot
- Iltapäivälehdet

Formaattiradioilla tarkoitan kaikkea lähetysvirtasaastaa: Radio Nova, NRJ, Kiss FM, lähes kaikki paikallisradiot. Ei herra isä, ei niitä pysty raivostumatta kuuntelemaan varttituntia kauempaa! Varjeltakoon minua koskaan joutumasta sellaiseen työpaikkaan, jossa Nova soi päivät pitkät. Ja kuinka monta bussimatkaa tuo asema onkaan minulta pilannut... Ja sitten kehtaavat mainostaa itseään tuolla "radio pystyy sellaiseen mihin muut viestimet eivät" -tyylillä, vaikka käyttävät välineen antamia mahdollisuuksia niin kapealla skaalalla, että hädin tuskin paljaalla silmällä erottaa.

Ja entäs iltapäivälehdet sitten? Laskelmoitua, asenteellista uutisointia, enemmistön diktatuuria. Käyttävät härskisti saavuttamaansa asemaa ja nostavat ynnä laskevat ilmiöitä ylös ja alas mielensä mukaan.

Huuhaa
20.06.2001, 15:34
Viestin lähetti HN
Teen vielä yhden lisäyksen äskeiseen, melko kattavaan listaani:

Nimimerkki "Huuhaa".

Kuitenkin yleensä aina, kun voittaa jonkun kilpailun ja/tai palkinnon, niin on tapana perustella, vai mitä, vai kuinka?

ELÄKELÄINEN
20.06.2001, 15:42
Perkele,

Lomallelähdön kunniaksi parkkihallitunnustus.Erään kaupungin erään kauppakeskuksen parkkihalissa jotkut kusipäät jättävät autonsa suojatien päälle.Tätä suojatietä pitkin pitäisi mahtua työntämään kärryjä autolleen.Suojatiemerkin ja kylttien lisäksi sen kohdalle on laitettu aika painavat esteet,niin ettei autot mahtuisi päälle ajamaan.Jotkut vaan eivät viitsi kauempaa kävellä vaan ilmeiseti siirtävät esteen ja täräyttävät suojatien päälle.

Kerran taas en meinannut päästä autoltani markettiin,kun oli suojatiet täynnä.Otin sitten tällaisen esteen(muovia ja metallia,punainen,korkeus metrin verran ja painoa ehkä 10 kg) ja nostin yhden auton taakse.Marketista lähtiessäni näin kun tyyppi sitten peruutti sen päälle.Tämä ei tietenkään ollut tarkoitus,mutta oikeastaan parempi niin.Ei välttämättä heti uudestaan tuki kävelyreittiä.

ipaz
20.06.2001, 15:47
Sama käytäntö tänne pitäis saada kun etelä-Euroopan maihin. Autot parkkiin, mutta vaihde vapaalle ja käkkäri pois päältä. Oli hauska katsella Espanjassa kun porukat työntelivät autoja pois omiensa edestä :)

Hiili
20.06.2001, 15:59
Sieltähän tuli Näkijältä oikein täyslaidallinen. Eikös, HN, tuon saman litanian olisi voinut kuitata sanomalla: "Minulla on huono päivä, kaikki ärsyttää!" ;)

Meikäläinenkin pääsi näemmä saunan taakse, joten tässä alkoi jo hieman puntti tutista. En toivo sattuvani paikalle, kun Näkijällä palaa pinna viimeisen kerran ja hän todella päättää lähteä viemään koiran ulkoiluttajia yksitellen saunan taakse...

No ei. Olen täysin samaa mieltä tuosta koiran paskattamisjutusta. Siitä ei isoa vaivaa koidu, että kantaa paria pientä muovipussia taskunpohjalla ja korjaa lemmikkinsä jätökset pois. Yököttävää? No hieman, mutta jokainen omistaja on varmasti joutunut korjaamaan sitä samaa tavaraa asunnostaan, joten raikkaassa ulkoilmassa suoritettu sama toimenpide tuntuu lastenleikiltä. Urheilukentille, yksityisille pihoille ja leikkipaikoille ei lemmikeillä ole mitään asiaa! Luulisi sen jokaisen käsittävän.

Toisaalta taas, ihminen on niin itsekäs olento, että nämä(kin) ongelmat juontavat juurensa siitä. Niin kauan, kun on ihmisiä, on myös ongelmia.

jukkavuorio
20.06.2001, 16:09
vastoinkäymiset välillä.

HN
20.06.2001, 16:15
Mitä? Minähän olen tänään kohtuullisen hyvällä tuulella. Et ehkä halua nähdä tai kuulla, kun minua alkaa oikeasti ärsyttämään.

Katsoitko eilen (tai toissapäivänä), tai oletko muulloin nähnyt, TV:stä tulleen "Rankka päivä" -elokuvan? Loistava filmi, muuten. Tuossa elokuvassa nähty Michael Douglas pääsi aika lähelle sitä, millainen minusta tulee, kun asiat alkavat toden teolla ottamaan pattiin.

flogi
20.06.2001, 16:15
Viestin lähetti The Hawks


Tiedätkö muuten mikä Stratovarius on? Jos tiedät niin mikä siinä ärsyttää? :)

Eix niillä oo sellainen mestariteos missä lauletaan että "AJ ÄM HANTTING HAJ ÄND LOU" Tarviiko perustella lisää?? Ja ne tupla-basarit... Ja ne I´m-the-fastest-in-the-world-skittalirut... Mielummin kuuntelen Geri Halliwelliä vetämässä It´s raining men:iä vaikka meinaa pää hajota siinäkin!!!

Mä lähen nyt saareen. Hyvät jussit kaikille!

Hiili
20.06.2001, 16:23
Viestin lähetti HN
Mitä? Minähän olen tänään kohtuullisen hyvällä tuulella. Et ehkä halua nähdä tai kuulla, kun minua alkaa oikeasti ärsyttämään.

Katsoitko eilen (tai toissapäivänä), tai oletko muulloin nähnyt, TV:stä tulleen "Rankka päivä" -elokuvan? Loistava filmi, muuten. Tuossa elokuvassa nähty Michael Douglas pääsi aika lähelle sitä, millainen minusta tulee, kun asiat alkavat toden teolla ottamaan pattiin. Sattui yövuoro juuri kyseisen elokuvan esitysajankohtaan, joten en sitä tällä kertaa nähnyt. Viimeeksi näin sen muutama vuosi takaperin ja tapahtumat ovat vielä jotenkin muistissa. Elokuva on todella hyvä, suorastaan erinomainen ja mielessäni kävikin kuva HN:stä, Douglasin hahmossa, hullunkiilto silmissään, viemässä koiranomistajia saunan taakse...

Arnold
20.06.2001, 16:41
-dorkat liikenteessä (eli tyypit jotka änkeävät kolmion takaa eteen ja kiilailevat autoilijat)
-Suuri Seikkailu "TV-sarja"
-valittavat naapurit (eli tässä tapauksessa pilkunn****taa harrastavat naapurit)
-Suomen kesä

Noi nyt ainakin, ei muuta tullut nyt mieleen.

The Hawks
20.06.2001, 17:19
Viestin lähetti flogi


Eix niillä oo sellainen mestariteos missä lauletaan että "AJ ÄM HANTTING HAJ ÄND LOU" Tarviiko perustella lisää?? Ja ne tupla-basarit... Ja ne I´m-the-fastest-in-the-world-skittalirut... Mielummin kuuntelen Geri Halliwelliä vetämässä It´s raining men:iä vaikka meinaa pää hajota siinäkin!!!

Mä lähen nyt saareen. Hyvät jussit kaikille!

Näköjään tiesit. Hunting high and low on Stratovariuksen biisi kyllä, mikä siinä mahtaa olla vikana. Tuplabasarit ja kitarasoolotkin ottavat päähän, ei niissä mun mielestä mitään ärsyttävää ole.

Hyvää Juhannusta sullekin.

The Hawks
20.06.2001, 17:33
Viestin lähetti Huuhaa
-Ensinnäkin tietysti Kari-Pekka Kyrö, Myllylä yms. valehtelijat
-Ahvenanmaalaiset
-Hopot (Sensuroituna, kyseessä ei siis ole Hessu Hopo :) )
-Höppänät maalaisjuntit
-Juopporetkut
-Kovikset
-Leuhkuus ja ylimielisyys
-Metallimusiikki ja sen kuuntelijat
-Mustalaiset
-Pesäpallo
-Ravit
-Roolipelit
-Suomenruotsalaiset, jotka eivät osaa Suomea ja/tai puhuvat Suomessa ruotsia, vaikka asuisivat Suomessa
-Tupakka/Tupakoitsijat.Oho, siinä olikin asiaa todella paljon. Ei ole muuten sinunkaan elämäsi helppoa, otan osaa.

Jos ahvenanmaalaiset, mustalaiset ja metallimusiikin kuuntelijat ottavat päähän niin taitaa sulla olla kärsimystä koko ajan. No, ahvenanmaalaisia ei näy jatkuvasti, mutta romaneja tai metalli-ihmisiä kävelee vastaan melko usein. Mikä sinua niissä ärsyttää. Tai no ei tarvi välttämättä edes kertoa; "Mustalaiset on kaikki varkaita ja kusipäitä, saatana" ja "metallimiehet polttaa kirkkoja, siksi kun ne kuuntelee metallia" ovat varmaan aika lähellä sinun mielipiteitäsi. Tunnetko edes kyseisiä lajinsa edustajia? Enpä usko...

Pesäpallo...Se on ihan mukava laji pelata ja katsoa, ei siinä mitään vikaa ole. Tässäkin kohtaa varmasti yleistät kaikki pelaajat kusettajiksi tai raiskaajiksi.

Tupakoitsijat ovat myös ihan normaaleja ihmisiä, ainakin kaikki keitä tunnen. Ei niissä mitään vikaa ole.

Ja juopporetkutkin Huuhaata niin paljon ärsyttävät..Niistä on sulle varmasti helvetisti haittaa.

Jos et olisi kirjoittanut että maalaisjuntit ärsyttävät niin olisin veikannut että asut jossakin korvessa eristyksissä muista ihmisistä.

Moto
20.06.2001, 17:35
Täytyy vielä mainita yksi ihmisryhmä, joka ärsyttää, eli ne, joiden ajatusmaailma ei riitä omaa napaa kauemmaksi. Räikein esimerkki tästä on ne, jotka käyvät kippaamassa romukuormansa jonnekin metsätienvarteen, mutta ihan myös pienemmissä määrin vain itseään ajattelevat. Tässä lähitiennoilla yhdestä kävelytiestä oli tulossa hyvää vauhtia kaatopaikka, jonne kiikutettiin vanhoja jääkaappeja ja muita romuja. Olipa siellä kerran kassakonekin, eli jollain yrittäjälläkin on ollut ketunhäntä kainalossa.

Kaikkein törkein tapaus oli ihan meidän taloyhtiön vierestä kulkevalla hiekkatien pätkällä, jonne oli erään yön aikana ilmestynyt autonromu. En usko, että se oli mikään varastettu, kunhan vain joku itsekäs motherfucker halusi päästä romustaan eroon. (Kilvet puuttuivat, eikä kukaan sellaista romua muutenkaan olisi varastanut.) No, kuitenkin se oli melkein kirjaimellisesti tietä lähimmän huoneiston ikkunan alla, matkaa ei ollut siihen kuin vajaa parikymmentä metriä. En sitten tiedä, kustansiko joku sen pois siirtämisen omasta pussistaan, mutta muutaman viikon päästä se oli hävinnyt. Eli jos tunnette jonkun Itä-Helsingin suunnalla majaansa pitävän, jolla oli vielä tämän vuoden alussa taivaansininen Datsun 100A (ilmeisesti, se vanha perusdatsun kuitenkin), mutta on nyt kadonnut selittämättästi, niin lisauttakaapa sitä turpiin minun ja koko taloyhtiömme puolesta. (Kirveellä mieluiten...)

acidjam
20.06.2001, 17:46
Johtuu ihan millaisessa mielentilassa on.
Naiset ovat pirun ärsyttäviä ollessaan humalassa, jos itse sattuu jostain luonnon oikusta olemaan kuivin suin.
Mutta ah, kun itse on humalassa, niin kylläpä humalaiset (ja selvepäiset) naiset alkavat vaikuttaa mukavilta ja kiinnostavilta.

Jos on kiire jonnekin, niin jopas ärsyttää, kun toinen hidastelee Foordillaan edessä, eikä ohitusmahdollisuutta ole.
Mutta jos ei ole kiire minnekkään ja ajelee rajoitusten mukaan, niin kylläpä sapettaa, kun joku tulee Volvollaan heittämällä ohitse...

Jos taas odottaa puhelua ja puhelin ei soi, niin se on kyllä todella ärsyttävää. Kokoajan täytyy odottaa sormi vastausnapilla ja polttaa hermosavuja toisella kädellä. Mutta jos haluaa ottaa rennosti, eikä kenenkään kaverin typerät puhelinsoitot kiinnosta, mutta puhelimeen on jäänyt äänet päälle ja se alkaa soimaan, niin jopas palaa siinäkin hermo ja kaveri on kyllä hetken ajan vähän vähemmän kaveri.

Tällaista jauhantaahan voisi jatkaa loputtomiin. Mielestäni kaikki asiat ovat jossain tilanteessa ärsyttäviä. Ja ärsyttävyyden ja ei ärsyttävän suhde on kyllä vakio. Riippumatta mielialasta.
Ärsyttävä johtaa 80-20 koko ajan.

Ja jos pitää vielä jotain ärsyttäviä asioita erikseen listata, niin:

* se kahvinjuoja, joka tempaisee viimesen kupillisen nokkasi edestä, eikä tajua kehotuksista huolimatta keittää lisää.

* se jumi, joka polttaa viimeisen röökisi olessasi esim. vessassa.

* humalaisten hoilaus (omaa ei lasketa. sehän on ihan kivaa.)

* narkkarit, rasistit, uusnatsit ja yleensäkin kaikki -istit. :D

* omaa yleinen tyhmyys, kun jaksaa tällaisen romaanin rustata näinkin typerästä aiheesta.

* lista jatkuu loputtomiin.. kenties maailmasta ei löydy ei-ärsyttävää asiaa :D

Huuhaa
20.06.2001, 17:58
Viestin lähetti The Hawks
Jos ahvenanmaalaiset, mustalaiset ja metallimusiikin kuuntelijat ottavat päähän niin taitaa sulla olla kärsimystä koko ajan. No, ahvenanmaalaisia ei näy jatkuvasti, mutta romaneja tai metalli-ihmisiä kävelee vastaan melko usein. Mikä sinua niissä ärsyttää. Tai no ei tarvi välttämättä edes kertoa; "Mustalaiset on kaikki varkaita ja kusipäitä, saatana" ja "metallimiehet polttaa kirkkoja, siksi kun ne kuuntelee metallia" ovat varmaan aika lähellä sinun mielipiteitäsi. Tunnetko edes kyseisiä lajinsa edustajia? Enpä usko...

Tupakoitsijat ovat myös ihan normaaleja ihmisiä, ainakin kaikki keitä tunnen. Ei niissä mitään vikaa ole.Ensinnäkin, ei niitä mustalaisia nyt niin usein vastaan kävele.

Toiseksi. Jaa, että tupakoitsijat normaaleja ihmisiä?! Sehän onkin normaalia käyttää päivittäin paljon rahaa sellatteeseen turhuuteen, mikä ei pidemmän päälle aiheuta, kuin keuhkosyövän tms. terveydellisiä oireita. Lisäksi minä en sanoisi tupakan hajua ja savua kovinkaan viehättäväksi tuoksuksi, vaan pikemminkin armottoman pahaksi hajuksi, josta/mistä kärsivät sivullisetkin. Ja tupakoitsijat, jos ketkä vasta kireitä ovatkin, ja luistavat työajasta, kun koko ajan on pakko käydä sauhulla. Ja ei ole lapsillakaan mukavaa kotonansa, jossa vanhemmat polttavat jatkuvasti aiheuttaen samalla vastuuttomasti passiivista tupakointia lapsillensa, ja, eikä se talon ilmastointikaan siinä tapauksessa paras mahdollinen ole. Ei todellakaan....

Noose
20.06.2001, 18:09
...han kerää kavereita oikein tuelta. Tästä metallimusiikista voitaisiin puhua pidemmätkin pätkät ja sitä perustella oikein juurta jaksaen, miksi se musiikki on niin huonoa ja kaikki kuuntelijat samaa rataa. Sovitaanko Wanhassa deitti 21.00? Tai #jatkoaika? :)

FourForty
20.06.2001, 18:34
Hevimusiikkidiggarit hoitanevat itsensä puolustuksen, mutta muutamaan tupakka-argumenttiin on pakko kommentoida. Yhden kaverini vanhemmat ovat nimittäin sellaisia ihmisiä, joiden olemassaoloa arvon nimimerkki ei varmaan ole voinut kuvitellakaan: tupakoivat, mutta 1) eivät tee sitä töissä työaikana ja 2) kotona polttavat vain ulkona. Silloin eivät lapset altistu tupakansavulle eikä talon ilmastoinnille tapahdu mitään. Ja kyllä, myös itseni mielestä tupakointi on ärsyttävä tapa enkä sitä itse harrasta, mutta rajansa yleistykselläkin. Yleensä kannattaa tutustua siihen miten asiat ovat eikä vain miten ne näyttävät olevan, ennen kuin alkaa leimata näin suurta osaa ihmiskunnasta. Tunnen sekä mukavia että vähemmän mukavia tupakoitsijoita, samoin kuin yli 180 senttiä pitkiä ihmisiä, yli 100 kiloa painavia ihmisiä, punaisella autolla ajavia, kerrostalon kolmannessa kerroksessa asuvia... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Yhden ominaisuuden perusteella ei kannata tuomita ihmistä, tuskinpa kukaan koskaan sellaista tyyppiä tapaa jonka yksikään ominaisuus ei ärsytä edes vähää.

Omaa ärsytyslistaa en jaksa nyt sen kummemmin miettiä, mutta yksi elementti siinä olisi ainakin sadepäivät. Sen vuoksi en nyt voi olla pelaamassa jalkapalloa, vaan minun täytyy kuluttaa aikaani kirjoittelemalla puutaheinää arvostetulle foorumille...

jackie
20.06.2001, 18:39
Top 3

Lähinnä luonnonsuojelijat, keskimäärin kireämpiä ihmisiä saa muuten hakea, tapaamieni yksilöiden kanssa ei keskusteluakaan saa aikaan. Huonot voittajat, mikään ei ärsytä enempää kuin se että otat turpaan, mutta sitten voittaja vielä kehuu itseään.. Hyttyset, yritä nyt siinä sitten tehdä metsässä jotain töitä, niin eikö vain ihan samantien ala käsittämätön ininä korvan juuressa.

Erityismaininnat:

Erkki Tuomioja...ulkoinen habitus, kommentit (jos puolustusbudjetti nousee niin kehitysavunkin nousta, väärin; Ruotsin poliisi toimi liian väkivaltaisesti Göteborgissa, höh, huligaaneja pitää näköjään ampua kovilla kun eivät muuten käyttäydy.

