PDA

View Full Version : Levyraati


Jii
31.05.2002, 14:00
En huomannut muuta otsikkoa...

Hesarissa (http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/juttu.asp?id=20020531OL23) on uutinen, jonka mukaan vanha kunnon Levyraati palaisi ruutuun. Uusi juontaja ja muutenkin uudet kuviot.

Great, levyraatia olikin jo ikävä. Vielä kun saisi koko kansan violettipään Pirkko Liinamaan messiin, niin pakka olisi täydellinen.

Nikke
31.05.2002, 14:02
Onkohan kyseesä uusi versio MoonTV:n Videoraadista...
Joka tapauksessa Levyraati oli kyllä mielestäni surkea ohjelma mutta kyllä se ainakin paljon keskustelua sai aikaiseksi..

mikkoz
31.05.2002, 14:11
Levyraati with no Jukka Virtanen tai Klasu"ihan hyvä bassokuvio, mutta ehkä pasuuna olisi sopinut paremmin" Järvistä unohtamatta hikihanaa tai iki-ihanaa Pirkko Liinamaata.

Ohjelmaa isännöi Raakel Lignell?? Vakio vieraista Njassa kuulostaa hyvältä. Riippuu tietysti kenelle ohjelma on suunnattu.

cosmic_rodeo
31.05.2002, 14:22
Hienoa jos palaa, mutta toivottavasti leveyraadista ei ole tehty MoonTV-henkistä nuoriso-ohjelmaa. Eli juontalla saisi olla muitakin avuja kuin isot tissit ja aivan käsittämätön viinapää ja katu-uskottavuus. Ja toivottavasti ohjelman musiikillinen linja ei ole mitään hirveää mainstreamia tyyliin Shakira tai the69eyes. Ennemmin sitä katselisi kun ihmiset arvostelevat tunnettuja mutta ei välttämättä suosittuja artisteja tyyliin Tuomari Nurmio.

Jude
31.05.2002, 14:27
Levyraati ilman Jukka "zzzzzzz" Virtasta, Klaus Järvistä ja Pirkko Liinamaata ei ole Levyraati. Njassa herättää myös niin suuren inhoreaktion, että tuskin aion katsoa sarjaa, ellei joku vieraista ole erityisen kiinnostava.

PeteX
31.05.2002, 14:28
Njassa on todellakin uuden Levyraadon vakituisjäsen ja hän tulee istumaan studiossa Areenalta tuttu Jokereitten pelipaita ja kaulaliina päällä.
Jukka Virtasen kommentit aiheesta (IS) muuten ovat taattua Räikköskamaa.

hannes_ko
28.10.2002, 16:46
Sor, sor sormileikki alkaa, pikkusormi pystyyn!

Ja niin tehtiin, Njassa kanssa!

Eli soitossa oli Klamydiaa, minkä seurauksena Njassa, Jasmin Mäntylä, Jukka Perko ja se tatuointitätijokaeioleyazka pukeutuivat kukkahattuun.

-Hyi, hyi, alapään huumoria. Olen sivistynyt tatuoija, en kuuntele. Yök.

Niinpä. Minun mielestäni taas lapsi on normaali niin kauan kuin kuuntelee Klamydiaa. Kun Veskun huumori vaihtuu Ezkimoon tai Dimmu Borgiriin, saattaa vanhemmilla olla syytä huoleen. Mutta Vatsahapposhow ei Suomen nuorisoa turmele, sanoi sosiaalitantta sitä tai tätä.

Klamydia on Suomen hauskimpia kokoonpanoja kaikki viihteen lajit huomioon ottaen. Ihmisillä vain on koulutuksen ja iän karttuessa taipumus alkaa syrjiä suuria neroja. Se on väärin, sillä Vesku Jokisen poppoon piruili, ilkeily ja kölin alta veto pitää Suomea tervejärkisenä.

"Hymyillä ei meidän seurassa saa tai joutuu saunan taa, moottorisahalla lantio poikki ja salkoon heilumaan."

Kuka ottaa tuon vakavasti. Ei kukaan. Minustakin on tullut absolutisti, vaikka ikäni olen Klamydiaa kuunnellut. Ei ole vahingollista, sanon ma. Moni muu meidän nuorisoa turmelee. Olkaa iloisia jos Villepetterieetualeksi kuuntelee Masturbaatio ilman käsiä-levyä!

bisnesman
28.10.2002, 16:53
Niin, Klamydia oli kuulemma saanut ennätyshuonot pisteet,
Millaista palautetta video sitten sai, kommentteja kiitos!

Ghost
28.10.2002, 17:13
Videosta Perko sanoi, että sen aukeamiseen tarvitaan paljon tietoa suomalaisesta musiikkimaailmasta. Totta, sillä videossahan ainakin pyöräillään samanlaisissa asuissa, joissa Ultra Bra pyöräilee levynkannessaan ja lisäksi pitää tietää mistä Bumtsi Bumissa on kyse.

Pisteitä Klamydia keräsi 11. Videoon eivät pahemmin kyllä kiinnittäneet huomiota.