Muutaman viikon takaisessa Aamulehdessä etusivulla kuollutta rastaanpoikasta esitellyt ergonomi(?) ja toimittaja joka kirjoitti jutun asiasta...Suuri metsäyhtiö tarkoituksellisesti yritti metsäkoneita käyttäen tappaa lähes harvinaisen räkättirastaan sukupuuttoon...ei hyvää päivää..en edes viitti sanoa mitä ajattelen.

Moto
20.06.2001, 18:44
Viestin lähetti FourForty
2) kotona polttavat vain ulkona

Juu. Tästä pääsee taas yhteen ikuisuuskysymykseen. Mikäli ulkona polttaminen tarkoittaa parveketta tai rivitalon pihaa, se yleensä tarkoittaa sitä, että savu menee oman huoneiston sijasta naapuriin. Nimimerkillä kokemusta on. Naapurin korsteeni nimittäin on joko a) koko ajan tupakilla tai b) laittaa tupakaksi kiusallaan heti, kun saan ikkunan tai oven auki.

En nyt viitsi nipottajaksi ryhtyä, tehkööt kuka mitä haluaa. (Pidän kyllä tupakoitsijoita helvetin tyhminä, käyttää nyt tuhansia markkoja vuodessa pahalta haisemiseen.) Kuitenkin tupakoitsijat saisivat ennemminkin savuttaa oman huoneistonsa kuin naapurin, eli polttakoot mieluummin sisällä kuin parvekkeella/pihalla.

Niin ja vielä tupakointiin liittyen yksi ärsytystekijä. Naiset, jotka polttavat raskaana ollessaan pitäisi... en nyt sano ampua, kun silloin lapsi jäisi heti ilman äitiä, mutta vaikka hakata kunnolla. No, eihän naisia saa hakata, raskauden aikana tupakointi on mielestäni selkeä rikos lasta kohtaan ja ihmettelen, miksi siihen ei voi lailla puuttua. Jos joku pakottaa kaksivuotiaan lapsensa tupakoimaan, niin lapsi varmaan otetaan huostaan. Syntymättömiä se ei näköjään koske.

Huuhaa
20.06.2001, 18:44
Eniten kuuntelen rockia ja Suomirockia, kuten olen ennenkin todennut. AC/DC:llä ja Metallicalla on hyviä kappaleita. Myös HIM ja The 69eyes ovat hyviä ja itse asiassa To/Die/For:kin on aika mainio yhtye, sillä uusimmalla levyllä on koneet käytössä ja musiikki ei ole liian rajua. Nightwish ja Stratovariuskaan eivät ole surkeita. Lisäksi Limp Bizktillä, Linkin Parkilla yms. nu-metalli -yhtyeillä on osin erinomaisiakin kappaleita.

Jutun pointti on se, että minähän en mitään rääkymistä ala kuuntelemaan, että rajani menee suunnilleen siinä rajuimmassa metallissa, jossa "laulusta" ei ota MITÄÄN tolkkua, kun se on sellaista sekopäistä huutamista.

Onko asia selvä?

Huuhaa
20.06.2001, 18:47
Viestin lähetti FourForty
Hevimusiikkidiggarit hoitanevat itsensä puolustuksen, mutta muutamaan tupakka-argumenttiin on pakko kommentoida. Yhden kaverini vanhemmat ovat nimittäin sellaisia ihmisiä, joiden olemassaoloa arvon nimimerkki ei varmaan ole voinut kuvitellakaan: tupakoivat, mutta 1) eivät tee sitä töissä työaikana ja 2) kotona polttavat vain ulkona. Silloin eivät lapset altistu tupakansavulle eikä talon ilmastoinnille tapahdu mitään. Ja kyllä, myös itseni mielestä tupakointi on ärsyttävä tapa enkä sitä itse harrasta, mutta rajansa yleistykselläkin. Yleensä kannattaa tutustua siihen miten asiat ovat eikä vain miten ne näyttävät olevan, ennen kuin alkaa leimata näin suurta osaa ihmiskunnasta. Tunnen sekä mukavia että vähemmän mukavia tupakoitsijoita, samoin kuin yli 180 senttiä pitkiä ihmisiä, yli 100 kiloa painavia ihmisiä, punaisella autolla ajavia, kerrostalon kolmannessa kerroksessa asuvia... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Yhden ominaisuuden perusteella ei kannata tuomita ihmistä, tuskinpa kukaan koskaan sellaista tyyppiä tapaa jonka yksikään ominaisuus ei ärsytä edes vähää.

Omaa ärsytyslistaa en jaksa nyt sen kummemmin miettiä, mutta yksi elementti siinä olisi ainakin sadepäivät. Sen vuoksi en nyt voi olla pelaamassa jalkapalloa, vaan minun täytyy kuluttaa aikaani kirjoittelemalla puutaheinää arvostetulle foorumille...

Kukin tupakoitsija häiritsee kukin omalla tavallaan. Joku enemmän, joku vähemmän. Joka tapauksessa harvassa ovat tupakoitsijat, jotka eivät häiritse kanssaihmisiään tupakoinnillaan millään tavalla.

Huuhaa
20.06.2001, 18:56
Viestin lähetti Noose
...han kerää kavereita oikein tuelta. Tästä metallimusiikista voitaisiin puhua pidemmätkin pätkät ja sitä perustella oikein juurta jaksaen, miksi se musiikki on niin huonoa ja kaikki kuuntelijat samaa rataa. Sovitaanko Wanhassa deitti 21.00? Tai #jatkoaika? :)

Katotaataan ny ja saa ny nährä.

P.S. Se on Huuhaa, eikä HuuHaa.... :)

Huuhaa
20.06.2001, 18:59
Viestin lähetti Moto
(Pidän kyllä tupakoitsijoita helvetin tyhminä, käyttää nyt tuhansia markkoja vuodessa pahalta haisemiseen.)

ERITTÄIN osuvasti sanottu. Onnittelut siitä! :)

Roku
20.06.2001, 19:08
Kun käyn ruokatunnilla esim. kaupassa hakemassa einettä, niin eikös kaikilla käytössä olevilla kassoilla ole valtavan pitkät jonot, ja juuri siinä jonossa jossa minä olen, on edessäni joku vanhus (yleensä nainen) ja ala maksaa kassatytölle (tai -pojalle) ostoksiaan tasarahalla. Voi sitä rahapussin tonkimista, kun vanha rouva laskee niitä viimeisiä kymmenpennisiään.

Nämä vanhat rouvat luulevat nopeuttavansa ostostensa maksua maksamalla tasarahalla. Kuka heille kertoisi, että se on paljon helpompaa kassanhoitajan laskea heille vaihtorahat kouraan, kuin että he itse vanhoilla kaihisilla silmillään tonkivat massinsa pohjia myöten. Monta kertaa on keittänyt siinä takana touhua katsellessa, mutta kunnioitukseni vanhuksia kohtaan on estänyt sen, etten ole vielä kertaakaan asiasta vanhalle rouvalle (tai herralle) maininnut. Joskus olen tosin jättänyt ostoskärryni keskelle kassajonoa ja poistunut kaupasta.

Tämmönen kyrpii tällä hetkellä mua.

TM
20.06.2001, 19:16
Viestin lähetti Roku
Kun käyn ruokatunnilla esim. kaupassa hakemassa einettä, niin eikös kaikilla käytössä olevilla kassoilla ole valtavan pitkät jonot, ja juuri siinä jonossa jossa minä olen, on edessäni joku vanhus (yleensä nainen) ja ala maksaa kassatytölle (tai -pojalle) ostoksiaan tasarahalla. Voi sitä rahapussin tonkimista, kun vanha rouva laskee niitä viimeisiä kymmenpennisiään.Kassoista tuli muuten mieleen että nyt kun kesätyöntekijät ovat päässeet hommiin niin ainakin minä olen huomannut että täytyy tarkkaan seurata että osaavatko ne antaa oikean summan rahasta takaisin. Parhaassa tapauksessa tietysti saattaa säästää jonkin verran jos vaikka 65 mk:n ostoksista saa satasella maksaessa 45 mk. takaisin. :D Toki heille saattaa ensimmäisinä päivinä tulla kaikkia muitakin kömmähdyksiä ja palvelu on hidasta mutta ymmärrän heitä ja vastaan anteeksipyyntöihinkin tyyliin: ei tästä koitunut minulle haittaa, ei minulla ole kiire. :)

Hiili
20.06.2001, 19:24
Viestin lähetti TM
Parhaassa tapauksessa tietysti saattaa säästää jonkin verran jos vaikka 65 mk:n ostoksista saa satasella maksaessa 45 mk. takaisin. Pitäisi melkein mennä aina kassalle, jossa on vasta aloittaneita kassaneitejä. Kerran maksoin 50 markan setelillä Jääkiekkolehden sekä pari litraa maitoa ja sain vaihtorahana 58 markkaa...

Vakio
20.06.2001, 19:45
Kauniita tyttöjä, mutta uskomattoman surkeita aivan yksinkertaisissa laskutoimituksissa. Käväisin tänään kioskilla ja ostokseni tekivät tasan 36 mk. Heitin tytölle viisikymppisen. Tämä tarttui seteliin ja rupesi aprikoimaan mitä sille tekisi. Keksi vihdoin laittaa sen sinne kassakoneen setelilokeroon omalle paikalle, jonka jälkeen seuraava toimenpide rupesi työstymään tytön aivoissa. Paljonko pitäisi antaa takaisin? Ei tapahtunut mitään. Katselin ihmeissäni hetken ja ajattelin vapahtaa tytön piinasta ja ilmoitin, että jos annat 14 mk olen kutakuinkin tyytyväinen. Pitää tarkistaa, tyttö vastasi ja tarttui taskulaskimeen. Ja katso, taskulaskin tuli samaan tulokseen kuin minä. Sen jäklkeen tyttö rupesi miiettimään minkälaisella kolikkokombinaatiolla voisi saada aikaan 14 mk. Noin puolessa minuutissa sekin tehtävä kuitenkin ratkesi.

Aivan käsittämätöntä, että vähintään peruskoulun käynyt tytteli ei osaa alkeellisintakaan päässälaskua. Ja on töissä kioskissa.

teemu_s
20.06.2001, 20:01
Erkki Tuomioja alkaa olla inhokkilistani ykköspäässä! Mies, jolla ei ole minkäänlaista realismia ollut niin vielä ulkoministerinä ja yrittäävät saada puolueen puheenjohtajaksi. Tana tuollaset kuikkikaulaset sivarihipit saunan taakse!!

Suomi-Salama
20.06.2001, 20:02
Oi voi, sellaisia asioita on niin monta. Yksi vastenmielinen asia on kuitenkin se, jos joku valittaa siitä, mitä joku toinen tekee, vaikka se ei millään tavalla häiritsisikään tätä valittajaa. Valitetaan vain sen takia, ettei itse ymmärretä/kunnioiteta asiaa. Esimerkiksi, jos mummo haluaa kuunnella radiosta YLE:n ykköskanavaa, mitä hel..ttiä se jollekin teinipeelolle kuuluu?

Demon Allbran
20.06.2001, 21:42
Minua ainakin ärsyttävät ne CD-levyjen kansissa sijaitsevat kaksi pientä nuppia, jotka estävät etenkin paksujen kansivihkosten pois saamisen ilman, että reunoihin tulee rumat kuopat tai että koko vihkonen rypistyy.

Edit: olenko oikeasti kirjoittanut tänne ennen puhekielisesti? Hyh.

bystander
20.06.2001, 22:02
-kesällä jörsäreihin eksyvät, ikävästi hiertävät hiekanjyvät
-Maija Vilkkumaa
-formaattiradio
-ruuhkat
-Giant Robotin paskat live-esiintymiset
-loppunut vessapaperi
-tappiot paikallisderbyssä
-Ville Lyytikäinen
-rahattomuus
-työnteko kesällä
-sateet
-lomaltapaluupäivät
-laskuhumala
-dagen efter
-pöljät ihmiset
-makea sinappi


Tässäpä ensialkuun mieleeni juolahtaneita.

Noose
20.06.2001, 22:18
Viestin lähetti Vakio
Kauniita tyttöjä, mutta uskomattoman surkeita aivan yksinkertaisissa laskutoimituksissa...

Kauniita ovat, mutta kun mainitsit hänen työskentelevän asiakaspalvelussa, voi olla kova paikka joutua ensimmäistä kertaa palvelemaan tuntemattomia. Jos sattuu olemaan vähänkin (tai vähän enemmänkin) ujo tyttönen, niin voipi aivot jäätyä sillä hetkellä kun lyöt sen rahan eteen ja siitä pitäisi vielä jotain takaisinkin antaa.

Mitä tähän työpaikan valintaan tulee. Voi olla, että duuni on lotottu kotikunnan/kaupungin puolesta tämän tonnikampanjan nimissä.

Clark Kent
20.06.2001, 22:51
- Kalliit uudet autot (yleensä Mersut ja Volvot), joista puuttuu vakiovarusteena suuntavilkku. Meinasi juuri (kun tulin FcJazz:n matsista) tulla Mersu eteen kun kyseisessä autossa ollut vilkkua. Tapahtui risteyksessä jossa olin itse menossa suoraan, ja kääntyvän pitäisi väistää, tai ainakin käyttää vilkkua...

- Suomi Räppi
- Ruotsi Räppi
- Tampere Und:n voitto Fc Jazz:sta, tuomari jätti viheltämättä Jazzille rankkarin...
- Sää
- Suomi - Jamaica 0-0 -tilanne
- Auto on ruosteessa
- Laskut
- Yup, cmx, ym. ylimainostetut autotallibändit ja niiden sanoitukset
- Lumme huhu, toivottavasti hasardi-Lumme ei pue päälleen Leafs-paitaa
- Kiss Fm


Näistä huolimatta en ole valittaja, nämä vain "pännii".

Alex
20.06.2001, 23:11
-KISS FM, jossa jaksetaan aina kehua kuinka hyviä kappaleita sielä soitetaan. Kuitenkin sieltä tulee samoja hittikappaleita monta kertaa päivässä, eikä yhtään vähän rajumpaa musiikkia. Talvella ku kuuntelin niin mm. Supreme, Can`t fight the moonlight ja Here with me tuli takuuvarmasti kahden tunnin välein.

-Radio suomen surkeat lätkäselostajat ja jatkuvat uutiset, päivän peilit, merisäät ym. skeida.

-Mtv3:n formulahehkutus, suuri seikkailu joka on täydellistä lomaa kilpailijoille ( mm. "raskas" 20min. suofutismatsi), Hockey night koosteissa ei näytetä maalien jälkeisiä tuuletuksia tarpeeksi eikä myöskään parhaita taklauksia (vaan jotain prkln kiekko-erkkejä).

-Autoilijat(lähinnä naiset) jotka ajavat 100km/h alueella noin 90-95km/h, niin ettei huonosti kiihtyvällä pakettiautolla pääse ohi kuin harvoissa paikoissa.

-Veikkausen naurettava riskienhallinta ym sähläys.

-Suomen mahtava kesäsää

Abu
21.06.2001, 02:43
Minua ärsyttää yleisesti nykyinen ruuan terveellisyyshömpötys, ikäänkuin maulla ei olisi mitään väliä kunhan on terveellistä. Kuka muka haluaa syödä rasvattomia ja suolattomia popcorneja tai pan-suolattuja sipsejä tai sokerittomia limppareita. Makua ei noissa missään ole, olo tulee vain huonoksi kun näkee miten hyviä aineita on pilattu. On kevyt nakkeja ja kasvis-lasagnea ja rasvatonta voita ja ties mitä. Varmaan jostain saa jo leivättömiä voileipiäkin. Kossuakin on kevyenä versiona.

Sitten on vielä onnellisen kanan munia ja onnellisen lehmän maitoa ja vielä onnellisia luomu-kasveja jotka kaikki maksavat vähintään 10x enemmän kuin rehelliset, tehotuotetut aineet. Kaikkein kamalintahan tässä on, että tälle näyttää oikeasti olevan kysyntää, ei kai niitä muuten enää tarjottaisi. Kohta tässä ei saa enää syödä lihaansa rauhassa kun on kaiken maailman viherpiipertäjää ja ekoterroristia vaatimassa lehmän oikeuksia. Ärsyttää.

Moto
21.06.2001, 08:50
Rupeaahan niitä vitutuksen aiheita mieleen muistumaan. Laitetaan vielä yksi, eli matalalattiabussit. Kaivannee vähän perusteluja. Okei. Ovathan ne varmaan hyödyllisiä lastenvaunujen kanssa kulkeville ja huonojalkaisille vanhuksille, mutta kun kuitenkin muistetaan, että vähintään 95 % matkustajista ei kuulu tuohon ryhmään, niin homma rupeaakin haisemaan. Ensinnäkin. Niissä 80-90 lukujen vaihteessa tehdyissä normaalibusseissa penkkejä riitää ihan kiitettävästi edestä ihan taakse asti ja senkin tiesi, että ne pari invalidien paikkaa oli siinä keskiovien edessä. Noiden bussejen penkeissä on myös riittävät jalkatilat tällaiselle hieman päälle 180 senttiselle. Bussit kulkivat tasaisesti ja sisäänpäin aukeavat ovet menivät sujuvasti auki ja kiinni.

Entä miten on matalalattiabusseissa? Istumapaikkoja on vähennetty tuntuvasti, penkit on miten sattuu väärinpäin ja vastakkain, ennen bussin keskiosaa ei ole juuri muuta kuin invalidien paikkoja, ainakin Itä-Helsingin ehkäpä yleisimmässä matalalattiamallissa on penkit niin pirun lähekkäin, ettei tällainen normaalimittainen meinaa mahtua sitten millään ainakaan ikkunapaikalle, bussit tärisevät tyhjäkäynnillä niin, että tuntuu siltä kuin tehosekoittimessa istuisi ja ne ulos aukeavat ovet arpovat yleensä pari kertaa ennen kuin sulkeutuvat. Ja mainitaanko vielä sekin, että niitä matalalattiabusseja palaa säännöllisin väliajoin?

Kyllä ennen kaikki oli paremmin...

No jossain ollaan menty oikeaankin suuntaan. Ainakin uudet paikallisjunat ovat selvästi vanhoja mukavampia. Uusia metroja ja spåria en ole vielä sisältä päässyt tsekkaamaan, mutta ainakin metrot näyttävät ulkoa päin tilavammilta kuin nämä vanhat.

Designer
21.06.2001, 10:13
Kaksi asiaa putkahti tässä mieleeni. Eli nämäkin ärsyttävät:

Valtion Rautatiet. Ei tarvinne selittää?

Ihmiset, jotka eivät osaa keskustella asioista asioina, vaan tekevät niistä välittömästi henkilökohtaisia kysymyksiä. Pää ei kestä, jos joku on jostain eri mieltä.

ipaz
21.06.2001, 10:52
Suuri ärsytys kuului äskettäin radiosta: Fintelligens, perkele mutta on huonoa "musiikkia"!! :mad:

Toinen suurehko vitutuksen kohde on tämän hetkinen sää. Viiden tunnin päästä pitäis alkaa jussin viettoon ja täällä on usvaa kuin Äijänsuolla Pitsiturneessa! PRKL!

Sivustaseuraaja
21.06.2001, 13:34
Tämä ei ole ihan pieni asia, joka ärsyttää:

tanan sivarit ( = munattomat miehenalut, joista ei miestä tule ) ja totaalikieltäytyjät.

sampio
21.06.2001, 13:40
- itsekkäät ja omahyväiset ihmiset (eli kaikki?)...

- maailman kaunein nainen/komein mies julistukset (arjesta ne löytyy)... :mad:

- teinimäiset aikuiset

- toi Rokun mainitsema juttu

- lisätään vielä ihmiset, jotka eivät näe kumppanissaan muuta kuin jalkavälin

filmirulla
21.06.2001, 14:52
No onhan noita ärsyttävia asioita vaikka kuinka paljon mutta yksi on ylitse muiden. Nimittäin PIHATONTUT! Juu pihatontut ne typerät tontut jotka nököttää jossain takapihalla. Ovat kuulemma niin pirun kivoja piristyksia pihalle. Ja paskan marjat sanon minä. Tässä,kun tätä listaa koitinn lukea en ainakaan huomannut kenenkään mainitsevan koko tonttuja. Oonkohan mä ainut ihminen maapallolla joka vihaa PIHATONTTUJA?

The Hawks
21.06.2001, 15:00
Mustalaisia ei siis kävele vastaan kovin usein. Silti ne sinua ärsyttävät. Mikähän mahtaa olla vikana? Tumma ihonväri, erilainen ääni vai mikä tällainen todella paljon ihmistä heikentävä ominaisuus ärsyttää. Jos tuntisit heitä et varmasti sanoisi noin. Itse tunnen ja kavereita ne on siinä kuin muutkin ns. normaalit.

Tupakoitsijat ärsyttävät myös. Jos joku käyttää rahojaan "pölliin" niin mitä se sinua haittaa. Anna kun arvaan. Olet vastaan ylikansallisia tupakkayhtiöitä jotka hakkaavat sademetsää tai tekevät jotakin vastaavaa metsässä asuvia kavereitasi kohtaan. Niin ja jos ihminen polttaa tupakkaa niin ei se kovin suurta osaa työajastaan siihen vetämiseen. Ei sulla taida kovin paljoa olla kavereita hommissa jos kaikille valitat jostakin mikä ärsyttää.

Hevimusiikkia ja sen kuuntelijoita en jaksa edes tässä kommentoida, Noose hoitakoon sen puolen ;) Itse kuuntelen heviä, mutta en erotu mitenkään erityisesti. Enkä myöskään ymmärrä miksi se voi jota kuta ärsyttää.

Huuhaa
21.06.2001, 16:08
Viestin lähetti Designer
Ihmiset, jotka eivät osaa keskustella asioista asioina, vaan tekevät niistä välittömästi henkilökohtaisia kysymyksiä. Pää ei kestä, jos joku on jostain eri mieltä.

Juuri tuohon asiaan minä kohtaan ERITTÄIN usein. Joku valittaa täällä, että Fintelligens on surkea yms., ja, vaikka olenkin eri miältä kyseisestä asiasta, niin en minä olen inttämään jatkuvasti, että miksi se Fintelligens on niin surkea. Minun mielipiteeni on minun miälipiteeni ja eikös Suomessa ole mielipidevapaus, kun melkein jokaisesta sanomastani asiasta/miälipiteestäni aletaan ihmettelemään, kyselemään ja valittamaan, varsinkin muutamien tiettyjen nimimerkkien taholta, ja minä koen sentään sen verran kunnioitusta toisia nimimerkkejä kohtaan, että en ala haukkumaan toista ihmistä/nimimerkkiä VAIN sen takia, jos/kun on jostakin asiasta eri miältä. Haukkumaan alan vasta, jos minua haukutaan, mutta en siinäkään tapauksessa ihan helpolla, joten en viitsi tässä nyt alentua haukkumaan ketään. Ja minun ei TODELLAKAAN tarvitse miälistellä täällä ketään, vaan olen sitä miältä mitä olen ja sillä siisti! Tuliko selväksi? :)

The Hawks
21.06.2001, 16:59
Minä en ainakaan ole haukkunut yhtäkään nimimerkkiä. Se mitä olen Huuhaalle kuitannut ei ole mitään suoranaista haukkumista. Olen vain yrittänyt saada hieman perustelemaan näkemystä esimerkiksi siitä mikä mustalaisissa ärsyttää. Se pistää silmään suhteellisen hyvin kun joku ilman perusteluita arvostelee ihmisiä. Jos minä lyön tänne listaa mikä ärsyttää ja siinä on mustalaisia, neekereitä tai vähemmistöjä niin perustelen näkemystä myös jotenkin. Tietysti kaikki eivät sitä tee, eikä ole pakko jos ei pysty.

Jos tekstissä on ilmennyt pientä vittuilun näköistä niin ei se silti haukkumista ole.

Hyvää Juhannusta

Huuhaa
21.06.2001, 17:45
No, myönnetään kyllä kiältämättä, että et juuri Sinä ole suoraan varsinaisesti haukkunut.

Joo, ei ollut minullakaan varsinaisia perusteluja, mutta, kuten totesit, niin ei ole monilla muillakaan usein, ja siksi ajattelin, että mitäpä minäkään sitten perustelemaan varsinaisesti.

Oikein hyvää Juhannusta vaan Sinullekin!.... :)

finnjewel
21.06.2001, 17:48
Tämä ärsyttävä asia on varmasti pieni, eikä sen esille tuomisenkaan pitäisi ketään ärsyttää:

Jurppii niin maan perusteellisesti sellaiset radiomainokset tai insertit, joissa äkkiarvaamatta kuuluu auton renkaiden ulinaa ja perään rutisevan pellin ääntä. Kun on tapana pitää radiota niin kovalla, että varmasti kuuluu, aiheuttaa moinen äänitehoste varsinkin ruuhkassa ajaessa täysin turhia säpsähtelyjä.

Kemulator
21.06.2001, 19:45
Tässä joitakin nyppiviä asioita:

MTV3
GSM-Show:t ja saippuasarjat, joita tulee normaalisti (ei kesällä) 5-6 kpl/päivä. Joka ohjelman juontajat haluavat olla kuvaruudussa enemmän, kuin itse asia, tästä esimerkkinä Hockey Night ja Suuri Seikkailu.

Helsingin Jokerit ;)
Tämä lienee kaikkien muiden, paitsi jokerikannattajien listalla.

Merisää
"Nyt Italialla vapaapotku 17 metristä, mutta otamme tähän väliin merisään"

Itikat

Viereen menneet veikkaukset

Diskoksen kuolema.

onni
22.06.2001, 00:50
- Ihmiset, joita ei _saa_ ohittaa. Esim. kun 100 km/h alueella vetäsee auton ohi, joka ajaa 90 km/h, niin ohituksen jälkeen ilmeisesti oman auton imu imaisee ohitetun puskuriin seuraavan viiden kilometrin ajaksi. Tämä koskee aika yleisesti niitä autoja, joiden suuntavilkut ovat usein jääneet ruksimatta lisävarustelistalta.

- Kaikki urheilukisat, jotka järjestetään väärällä puolella maapalloa väärään aikaan

- Kansanedustajien suunnaton röyhkeys omissa asioissaan. Nostetaanpa ensin palkkoja oikein kunnolla ja sitten vielä ennen kesälomaa vähän lisää. Ja häivytään sitten sinne vaatimattomalle 2kk:n kesälomalle.

- Olutpullon korkin mukana irtoava pullon kaula

- Ampiaiset (ihan yleensä)

Niistä pihatontuista tuli mieleen joskus muutamia vuosia sitten tullut englantilaissarja, jossa tunnustettiin kaikenlaisia salattuja asioita ja tekoja pilojen kohteille. Yksi näistä oli sellainen, että kaveri oli vienyt pihatontun naapurinsa pihalta ja lähtenyt reissaamaan eurooppaan. Sieltä sitten eri paikkakunnilta oli ottanut kuvia, joissa pihatonttu esiintyi paikan nimen edessä ja lähetteli näitä postikorttina naapurille terveisten kera. Muistaaksenii viimeisessä kortissa luki, että tonttu oli löytänyt naisen ja jää eurooppaan.

93
22.06.2001, 01:16
-ostos tv (miten saatoitte unohtaa?)
-darra
-Fuck fm & NRJ
-kaupallisuus
-mainoslaulut (löydä riemu-toffifee, riemu-toffifee. AAARGH)
-oops i did it again (haaste palstalaisille: mainitkaa ärsyttävämpi kappale)
-Britney Spears, Backsteet boys, Destinys child. jne jne jne...
-suomiräp (erit. fintelligens)
-varpaiden telominen
-ruåtsalaiset saippuasarjat (kiitos mtv3, kiitos kiitos kiitos)
-kännissä itkeskelevät teinitytöt
-densut
- +75 ajattelemattomat ihmiset (parisen kuukautta sitten olin kassajonossa ja siinä mun edessä oli parikymppinen nainen ja helvetin lyhyt mummeli, joka ei yltänyt ottamamaan röökiä ja pyysi sitten tätä naista (ihan naisellisen näköinen nainen, eli ei mitään UKK-hiusmallia tms., ehkä kuitenkin vähän kulmikkaat kasvot) auttamaan. noh, tää nainen sitten antoi ne röökit ja sainoi jotain. tää mummeli ei tietenkään sanonu kiitos, vaan kailotti naisen äänen kuultuaan, että "ai, sähän olitkin nainen. sähän näytät ihan mieheltä. sua olis kyllä voinu luulla mieheksi, mutta ääni paljasti. ootko sä nainen vai mies?... jne... ", oli kyllä muijan ilme näkemisen arvoinen... )
-koiranpaskaan astuminen
-George Bush tyhmempi
-ydinvoiman vastustajat
-gsm-yöshowt ym.
- 7 päivää-lehti (& muut juorulehdet)
-suuri seikkailu
-ennustajat ja selvännäkijät (erikoismaininta Maria Duvalille)
-0700-numerot
-sukkahousu- & sankarihevi
-Marco Bjuström
-se, kun astuu ulos bussista ja kolauttaa päänsä niihin metallihärveleihin
-jäähallien, bussien ja leffateatterien alle 180 senttisille mitoitetut jalkatilat
-tietokoneen kaatuilu
-itsekeskeiset ihmiset
-valomerkki
-henkilöllisyystodistusta kyselevät kassat & portsarit
-Anssi Kelan sanoitukset
-uskovaiset
-formulat
-Hannu-Pekka "Argentiina" Hänninen (alussa se jaksoi vielä korjata niitä...)
-SaiPa (en tiedä, mistä johtuu...)
-nollanelosen "stobet" (PERKELE! näiden keksijälle nappi otsaan!)
-naiselliset miehet
-Hanna Ekolan "Villihevosia"
-kylmä kahvi
-häviäminen
-Juha "säähomo" Föhr (sen vika jos huomenna (tänään) sataa)
-siisteysintoilijat
-nalkutus
-ruotsalaiset
-katuneekerit
-turhat julkkikset (jasmin mäntylä, linda... jne jne jne)
-Matti Nykänen
-Mikko Alatalon "Känkkäränkkä"
-ykkösolut

ja nämä siis ihan mieleentulojärjestyksessä...Hyvät juhannukset kaikille! Toivottavasti muistitte verrytellä torstaina, ettei tule revähdyksiä aattona. Minä lähden nyt nukkumaan.
http://194.251.243.25/cgi-bin/gwi.exe/gm?Model=com/gwiimageload.gws&Id=004981

JanJ
22.06.2001, 15:35
uusi ärsytys:
Anttilan mainos jossa lukee ROK
ja alla on Anssi Kelan levy.
mikä hiton rok se on?

Pelisilmätön
22.06.2001, 18:02
- jatkuva kitaran rämpytys. (Aina kun pikku veljeni on kotona hänen pitää soittaa koko ajan kitaraa. Kyllä hän hyvin soittaa, mutta kun sitä jatkuu niin s****nan pitkään ja nappulat on tietysti kaakossa)
- allergiat, varsinkin heinäallergia (Todella v-mäistä, kun kesällä on välillä niin tukossa, että ei haista, eikä maista mitään. Harmittaa, kun tekisi mieli lähteä terassikierokselle, mutta allergia vie siitä ilon. Onneksi minulla harvemmin pahoja allergia kohtauksia on)
- ainainen valitus (näkisittepä joskus, kun isäni rupeaa valittaa, kun olen netissä kahdentoista jälkeen, ja mikä pahinta tuota valitusta kestää todella kauan)
- keskeytykset (koitat perustella jotain asiaa, mutta sitten joku alkaa puhua päälle)
- pikku bussit (Ainakin täällä Tampereella linjaa 3 ajetaa välillä pikku bussilla. Jumalauta se on pieni. Ruhka-aikoina tuo bussi on ihan täynnä, eikä sieltä meinaa päästä pois)
- valomerkki
- gsm chatit
- lämmin ja väljähtynyt olut
- krapula (tosin harvemmin minulla sellaista on)
- uusinnat
- ruotsalaiset sarjat
- ruotsalaiset
- Ruotsin kieli (sen jälkeen kun pääsin ruotsin YO-kokeesta läpi en ole ymmärtänyt enkä puhunut sanaakaan ruotsia)
- kielioppisäännöt
- Suuri seikkailu
- formuloiden harjoitukset
- virtuaalimulkut
- turhat juhlat
- monen tunnin jonottaminen
- pitkät mainoskatkot
- mainoskatkot kieko-ottelun välissä
- Suomen kesäsää
- hyttyset
- Hjallis
- tapparan kannattajat ;)

No siinä tuli muutama, jotka tuli heti mieleen.

Linda
24.06.2001, 20:21
-Ärsyttää naapurit jotka ovat unohtaneet morjestamisen jalon taidon...
-Ärsyttää Kuljun navetta(Läytötavara talo), ja kaikki Kuljulaiset tasapuolisesti.
joo, onhan niitä kaikkia....

Habby
24.06.2001, 21:02
Varsin hyviä listoja kaikilla, etenkin Vilperillä. Itse haluan lisätä:

- huonot suomennokset englanninkielisissä ohjelmissa
- onko se nyt DNA:n mainos vai kenenkä, mutta se "Say no to Bill"-mainos on aivan paska. Eihän siinä ole mitään järkeä ihmisillä, jotka eivät tiedä että bill tarkoittaa myös laskua.
-nyt en muista, mutta uskon että tämä on jo mainittu: Maikkarin urheilutoimittajat
- Kun joutuu jonottamaan kaupoissa, pankeissa tms.
- ampiaiset ja muut jotka voivat pistää

juntti
24.06.2001, 22:32
Moralistit: Ihmiset joiden mielestä heidän tapansa tehdä asioita on ainoa oikea ja kun sitä ei tee juuri niin, niin alkaa järkyttävä moralisointi.

Hihhulit: Nämä yhteiskunnan mätäpaiseet jotka "pyrkivät vaikuttamaan yhteiskunnallisiin epäkohtiin" heittelemällä kiviä ja polttopulloja kansainvälisten huippujohtajien kokouksessa. Todellisia pellejä hampputakeissaan.

Liikenteessä väärällä asenteella mukana olevat ihmiset. Jos minulla on kiire ja haluan ajaa 100 alueella 120:ä niin voisitko päästää minut ohi ilman hirveää taistelua voisi olla kaikille helpointa. Olisiko muuten mitenkään mahdollista, että 80:n alueella ei ajettaisi 70:ä.

Ihmiset jotka tulevat festareilla kyselemään "että pääsiskö teidän mökkiin vessaan?" Mä olen maksanut tästä mökistä kavereitten kanssa 4000 joten et todellakaan ole tervetullut käyttämään mun posliinia!

Demarit: Paljon on kohteita mtä pitäisi parantaa ja uudistaa, mutta rahoitus on näille heeboille jäänyt vähän pimentoon.

Hyppyhevi. Tää on aivan naurettava musiikin laji. Päättäkää nyt soitatteko te hiphopia vai heviä!

Ultra Bra. Hyvä, että tämän kommunistibändin taru loppuu en jää kaipaamaan Hyvästi Anni Sinnemäki!

Paperiliitto. Jumalauta, kun amispohjalla tienataan lähelle 300 tonnia vuodessa ja sitten vielä valitetaan palkoista ja lakkoillaan.

ÄY.liike yleensä (siinä mukana siis myös se nainen jota jotkut kutsuvat virheellisesti Suomen presidentiksi)

Amiskorkeakoulut joiden oppilaat luulevat olevansa jossain korkeassakin koulussa.

edit:

Alennusmyynnit: Ihmise tunkevat ja tönivät hienhajuisina toisiaan ja jonottavat tuntikausia saadakseen hammastahnaa kolme tuubia kympillä!

Ruotsalaisten hellittely asenne terroristeja kohtaan. "Tulkaa meille heitteleen kiviä, niin me majoitetaan teidät ja annetaan halvat bussiliput" Todellista järkeilyä.

Greenpeace joka yrittää mustamaalata suomen metsäteollisuuden valheellisillä väitteillään.

Moto
25.06.2001, 09:08
Mainosmusiikista puheenollen, oletteko onnistuneet bongaamaan sitä markiisimainosta, missä Mikko Alatalo hyppii kitaran kanssa markiisin alla ja laulaa jotain "markiisin alla on aina kesä..."?

Se mainos nostaa ärsyttävyyden kokonaan uusiin ulottuvuuksiin, jopa ohitse toisen Mikko Alatalo-mainoksen, eli meitä jo ainakin vuosikymmenen verran ilahduttaneen Puuhamaa-renkutuksen, joka kesäisin pläjähtää ilmoille ainakin kaksi kertaa per mainoskatko.

Hmm.. pitäisiköhän yrittää saada nauhalle se markiisimainos? Mahtaisi olla todellinen camp-klassikko parissa vuodessa...

narrimanaaja
25.06.2001, 10:01
Jehovat ja mormoonit. Kukaan ei ole vissiin maininnut näitä

D2
29.06.2001, 00:10
Tässäpä pari todella pientä asiaa jotka ärsyttävät:
Valion jugurttipurkkeja aukastaessa sitä jugurttia pärskähtää aina käsille/vaatteille/pöydälle. Eikö niitä kansia voisi tehdä jotenkin toisella tapaa?

...ja se kun joku on leipää voidellessaan pyyhkässyt ylijääneen voin takaisin rasiaan ja rasiassa on niitä helvetin leivänmuruja :)

Tommy
29.06.2001, 00:14
Pieni asia joka ärsyttää:
Mika Kortelainen.