Huvittavinta eilisessä levyraadissa oli Jasmin Mäntylän yltyi kehumaan Justin Timberlanea sillä perusteella, että tajusi jättää Britney Spearsin.

Aksu
29.10.2002, 10:13
Viestin lähetti Ghost

Huvittavinta eilisessä levyraadissa oli Jasmin Mäntylän yltyi kehumaan Justin Timberlanea sillä perusteella, että tajusi jättää Britney Spearsin.

Jasmin Mäntylän puheet ja teot eivät saa luottamustani vaikka mitä tekisin. Turkulainen hupakko, joka tekee uraa ja kertoo säännöllisesti lehdissä mitä hänen vauhdikkaassa elämässä tapahtuu. Eikä kiinnosta, mutta se siitä.

Levyraatia on ihan kiva vaihteeksi seurata. Toki ohjelma elää vieraidensa varassa eli huono satsi ruutuun niin ei jaksa kiinnostaa. Tähän astisista vieraista ehdottomasti ärsyttävin ja mielenkiintoisin on tämä Mäntsälän lahja maailmalle, Timo T.A. Mikkonen. Voi sitä kaiken voipaa tietoa ja ylpeyttä. Hyi hyi.

Malone#32
23.03.2003, 20:06
Voi jumalavita
että ärsyttää ihmiset, joiden on pakko olla "hauskoja" TV:ssä. Tämän päivän levyraati oli pohjanoteeraus.
Pitääkö sinne studioon tuoda, jotain helv#¤%n Jufoja, jotka luulee olevansa hauskoja. Voi widdu!

Ja se juontaja Raakkeli Lignelli, onkos tämä juontaja ikinä juontanut mitään muuta TV-ohjelmaa. Ei ainakaan näytä siltä...

Näköjään tämänkin viestin olisi voinut pistää suoraan vitutusketjuun. Damn...

teemu73
25.03.2003, 08:22
Nimenomaan. Pelkkää pelleilyä tuommoinen, että antaa 10 pistettä joka kappaleelle jonkun "hauskan" jutun perusteella. Valitettavasti tämä ei ole enää mikään oikea Levyraati. Klasun kommentteja kaipaan itsekin: "B-osa oli kyllä aika junnaava tantakatakatakatantaka.."

Tykki
06.08.2003, 17:08
Syksyllä jatkuva Levyraati saa sitten juontajakseen Ruben Stillerin. Njassa jatkaa vakiojäsenenä.

Jos tämä nyt sitten ketään kiinnostaa.

Edit: Tämän tiedon tarjosi siis Hesari.

Aksu
06.08.2003, 17:13
Viestin lähetti Tykki
Syksyllä jatkuva Levyraati saa sitten juontajakseen Ruben Stillerin. Njassa jatkaa vakiojäsenenä.

Jos tämä nyt sitten ketään kiinnostaa.

Edit: Tämän tiedon tarjosi siis Hesari.

Jotenkin en saa mitenkään Rubenia mahtumaan tuohon ohjelmaan. Moinen moottoriturpa ei kai anna puheenvuoroja ollenkaan. No, pidän Rubenista. Älykäs jätkä. Saa nähä mahtuuko mitenkään ohjelmaan.

Njassa otti keväällä kuuppaan moneen otteeseen. Vähän väliä herran piti alkaa kehittämään hauskaa juttua ja kun sitä ei heti tullut niin sitten jauhetaan muka hauskaa sekavaa paskaa. Ja kaikki nauraa. Ei ei.

Paitselo
06.08.2003, 19:04
Viestin lähetti Tykki
Syksyllä jatkuva Levyraati saa sitten juontajakseen Ruben Stillerin.

Vai niin. Toivottavasti Ruben ei käytä yhtä avonaisia kaula-aukkoja kuin tämä edellinen juontaja Raakkeli.

lintu
06.08.2003, 19:12
Njassan jatkaminen on ohjelman kannalta ensiarvoisen tärkeää. Stiller on minun "vittumaisten ihmisten listalla" top kympissä. En siedä Rubenia lainkaan. Joudun miltei aina ryntäämään oksentamaan kun tämä iljetys on ruudussa. Saas nähdä voinko ohjelmaa enää katsoa...

vision
06.08.2003, 21:45
Paska ohjelmahan tuo on juonsi sitä kuka tahansa. Ketä oikeasti kiinnostaa Piia Koivuniemen kommentit Kari Vepsän uudesta musiikkivideosta?

Edit : Videoraati kolmoselle, kiitos. Siis se moontv:lla pyörinyt luokkaa parempi ja hauskempi raati.

PeteX
07.08.2003, 09:20
Stiller (Ifk)- Njassa (Jokerit) tekivät viimeksi yhteistyötä Hesarin NYT-liitteen jutussa muutama vuosi sitten. Silloin he matkustivat pelipaidat päällä Turkuun katsomaan miten heihin reagoidaan kaupungilla. Eipä juuri mitenkään.

TaoTao
07.08.2003, 09:31
Viestin lähetti Aksu
....Njassa otti keväällä kuuppaan moneen otteeseen. Vähän väliä herran piti alkaa kehittämään hauskaa juttua ja kun sitä ei heti tullut niin sitten jauhetaan muka hauskaa sekavaa paskaa. Ja kaikki nauraa. Ei ei.