Onko vittumaisempaa pelaajaa olemassa?
Siis pahempi kuin Korpisalo!!

mikkoz
29.06.2001, 08:07
oli koonnut aika kattavan listan, olin eri mieltä vaan

- vanhuksista : antaa niiden kuolla rauhassa
- hp hänninen vaihtasin mika saukkoseen
- saipaa ei erityisemmin ärsytä

ja se vitun toffifee mainos tosiaan ärsyttää

flogi
02.07.2001, 08:13
Kaksi pirullisesti virnuilevaa Shoemakeria vierekkäin lehdistötilaisuudessa!

Paitselo
02.07.2001, 15:15
Vaikka kuinka yrittäisi vuorata wc-pytyn pohjan paperilla, ennenkuin rupeaa siinä täysistuntoa pitämään, niin AINA se suolesta pursuava pökäle löytää ihmeellisesti sellaisen reitin pytyn pohjalle että takuulla on persposket märkinä kun "tavara" osuu VETEEN! Voisiko joku viisas selittää että miten tämä on mahdollista?:p

Andrej
02.07.2001, 15:42
Viestin lähetti D2
Tässäpä pari todella pientä asiaa jotka ärsyttävät:
Valion jugurttipurkkeja aukastaessa sitä jugurttia pärskähtää aina käsille/vaatteille/pöydälle. Eikö niitä kansia voisi tehdä jotenkin toisella tapaa?


Itse taistelin saman ongelman kanssa pitkään. Isäukko antoi jo lapsena neuvoksi sen, että tökkää ensin lusikalla pienen reiän kanteen, jolloin purkkia kiinni pitäessä sinne ei muodostu painetta. Paitsi että siinä tökkäysvaiheessa saattaa roiskua kuitenkin.

Toinen tapa, jonka keksin ihan itse, on pitää kiinni siitä purkin yläosassa olevasta vahvennetusta renkaasta. Siis siitä johon se kansi on kiinnitetty. Purkki ei puristu sisään, jolloin ei myöskään mene jugurtit ns. käsille.

Niksi-Pirkka maksaisi tuostakin viisikymppiä...


...ja se kun joku on leipää voidellessaan pyyhkässyt ylijääneen voin takaisin rasiaan ja rasiassa on niitä helvetin leivänmuruja :)

Tähän taas en ole keksinyt muuta ratkaisua kuin tekijän rankaisemisen.

JanJ
02.07.2001, 15:54
joku mölöpää oli laittanut Ruoholahden S-marketin lastenvaunuluiskan kaiteeseen fillarinsa lukolla kiinni siten että se oli poikittain edessä eikä vaunut mahtuneet luiskasta alas.
Kyllä vitutti

Pioneer
02.07.2001, 16:11
Mainosmusiikista puheenollen, oletteko onnistuneet bongaamaan sitä markiisimainosta, missä Mikko Alatalo hyppii kitaran kanssa markiisin alla ja laulaa jotain "markiisin alla on aina kesä..."?

Tämä menevä ja ah niin piristävä jollotus löytyy osoitteesta www.markiisi.org. En löydä tuolle biisille mitään järkevää selitystä, karmivaa.

hege
02.07.2001, 16:54
Ärsyttää:
- Ns. ohituskaista-ilmiö, jossa jokaisen auto alkaa kulkea sen ohituskaistan ilmaannuttua rinnalle. No onhan se tie silloin hieman leveämpi ja silloin se lippalakkipäinen nissan(yleistys)kuskikin uskaltaa ajaa reppaampaa vauhtia ja kukaan ei voi ohittaa ketään ainakaan ilman kohtuullista ylinopeutta (terveiset Heinolan nimismiehelle).

- Ns. tyhjä tankki-ilmiö, joka ei kyllä koskaan kosketa auton pääasiallista käyttäjää, jossa sinä joka käytät taloutenne autoa noin kerran viikossa ajaaksesi 10 km:n matkan joudut aina ensimmäisenä poikkeamaan huoltoasemalle tankkaamassa (terveiset vaimolle). Allekirjoittaneen taloudessa on nykyisin Ka ja moni luulee, että se olisi pienikulutuksinen auto mutta mielestäni pa-kustannukset ovat noin 10mk/km.

- shoppailu naisväen kanssa, tosin siihen on olemassa tieteellistä faktaa jonka avulla voi tilanteen välttää (siis shoppailun). Em. toimenpide aiheuttaa jonkun tutkimuksen (Amerikkalaisen tietysti) mukaan hävittälentäjän taistelutilanteessa kokemaan stressiin verrannollisen stressitilan. Toivottavasti suomalaiset lentäjät eivät stressaannu niin paljoa kuin allekirjoittanut shoppailussa.

omaha
02.07.2001, 21:58
Kännykän- tai ovikellon ääni TV/radio -mainoksissa. Aina säpsähtää, että sattui omalle kohdalle. Tekstiviestit ja erityisesti ne mtv3:n tekstiviestikisat. Sami Saari. Pieni palkka, naapurin hieno auto ja suomalaisten kateus.

Moto
05.07.2001, 10:36
Pakko mainita vielä yksi juttu, kun siihen viime aikoina olen joka päivä törmännyt. Viimeksi noin kaksi minuuttia sitten.

Duunipaikan vessassa on sellainen rullapyyhesysteemi, mistä siis vedetään kangaspyyhettä muutama kymmenen senttiä esiin kerrallaan. No, joku/jotkut eivät osaa käyttää sitä oikein, eli vetää niin kauan kunnes pyyhe "lukkiutuu". Sitten kun sellaisen liian lyhyen vedon jälkeen menee vetämään sitä itse, se pyyhe lukkiutuu parin sentin jälkeen ja sitten saakin ränkytellä sitä edestakaisin, ennen kuin pyyhettä saa vedettyä lisää esiin.

Eli muistakaa nyt:

1. Tartu pyyhkeen molemmista reunoista kiinni.

2. Vedä pyyhettä <u>niin kauan</u> kunnes se lukkiutuu.

3. Kuivaa kätesi.

4. Lähde seuraavalle kahvitauolle

rapster
05.07.2001, 10:59
Se kun joku tun runkkari pölli mun pyörän asemalta toissapäivänä. TOIVOTTAVASTI TYKKÄÄT, SE ON HYVÄ PYÖRÄ! :mad:

Tykki
05.07.2001, 11:21
Sellaiset idiootit, jotka ajavat mutkaisella tiellä 80 alueella 65 km/h. Ei pääse ohi millään. Mutta ei se vielä mitään: Kun rajoitus muuttuu viiteen kymppiin, nämä valopäät jatkavat yhä samalla 65 km/h vauhdilla. Prkle!

Jotenkin vielä tuntuu siltä, että tämä vakionopeudensäädin löytyy yleensä punaisesta Ladasta, jota ajaa kuuro ja sokea ukko jolta ajokortti olisi pitänyt ottaa pois jo kymmenen vuotta sitten!

c'elysee
05.07.2001, 11:26
- joulu ja kaikki siihen liittyvä hömppä
- amerikkalainen mentaliteetti
- valmiiksi nauretut tv-ohjelmat
- se kun joku miespuolinen vieras tulee meille ja kusee seisaaltaan pyttyyn, puolet tietenkin reunoille ja lattialle
- niuhot poliisit
- lämmin olut

entti7
05.07.2001, 13:05
Joka keväinen ärsytys löytyi/löytyy koiranpaska-keskustelusta, vetti sentään, ihmiset heittelee kaikki mahdolliset autonromuista kaljapulloihin tien laitaan ja porukka jaksaa vaahdota tuotteesta, joka kylläkin haisee ja ärsyttää meikäläistäkin toisinaan, mutta on joka tapauksessa hajoava luonnontuote!

Ja HN:lle, olit sitten enemmän tai vähemmän tosissasi, voisin antaa muutaman tulikivenkatkuisen kommentin "isojen koirien omistajista" ja "koirat pataan" -teemoistasi, mutta en taida näin kuumana päivänä jaksaa. Sanonpa vaan, että jos joku olis tullu ehdottamaan koirani pistämistä lihoiksi, niin ei se olisi kyllä omin jaloin kävelly terveyskeskukseen paikattavaksi!!

...on jopa ärsyttävän kuuma päivä tänään etenkin olla töissä! :cool:

JanJ
05.07.2001, 13:31
Viestin lähetti entti7
Joka keväinen ärsytys löytyi/löytyy koiranpaska-keskustelusta, vetti sentään, ihmiset heittelee kaikki mahdolliset autonromuista kaljapulloihin tien laitaan ja porukka jaksaa vaahdota tuotteesta, joka kylläkin haisee ja ärsyttää meikäläistäkin toisinaan, mutta on joka tapauksessa hajoava luonnontuote!


Asuimme aikanaan Salossa ja siellä läheisen kerrostalon asukkaalla oli bulmastiffi. Hän kävi paskannuttamassa koiraansa meidän talon nurmikolla. Nurmikolla jossa lapset leikki.
Sanoin että vie nyt ihmeessä se koira omalle pihallesi paskalle. "ei se oikeen käy.." ulisi ämmä.
Ei ihme. kuka sitä nyt omaan pihaansa paskaa haluaisi.
Ja kaiken huippuna takapihalta alkoi metsä jota oli muutama kymmenen hehtaaria. ehkä sen koiran ois voinut viedä vaikka sinne.

Kerran Ulvilassa asuessamme yksi akka paskannutti koiransa aina meidän pihaan. kerran yks saman talon äijä osui paikalle, otti paskakikkareen vaahteranlehdellä käteen ja heitti sen poispäin kävelevän koiranpaskannuttajan selkään.
Sanoi että tällaisia vaatteita lapset sitten tuo kotiin, mietippä sitä kun hinkkaat tätä kotona.
sen koiran paskaretket meidän pihalle loppui siihen.

Kirjattakoon tiedoksi että pienenä poikana minullakin oli koiria.
3 kappaletta saksanpaimenkoiria.
Ja tulee joskus taas olemaan. ehkä.
Ainakin osaan paskannuttaa ne oikeisiin paikkoihin sekä pitää aina paria muovikassia mukana jos paska tulee huonolle paikalle.

Ei ne eläimet vaan niiden hoitajat....

entti7
05.07.2001, 14:01
Viestin lähetti JanJEi ne eläimet vaan niiden hoitajat....

Täysin totta, voisinkin lisätä omaan tekstiini ärsytyksiin keskustelun lisäksi välinpitämättömät koiranomistajat joita tuossa jo muutaman mainitsit.

Kyllä meidänkin pihaan kävi noita naapuruston, yleensä puudeli-tyyppisiä, koiria vääntämässä torttuja, mutta se vaan muistutti siitä, etten päästänyt omaa bokseriani tarpeille pihoihin/leikkipaikoille yms.

YSI
05.07.2001, 14:36
Välinpitämättömistä koiranomistajista saisi vaikka romaanin. Paras kommentti oli "Ei meiän dobberia tartte kouluttaa kun se on vaan näyttelykoira" ja sitten ihmetellään kun se käyttäytyy agressiivisesti muita kohtaan.

Allergiat on aikas ärsyttäviä, kun koko kesän saa niistää ja napsia pillereitä.

Ylikänniset miehet, jotka kuvittelevat olevansa luojan lahjoja naisväestölle, mutta eivät saa edes ymmärrettävää lausetta suustaan (tässä on se ero että ei haittaa vaikka olisin ite humalassa ne ärsyttää silti).

Mutta tälläisellä ilmalla ei ärsytä muu kuin lempparijätskin loppuminen ruokalan pakastealtaasta (ja että lomaan on vielä pitkä aika).

Tommy
05.07.2001, 14:37
Ampiaiset.
Ei saa edes rannalla rauhassa olla.

Roku
05.07.2001, 16:06
Mua ärsyttää nyt just tällä hetkellä tämä riettaan helle. Ei muuten mutta kun joudun olemaan töissä, vaikka ulkona on ihan selkeä kesälomailma.

Vaan antaas olla kun tulee elokuu ja mun kesäloma alkaa niin jo tulee taivaalta vanhoja ämmiä takareki selässä. Tämä on fakta juttu. Ihan samoin kun menen ja pesen auton niin johan alkaa satamaan, jonsei samana päivänä niin ainakin seuraavana.

Paitselo
05.07.2001, 16:54
Eihän tuo mitään, minä pidin jo kesälomani kesäkuussa (olihan varsinainen NIMI kuukaudelle, ainakin tänä vuonna kesäkuun nimi olisi voinut olla vaikkapa paskaa-taivaan-täydeltä-kuu), nimittäin minun viiden viikon lomallani satoi neljä viikkoa melkein putkeen. Reissasin pitkin Suomea sopivasti aina siihen kohtaan jossa Esteri päätti avata perseensä oikein roimalla tyylillä! Tosin suurimman osan lomastani olin "kesämökillä" ihailemassa mutaista mökin pihaa ja siunailemassa mahtavia lämpötiloja jotka välillä menivät jopa yli + 10 celssiusta! Jos viitsit kelata viestejä taaksepäin niin löydät tarkemman selityksen meikäläisen "Rambo-lomasta" otsikon "Neljä viikkoa metsässä" - alta. Lue se ja ota opiksesi (ja hanki henkivakuutus, jos sitä ei vielä sinulla ole). Tsemppiä!

TM
05.07.2001, 21:36
Tuossa vähän matkan päässä asuu äijä jolla on moottoripyörä, aika vanha sellainen. Ärsyttää suunnattomasti kun äijä antaa pyörälle kierroksia paikallaan pitkän aikaa ennen kuin lähtee liikkeelle. Toki konetta täytyy varmaan vähän lämmittää mutta rajansa kaikella, 15-v. poikaiässä oli toki hienoa kaasutella mopon konetta ja kuunnella ääntä mutta että yli nelikymppinen äijä tekee aivan samaa niin ei voisi enempää ottaa päähän. Joskus vielä kaiken huipuksi äijällä on kaveri jonka kanssa molemmat analysoivat että kuinka puhtaasti kone käy jne. kyllähän ne moottorimiehet tiedetään kun pitää olla niin asiantuntijaa omasta mielestään jne...

Onneksi autot jotka ovat kunnossa, lähtevät liikkeelle heti käynnistyttyä ilman pitkiä paikallaan kaasutteluja paitsi talvella kovilla pakkasilla täytyy ehkä vähän antaa koneen käydä.

pale
06.07.2001, 00:31
Ymmärrän hyvin hehkusi, jos se tarkoittaa 2-tahti piriseviä sumukoneita. Kukaan ei halua kuulla IC:tä tai Jawaa livenä, varsinkaan aamulla ja luulenkin että et olisikaan moksiskaan, jos naapurin nyky-moottorikommunisti vaihtais fillarin saman ikäluokan klassiseen britti-fillariin. Neljä tahtia, ei haise, hyvä soundi, merkkaa reviiriä...

pale

Wolves
06.07.2001, 01:41
Onko mitään sen ärsyttävämpää kun koetat käydä nukkumaan ja eräs pieni pas****nen nimeltään hyttynen inisee korvasi vieressä. Ja juuri kun luulet tappaneesi sen niin jostain ilmestyy 2-3 lisää...

Voi, voi tätä kesää...

DP

PS. Vasen jalkani on nykyään pallokala noiden pirullisten elukoiden ansiosta.

Wolves
06.07.2001, 01:47
Onko mitään sen ärsyttävämpää kun koetat käydä nukkumaan ja eräs pieni pas****nen nimeltään hyttynen inisee korvasi vieressä. Ja juuri kun luulet tappaneesi sen niin jostain ilmestyy 2-3 lisää...

Voi, voi tätä kesää...

DP

PS. Vasen jalkani on nykyään pallokala noiden pirullisten elukoiden ansiosta.

Demon Allbran
06.07.2001, 02:58
Minua ei ole vielä yksikään hyttynen päässyt pistämään (tietääkseni). Olen tosin ollut koko kesän Turussa, mutta kyllä meidän pihalta on ennen ötököitä löytynyt. Noh, eiköhän hyttyset pääse nauttimaan verestäni viimeistään, kun lähden Pohjanmaalle. :)

Mutta öiset hyttyset ovat eräs maailman ärsyttävimmistä asioista, samaa mieltä.

kerpo
06.07.2001, 09:40
Tuli juuri mieleen yksi asia joka pistää ainakin minua v****tamaan.

Nimittäin urpot duunikaverit, jotka antavat kännykkänsä huutaa kybällä 20 s. ennenkuin vastaavat.

Kaiken lisäksi kyseiset urpot on vanhoilla päivillään oppinu jostain miten vaihdetaan soittoääntä, joten koko päivän saa kuunnella piippavia suomi-iskelmä helmiä.

Alkoi just kyrpimään koko duunipaikka... http://www.plauder-smilies.de/madgo.gif

Mane
06.07.2001, 13:12
Se kun teksti-tv:n SM-liigaotteluiden seurannassa vierasjoukkueen maalintekijä kirjataan nykyään sinisellä takavuosien elegantin violetin sijasta. Eihän nykyisin äkkikatsomalla tai kaukaa edes erota kotijoukkueen maaleja vieraista.

Kyllä korpeaa.

Tommy
06.07.2001, 14:25
Työ perjantaina, klo 15-21.
:(

Clark Kent
06.07.2001, 14:51
- Paarmat
- Hyttyset
- Paskakärpäset

- Ei koirat, vaan niiden omistajat. Kun leikkaan ruohoa meidän tontin reunalta niin melkein aina saa varoa "miinoja" ruohon seassa. Ja kaiken lisäksi joskus löytää näitä "torttuja" keskeltä pihan porttia. Jos omistaa koiran, niin jotain vastuuta pistäis koiransa jätöksistä ottaa. Pussi käteen kun lähtee Mustin kanssa lenkille. Pelkele!

- Huonot futis-selostajat ála Bubi...

Wolves
06.07.2001, 15:07
Nimittäin urpot duunikaverit, jotka antavat kännykkänsä huutaa kybällä 20 s. ennenkuin vastaavat.

Varsinkin kun se puhelin huutaa taydellä voluumilla...

Paitselo
06.07.2001, 15:15
Tuossa männä viikolla pääsi paarma minua puremaan. Otus oli kooltaan tuollainen EU-direktiivien nakkimakkaran kokoinen häirikkö ja kun se P U R I, niin tuntui että mokoma vekkuli yrittää viedä ainakin kilon palan lihaa meikiksen takareidestä. Noh, se puraisu jäi sen ötökän viimeiseksi kun lätkäisin kämmeneni sen päälle. Sitten olikin koko koura täynnä epämääräistä ötökän visvaa... tuntui ja haisi oikein somalta. Voi perr...

Kotkafani
08.07.2001, 01:03
Henkilöt jotka puhuvat kännykkään kaupan kassalla.
Kolmosen mainoskatkot urheilulähetyksissä.
Nuorten naisten anorektikkovartalot (yäk).

Clark Kent
13.07.2001, 11:16
- Sade, joka alkoi juuri. Tietenkin Porissa sataa kun on Jazz:it alkamassa. Miten aina juuri tähän aikaan joka vuosi?!?
- Fc Jazz:n huono menestys, taas tuli takkiin 1-0.

kerpo
13.07.2001, 11:46
Tuli just mitta täyteen työpaikan muijia, jotka on yht'äkkiä pistänyt todennäköisesti kisan pystyyn siitä,
ketä hommaa eniten ääntä pitävät kesäkengät.

Ai prkl niillä on varmaan mukava kävellä, kun kaikki kuulee, että ollaan liikkeellä. klip klop klip klop klip klop...

Alkoi taas kyrpimään koko duunipaikka... :mad:

tilkka
13.03.2005, 14:08
1. Sääsket ja muut inisevät ötökät.
2. Puhelimessa lukee tuntematon numero ja sitte ei edes esitellä ittiä.
3. Pikkupitäjä, jossa ei ole ikinä mitään toimintaa. :(

Ambi
13.03.2005, 14:23
Yläkerran naapuri joka alottaa poraamisen klo 6.58 aamulla. Vaikka tehokkaamminhan se saa silmät auki kuin herätyskello, mutta kun päivän alottaa murhanhimoisena niin se tuppaa yleensä olla vähemmän kiva päivä.

Kersat, jotka soittaa ovikelloa ja sitten juoksee rappiksen ovesta ulos. Jos osaisin, niin virittelisin jonkun sähköshokki-tehosteen tohon ovikelloon, siinähän pimpottelette. No ei kai.

vision
13.03.2005, 15:12
Viestin lähetti Ambi
Kersat, jotka soittaa ovikelloa ja sitten juoksee rappiksen ovesta ulos.

Tähän tuli syylistyttyä itsekin penskana.

Ihmiset jotka jäävät pojottamaan kaupassa kärryineen ja lapsineen keskelle käytävää selittämään tutuilleen miten Matilla on alkanut munakarvat kasvamaan.

Ihmiset jotka tukkivat muiden tien parkkihallissa jäämällä odottamaan vapaata paikkaa keskelle tietä.

Mielikuvitushahmo
13.03.2005, 22:32
Autoilijat, jotka ajavat aivan takapuskurissa kiinni, mutta eivät ohita vaikka olisi tilaisuus.

Pikku Myy
13.03.2005, 22:48
Radiojuontajat, jotka puhuvat piisien päälle.
Asiakkaat, jotka ottavat kassalta kuitin, mutta heittävät sen lattialle tai kassapöydälle.
Väriä pesussa päästävät vaatteet.
Suunnitelmien peruuntuminen.
Sähköiset hiukset.

Redalert
14.03.2005, 15:26
Minua ärsyttävät suunnattomasti ihmiset, jotka syljeskelevät koko ajan sinne tänne. Ilmiö erityisesti teinien kohdalla erittäin näkyvää. On tosi ällöttävää olla esim. samalla bussipysäkillä teinijoukon kanssa, jotka räkivät ihan jatkuvasti. Mistä ihmeestä sitä räkää voi riittääkin niin paljon... Muutenkin etovaa, kun joudut olemaan hirveän räkälammikon ympäröimänä. Yäk ! Toivottavasti syljeskelijät itse huomaisivat, kuinka inhottavaa se yleensä muille on. Noh, teinien ollessa kyseessä, kai se ikä sitten aikanaan tuo sitä fiksuutta... Kaikille ei kylläkään... ;-)

Tobias
20.03.2005, 14:57
Jep, mua vituttaa kanssa toi syljeskely. Ja lisäksi:

-ylenpalttinen kiroilu ja nämä lökäpöksyt velttoperseiset vitunhokijat

-jälkihiki urheilun (ja suihkun) jälkeen

- pikkukivet teillä, kun rullaluistelen

- aurinkolasien likaiset linssit

- nettiyhteyden hetkellinenkin tökkiminen

- paarmat, kärpäset, toukat ja muut pikkupaskiaiset

sampio
20.03.2005, 15:22
Jogurttipurkin kannen repeäminen ilman lupaa.

Mielikuvitushahmo
20.03.2005, 15:29
Uutisissa se, kun ruvetaan siirtymään säähän, niin pitää heittää sitä väkinäistä läppää "No Visa, onkos meillä sateisia ilmoja luvassa - no hiukan, mutta kahluusaappaita tuskin tarvitsee kaivaa esiin...heko heko"

Routavaurio
20.03.2005, 17:46
Eilen ärsytti jonkin lökärin avautuminen omasta tyylistä. Kertoi haluavansa pukeutua persoonallisesti ja omalla tyylillään - siksi käyttää ylisuuria vaatteita ja ihme trendilätsiä.

Se vaan, että mikä helvetin oma ja persoonallinen tyyli se on jos yli puolet 12-18 vuotiaista pukeutuu samalla tavalla kuin tämä kyseinen teinijanari.

fedorov
20.03.2005, 20:09
Jarkko Ruutu.

HN
06.07.2005, 13:28
~

Golden AWe
06.07.2005, 13:36
~

Ah~Hah!

"There are two rules to living well. The first is, don't sweat the little shit. The second is, it's all little shit. In other words, it's all okay. We may be lost, but we're way ahead of schedule."

chewmeister
06.07.2005, 17:32
Räppi: ainoo mikä menee on toi Raptori

Chirac ja ranskalaiset: yleensä ihmisinä sekä vittumaisen ärsyttävä kieli, josta ovat niin pirun ylpeitä.

Berlusconi: Tää ei varmaan juuri perusteluja tartte. Monesta liemestä rahalla ja hyvillä asianajajilla hoidellu. Todella lipevä sika. Kaiken lisäksi oli mukana AC Milanin touhuissa, vaikka eipä taida olla enää.

Tobias
06.07.2005, 17:40
Ihan ensimmäisenä tulee mieleen hymiöt. Voi vittu että ärsyttää ne kusipäiset hymiöt. En voi ottaa hymiöitä käyttäviä kirjoittajia vakavasti.

Sama juttu pätee ks -kirjainyhdistelmän korvaamiseen x:llä. Huoh, ylipäänsä teinix-kieli vituttaa oikeen tosissaan.

Tänään edelläni ajoi auto, ja katsoin kun yhtäkkiä etusivuikkunasta lensi jotain karkkipapereita ulos, vieläpä useaan otteeseen. Ajoin autolla siihen viereen valoissa, siinä istui sellainen vittumaisen näköinen n. 40-vuotias nainen ja kakaralauma takapenkillä. Vituttaa kusipäiset aikuiset, jotka omalla käytöksellään opettavat lapsistaankin kusipäitä. Omasta mielestäni ne kusipäisimmät tyypit ovat vielä kovin hanakoita tekemään toukkia.

BitterX
06.07.2005, 18:20
Ihan ensimmäisenä tulee mieleen hymiöt. Voi vittu että ärsyttää ne kusipäiset hymiöt. En voi ottaa hymiöitä käyttäviä kirjoittajia vakavasti.

=) :) ;) :( ü

Siinä sulle saatana.

Mäkään en ota sua vakavasti =)

Ruutuässä
06.07.2005, 21:04
Asunnon lämpötila 28 astetta illalla ja aamulla, yöllä saattaa olla viileämpää. Ärsyttää nukkua niin kuumassa.

Suomi-Salama
06.07.2005, 21:08
Mikä on sellainen asia, joka ärsyttää, mutta jolla ei tosiasiassa ole mitään väliä?

TOJ:n tapa käydä keskustelua tällä palstalla. Yleensähän se menee näin: 1) tuulesta temmattuja väitteitä 2) vaikeneminen, kun vasta-argumentteja esitetään 3) uusia tuulesta temmattuja väitteitä.

Tosiasiassahan tuolla ei pitäisi olla mitään väliä, koska nimimerkkiä ei pitäisi noteerata lainkaan em. syistä johtuen.

Pingu
06.07.2005, 21:22
Asunnon lämpötila 28 astetta illalla ja aamulla, yöllä saattaa olla viileämpää. Ärsyttää nukkua niin kuumassa.
Aivan sama tilanne. Tosin aamuauringon paistaessa makuuhuoneeseen on vielä hiukan kuumempaa. Ärsyttävää.

Dante
07.07.2005, 09:14
Nyt ärsyttää
-toimiston olosuhteet t= 28,0°C, RH= 45 %, c= 12,2 g/m³
-sana pultut
-samariinittomuus

ja yleisemmin l. aina
-mäkkimättöjen jätekasat teiden varsilla ja puistoissa ja roskaaminen yleensä
-yli +3°C lonkero
-kädettömät ryhmittyjät

Kuvernööri
07.07.2005, 09:30
-pienet tissit, kirjaimellisesti vastaus kysymykseen
-Nyt tullut viileys (alle 25)
-kitinä helteistä
-väsymys
-ilosaarirockin väliinjääminen
-saamattomuus
-kahden viikon kuiva jakso (sekä viina että naiset)
-työkavereiden korkea keski-ikä
-Liverpoolin hankinnat. Tosin se ei kuulu pienet asiat-teemaan.

siesta
09.07.2005, 03:08
Allergiaoireet ärsyttää, tosin tähänkin löytyy lääkkeett jos vaan jaksais hankkia...

Cougar
09.07.2005, 05:07
-Nyt tullut viileys (alle 25)
-väsymys
-saamattomuus
Kitinä viileydestä.
Kitinä väsymyksestään.
Kitinä saamattomuudestaan.

Cougar.

PS. Kesän tuomat näkymät eivät ärsytä ikinä. Helteet jatkukoon vaikka allergia vaivaakin. Edut ovat parempia kuin haitat.

makumiitti
05.08.2005, 14:19
~
/\/\1t3/\/ t0££4/\/3/\/ 1hQ /\/\3Rgg1 g1rj0t3t44/\/?????????????????????????

ärsyttää muuten tollanen kumma koodikieli ja sit liiat kysymysmerkit. mut oikeesti miten tuollanen merkki laitetaan?

Evenuel
05.08.2005, 14:30
mut oikeesti miten tuollanen merkki laitetaan?

AltGr ja umlaut yhtäaikaa pohjaan, sitten välilyönti niin ~ on valmis.

Ärsyttäviä pieniä asioita on.. hmm.. eipä muuten juuri nyt tule mieleen. Isompia sitten onkin.

Pikku Myy
05.08.2005, 14:30
Ihmiset+kassakuitit. Koska joku kehittäisi laitteen, josta nappia painamalla asiakas saisi itse tulostettua kuitin halutessaan? Vikana päivänä luultavasti syötän kassapäätyroskiksen sisällön ensimmäiselle, joka heittää "ettei se (kuitti) mene verotukseen".

Vikana päivänä aion muutenkin vittuilla kaikille ja kaikesta, ihmiset kun on niin typeriä eivätkä osaa käyttäytyä kaupassa.

AnaMasa
05.08.2005, 14:32
miten tuollanen merkki laitetaan?
Tapa 1. Pidä [Alt Gr] pohjassa ja paina siitä ruottalaisen ååån oikealta puolelta. Päästä irti ja näpäytä vaikka välilyöntiä.

Tapa 2. Selvitä kyseisen merkin Ascii-koodi (http://www.asciitable.com). Pidä [Alt] pohjassa ja näpyttele kyseisen merkin numero (numeronäppikseltä, ei siitä kirjaimien yläpuolelta). Tässä tapauksessa 126.

~

Ärsyttää oma pätemisen tarve. edit: ja hitaus

Rixa88
10.08.2005, 15:33
Eniten ärsyttää:
~Eräiden ihmisten stereotyyppinen käsitys siitä että kaikki nuoret ovat pahoja, polttavat tupakkaa, juovat ties mitä kaljaa ja viinaa.

~Autoilijat jotka renkaat vinkuen kiihdyttävät odotettuaan esim. ihmisten ylitettyä kadun. "Mikä meihin niin fiksuihin ihmisiin menee liikenteessä?", pitää täysin paikkansa.

~Luin Valituista paloista että suomalaiset vihaavat pyöräilijöitä. Itse kuljen melko paljon pyörällä kaupungissa, joten mä vihaan niitä jotka vihaa pyöräilijöitä.

~Joku nosti esille k-kauppojen plussakorttien kyselijät. Olen samaa mieltä, se on todella ärsyttävää. Jos olisi plussakortti, enköhän itse osaisi sen antaa.

~MTV 3:n chattien, ja pelien korkeat hinnat, sekä pelaajat jotka kuluttavat satoja euroja yhteen peliin. En nyt halua nostaa nimimerkkejä esiin.

~RAY:n pelikoneen Tuplapottia pelaavat mummot. Pelaavat euron panoksilla, mutta eivät osaa tuplata 40 sentin voittoja.

~Kaupoissa/Kaduilla kulkevat ihmiset jotka kulkevat keskellä katua/käytäviä. Hankala väistää!

~Känniläiset jotka tappelevat, usein mustasukkaisuudesta. Eilen yöllä äitini kaveri joutui sairaalaan. :(

~Tietokoneet jotka kaatuvat helposti.

Alamummo
10.08.2005, 20:59
Babykärryjä rinnakkain työntävät akat. Ei pääse ohi oikeelta, ei vasemmalta.
Autoilijat, jotka ajavat suojatien yli pysähtymättä, vaikka itse olisit jo aloittanut kadunylityksen. Tekis mieli heittää kivellä autoa ja katsoa, pysähtyykö sitten.
Huono äänentoisto festareilla
Vetinen hanakalja
Kimi Räikkösen narina

Ambi
04.09.2005, 00:02
Se veltto ja vetämätön olo pari päivää ennen kuin flunssa iskee.

Tyttökissa on kiimassa ja toi leikattu poikakissa yrittää panna sitä 22 tuntia vuorokaudessa. Urpo.

kepardi
06.09.2005, 15:32
Pienet asiat ne vasta ärsyttääkin, nämä tulivat näin äkkiseltään mieleen.

- Nykykieleen on jostain syystä ilmestynyt sanonta "aika jännä". Toiset tuntuvat aloittavan joka toisen lauseensa näillä sanoilla. Ei helvetissä kaikki nyt niin jännää ole! Kerran eräs asiakaspalvelija kommentoi asiaa näillä sanoilla, kun heidän puolellaan oli vika, jota eivät saaneet selvitettyä. Ainoa "selitys" siis asialle tältä asiakaspalvelijalta.
- Sana periaatteessa käytettynä täysin väärissä paikoissa. Yleensä nuorempien ihmisten suosiossa, kun yritetään olla aikuisia ja ollaan tietävinään asioista.
- Ihmiset jotka toistavat puheitasi tai tekemisiäsi. Miksi tarvitsee toistaa juuri kuulemansa asia, tai sanoa sama asia mitä toinen juuri tekee? "Ai kirjotatko sää nyt koneella".
- Edelliseen viitaten, tyhmät kysymykset.
- Särisevä radio.
- Kun autossa on joku pikkuvika, tai muuten auton nitinät ja natinat.
- Ostosten teko täpötäydessä kaupassa, kaikkein pahinta jos vaimo on saanut huijattua mukaansa vaatekaupoille.
- Ihmiset, jotka kuvittelevat olevansa muita parempia.
- Perseennuolijat.
- Ylipitkät palaverit/tilaisuudet, jotka venyvät koska niissä kysellään tyhmiä, tai jauhetaan turhia asioita.
- Ihmiset jotka eivät osaa ajaa autoa, jättävät vilkuttamatta, parkkeeraavat miten sattuu, roikkuvat puskurissa, eivät osaa ajaa liittymissä. Liikenteestä saisi loputtoman listan.
- Punaisissa valoissa odottaminen, onko jossain muka ihan oikeasti olemassa "vihreä aalto"?
- Ihmiset jotka yrittävät matkia Tampereen murretta kuullessaan että olen täältä kotoisin.
- Tietokoneen jumiutuminen sillä tavalla, että pienen odottelun jälkeen kone kuitenkin toimii taas normaalisti.
- Ehkä eniten ärsyttää kuitenkin kun joku suuttuu jostain pikkuasiasta...

AnaMasa
11.11.2005, 22:44
- Aina tai ainakin joka toinen kerta kun väsään jonkun elämää suuremman viestin, niin se sattuu osumaan sivun viimeiseksi ja joku vastaa heti samaan ketjuun sekunnin päästä, eli mun viesti jää unohduksiin tokavikalle sivulle.
- Viheltelijät, hyräilijät ja rummuttelijat töissä: Vitun apinat! Joku voi oikeesti yrittää keskittyäkin siellä naapurikopissa. Näitä kehareita muuten mahtuu noin 2-3 tusinaan riippumatta työpaikasta.
- Suurin osa tässä ketjussa luetelluista asioista. Mitä niitä toistamaan.

wild wild west
11.11.2005, 23:51
Ei kai jokaisen tarvitse pitää saunomisesta? Hyvä etten ole joutunut ammutuksi, kun olen tästä "epänormaaliudestani" ilmoittanut. Toki talossani sauna on ja siinä joskus itsekin vierailen, mutta kun ei nappaa, niin ei nappaa.

Alonzo
12.11.2005, 00:03
Näitä asioita on niin monta, että pitää tänne niitä myöhemmin lisätä enemmän.

No ainakin yksi asia on kun opiskelupaikkani ruokajonossa ihmiset (varsinkin naispuoliset henkilöt) jäävät ruokajonossa jumittamaan siihen salaattejen kohdalle. Kun tähän kohtaan päästään niin sitten aletaan ihmetellä ,että mitähän siellä salaatissa on tänään. Ja tietenkään salaattia ei voi ottaa keralla kunnolla , vaan sitä pitää salaattihaarukalla nyppiä varovaisesti monnen monta kertaa, niin että siihen menee tuhottoman kauan aikaa ja kuitenkin sitä salaattia tulee otettua sen verran kun sitä ottaisi yhden kunnon haarukallisen.

Ai joo, toinen asia koskee kaikkia tv-chättejä, visoja ym. Eritysesti vituttaa tämä mtv3:n uuden visailuohjelman ääliömäinen juontaja. Ei ole edes todellista mitä idioottimaisuuksia tämä kyseinen ihminen päästään suustaan. Ja muutenkin suorastaan oksettaa katsoa kun aikuinen(?)mies hyppii televisiossa apinapuku päällään, kiljuen jotain, mitä en todellakaan halua tietään. Jos itse saisin päättää ,niin saunan taakse ja niskalaukaus koko ohjelman henkilökunnalle.

Tietenkään televisiota ei tarvitse katsoa, mutta jotain rajaa siihenkin pitäisi saada, että mitä televisiosta saa näyttää.

TML
10.12.2005, 17:47
Jäähalleissa ihmisten jäädessä keskelle käytävää ja suunnittelemaan erätauko-ostoksia. Se ärsyttää todella paljon. Penskat jäävät miettimään aina juuri siihe kulkuväylälle.

RV16
10.12.2005, 19:59
En jaksanut etsiä, pakko kuitenkin olla jo tässä ketjussa mainittu.