Ja Stillerin mukaan tulon jälkeen Njassan pätemisen tarve vain kasvaa. Oli tosin hieman koomista kuunnella kun Njassa yritti kirjakielellä selittää mikä kappaleessa oli niin paljon pielessä. "No kyllä tässä minusta tuo rumpukuvio oli erittäin globaali..."

Mielestäni Lignell olisi ollut parempi vaihtoehto kuin Ruben. Nyt ohjelmassa on kaksi älykköä, joiden korkealentoiset vitsit eivät naurata kuin heitä itseään. Kaiketi suuri kritiikki kaula-aukosta johti tähän tilanteeseen.

Prookie
14.09.2003, 20:56
Huh huh. Olipas korni tuo Virpin & Tauskin musiikkivideo Levyraadissa. Aivan järkyttävä. Tästähän voisi Nykäsmattikin saada idean ja tehdä vastaavan videon Mervinsä kanssa.

Alman_Maleh
13.10.2003, 21:00
Joo onhan se levyraati ihan hyvä

ervatsalo
14.10.2003, 13:43
Viestin lähetti PeteX
Stiller (Ifk)- Njassa (Jokerit) tekivät viimeksi yhteistyötä Hesarin NYT-liitteen jutussa muutama vuosi sitten. Silloin he matkustivat pelipaidat päällä Turkuun katsomaan miten heihin reagoidaan kaupungilla. Eipä juuri mitenkään.


Niin, ja nyt pitäisi enään tietää, keitä ovat Stiller ja Njassa.

Ja asiaan, itse olen aina ja jostain syystä pitänyt Njassaa perinteisenä IFK-hemmona.

Toisaalta ehkä tämä johtuu herran City-radio kytköksistä ja siitä, että herran puolinasaali tuo mieleen IFK:n radiomainokset.

Täältä tähän

Skeletor
12.09.2004, 19:34
Uusittu Levyraati jatkuu nyt kolmatta tuotantokauttaan. Samat bändit ja artistit pyörivät videoineen lähetyksissä koko ajan. Äsken nähtiin mm. Gimmeliä kolmatta kertaa ja Njassan arvostelut Gimmelille kolmannen kerran. Idols-tähdet nähdään varmasti kierrätyksessä. Ohjelmia, joissa musavideoita nykyään näytetään, on todella vähän. Ja sitten kun jotain näytetään, näytetään tuttua massakamaa. Ei ole ihme, että uudet bändit eivät enää panosta musavideoihin...

PeteX
12.09.2004, 20:08
Viestin lähetti ervatsalo
Ja asiaan, itse olen aina ja jostain syystä pitänyt Njassaa perinteisenä IFK-hemmona.

Toisaalta ehkä tämä johtuu herran City-radio kytköksistä ja siitä, että herran puolinasaali tuo mieleen IFK:n radiomainokset.

Täältä tähän

Oh-hoh! Njassa on tuttu näky aina silloin tällöin Jokereitten fanikatsomossa. 90-luvulla Cityssä oli oma Jokeriohjelma ja Njassa oli organisoimassa Tavastialle Jokeri-iltoja. Tämä siis silloin uuden tulemisen ja hurmiovuosien aikana. Suht aktiivinen Jokerifani ollut aina.

mikse
13.09.2004, 12:52
Viestin lähetti Skeletor
Uusittu Levyraati jatkuu nyt kolmatta tuotantokauttaan. Samat bändit ja artistit pyörivät videoineen lähetyksissä koko ajan. Äsken nähtiin mm. Gimmeliä kolmatta kertaa ja Njassan arvostelut Gimmelille kolmannen kerran. Idols-tähdet nähdään varmasti kierrätyksessä. Ohjelmia, joissa musavideoita nykyään näytetään, on todella vähän. Ja sitten kun jotain näytetään, näytetään tuttua massakamaa. Ei ole ihme, että uudet bändit eivät enää panosta musavideoihin...

Ainakin eilisen Levyraadin biisit oli valinnut Asko Kallonen. Ei ihme, jos Idolssit soi...

Untitled
13.09.2004, 12:53
Njassa jos kuka on Jokeri! Tässä kuva mestaruuden jälkeisistä tunnelmista: http://www.jokerifanit.net/n/?m=galleries&a=image&t=7504&id=10&pid=0

Teme
13.09.2004, 13:17
Viestin lähetti mikse
Ainakin eilisen Levyraadin biisit oli valinnut Asko Kallonen. Ei ihme, jos Idolssit soi...

Pilkutusta. Lopputeksteissä ainakin luki, että "musiikkivalinnat Jone Nikula".

mikse
13.09.2004, 18:37
Viestin lähetti Teme
Pilkutusta. Lopputeksteissä ainakin luki, että "musiikkivalinnat Jone Nikula".

Aivan totta. Muistui mukava mieleen liian myöhään. Onko se eilinen voittajabiisi sama kuin Ramirentin mainosräppi?