Eli siis, kinkku- ja makkarasiivujen (voileivälle tarkoitettujen) pakkaaminen. Osa pakkauksista noudattaa vielä oikeaa tapaa, eli siivut ovat joko päälleikkäin tai limittäin suorina ja siisteinä, helposti irroitettavina. Sen sijaan joku helvetin insinööri on keksinyt uuden pakkausmenetelmän, eli siivut mytätään suorakulmion muotoiseen astiaan kuin paperiarkit palloksi. Tämän seurauksena jokainen siivu koskettaa ainakin neljää muuta siivua ja liimaantuu erikseen jokaiseen kiinni sen normaalin kahden sijaan. Koko tilanne kärjistyy erityisesti näiden 2000-luvun hittien, eli "ohuen ohuiden siivujen" kohdalla, jotka mytystä irroitettaessa repeävät useimmiten vähintään neljään osaan, jos kasan purkamiseen ei jaksa sorminäppäryyttä ja kymmeniä sekunteja kuluttaa. Useimmiten tuleekin sitten vain läntättyä smörrebrödin päälle riekaleinen kasa einestä, jossa on siis ainakin neljän siivun jämiä eikä esteettisyydestä ei ole tietoakaan.

Lukkoseppä
10.12.2005, 21:07
En jaksanut etsiä, pakko kuitenkin olla jo tässä ketjussa mainittu.

Eli siis, kinkku- ja makkarasiivujen (voileivälle tarkoitettujen) pakkaaminen. Osa pakkauksista noudattaa vielä oikeaa tapaa, eli siivut ovat joko päälleikkäin tai limittäin suorina ja siisteinä, helposti irroitettavina. Sen sijaan joku helvetin insinööri on keksinyt uuden pakkausmenetelmän, eli siivut mytätään suorakulmion muotoiseen astiaan kuin paperiarkit palloksi. Tämän seurauksena jokainen siivu koskettaa ainakin neljää muuta siivua ja liimaantuu erikseen jokaiseen kiinni sen normaalin kahden sijaan. Koko tilanne kärjistyy erityisesti näiden 2000-luvun hittien, eli "ohuen ohuiden siivujen" kohdalla, jotka mytystä irroitettaessa repeävät useimmiten vähintään neljään osaan, jos kasan purkamiseen ei jaksa sorminäppäryyttä ja kymmeniä sekunteja kuluttaa. Useimmiten tuleekin sitten vain läntättyä smörrebrödin päälle riekaleinen kasa einestä, jossa on siis ainakin neljän siivun jämiä eikä esteettisyydestä ei ole tietoakaan.

Tää on muuten tosi juttu. Miksi "rypyttää" ne kaikki samaan kasaan? Joko on tarkoitus myydä vähemmän isommalta näyttävässä paketissa tai sitten tämä on itsensä saatanan työtä. Epäilen ensimmäistä ja boikotoin näitäkin tuotteita.

Ambi
10.12.2005, 21:08
Joululevyt, minkä takia joka toisen artistin on pakko saada levyttää ne saatanan samat renkutukset, ja ostaako niitä levyjä joku? Etenkin joku Antti Tuiskun joululaulu "lämmin lumi peittää maan", mitä vittua on lämmin lumi ja miten sillä peitetään maa?

Telkkarin sää-ohjelmat, jos haluan tietää millanen keli huomenaamulla on niin katson huomenaamulla ikkunasta ulos. Simppeliä. Tiedän tiedän, kanavaa voi vaihtaa niiden ajaksi mutta kun tuppaavat tulla 9 kertaa illassa uutisten ja urheilu-uutisten välillä niin yleensä jää vaihtamatta ettei unohdu...

vilperi
10.12.2005, 21:59
Ensimmäiset jotka tulivat mieleeni.

Ihmiset jotka toivoo radiossa etenkin Anne Mattilaa, vaikka muutenkin hänen kappaleet soivat radiossa lähes yötä päivää.

Toinen on nämä ihmiset, jotka valittaa jostain ihan pienestä kirjoitusvirheestä tai jostain pienestä virheestä jonka joku juontaja yms. tv:ssä on sanonut. Mielestäni on kuitenkin pääasia, että selvän saa.

Sitten leuhkat ihmiset ärsyttää.

Uleåborgir
10.12.2005, 22:09
Sanan "haaste" käyttäminen kaikissa muodoissaan silloin kun puhutaan hankaluudesta, vaikeudesta tai jotenkin muuten tiukasta tilanteesta.

Mats Bedö
10.12.2005, 22:39
Mainoskatkot.

vilperi
10.12.2005, 22:43
Sanan "haaste" käyttäminen kaikissa muodoissaan silloin kun puhutaan hankaluudesta, vaikeudesta tai jotenkin muuten tiukasta tilanteesta.

Itseäni ärsyttää vastaavanlainen juttu. Eli minkä ihmeen takia nykyään käytetään kokeesta sanaa tentti.

Miksei tuo ole enää koe?

Sitten muuten itseäni ärsyttää se, että joka asiaa yritetään aina kehittää entistä interaktiivisemmaksi... Miksei kaikki voi olla niinkuin ennen?

Sitten nämä tositv-ohjelmat ja nämä kännykkärahastus äänestykset, tyyliin äänestä suosikkisi jatkoon idolsissa ja kansa äänestää hulluna ja Sonera ja Elisa nauraa kippurassa...

Niin ja sitten nämä helkutin shätit, yhtä rahastusta...
Ja kirjoitukset, huh, mitä skeidaa...
Mä oon Lissu, ja mä oon ykstoista, voisko joku alkaa oleen mun kaa?

Mr. Penguin
10.12.2005, 22:44
Canal+
Enough said.


Niin ja ulkomaan boardeilla ärsyttää ne ihmiset joidenka äidinkieli on englanti mutta silti kirjoittavat sellaista paskaa mistä ei saa mitään selvää...

vilperi
10.12.2005, 22:57
Niin ja tietenkin ehdottomasti minua ärsyttää ohjelmat Älypeli ja Soittis.

Eino_Mies
10.12.2005, 23:12
Vituttaa, kun ei ole autotallia ja näillä talvi-ilmoilla usein vanhassa kotterossani ovien lukot jäätyvät tuon tuosta ja bensakorkki on myös usein jämähtänyt jäähän. Tavallisista lukkosula-aineista ei ole mitään apua, kun kova pakkanen yllättää. Eikä riitä että tuulilasin joutuu raapimaan jäästä ulkopuolelta, vaan monasti se on sisäpuoleltakin aivan kuurassa.

Swift
11.12.2005, 02:57
Miksi sen fakin voileivän tarvitsee aina tippua lattialle/matolle selkäpuoli alaspäin? Tänään kahdesti saanut siivota ylimääräistä, widduh.

Mutta kuten taidettiin Uutisvuoto-ohjelmassa todeta viisain sanoin vapaasti lainaten: "Jumalan tekosia tuo voileivän tippuminen alaspäin, mutta se, että se tippuu aina voipuoli alaspäin, on saatanan työtä."

edit: Jälkeenpäin tarkasteltua viestiäni, huomasin itse vastanneeni kysymykseeni. Vaikka en Jumalaan oikeastaan uskokaan, saati saatanaan. Jep, kalsarikänniketjuun tästä mars.

Lutakon Leijona
11.12.2005, 05:25
Tama maa kun sattuu olemaan taynna kaikkia pienia asioita mitka ainkin minua arsyttaa niin saa****sti, etta piti lentolippua aikaistaa ja menna muualle. Esimerkkeina aloitankin jo liikenteesta. No vaarallapuollella se on, mutta ei haittaa autolla ajoa, kun taalla ei ole tasa-arvoisia risteyksia. Mutta meneppa jalan tienyli niin aina sita katsoo vaaraan suuntaan.

No jatketaan tata paatosta vesihanoista. No nama aaliot (kaikki englannin siirtomaat) ei tajua, etta yhdellakin hanalla parjaa. Mita jos haluatkin haaleaa vetta. No eihan se kay painsa! Joko poltat kates tai sitten peset ne jaakylmalla vedella.

Ja samaan syssyyn voin mainita ovista. Miksi pienten vessankoppien ovien pitaa avautua sisaanpain? No siksi etta sielta on niin vaikea paasta pois! Kerran jos toisenkin on taytynyt nousta ponton paalle, kun oven ja ponton valiin on jaanyt vajaa 10cm! Saa olla aika ohut pohje...

Juustohoyla taitaa olla tuntematon kasite. Siita vaan vetelet sentin siivuja veitsella. Sitten katsot ikkunasta ulos ja ihmettelet miksi nuo ihmiset on niin laskeja!!

Murmeli
11.12.2005, 13:07
Miksi sen fakin voileivän tarvitsee aina tippua lattialle/matolle selkäpuoli alaspäin? Tänään kahdesti saanut siivota ylimääräistä, widduh.Vinkki: Voitele leivästä se toinen puoli.

RV16
11.12.2005, 14:19
Miksi sen fakin voileivän tarvitsee aina tippua lattialle/matolle selkäpuoli alaspäin? Tänään kahdesti saanut siivota ylimääräistä, widduh.

Mutta kuten taidettiin Uutisvuoto-ohjelmassa todeta viisain sanoin vapaasti lainaten: "Jumalan tekosia tuo voileivän tippuminen alaspäin, mutta se, että se tippuu aina voipuoli alaspäin, on saatanan työtä."Tämän päivän Etelä-Suomen Sanomat:
Vastaus: Ei tuohon oikeastaan muuta keksi kuin että jos leivän päällä on niin paksu kerros voita, että se muutta leivän massakeskipistettä. Se voisi vaikuttaa siihen. Tai sitten, jos ei ole näin, niin se on ihan vaan sattumaa ja se tuntu aina siltä.
Kysymykseen vastasi fysiikan professori Jyrki Räisänen.

Knightrider
11.12.2005, 22:56
Yläkerran naapuri, joka asuu makuuhuoneeni yläpuolella. Joka aamu kaveri aloittaa päivänsä joko mandoliiniversiolla biisistä "somewhere over the rainbow" --

Ihana naapuri! Itse kuuntelen tuon version kans aina kun menen iltaisin nukkumaan, se kun on yksinkertaisesti maailman kaunein kappale.

Mä voisin muuttaa teille.

Pullamössö
12.12.2005, 00:38
Stressaava opinahjo.

varjo
12.12.2005, 02:13
Tämän päivän Etelä-Suomen Sanomat:
Vastaus: Ei tuohon oikeastaan muuta keksi kuin että jos leivän päällä on niin paksu kerros voita, että se muutta leivän massakeskipistettä. Se voisi vaikuttaa siihen. Tai sitten, jos ei ole näin, niin se on ihan vaan sattumaa ja se tuntu aina siltä.
Kysymykseen vastasi fysiikan professori Jyrki Räisänen.

Jaahas, pitääkin ohjeistaa Jyrkiä huomenna.

Mythbusters-sarjassa asiaa on testattu, itseasiassa mielestäni he testasivat asiaa väärin, mutta saivat silti tuloksen joka vastannee kysymykseen.
Jakso on "Is yawning contagious".

Eli testeissä he huomasivat, että kun leipää pidetään vaakatasossa tietyllä korkeudella (sellainen oletettava leivänpudotuskorkeus eli n. metri) ja sitä tönäistään tietyllä voimalla (oletettava voima, mitä voisi kuvitella leipään kohdistuvan kun sen tiputtaa) niin se tekee yhden kiepin ts. laskeutuu maahan yläpuoli alaspäin.

Eli putoaminen näyttää tältä

-
\
|
/
- SPlät

Koska yleisesti ottaen ihmiset pitävät leipiä voideltu puoli ylöspäin niin yhden kiepin pyörähdyksellä se laskeutuu voipuoli maata vasten aika suurellakin korkeustoleranssilla.
Pyörähdys itsessään on riippumaton voista, vaan se johtuu ihan aerodynamiikasta ja pyörimismäärän säilymisestä.

finnjewel
13.12.2005, 01:51
Tämä alppinistien harrastama suksenpohjien esittely maaliin tultua. Eikö voisi suoraan vaikka tv-lähetyksen grafiikassa ilmoittaa minkä merkkisillä läpysköillä se rinne on tultu alas. Tai pistää tarra kypärään. Ja Palander pipoonsa.

Nöyryyttävää puuhaa ja luulisi, että nivusetkin on kovilla kun pitää turhanpäiten haaroja venytellä rankan suorituksen jälkeen.

Kiekkovalmentajien kaulusmainokset ovat nekin varsin naurettavia.

Lerva
13.12.2005, 02:30
Mutta kuten taidettiin Uutisvuoto-ohjelmassa todeta viisain sanoin vapaasti lainaten: "Jumalan tekosia tuo voileivän tippuminen alaspäin, mutta se, että se tippuu aina voipuoli alaspäin, on saatanan työtä."

Itseasiassa Briteissä tätä juttua on jopa tutkittu.Oli joskus vuosia sitten kymppäuutisten kevennyksenä.Sielä tädit ja sedät voiteli paahtiksia ja nakkeli ilmaan ja katto mitenpäin tulee maahan.Sitte paperille ruksi oikeaan sarakkeeseen.Niitä heittelijöitä oli parikymmentä ja leipiä täten mennyt testiin tuhansia.Virhemarginaali siis "suhteellisen" pieni.Kyl se aikalailla 50/50 juttu oli kuitenki sillonki.Ei nyt ihan mutta 55/45 max.

Niin ja oma mielipiteeni itse aiheeseen liittyen.Mikään ei saa niin päätä punaseksi ku nämä ainaiset ja jatkuvat *kahvit näppikselle* ja *kolat näytölle* toteamukset.Aina!Voi taivas se o idiotismin huipentumaa niitä hokia.Aivan ku minua kiinnostas mistä rööristä sitä kahvia o tulossa.Ja toinen on nämä ihq,reps jne...
Minua huvita taas kohta enää yhtään mikään!

Särki
13.12.2005, 08:03
Suklaakalenterin tyhjä luukku. Avasin luukun numero 13 ja sieltäpä suklaanpala oli tipahtanut jonnekin kalenterin alaosaan. Tänä aamuna jäin ilman suklaata.

#61
13.12.2005, 12:09
Kolme ärsyttävintä asiaa tällä hetkellä:

1.Joku pallinaama pitää auton pyyhkijöitä päällä, vaikka ei sada

2.Tupakoinnin lopettaminen lääkärin määräyksestä, koska keuhkot ei kestä

3.Tarja Halonen

teemu73
13.12.2005, 12:40
~RAY:n pelikoneen Tuplapottia pelaavat mummot. Pelaavat euron panoksilla, mutta eivät osaa tuplata 40 sentin voittoja.

Niin ja ne ketkä pelaavat linjapottia (vai mikä sen oikea nimi nykyään on) siten, että käynnistetään kiekot, ja sitten kun ne pyörii NIIN PAINELLAAN KAIKKIA SAATANAN NAPPULOITA VUOROTELLEN JA SAMAAN AIKAAN ja sitten välillä katsotaan mikä vihanneskuvio on heti siinä kolmoslinjan yläpuolella, kun siitä voi päätellä mikä linja kuuluu seuraavaksi laittaa kiinni.

Uleåborgir
13.12.2005, 22:15
Miksi sen fakin voileivän tarvitsee aina tippua lattialle/matolle selkäpuoli alaspäin? Tänään kahdesti saanut siivota ylimääräistä, widduh.Kokeilepa kiinnittää voileipä kissan selkään voipuoli ylöspäin ja heitä kissa katolta alas. Kissahan putoaa aina jaloilleen ja voileipä voipuoli alaspäin.

Pelintekijä
13.12.2005, 22:30
MTV3 kanavasta muutama seikka joka ärsyttää.

1. Chatit, mobiilipelit ym sonta..

2. Aina kun on mainoskatko niin ne kestävät ainakin 5 minuuttia

3. Ohjelmat alkavat 99% varmasti vähintään viisi minuuttia myöhemmin, kuin niiden pitäisi alkaa.

4. Uutistenlukijat ja meteorologit, Poudan Pekkaa lukuun ottamatta, joka on ehdottomasti paras meteorologi mikä on mtv3:lla.

5. Tulosruuduissa ei juurikaan näytetä muita kun Jokereiden ja IFK:oiden pelejä.


"Maikkari" on pitkään ollut suosikkikanavani, mutta muut kanavat alkavat pikku hiljaa mennä ohi.

stiflat
15.12.2005, 01:55
Fila-ketjun käyttö vilttiketjusta joka ei pelaa.
Mikä ihmeen FIla? Ollaanko sitä Forssasta vai mitä?

JimmyMac
15.12.2005, 09:23
Itseasiassa Briteissä tätä juttua on jopa tutkittu.Oli joskus vuosia sitten kymppäuutisten kevennyksenä.Sielä tädit ja sedät voiteli paahtiksia ja nakkeli ilmaan ja katto mitenpäin tulee maahan.Sitte paperille ruksi oikeaan sarakkeeseen.Niitä heittelijöitä oli parikymmentä ja leipiä täten mennyt testiin tuhansia.Virhemarginaali siis "suhteellisen" pieni.Kyl se aikalailla 50/50 juttu oli kuitenki sillonki.Ei nyt ihan mutta 55/45 max.

Niin ikään Discovery Channelin loistavassa Mythbusters-ohjelmassa Adam ja Jamie tutkivat tätä ilmiötä. En nyt vain millään muista, että mihin tulokseen pääsivät.

Eino_Mies
15.12.2005, 12:59
Ärsyttää joskus ihan suunnattomasti ison alkukirjaimen käyttö silloin, kun on kyse jonkun paikkakunnan tai maan asukkaasta / henkilöstä tai monikossa sen alueen ihmisistä. Minä asun Raumalla, mutta en ole Raumalainen. Maamme nimi on Suomi, mutta emme ole Suomalaisia. Ettäs tiedätte!

ervatsalo
15.12.2005, 14:24
Niin, itseäni ärsyttää tämän ketjun otsikko, koska siinä on vakava kirjoitusvirhe. Oikeastaan siinä on useampiakin virheitä, koska oikea muoto on:

Gallup: Pienet asiat, jotka ärsyttävät.

Täältä tähän

Ambi
19.12.2005, 10:48
Ihmiset jotka huuto.netissä jättää huutonsa lunastamatta ja antaa sitten sinulle [aiheetonta] negatiivista palautetta kiitokseksi antamastasi [aiheellisesta] negatiivisesta, vittuako minä sille voin että huusit mutta huomasit olevasi liian köyhä maksaaksesi huutosi.

Vanhanmallinen keittiön hanani jossa on omat nupit kuumalle ja kylmälle, veden lämpö vaan ei hetkeä kauempaa pysy samana mikä etenkin tiskatessa pistää vituttamaan kun niitä nuppeja tarvii käännellä n. 30 sekunnin välein.

Nännimäinen
19.12.2005, 13:35
Niin, itseäni ärsyttää tämän ketjun otsikko, koska siinä on vakava kirjoitusvirhe. Oikeastaan siinä on useampiakin virheitä, koska oikea muoto on:

Gallup: Pienet asiat, jotka ärsyttävät.

Ja sinulta meni yli neljä vuotta asian huomaamiseen?

Rixa88
10.08.2006, 21:02
2. Aina kun on mainoskatko niin ne kestävät ainakin 5 minuuttia

Ei maikkarin mainoskatko ole mitään verrattuna Nelosen mainoskatkoon keskellä jotain leffaa. Kestää paljon kauemmin kuin esim. keskimääräinen MTV3:n tavallinen mainoskatko. Etenkin jos neloselta tulee leffa illalla ja on tarpeeksi väsynyt ja seuraa leffaa spontaanisti ja uppoaa mainostauolla täysin mainoksiin niin on jo unohtanut puolet leffan juonesta mainostauon loppuessa. Ei enää ärsyttävää vaan lähinnä huvittavaa!

jayton
10.08.2006, 21:39
Ei maikkarin mainoskatko ole mitään verrattuna Nelosen mainoskatkoon keskellä jotain leffaa. Kestää paljon kauemmin kuin esim. keskimääräinen MTV3:n tavallinen mainoskatko. Etenkin jos neloselta tulee leffa illalla ja on tarpeeksi väsynyt ja seuraa leffaa spontaanisti ja uppoaa mainostauolla täysin mainoksiin niin on jo unohtanut puolet leffan juonesta mainostauon loppuessa. Ei enää ärsyttävää vaan lähinnä huvittavaa!

Mutta miettikääs sitä, että mainoskatkojen aikaa on säädetty(muistaakseni 12min/tunti). Kumpi sitten on parempi - pari pitkää mainoskatkoa tunnissa vai kymmenen lyhyttä?

Niin, ja itseäni ärsyttää suunnattomasti lyhenteiden käytön osaamattomuus ; ei e.v.v.k vaan e.v.v.k. eikä F.B.I vaan F.B.I.
Herranjumala - yrittäkää nyt muistaa se viimeinenkin piste!

TM
28.01.2007, 14:26
Ihmiset jotka tilailee paukkuja erätauolla. Siinä menee paljon turhaa aikaa kun se myyjä niitä lutrailee. Menisivät muualle drinksujensa kanssa.

Feenix
28.01.2007, 15:51
Se että ihmiset lähtevät pois katsomosta kesken ottelun ja jäävät sitten siihen eteen jauhamaan....

Chespa
29.01.2007, 11:08
Liisa Hyssälä... Ei varmaan tarvi perusteluja

Rocco
29.01.2007, 11:18
Niin ikään Discovery Channelin loistavassa Mythbusters-ohjelmassa Adam ja Jamie tutkivat tätä ilmiötä. En nyt vain millään muista, että mihin tulokseen pääsivät.

Tulivat about siihen tulokseen että paahtoleipä putoaa usein voipuoli alaspäin, koska pöydän korkeudelta putoaminen on usein "kädellä pyyhkäisy" ja sen seurauksena leipä tekee ilmassa puoli kierrosta ja päätyy voipuoli alaspäin.

Muuten korkeammalta tai pystyssä pudotettu leipä ei putoa yhtään sen useammin voipuoli ylös- tai alaspäin.

Paitsi silloin huomattiin ilmiö kun leipiä pudoteltiin talon katolta. Leivät pyrkivät ilmassa putoamaan samalla tavalla kuin lehti. Tämä taas johtui siitä että voideltuun leipään tulee helposti kupera muoto.

EDIT: Kun selasin tätä ketjua taaksepäin niin siellähän tämä oli jo selitetty hienolla grafiikalla lisättynä...

Jarner
29.01.2007, 14:24
H-kirjaimen käyttö sanojen perässä, kuten esimerkiksi "Noh jooh". Ärsyttävän näköistä.

Cemetery Gates
29.01.2007, 14:31
Kirjoitusvirheet. Vielä hieman tarkemmin sanottuna huono suomi. Vielä tarkennettuna viestiketjujen otsikot väärin kirjoitettuna. Esim. "SM-liiga joukkueiden peliasut" tai vaikkapa "pienet asiat jotka ärsyttää".

d2uce
29.01.2007, 14:32
Kirjoitusvirheet.

Yhden sanan sisältävät lauseet ärsyttävät välillä, mutta vain hieman.

oukka
10.03.2007, 17:47
Ärsyttää ihmiset jotka päättävät jokaikisen tekstiviestikeskustelun tarpeettomalla "ok" -viestillä.

Vuokralainen
10.03.2007, 17:48
Kirjoitusvirheet.

Ketä enään puollustaa sydämmellään.

Uleåborgir
13.08.2007, 14:13
Mikä voisikaan olla ärsyttävämpää, kuin pienen kerrostalokaksion suihkussa käynnin jälkeen pyyhettä hamutessa huomata, että tukka on vielä täynnä shampoota?

Mr. Walker
13.08.2007, 16:55
Kesken kuorimisen halkeava, tai joskus jopa murusiksi hajoava keitetty peruna.

dali
15.08.2007, 12:17
Kiinnostaisiko sinua ihmisoikeudet? Oletko kiinnostunut luonnonsuojelusta? Olisiko hetki aikaa keskustella eläinten oikeuksista? Kyllä, feissari on iskenyt jälleen.

Ainakaan Tampereella pystyy hädin tuskin kulkemaan keskustassa, ettei joku feissaaja olisi nykimässä hihasta ja kysymässä näitä päivän polttavia kysymyksiä. Tampesterin asematunnelissa omatuntoa kolkutetaan alku- keski- ja loppuvaiheessa ja joskus vielä aseman pihalla, Stockmannin edessä ja matkan jatkuessa Koskipuiston kohdalla ja usein myös keskustorilla. Ja jos matka jatkuu Sokoksen ohi, niin vielä saattaa yksi feissari kysyä, saako hän hetken ajastani.

Mitta alkaa tulla täyteen ja näiden suloisten pikkuenkeleiden levittämä ilosanoma kääntyä itseään vastaan. Olen jokaisen järjestön asiat kiltisti kertaalleen kuunnellut, mutta tässä toiminnassa ärsyttää se, että miltei joka päivä joku on nykimässä hihasta ja tarjoamassa mahdollisuutta luovuttaa rahaa hyvään tarkoitukseen. Eivätkö feissarit voisi kirjoittaa todistuksia, että tämä henkilö on jo saanut valistusta eikä häntä enää tarvitse asialla vaivata? Tämä lappu esillä voisi vaivattomasti kulkea Tampereen keskustan halki ja saisi edes joskus kulkea määränpäähänsä niin, ettei joku kolkuta omaatuntoa.

Unicefin keräyksiin ja nälkäpäivään on osallistuttu ja pelastusarmeijalle joulupataan on kymppi lahjoitettu ja UFF:lle vaatteita viety. Ja Luontoarpoja raaputtelen aina silloin tällöin, että saa luonnonsuojelukin osuutensa. Eikö sieluni ole jo näillä toimenpiteillä pelastettu ja paratiisin vieraskirjaan nimi laitettu?

Cemetery Gates
15.08.2007, 13:10
Oma penis.

MacLean10
16.08.2007, 22:20
Odottaminen. Yllättävän rasittavaa välillä.

Mielikuvitushahmo
17.01.2008, 19:21
Osaapas ihmistä ärsyttää niissä valoissa, joissa jalankulkijoille on se stressinappi, niin ne joilla on olevinaan kiire, rämppäävät munahuurussa sitä nappia niin vimmatusti. Ihan kun se valojen vaihtuminen siitä nopeutuisi. Idiootit.

-Niks-
17.01.2008, 23:05
Olen lauantai "pötkömakkaran" suuri fani, välillä kun menee innoissaan muna huurussa tekemään leipää ja on saanut voideltua yms niin sitten karu fakta tulee esille, ei ole avattua "pötkismakkaraa" jääkaapissa ja joutuu avaamaan uuden pötkön.

Rasittavaa. Ai niin, vaimo on olemassa. " RUOKAA H_ _ RA "

Ja nyt rupes masentamaan, ei ole sitä vaimoa perkele. Muija on mutta ei vaimoa. Ei viiti vielä alistaa tyttöystävää. Seksi on kivaa.

EDIT; RV16, tarjoo joskus bisse nii ollaa sujut. ;)

RV16
17.01.2008, 23:22
-Niks-:lle kiitos ketjun nostosta juuri kun olin aikeissa ryhtyä sitä etsimään. Jatkoajan keskustelupalstan haku-toiminto sopisi topiciin mainiosti.

Asiaan. Se, että vessanpönttö ei uudessa kämpässä vedä paskaa alas kuten entisessä, vaan se jää tukkeeksi noin joka toinen kerta ja vesi nousee reunoille asti ja sitten sinne joutuu sohimaan jollain vitun harjalla sormenpäillä pidellen jos ei halua sotkea käsiään siihen kusipaskaveteen ja tottakai sen jälkeen se harjakin on täynnä sitä itseään. Jokaisen asunnonosto-tilaisuuden yhteydessä pitäisi saada iskeä kunnon python sinne rööriin ja katsoa onko kyseinen pönttö jotain nuhapumppumallia vai miehisiin tarpeisiin varustettu.

musta lokki
17.01.2008, 23:41
Pankkiautomaatit.

1) Näppäilet väärän tunnusluvun - vehje kysyy silti paljonko haluat nostaa ja lyö näpeille vasta kun käteistilaus on jätetty.

2) Yrität lottona nostaa tililtä x € eli hiuksenhienosti yli saldon olevan summan. Kortti tulee ulos ja täytyy aloittaa alusta.

3) Kysyt tilin saldon. Saldo selviää mutta taaskaan ei ole mahdollisuutta jatkaa nostamaan rahaa.
Kortti tulee ulos ja taas aloitetaan alusta.

Parhaita terveisiä vaan sille joka on noinkin käyttäjäystävälliset softat vääntänyt.

d2uce
08.02.2008, 23:59
Märkien kenkien narina sisätiloissa.

Jude
09.02.2008, 00:04
Pelaajat, jotka lutkuttavat hammassuojia vaihtoaitiossa. Tai oikeastaan ohjaajat, jotka bongailevat tätä kaunista näkyä.

Brenahan
09.02.2008, 00:07
Pankkiautomaatit.

1) Näppäilet väärän tunnusluvun - vehje kysyy silti paljonko haluat nostaa ja lyö näpeille vasta kun käteistilaus on jätetty.

2) Yrität lottona nostaa tililtä x € eli hiuksenhienosti yli saldon olevan summan. Kortti tulee ulos ja täytyy aloittaa alusta.

3) Kysyt tilin saldon. Saldo selviää mutta taaskaan ei ole mahdollisuutta jatkaa nostamaan rahaa.
Kortti tulee ulos ja taas aloitetaan alusta.

Parhaita terveisiä vaan sille joka on noinkin käyttäjäystävälliset softat vääntänyt.
Tää on kokonaisuudessaan ihan hienosti keksitty. Koko tilanne kruunaantuu siinä vaiheessa, kun jonoa on takana n. 10 ihmisen verran.

Koskenkorva
09.02.2008, 15:21
Miksi shampoopullon korkkia ei voi laittaa kiinni kun siitä ottaa? Vittu jää seuraavalle pelkät kurat sinne ku menee vettä sisään. Sanot jotain, niin siitä syntyy riita. Jätät sanomatta, niin vituttaa kahta kauheammin.

L. Paraske
09.02.2008, 15:42
Maajoukkuepelien otteluseurantaketjut, joita valitettavasti tulee toisinaan vilkuiltua ikäänkuin vanhasta muistista, ovat kyllä sellaista paskaa Suomen pelatessa huonosti ettei tosikaan. Siellä olla milloin minkäkin pikku epäonnistumisten seurauksena heivaamassa miehiä maajoukkueesta ikuisesti hiuksista v*ttuun ja toteamassa että kyllä olisi nyt sitä ja sitä oman jengin miestä tarvittu.

Pienen asian tästä tekee se, että eihän EHT kuulemma ketään kiinnosta, hih.

Jude
11.02.2008, 17:33
Jani Juntunen ja Bööl Zäm. Vittu se on P:llä!

-OO-
15.02.2008, 20:57
Silmälasitontut perkele! Aina on lasit jossain ihme visvassa ja täynnä sormenjälkiä vaikka et olisi koskenutkaan laseihin koko päivänä! Ja miten vittumaista näitä muovilinssejä on puhdistaa! Vaikka jynssäisit niitä miten ja käyttäisit vaikka mitä aineita niin aina jää jotain raitoja jotka sitten paskamaisesti näkyy valoa vasten. Silmälasitontut edustavat absoluuttista pahaa tässä maailmassa!

julle-jr
15.02.2008, 21:20
Kaikenlainen huokailu ja puhina esimerkiksi kirjaston lukusalissa. Mikä vittu siinä on, että niitä kirjoja ei voi lukea tai hommia tehdä ilman sitä vitun ääntelyä. Voi vittu että voikin vituttaa noin mitätön asia. Joillakin on tapana myös vatkata jalkaa tai muuta ruumiinjäsentä jatkuvasti lukiessaan. Samoin vituttaa karkkipussien tms. rapistelu samaisessa tilassa, kuten vaikkapa leffassakin.

Koljat Candlelight
15.02.2008, 21:23
Pankkiautomaatit.

1) Näppäilet väärän tunnusluvun - vehje kysyy silti paljonko haluat nostaa ja lyö näpeille vasta kun käteistilaus on jätetty.

2) Yrität lottona nostaa tililtä x € eli hiuksenhienosti yli saldon olevan summan. Kortti tulee ulos ja täytyy aloittaa alusta.

3) Kysyt tilin saldon. Saldo selviää mutta taaskaan ei ole mahdollisuutta jatkaa nostamaan rahaa.
Kortti tulee ulos ja taas aloitetaan alusta.

Parhaita terveisiä vaan sille joka on noinkin käyttäjäystävälliset softat vääntänyt.

Jos haluat ensin tarkistaa saldon, ota tilitapahtumat kuitille, jolloin kone yskäisee kuitin ulos, mutta korttia ei, ja rahan nostaminen onnistuu ilman erillisiä toimenpiteitä.

Kummeli
15.02.2008, 21:51
Se, että kukaan muu kuin Radio Suomen Osku Laukkanen ei osaa lausua David Ladbohmin nimeä. Tai en itsekään oikein tiedä, mutta musta tuntuu, että paras tapa lausua on "Landbuum". Hakametsässäkin pelaajaesittelyssä sanottiin "Lunbom". Juuri tuo tyyli ärsyttää eniten.

-OO-
15.02.2008, 22:05
Joillakin on tapana myös vatkata jalkaa tai muuta ruumiinjäsentä jatkuvasti lukiessaan.

Sori...

BitterX
15.02.2008, 23:22
Se, että mp3-soittimen kuulokkeet ja muut vastaavat johdot menevät itsestään aivan saatanalliseen solmuun taskussa tai pöytälaatikossa.

Hufsa
16.02.2008, 01:32
Märkien kenkien narina sisätiloissa.

Korkokenkien kopina toimiston käytävällä. Kop kop kop... Ja helvetti tietenkin siinä pitää vielä olla sellainen arjalainen ryhdikäs tahti päällä. Kop kop kop...

d2uce
16.02.2008, 01:50
Korkokenkien kopina toimiston käytävällä. Kop kop kop... Ja helvetti tietenkin siinä pitää vielä olla sellainen arjalainen ryhdikäs tahti päällä. Kop kop kop...

En ole ihan varma kun en ole kokeillut, mutta luulisin, että korkokengillä on kohtalaisen haastavaa laahustaa. Ehdota huopalappuja korkoihin ja seuraa jännityksellä hiihtelyä konttorissa.

TQoFE
27.02.2008, 13:47
Se, että esimies tulee aina vaivaamaan juuri silloin kun syön ja luen samalla Jatkoaikaa. Asia on vielä poikkeuksetta sellainen, ettei sillä ole kiirettä.

En minäkään perkele häiriköi sitä ruokataukonsa aikana, ellei toimisto satu palamaan - tosin en välttämättä silloinkaan...

Uleåborgir
27.02.2008, 14:40
Kaikkein pahinta on kaukosäätimen häviäminen. Ilman kaukosäädintä ei yksinkertaisesti voi makoilla rennosti soffalla. Meillä on kämpillä mitä luultavimmin madonreikä, jota pitkin kaukosäädin matkustaa keittiöön, vessaan, jääkaappiin.

Jätäpä kännykkä auton tupakansytytinlaturiin kovalla pakkasella ja huomaa asia vasta kun tilaat hissiä tai olet jo himassa.

Vaimo ottaa joka hörpyn "uudesta" lasista, lusikoi jogurttinsa aina uudella lusikalla ja jättää purkit ja kengät ja hanskat - nimeä sinä - pöydille ja lattialle.

Mitään ei voi laittaa takaisin paikoilleen tai hieman huuhdella vesilasia puhtaaksi vedestä, jotta siitä voisi juoda vettä. Ja tosiaan, menepä sanomaan asiasta, niin tulee hyvin kylmää kuittia ja myrskyinen mieli.

Koiran kusellakäyttöön liittyy muutamia hyvin ärsyttävää pientä asiaa. Ensinnäkin: lähdepä savuke suupielessäsi käyttämään koiraa läheiseen metsikköön ja totea siellä, että sytkäri jäi siihen sohvapöydälle.

Talvella koira nuuskii keltaista lunta pää hangen sisällä eikä meinaa irtautua asemistaan ilman raakaa kiskontaa. Samalla koira unohtaa kusta ja sitä toimitusta pitää odotella pitkään. Koiralle sopivan paskapaikan etsimisen odottelu voi myös nostaa verenpainetta varsinkin kun remmi kiertää seitsemän närettä ja puuta eikä pelivaraa enää ole, ja on lähdettävä tarpomaan koiran luokse hankeen.

-OO-
27.02.2008, 14:51
En ole ihan varma kun en ole kokeillut, mutta luulisin, että korkokengillä on kohtalaisen haastavaa laahustaa. Ehdota huopalappuja korkoihin ja seuraa jännityksellä hiihtelyä konttorissa.

Tai voisihan niille korkokengissä kopisteleville ehdottaa vaikkapa sellaista "ministry of silly walks" -henkistä kävelytyyliä niin ei olisi se tahti ainakaan arjalaisen ryhdikäs.

Sledge Hammer!
27.02.2008, 14:54
Seuraava joka puhuu elokuvissa, kuolee

tt
27.02.2008, 15:13
Seuraava joka puhuu elokuvissa, kuolee

Ihmisten piittamattomuus oikeinkirjoituksesta ja kielenhuollosta. Esimerkkinä voidaan mainita vaikkapa ketjun otsikko tai edellinen viesti.

laiska
27.02.2008, 19:38
Herääminen siihen, kun joku (yleensä vaimoke) näpyttelee vieressä tekstiviestiä aivan saatannallisen nopeaa.

Eino_Mies
27.02.2008, 20:34
Otteluseurantaketjussa ilmestyy lähes aina maalin synnyttyä maininta tähän tyyliin: Pesonen 1-0, tai Janneeee.. 1-0. Ei siinä vielä mitään, mutta vituttaa kun vähintään viisi nimimerkkiä postaa sen saman asian puolen minuutin sisällä.

Loktev
28.02.2008, 08:52
Korkokenkien kopina toimiston käytävällä. Kop kop kop... Ja helvetti tietenkin siinä pitää vielä olla sellainen arjalainen ryhdikäs tahti päällä. Kop kop kop...

Jos korkokenkien "päällä" kulkee hyvännäköinen nainen niin ei se sitten kyllä ärsytä!

Elazi
28.02.2008, 10:39
Korkokenkien kopina toimiston käytävällä. Kop kop kop... Ja helvetti tietenkin siinä pitää vielä olla sellainen arjalainen ryhdikäs tahti päällä. Kop kop kop...

Jos korkokenkien "päällä" kulkee hyvännäköinen nainen niin ei se sitten kyllä ärsytä!
Kun mä oon kuullu kopinaa esim. käytävällä, olen huikannut: "Sisään vaan, ovi on auki." Yleensä sen jälkeen ei oo vähään aikaan kopinoita kuulunut. :)

Ruutu8
29.02.2008, 00:01
Music TV:n Jamba -mainokset. Ei saatana! Aamulla kun haluaisi lähinnä kuunnella musiikkia ko. kanavalta (Tiedän että radio on keksitty), niin vähintään kolmen kappaleen jälkeen alkaa vittumainen miesääni kertomaan: "Tilaa nyt Jamba strobo -valo/ valheenpaljastustesti/ Nuoleva kissanpentu/ Tapparan maalilaulu...."
Ei siinä mitään, mutta kun tämä toistuu vähintään viisi kertaa tunnissa, alkaa oikeasti vähä kyrsimään.
Jonain päivänä vielä tilaan vitutukseen tuolta jotain! :)

Uleåborgir
29.02.2008, 22:30
Korkokenkien kopina toimiston käytävällä. Kop kop kop... Ja helvetti tietenkin siinä pitää vielä olla sellainen arjalainen ryhdikäs tahti päällä. Kop kop kop...

Olen kärsinyt samasta ongelmasta. Mikä ihme yleensäkään pistää naiset harrastamaan sellaista idiotismia kuin invalidisoiva korkokenkien käyttäminen?

Mua ällöttää jo pelkät korkokengät vaikka eivät kopisisikaan. Ja sitten jotkut eemelit juovat niistä shampanjaa, LAATTA.

Freddie Freeloader
29.02.2008, 22:38
Mua ällöttää jo pelkät korkokengät vaikka eivät kopisisikaan. Ja sitten jotkut eemelit juovat niistä shampanjaa, LAATTA.

Kestä vielä puolitoista tuntia, sitten pipo höllenee eikä häiritse korkokengät...

nimim. Viinamäen Eemeli

dal
02.03.2008, 22:22
Talvella koira nuuskii keltaista lunta pää hangen sisällä eikä meinaa irtautua asemistaan ilman raakaa kiskontaa. Samalla koira unohtaa kusta ja sitä toimitusta pitää odotella pitkään. Koiralle sopivan paskapaikan etsimisen odottelu voi myös nostaa verenpainetta varsinkin kun remmi kiertää seitsemän närettä ja puuta eikä pelivaraa enää ole, ja on lähdettävä tarpomaan koiran luokse hankeen.

Mitä, eikö meiän koira olekaan ainut laatuaan? Päivän paras uutinen, ainaki melkeen. Samojen asioiden ympärillä tulee välillä tuskailtua täälläkin..

Pieniä ärsyttäviä asioita löytyy moneen lähtöön ja junaan, vois pitää viikon vaikka kirjaa nii sais tänneki kunnolla täytettä.

Nyt sitä koiraa ulkoiluttamaan..

Jack Daniel's
02.03.2008, 22:25
Ihmiset, jotka pyöräilevät ajoteillä, vaikka pyörätie olisi vieressä. Erityisesti Helsingissä yleinen asia.

king of the jungle
02.03.2008, 23:13
Koiranulkoiluttajat, jotka pitävät sitä koiraansa vapaalla. Olkoon se "Fifi" vaikka kuinka kesy tai sellainen, mutta jotkut ihmiset vain pelkäävät koiria tai eivät pidä niistä.

Cassu
02.03.2008, 23:22
Koiranulkoiluttajat, jotka pitävät sitä koiraansa vapaalla. Olkoon se "Fifi" vaikka kuinka kesy tai sellainen, mutta jotkut ihmiset vain pelkäävät koiria tai eivät pidä niistä.
Jos koira irrallaan ollessaan tulee jokaisen ihmisen luokse eikä omistaja tästä kiellä niin se ärsyttää. Sitten on taas niitä koiria jotka kulkevat vaan ohi niin kun vastaantulija olisi pelkkää ilmaa. Omani kuuluu jälkimmäisiin ja koulutuksen lisäksi se tulee ihan sen luonteesta. Tyypillistä sille rodulle

king of the jungle
02.03.2008, 23:31
Jos koira irrallaan ollessaan tulee jokaisen ihmisen luokse eikä omistaja tästä kiellä niin se ärsyttää. Sitten on taas niitä koiria jotka kulkevat vaan ohi niin kun vastaantulija olisi pelkkää ilmaa. Omani kuuluu jälkimmäisiin ja koulutuksen lisäksi se tulee ihan sen luonteesta. Tyypillistä sille rodulle
Sitä siis juuri tarkoitin niitä koiria jotka tulevat jokaisen ihmisen luokse hyppimään ja sen sellaista.

Islanti
03.03.2008, 03:20
Itseäni ärsyttää suuresti kun ihmiset eivät kykene valmistautumaan asioihin.
Tällä tarkoitan esimerkiksi, kun matkustaja astuu bussiin, niin vasta siinä bussin sisällä ruvetaan kaivamaan sitä matkakorttia tai käteistä. Ihan kun tulisi kovanakin yllätyksenä että tässähän pitää maksaa... Poislukien tietenkin tilanteet jolloin ei ole ollut aikaa valmistautua tähän maksamisoperaatioon.

Sama homma tapahtuu kaikkissa kaupoissa ja baareissa. Kuinka vaikeaa olisi pitää ne plussa-kortit ja maksuvälineet valmiiksi siinä kädessä, kun maksutapahtuma lähenee. Erityisesti vanhemmat rouvashenkilöt ärsyttävät allekirjoittanutta suuresti kun niiden kolikkojen kaivelussa menee se pari minuuttia.

Ketjun nimen mukaisesti nämä ovat pieniä asioita, mutta ärsyttävät suunnattomasti! :)

Kummeli
03.03.2008, 07:34
Ihmiset, jotka pyöräilevät ajoteillä, vaikka pyörätie olisi vieressä. Erityisesti Helsingissä yleinen asia.

Tämäkin on kieltämättä kyllä ärsyttävää, mutta ei kaikki ihmiset vaan yksinkertaisesti uskalla polkea kävelyteillä. Ainakin Tampereella on ihan julkisestikin sanottu, että jalankulkijat ei tykkää pyöräilijöistä. En tiedä ollaanko sielä päin kuultu siitä, kun joku vanhempi henkilö tönäisi pyöräilijän bussin alle. Itse ainakin vältän aina viimeiseen asti pyöräilemistä kaupungissa.

TQoFE
03.03.2008, 13:43
Koiranulkoiluttajat, jotka pitävät sitä koiraansa vapaalla. Olkoon se "Fifi" vaikka kuinka kesy tai sellainen, mutta jotkut ihmiset vain pelkäävät koiria tai eivät pidä niistä.

Tuo muuten vituttaa vieläkin enemmän (ja jopa aiheuttaa vaaratilanteita), jos itsellä on remmissä pahansisuinen tapaus, joka ei tykkää muista koirista sitten yhtään ja irrallaan kulkeva koira tulee väkisin lähelle eikä omistajalle mene sanomisesta huolimatta jakeluun, että noukkii sen Fifinsä siitä riekkumasta heti.

Edesmenneen koirani kanssa ajauduin useampaan otteeseen yllä mainittuun tilanteeseen, ja päädyin sitten erottelemaan koiria yksinäni, kun irrallaan kulkevan piskin omistaja keskittyi (yllättäen tuloksetta) mussuttamaan, että "tuu Fifi mamman luo, ei saa riidellä". Tapahtumapaikkana oli Helsingin ydinkeskusta ja sen liepeet, jossa järjestyssääntöjen (vai onko se jo lakikin?) mukaan koirien pitää olla kytkettyinä.

Onneksi koskaan ei ehtinyt käydä pahasti.

Raksilan Pleksi
03.03.2008, 23:45
Ärsyttää ihan helvetisti joidenkin ihmisten pankkiautomaattitoiminta. Onko pakko tarkistaa kaikkien viiden kortin tilitapahtumat ennen kuin nostaa sen kakskymppisen juuri silloin kun ovat mua ennen jonossa? Eivätkö nuo henkilöt muka tiedä että minä olen erittäin kiireinen yksilö?

Väsyneet Kädet
04.03.2008, 09:37
Miksi shampoopullon korkkia ei voi laittaa kiinni kun siitä ottaa? Vittu jää seuraavalle pelkät kurat sinne ku menee vettä sisään. Sanot jotain, niin siitä syntyy riita. Jätät sanomatta, niin vituttaa kahta kauheammin.
Yleensäkin se, ettei tavaraita palauteta siihen paikkaan ja olotilaan missä ne ovat olleet - mikäli se mahdollista on. Saippua/shampoopullon korkki kiinni; laatikosta otettu tavara käytön jälkeen takaisin sinne laatikkoon; jos käyttää astioita, niin astianpesukoneen ollessa olemassa, ne voi suoraan laittaa sinne; vaatteet pyykkikoriin tai koneeseen.. Ja se, että jos on vaikka mehua ottanut sohvalle mukaan, niin jättää sen lasin lojumaan sinne jonnekin ja vielä niin, että lasiin jää jonkin verran litkua - jota ei tietenkään voi juoda loppuun!

Poro24
18.03.2008, 13:22
Poiketaanpa vähän normaalista llinjasta. Itseäni nimittäin ärsyttää, kun näitä ruotsinkielisiä linkkejä tulee vastaan nykyään yhä useammassa ketjussa, eikä itse linkin antaja viitsi koskaan edes ohimennenkään kertoa sisällöstä mitään. Kaikki ei osaa ruotsia.

Tässä (http://keskustelu.jatkoaika.com/showpost.php?p=2216325&postcount=338) vaihteeksi tuore esimerkki.

Vintsukka
18.03.2008, 13:56
Poiketaanpa vähän normaalista llinjasta. Itseäni nimittäin ärsyttää, kun näitä ruotsinkielisiä linkkejä tulee vastaan nykyään yhä useammassa ketjussa, eikä itse linkin antaja viitsi koskaan edes ohimennenkään kertoa sisällöstä mitään. Kaikki ei osaa ruotsia.

Tässä (http://keskustelu.jatkoaika.com/showpost.php?p=2216325&postcount=338) vaihteeksi tuore esimerkki.

Viljelläänhän täällä englanninkielisiäkin linkkejä, vaikka tuskin sitäkään kieltä kaikki palstalaiset osaa.

morningstar
20.03.2008, 03:23
Miksi ruokakaupoissa ei koskaan voi olla tavallisia olut-sikspäkkejä kylmässä? Siis kotimaista keskiolutta 0.33 litran pulloissa. Kylmäkaappeja kyllä on pitkät rivit, mutta ne pullistelevat lasten limukoista ja toinen toistaan hintahtavammista siidereistä.

hanu
20.03.2008, 10:24
Miksi ruokakaupoissa ei koskaan voi olla tavallisia olut-sikspäkkejä kylmässä? Siis kotimaista keskiolutta 0.33 litran pulloissa. Kylmäkaappeja kyllä on pitkät rivit, mutta ne pullistelevat lasten limukoista ja toinen toistaan hintahtavammista siidereistä.

Ihmettelin tätä joskus kaupassa työskentelevälle miniäkokelaalleni. Vastaus oli, että ne pahvipakkaukset pehmenevät kosteudesta pikku hiljaa siellä kylmäkaapissa ja saattavat aiheuttaa olut/lasinsirpalelätäkön siihen kaupan lattialle.

Olen silti ihmetelly, miten ne pahviset tölkkipakkaukset sitten muka kestävät paremmin.

Tämän päivän ärsyttävä asia on se yksi ajotapaidiootti tuossa työmatkallani. Viimeisten vuosien aikana ole samalta autolta nähnyt varmaan sata kamikatseohitusta. Eikö vittu voi koskaan osua poliisi siihen kohdalle.

t. hanu

morningstar
20.03.2008, 15:24
Vastaus oli, että ne pahvipakkaukset pehmenevät kosteudesta pikku hiljaa siellä kylmäkaapissa ja saattavat aiheuttaa olut/lasinsirpalelätäkön siihen kaupan lattialle.
No hyvä että sille setään on rationaalinen syy, nyt ei ehkä enää keljuta niin paljon.

Olen silti ihmetelly, miten ne pahviset tölkkipakkaukset sitten muka kestävät paremmin.
Eikös tölkkisikspäkit (ainakin ne kylmäkaappiin sullotut) yleensä ole kasattu muoviseksi pakkaukseksi?

sake
21.03.2008, 12:41
Mua ärsyttää suunnattomasti vieraat ihmiset, jotka tulevat aivan iholle.. Esimerkiksi kaupassa kassajonossa se hikinen läski muija tulee aina huohottamaan niskaan. Kun otat askeleen eteenpäin, se seuraa perässä. MIKSI? Eikö ole mitään yskityisyyden rajaa?
Tai jos seisot kävelytiellä odottamassa bussia ja kävelytiellä on leveyttä se pari metriä, niin ohikävelevien pitää aina kävellä kahden sentin päästä, niin että joutuu itse väistämään..

Ärsyttää taas kaikki (tupakkalakko, päivä 2 :( )

Vanha Len
21.03.2008, 14:33
On alkanut ärsyttämään paljon viljelty sana "edge" kuten myös lähes jokaisessa viestiketjussa ilmenevä lausahdus "...hiuksista vittuun...", jota tarkoitetaan useimmiten ei toivotulle pelaajalle, valmentajalle tai tuomarille.

Alkaa näemmä 15 kuukautta täysraittiutta vaikuttamaan...

AnFa
24.03.2008, 18:29
http://www.yle.fi/uutiset/24h/id86095.html

Siis mitä hemmettiä? Eikö sitä voinu siellä kotimaassa pitää nälkälakkoa, jos täällä on niin kamalat olot?

vision
24.03.2008, 19:57
http://www.yle.fi/uutiset/24h/id86095.html

Siis mitä hemmettiä? Eikö sitä voinu siellä kotimaassa pitää nälkälakkoa, jos täällä on niin kamalat olot?

Mutta tuohan on ihan helvetin hieno juttu. Kaikki muutkin Suomessa hengaavat mutiaiset voisivat ottaa mallia ja mennä tukilakkoon. Mielellään vaikka puoleksi vuodeksi näin alkuunsa. Gogo ja barrikaadeille.

dali
24.03.2008, 20:57
Torikokoukset ovien ja muiden kulkureittien varrella. Mammat osaavat tukkia markettien käytävät ostoskärryillään ja lastenvaunuilla. Nuoriso maleksii oviensuissa.

Jalkapallossa espanjalaiset ovat tunnetusti alisuorittajia, mutta kulkureittien tukkimisessa heitä ei peittoa ainakaan Euroopassa yksikään kansa. Hiljattain Saksan-matkalla ei ollut sellaista metroasemaa, risteystä, oviaukkoa tai kaupan kassaa, jota eivät aragonialaiset, katalaanit, kastilialaiset tai baskit olisi kansoittaneet ja estäneet kulun. Kyllähän muutkin osaavat tukkia kulkureitit, mutta mikä ihme siinä on, että erityisesi tämän jalon kansan edustajilla liike lakkaa metri metron ovien jälkeen ja koko reilaaja- tms. ryhmä pysähtyy tutkimaan sitä hehtaarin kokoista karttaa huolella, ajan kanssa ja perusteellisesti?

king of the jungle
24.03.2008, 22:37
HIFK:n pakit ja Tim Stapleton.

leicester
24.03.2008, 23:10
Torikokoukset ovien ja muiden kulkureittien varrella. Mammat osaavat tukkia markettien käytävät ostoskärryillään ja lastenvaunuilla. Nuoriso maleksii oviensuissa.

Sama. Sitten jos erehdyt huomauttamaan asiasta, niin ihmetellään, että olipa epäystävällinen tyyppi. Oulussa kaupunkikulttuurin puuttumisen huomaa lähinnä, kun liukuportaissa ollaan rinnakkain, mihin ei juuri Helsingissä törmää.

masaman
25.03.2008, 00:21
Oulussa kaupunkikulttuurin puuttumisen huomaa lähinnä, kun liukuportaissa ollaan rinnakkain, mihin ei juuri Helsingissä törmää.

Oulusta en tiedä mitään, mutta ainakin kun päivittäin Forumissa tulee käytyä, niin naiset kyllä osaavat tämän tukkimisen liukuportaissa... Kuljetaan 6 eri paperikassin kanssa pitkin poikin ja sitten tunkeudutaan vierekkäin portaisiin. "me ollaa niin schoppailees, et niinq tosi siistii!"

Ei häiritse... Varsinkin tuo liukuporras juttu ei nyt ole kovin tärkeä muuten kuin julkisiin mentäessä, joka sitten toimiikin pk-seudulla liukuportaissa hyvin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Täällä pitäs kyllä ihmisten ottaa vähän rennommin! Vituttaa kun ollaan niin menossa ja tekemässä paalua, niinkuin elämässä ei muuta tekemistä ehtisi olla kuin pankkitilin kasvattaminen. Ja vaikka olisikin, niin ei jaksaisi kuunnella jossakin ruokakaupassa kuinka " painoin duunii tietsä tos yhen, vittu, sunnuntain ja olin niin hyvä työntekijä, että sain siitä 4 päivän liksan!"

Mitä vittua? Ai saa sunnuntaista pyhäkorvauksia? Mitä hemmettiä? Onko se muka enemmän kuin maanantaina!? Eli ihmiset, jotka nostavat omaa itsekunnioitustaan höpöttämällä isoon ääneen omasta, vittu, hienosta elämästään. Ei kiinnosta oikeasti, että onko bemaria vai ferraria. Siittä vaan, jos on tarvetta! Ei ehdi kauppaan tai ei saa Onnelasta muuten tuheroa...

Monipuolisenhuono
25.03.2008, 01:07
Oulusta en tiedä mitään, mutta ainakin kun päivittäin Forumissa tulee käytyä, niin naiset kyllä osaavat tämän tukkimisen liukuportaissa... Kuljetaan 6 eri paperikassin kanssa pitkin poikin ja sitten tunkeudutaan vierekkäin portaisiin. "me ollaa niin schoppailees, et niinq tosi siistii!"No ne jotka on niin schoppailees eivät kyllä ole stadista vaan jotain junantuomia. Kukaan stadilainen ei puhu tolleen. Ostelees dokailees on kyllä niin junttia, vähän samoin kun puhutaan vanhemmista niin tämä porukat.